- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.641
Arkadaşlar merhaba bende geçen Salı aldım rüzgarımı kucağıma uykusuz geceler acıyan meme uçları bizde de mevcut ama meme ucu acım artık biraz azalışı geçti sayılır ben şimdi sadece Göbek bağının ne zaman Düşeceğini düşünüyorum
umudunu kirmak istemem ama bizim bu gun 40 imiz cikti ama turlu turlu huylar girsum bu gune kadar mesela sin 2 gundur gunduz uyumuyor agliyor kucakta uyuyor yataga yatirinca uyaniyor kisacasi hergun farkli bir huyla karsilasir oldum. Kusmasi azalir ancak bitecegini sanmiyorum azda olsa illa cikartiyorlar. Ama umarim senin icin olumlu olur bu 40 meselesi ama bebek bakmak hem ruhsal acidan endise yetememe vs. Hemde fiJksel acidan uykusuzluk yorgunluk sirt agrilari vs. Zor bir surec ve hic bitmeyecek bir surec. Rabbim bize guc kuvvet versin.Aslında her beslenmeden sonra bnde 10 dk dik tutuyorum. Hem gazını bağırsaklara inmeden ağızdan atıp rahatliyor diye ama buna rağmen kusuyo. Eksiklerini kusugu için ac ac ağlıyor bu kez de mama vermek zorunda kalıyorum.
Bu 40 olayına çok umut bagladim. Umarım hüsrana ugramam
Arkadaşlar merhaba bende geçen Salı aldım rüzgarımı kucağıma uykusuz geceler acıyan meme uçları bizde de mevcut ama meme ucu acım artık biraz azalışı geçti sayılır ben şimdi sadece Göbek bağının ne zaman Düşeceğini düşünüyorum
Hic sikmayalim canimizi bence gayet fedakar anneleriz. Elbet acemilikleriniz cahilliklerimiz olscak. Herkes profesyonel anne degil sonucta. Herkesin acemi oldugu noktalarvar. Rabbim hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize. Bu arada pisik icin hem hergun banyo hemde mustela pisik kremi oneririm canin fecmis olsun.Hergun bir huyu çıkıyor şuanda ama herkes 40 i çıkınca düzene girer diyor ondan umutlaniyordum. Dediğin gibiyse çokta kandırmayım kendimi. Söylediğin bire bir ayni bende de. Agladikca bende ağlıyorum yavrumun derdine derman olamiyorum diye. Çok pisik oldu kendime kiziyorum iyi bakamiyorum diye. Vs vs.
Deliksiz uyumayı özledim. Sırtımın agrisi mahfediyor. Gogusumun biri sorunlu ucu yara kendisi sizliyor. Doğumda kesi yapılmıştı orası berbat durumda. Bogazim sis ağrı kesiciyle duruyorum. Daha saymak istemiyorum. Hiçbiri de umrumda değil. Bebegimin aglamayip huzurla uyuduğu her an benim hicbir acim kalmıyor. Annelik boyle bisiymis demekki. Rabbim layikiyle yapabilmeyi, hayırlı evlatlar olarak yetistirebilmeyi nasip etsin.
Hic sikmayalim canimizi bence gayet fedakar anneleriz. Elbet acemilikleriniz cahilliklerimiz olscak. Herkes profesyonel anne degil sonucta. Herkesin acemi oldugu noktalarvar. Rabbim hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize. Bu arada pisik icin hem hergun banyo hemde mustela pisik kremi oneririm canin fecmis olsun.
Her bez he cocuga yaramazmis . Bazi cocuklarin cildi hassas oluyor e havalarda isindi tabi. Ben simdiye kadar hep kat kat giydirdim daha yeni yeni tek kata indik hatta bu gun kisakollu ilk defa giydirdim sicaklardanada oluyor olabilir eger sende benim gibi usur diye korkuyorsan. Ama tabi bez de yaramamis olabilir. Degisik kullanmakta fayda var. Bizde prima kullaniyoruz ama memnunuz. Dedigin gibi kendi isini kendi goren insanlar olarak baskalarina sunu al bunu getir demek hic icine sinmiyor insanin birde uzun sure evde kalinca bunaliyor insan sanada iyi gelmistir mutlaka acik hava. Gecen gun dr kontrolunde de bize hunana kimyonlu rezene cayi onerde gunde 10-15 cc verebilirsin dedi ben bu aralar onu veriyorum etkisini gorursem soylerim cunku son zamanda bizim gazda artis var emme kapasitesi artinca gaz sorunuda artti maalesef.Bugün oğlumu uyutup halasına emanet ettim çıktım. Bezini degistirdim, mustela ile desitin pisik kremi aldım. Dönüşümlü suruyorum. İnşallah iyi gelir. Ben kendi isimi kendim yapmaya alismisim. 21 gundur istediklerini sipariş etmek içime sinmiyordu. Hem eczaciyla konustum onerdiklerini aldım. Sende iyi dedin ya daha bi içime sindi.
Bu arada prima kullanıyordum, Çocuğumun her yerini mahfetti. Karnına kadar sivilce gibi pisikler var. Bezin degdigi heryer kabarmış.
Birde paylasmak istedigin baska bir konu var ki burun tikanikligi bazen gazi var zannederiz ama sorun burun tikanikligi olabilir. Eger sumuk burnun gorunen yerinde ve kati haldeyse bir cengek ignenin arkasiyla yada tel tokanin arkasi ile alinabilir ama eger sadece tikaniklik sesi vaf sumuk gorunmuyorsa serum fizyolojik damlatip otri bebe nazal burun aspiratoruyle cekiyorum ben memnunum . Serum fijyolojik meselesi soyle ki piyasada minik plastik flaktonlar halinde satilanlar cok pahali ve tam steril degil diye okudum bir yerde bende onun yerine damardan zerk edilebilir tam steril serum fizyolojiklerden aldim cam sisede ve sadeve 4 tl birde enjektor aldim ignesini sisenin ucuna batirdim icinden cekip igneyi hep sabit birakip enjektorle cok az bir kac damla olacak sekilde cekip oglumun burnuna damlatiyorum. Serum fizyolojik dediginiz sey tuzlu su aslinda evdede yapilabilir ama tam sterilnolanj varken ml hesaplari yapmaya gerek yok diye dusundum ben buda bilgi olarak biryerlerde dursun belki ihtiyaciniz olur.
Bizim bebe gece paso uyanarak beni zombi kivamina getirdi sonunda:) tam uykuya dalacakken uyanmak ne yipratici bi surec. Babasina da bi posta firca attim o sinirle aglmasini sadece ben mi duyuyorum diye:) bir de o kadar sik bez degistrmek zornda kaliorm ki gece gunduz fark etmio her uyandignda altina yapms oluo. Normal mi acaba bu kdri? sizde durumlar nasil kizlar
Aslnda bnm esimn de cokAltını çok degistirmen cok iyi birşey. Karni doyuyor demekkibende maximum 4 saatte değiştiriyorum ama uyaniksa 2 saate bile dusuruyorum rahat olsun diye.
Gece zombiye dönme olayı bence herkeste mevcut inşallah geçici diye ümit ediyorum. Bizde fark eşimin uykusu çok hafif en ufak sese uyanıyor. Salona sutladim ise gidiyorsun diye.
Kizlar bu arada gobekleriniz ne alemde? Dogmdan hemen snra 6 aylik halime geri donmustm ben sadece. Snra yavas yavas inneye basladi. Hala eskisi gbi deil tabi ve dokunnca cok yumusak karnim. Spor zamani gelio galiba
Aynen ya bakasim gelmiyor bnm de:)) peki sen sardn mi gobegini hic? Bn bi iki sardim, snra esim terleten bi korae almsti bi kac defa da onu taktm ama zaten hem hamilelikte hem su surecte artik terlemekten nedret etrigm icn takmiyorum ama annem israrla saralm gonegin gitsn dioAynen 1 haftamda kiyafetin altindan doğum yapmamisim gibi görünüyordu ama yumuşak bisi oldu bakasimda gelmiyor :))))
Aynen ya bakasim gelmiyor bnm de:)) peki sen sardn mi gobegini hic? Bn bi iki sardim, snra esim terleten bi korae almsti bi kac defa da onu taktm ama zaten hem hamilelikte hem su surecte artik terlemekten nedret etrigm icn takmiyorum ama annem israrla saralm gonegin gitsn dio
Allahim
Bi bebek neden gunduz misil misil uyur da gece sadece aglar? Kizlar gaz sancisi sadece gece olabilir mi? Hic mantikli deil sanki
Allahim
Bi bebek neden gunduz misil misil uyur da gece sadece aglar? Kizlar gaz sancisi sadece gece olabilir mi? Hic mantikli deil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?