♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)

kızlar bulantıları başlayan varmı aranızda ben de öle belirgin hiç bi belirti yok
Canım benimde çok fazla belirtim olduğunu söyleyemem. Sadece artık özellikle akşamları çok yorgun hissediyorum kendimi, doktor söylemişti zaten. Birde göğüslerim biraz irileşti gibi belirtiler sanırım zamanla ortaya çıkacak

hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)

kızlar bulantıları başlayan varmı aranızda ben de öle belirgin hiç bi belirti yok
Çok sağol wasilisa, şu an morale çok ihtiyacım var: Ben de hafif bulantılar var. Bir kaç gündür başladı ama öyle istifra filan etmiyorum neyse ki. Normal yemek yiyorum...

çok sağol canım benim bende sana dua edcem inşallah hepimiz birgün ana oluruz

Çok sağol wasilisa, şu an morale çok ihtiyacım var: Ben de hafif bulantılar var. Bir kaç gündür başladı ama öyle istifra filan etmiyorum neyse ki. Normal yemek yiyorum...
Canım benim bende kızımda öyleydim hiç istifra ettiğimi bilmem ama midem çok bulanırdı ilk aylarda değil 2 ayı geçince başlamıştı bide ben hamilelik belirtim hiç yoktu sadece belim çok ağırdı bide koku vardı ama ben bilemedim doktora gittim 35 günlük dedi 5 haftalıkken öğrendim

aman o mide bulantısı çok kötü helede çıkaramayınca ben neler çekmiştim ya

arkadaşlar benim gibi değeri yavaş yükselen varmı... moralim bozuldu

kızlar çok üzgünüm biraz önce kahverengi akıntı geldi daha önceki gebelikelrimde hiç böyle bişey olmamıştı adetim normalde hiç şaşmaz bugün 35.günü gebelik testim silik çıktı daha dr gitmedim ama bütün belirtilerim hamile olduğumu gösteriyordu dün akşam rüya gördüm kilotumda kırmızı bir lekelenme ve ardından minicik bir bebek elime geldi allahım sen koru yarabbim şuanda dr gidemiyorum genital bölgem müsait değil önce eve gidip duş alıp temizleneceğim iş yerindeyimde şuan

Merhaba herkese allah hayırlısıyla minişlerini kucaklamayı nasip etsin . Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben ayın 9 unda öğrendim. Daha önce kan tahlili vermiştim ama degerim 0,93 öıkmıştı araya bayram girince bende evde idrar testi yaptım gecikmemin 7 yada 8. Günüydü 2. Çizgi silik çıktı bayram dönüşü kan verdim tekrar ve değerim 366 olmuş pazartesi doktora gideceğim inşallah.

Ama bende hafif sancılar dışında hiç bir belirti yok . Son 2 gündür biraz daha yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi akşam doğru nerdiven falan çıkınca böyle bi süre oturup dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Ama başka bişey yok bulantı koku hassaslığı böyle olan varmı ?

Selam kizlarrr :)

Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadar Doktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel

gözün aydın... sevindim canım. ben hala keseyi göremedim... bugünde baktık... değerlerim düşüp tekrar yükseli ama bu seferde değerler az az yükseliyor... şu keseyi bide ben görebilsem

Ya ne kadar güzel sanırım annelik hormonların devreye girdi ve okuyunca bir urun sızıntısı ve göz sulanması yaşdım pazartesi kısmetse bende göreceğim kaçıncı haftanızdasınız ?

Ya ne kadar güzel sanırım annelik hormonların devreye girdi ve okuyunca bir urun sızıntısı ve göz sulanması yaşdım pazartesi kısmetse bende göreceğim kaçıncı haftanızdasınız ?
Evet canimm cok guzel var oldugunu bilmek ins sanada herkesede nasip olur bu c.tesi 6.yi doldurduk 7ye girdik :)

merhaba kızlar progesteron değerleriniz nasıl acaba 5 haftalık hamile olanlar? hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Evet canimm cok guzel var oldugunu bilmek ins sanada herkesede nasip olur bu c.tesi 6.yi doldurduk 7ye girdik :)
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı basip etsin. Bende 6. Haftamın içindeyim inşallah pazartesi görebilirim. Bide ultrasna girerken su içmek gerekiyormu normalde gerekiyoe ya gebeliktede lazımmı diye merak ediyorum oraya gittiğimde hazır olmak istiyorum beklemek yetti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…