- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canım benimde çok fazla belirtim olduğunu söyleyemem. Sadece artık özellikle akşamları çok yorgun hissediyorum kendimi,hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)
kızlar bulantıları başlayan varmı aranızda ben de öle belirgin hiç bi belirti yok
Çok sağol wasilisa, şu an morale çok ihtiyacım var: Ben de hafif bulantılar var. Bir kaç gündür başladı ama öyle istifra filan etmiyorum neyse ki. Normal yemek yiyorum...hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)
kızlar bulantıları başlayan varmı aranızda ben de öle belirgin hiç bi belirti yok
Haklısın canım ALLAHIN dediği olur sabırla bekliycez çıkar yolumuz yok duadan başkaKardes ben 7yil olmamisim.Allahin bir bildigi vardir.
çok sağol canım benim bende sana dua edcem inşallah hepimiz birgün ana oluruzCanım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum söylemişti. Kardeşi 10 yıllık evliymiş. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdikleri ay bebeklerini öğrenmişler. Benim eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...
Canım benim bende kızımda öyleydim hiç istifra ettiğimi bilmem ama midem çok bulanırdı ilk aylarda değil 2 ayı geçince başlamıştı bide ben hamilelik belirtim hiç yoktu sadece belim çok ağırdı bide koku vardı ama ben bilemedim doktora gittim 35 günlük dedi 5 haftalıkken öğrendimÇok sağol wasilisa, şu an morale çok ihtiyacım var: Ben de hafif bulantılar var. Bir kaç gündür başladı ama öyle istifra filan etmiyorum neyse ki. Normal yemek yiyorum...
Hamiş değilim ama hoşbulduk tatlım :) inşallah bizimde olurKızlarr selamm yeni katılan hamişlerimiz sizde hoşgeldiniz :)
Hamiş değilim ama hoşbulduk tatlım :) inşallah bizimde olur
bulantılar 6-8 hafta ıcnde baslıyormus.Bunu bile bekler olduk:)hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)
amin canıminş. canım Allah nasip etsin sanada ve tüm isteyenlere :)
gözün aydın... sevindim canım. ben hala keseyi göremedim... bugünde baktık... değerlerim düşüp tekrar yükseli ama bu seferde değerler az az yükseliyor... şu keseyi bide ben görebilsemSelam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
Selam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
Evet canimm cok guzel var oldugunu bilmek ins sanada herkesede nasip olur bu c.tesi 6.yi doldurduk 7ye girdik :)Ya ne kadar güzelsanırım annelik hormonların devreye girdi ve okuyunca bir urun sızıntısı ve göz sulanması yaşdım pazartesi kısmetse bende göreceğim kaçıncı haftanızdasınız ?
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı basip etsin. Bende 6. Haftamın içindeyim inşallah pazartesi görebilirim. Bide ultrasna girerken su içmek gerekiyormu normalde gerekiyoe ya gebeliktede lazımmı diye merak ediyorum oraya gittiğimde hazır olmak istiyorum beklemek yetti artıkEvet canimm cok guzel var oldugunu bilmek ins sanada herkesede nasip olur bu c.tesi 6.yi doldurduk 7ye girdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?