♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canm bn kendi yediklerime dikkat etmeye calsiorm ve usutmemesi icn ozen gosteriorum ayaklarni falan. Ama olacagi varsa pluyo gaz sanrm

Bir de ablam kendi cocugnda isot cevizi denemisti cok faydasni gormustu.

Sağlık ocağından zinco alin felan dediler ama çokiilaç kullanmak istemiyorum. Zaten gözüne damla kullanıyoruz. Bende soğuk olayına dikkat edeyim ozaman karnını felan güzel sarıyorum aslinda.

Canm bn kendi yediklerime dikkat etmeye calsiorm ve usutmemesi icn ozen gosteriorum ayaklarni falan. Ama olacagi varsa pluyo gaz sanrm

Sağlık ocağından zinco alin felan dediler ama çokiilaç kullanmak istemiyorum. Zaten gözüne damla kullanıyoruz. Bende soğuk olayına dikkat edeyim ozaman karnını felan güzel sarıyorum aslinda.
Nasil sorununuz duzeldi mi
Biraz annesi?

Kizlar keyifler nasil? Ben sarhos
Gibiyim. Nerden nasil kaptm bilmiyorum ama acayip hasta oldum. Burn tikanikligidir hapsirmadir oksurmedir. Minigmi kucagima almaya korkuorm bulasir die ama epeyce hasir nesir oluyoruz tabiki. Bir de ustune bebis saat basi uyaniyo iki gecedir. Onn da burnu tikali,serum fizuolojik kullaniorum. Hunde bi iki defa akitio burnunu ama hala tikali hala tikali. Boyle bi sorun yasayan var mi acep?

Gecmis olsun canim. Burun aspiratoruyle cekmeyi denedinmi serum fizyolojik sonrasi? Otribebe kullaniyorum ben memnunum sumuk varsa geliyor mutlaka. Bide serum fizyolojigi ben cam sise steril olanlardan aldim enjektorle cekip damlariyorum. Diger flakton olanlar cok pahali. Sanada gecmis olsjn canim. Acil sifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Biz çok şükür sariligimizi atlattik. Gozumuzdeki akıntıda azaldı gibi. Bugün doktor gaz içinde sab simflex yazdı inşallah sonuç alırız. Zira bizde günlerdir esimle uykusuzluktan bitap düştük. Hepinizden güzel haberler gelsin inşallah. Bu arada bebislerin kilo alımları ne durumda? Birde kaç dk emziriyorsunuz? Ben kendi isteğiyle kurtaramiyorum sipadan gogusumu habire emiyor. Burnunu sıkıyorum bıraksın diye.

Nasil sorununuz duzeldi mi
Biraz annesi?

Aspiratoru denedm canm. Bildign buyuk adam gbi sumuk cikio cocugun burnundan:) bu kdri normal mi bilmiyorum. Bn de dr. A gttm, emzirirken usutmussundr gece dio dr hep olurmus bogazm sismis. Ama hapsirmam tamamen alerjikmis. Bisuru ilac yazdi. Bebegine zarari yok guvenle kullanablrsn dedi ama keske hic icmek
Zornda kalmasaydim

Bnmki saat basi kalknca 10 dk iki saatte bi kalkmca yarim saate yakin emio canm. Doyunca enelde birakio. Bazn yarm saati gectigi oluyo ama o kisim tamamen keyfi sanrm aciktgndan emdigni sanmiorm:) kilo alimini sarilk tahliline gotrdugmzde dr kontrol etmisti beslenmesi iyi demisti. Kilosu dogmdan snra 50 gr kdr dusmustu ilk kntrolde. Snra artmaya basladi. Sariligi da 11.7ye dusmustu en son. Doktorumz bndan snra korkulcak
Bisey yok rengi de acilir yaknda dedi. Sennkinn rengi acildi mi canm? Bnmki ilk dogduhu gun bembeyazdi, snra sarilgn etkisiyle sari gornuodu smdi acilmaya basladi ama o ilk
Gnku haline mi donecek blmiorm.
Insallah gaz probleminize cozum olur ilac. Allah sifa versn. Bnm doktorum isot cevizini evde hazr bulundr demisti, ilacin yannda dogal biseyler de denemek istersen onu deneyebilrsn.

Bu arada bebislerjnizin gozleri ne renk:) henuz cok kucukler ve muhtemelen bi renkleri bile yok ama tahmininiz var mi sizce ne renk olucak?

Yüzü eskisi kadar sari değil. Elini dokunup çektiğinde ışıkta belli belirsiz kalıyor. Birde ilk doğduğunda daha beyaz oluyor bebeklerin yüzleri sonra kan geliyor pembelesiyor. Bizim bebek sarılıkla beraber 350 gr vermişti. Sen hic takma kafana annesi senin bebisin daha iyi toparlar maşallah. Ben bikere almayim ağzından gogusumu dedim bir saat emdi. 2 gün acidan emziremedim. Biraz keyfi emdigini düşünüyorum. Birde memede çok kalınca hava yutuyorlarmis. Daha çok gaz yapıyormuş.

Dikkat et canım geceleri BN emzirmek için uyandigimda aşırı terlemis oluyorum ve tir tir titriyorum. Demekki lousaliktan hasta olmaya meyilliyiz.

Aynisi bana da oluyo canm. Kac kere pijama degstriorum uykulu uykulu ve dedign gbi titriorm usumekten. Demek ki bu lohusalik 40 gun olayi uyduruk bisey deil, hassasiz her acidan.

Kızlar benim gogusumun biri ameliyatliydi kitle vardı. Simdi o gogsumde yeni sertlikler geldi elime emzirmeden oldu herhalde çokta agriyo. Bebegimin 40 i çıkmadan da doktora felan gitmek istemiyorum. Bi akil verin napiyim? :-(

Kızlar benim gogusumun biri ameliyatliydi kitle vardı. Simdi o gogsumde yeni sertlikler geldi elime emzirmeden oldu herhalde çokta agriyo. Bebegimin 40 i çıkmadan da doktora felan gitmek istemiyorum. Bi akil verin napiyim? :-(
Canim yer olarak meme ucundami? Eger oyle iseki ben memenin heryerinde olabilecegini ama yogun olatak ucunda sut bezelerj olustugunu duydun hatta benin sag gogsumde var. Sut dokunca buyuyor oglum emknve kuculuyor. Takip ey canim eger kuculmuyirsa tabi dr takibinde gayda var. Dr gitmek istemiyorum. Deme lutfen biliyorsunki bu tarz durumlar tehlikeli ve erken teshis hayat kurtarir gecmis olsun .

Canm bnm ilk gunler bebek yeternce emmedignde sislikler geliodu elime ama emmeye baslaynca gecmsti. O zmnlar o beze gbi seylere dokunnca agriodu. Oyle bisey mi acaba? Kafana takmamaya calis, emnm dogal bi surectir.

Dediğin gibi emzirdikten sonra gelmedi elime. Yeterince emmeyince sut kalıyor ondan oluyor herhalde. Aksam çok AĞRIDI elimede onlar gelince çok uzulmustum. Çok teşekkürler içim rahatladı biraz.

Canm bnm ilk gunler bebek yeternce emmedignde sislikler geliodu elime ama emmeye baslaynca gecmsti. O zmnlar o beze gbi seylere dokunnca agriodu. Oyle bisey mi acaba? Kafana takmamaya calis, emnm dogal bi surectir.

Dediğin gibi emzirdikten sonra gelmedi elime. Yeterince emmeyince sut kalıyor ondan oluyor herhalde. Aksam çok AĞRIDI elimede onlar gelince çok uzulmustum. Çok teşekkürler içim rahatladı biraz.
:) ayrica zeytingagiyla masaj yapip azcik pompayla cekersen cok rahatlatiyo canm allinda bulunsun bebisin az emdigi zamanlarda yapabilrsn

Kızlar nasılsınız melekleriniz nasil. İyice bosladik burayı sanki.

Benim oglus emdigi sutu çok fazla kusmaya başladı. Sizde de oluyormu? Kusunca uyumuyor da mama verip uyutabiliyorum. Bi tavsiyeniz var mi?

Kızlar nasılsınız melekleriniz nasil. İyice bosladik burayı sanki.

Benim oglus emdigi sutu çok fazla kusmaya başladı. Sizde de oluyormu? Kusunca uyumuyor da mama verip uyutabiliyorum. Bi tavsiyeniz var mi?

Canimevet vakit ayiramaz olduk buralara bebelerden.

Benim oglunda ilk zamanlarda yedigini kusuyordu ben gazi ciksa bile bir 10 dk ben oturur pozisyondayken gogsumde bekletiyordum yada acili bir sekilde kafa kismi daha yukarda olacak sekilde yatiriyordum . Mide kapakciklari henuz gorevini tam yapamadigi icin geri cikabiliyor. Ama hepsi gecici. Gerci benim ohlum hala mutlaka cikariyor ama az az yada fazlasini atiyor . yani kusmalar hic son bulmuyor. Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…