- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.661
İste ona kolik diyorlar canim gecmis olsun. Bak ben humana kimyonlu rezene cayi veriyorum tamammen geciriyor diyemem ama rahatlatiyor gunde 10 gunduz 10 aksam olmak izere 20 cc veriyorum.yangtze ben faydasini goruyorum canim daha az kivraniyor. Haberin olsun
Hem bebisler iciyor hemde biz . Hatta ben 100 ml 1 tatli kadigi olcusu var o olcude yapip 90 ml kadarini kendim icip 10 ml bebise iciriyorum. Bazen gunde 2 kez 10 ml verdiginde oluyor. Bizim sutumuze yarari varmis bebisin gazina.Tatlım bu çayı biz mi iciyoruz? Yoksa bebislere mi veriyoruz?
Hem bebisler iciyor hemde biz . Hatta ben 100 ml 1 tatli kadigi olcusu var o olcude yapip 90 ml kadarini kendim icip 10 ml bebise iciriyorum. Bazen gunde 2 kez 10 ml verdiginde oluyor. Bizim sutumuze yarari varmis bebisin gazina.
Çok sağol canım hemen alayım bende. Gaz için samp simflex diye bi ilaç vermişti doktor ama bu daha mantıklı geldi ben içerim faydası bebeğime olur. Bu arada senin bebis ne alemde siz 40 i da cikardiniz düzene girme durumları var mi?
Bn isot ceviziyle zinco damlayi deniyorum. Dun ise yaradi gbi insallh ole devam eder. Cay serbest mi? Onu da deneyelim yeter ki rahatlasn bebisİste ona kolik diyorlar canim gecmis olsun. Bak ben humana kimyonlu rezene cayi veriyorum tamammen geciriyor diyemem ama rahatlatiyor gunde 10 gunduz 10 aksam olmak izere 20 cc veriyorum.yangtze ben faydasini goruyorum canim daha az kivraniyor. Haberin olsun
Ay demeeeEvet biz 45 gunluk olduk ama 40 i ciksin duzelir laflarinin hurafe oldugunu ogrendik bigun iyi hic sorun vikarmiyor bi gun gece gunduz hic uyumuyor . Cildirma asamasina geliyorum kucakta tutmaktan kollarim sirtim agriyor. Bilmiyorun artik ne zaman duzene girecek. Ama heralde bi 4 ayi bulacak gibi hakkimizda hayirlisi .
valla turlu turku huylar cikariyor gun gectikce. 40 i cikinca da illa sikintili ama farkli farkli huylar ediniyor ama tabi guzellikeride baska emmeyi iyice ogreniyor gulumsuyir bilincsizde olsa . Hayirlisiyla buyuyecekler insallah.Bizde de durum ayni bir gün zombi gibiyiz. Bir gün biraz daha sakin oluyor az daha iyi oluyoruz. Demekti 40 i çıktığında da çok birşey değişmeyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
dr. Umuz onerdi bize gunde 15-20 cc icirilebilir dedi bir baska dr da gunde ikikezde verebilirsiniz dedi simdilerde yeni huyu saat 12 gibj uyaniyor gunduz agliyor meme veriyorum susuyor ama surekli aglamali falan. Sonra cay veriyorum biraz rahatliyor zar zor uyuyor. Saat basida uyaniyor bazen. Bakalim hergun yeni gelismeBn isot ceviziyle zinco damlayi deniyorum. Dun ise yaradi gbi insallh ole devam eder. Cay serbest mi? Onu da deneyelim yeter ki rahatlasn bebis
bende bazen gazi cikmadiysa yuzustu yatiriyorum ama gece degil cunku bende uyuyacaksam yuz ustu tehlikeli bir pozisyon malum. Ama bazende yuz ustu yatirinca yaygarayi basiyor. Yani tam olarak neyi sevdikleri belli degilAy demeeeben gecen gece otrdun agladm hic bisey care etmio die. Snra babasi girdi devreye:) yalnz ben seyi fark ettm bebek yuzustu yatmayi cok seviyo sakinlesio hemen. Bir de fon makinesi sesi cikartan bi profram
Indirdm. Ne zmn aglasa aciyorum bangir bangir snra sakinlesio cocuga karsi stratejiler gelistrioruz resmen
valla turlu turku huylar cikariyor gun gectikce. 40 i cikinca da illa sikintili ama farkli farkli huylar ediniyor ama tabi guzellikeride baska emmeyi iyice ogreniyor gulumsuyir bilincsizde olsa . Hayirlisiyla buyuyecekler insallah.
dr. Umuz onerdi bize gunde 15-20 cc icirilebilir dedi bir baska dr da gunde ikikezde verebilirsiniz dedi simdilerde yeni huyu saat 12 gibj uyaniyor gunduz agliyor meme veriyorum susuyor ama surekli aglamali falan. Sonra cay veriyorum biraz rahatliyor zar zor uyuyor. Saat basida uyaniyor bazen. Bakalim hergun yeni gelisme
bende bazen gazi cikmadiysa yuzustu yatiriyorum ama gece degil cunku bende uyuyacaksam yuz ustu tehlikeli bir pozisyon malum. Ama bazende yuz ustu yatirinca yaygarayi basiyor. Yani tam olarak neyi sevdikleri belli degil
Tatlım bu çayı aldım ben ama acken mi vericem yoksa doyduktan sonrami? bizimki memede uyuyor çünkü genelde. Bide bu gaz damlasini vermeye gerek kalmıyor dimi onu devre dışı birakiyim?
Ah yaa ne iyi anlatiz birbirimizu. Benim oglunda bazi gunler yspiyor onu. Uykusuzluktan agliyor ana yunede uyumuyor maaleseff. Ama arada yapiyor onu herzaman degil. Umarim hic yspmadigi gunleride goruruz. Alaah kolaylik ve sabir verdin. Uykular versin evlatkatimizaYa bi bebek son 12 saattir sadece 1-2 saat uykuyla nasil ayakta kalır? Öğlen 2 den beri ne benim halimi bıraktı ne babasının:-(
Ne olur bu durum geçici deyin rahatlatin beni
Tikanmazmi butun bebeklerin yaptigi sey. Annelerin odunu koparmak icinBacilar sizin bebisleriniz de tikiniyor mu memese ya da biberondan icerken? Bnmki arada odumu patlatiyor
Al bizimkinden de o kdr canm:) tam uyudu derken mizildamaya basladi allahimmm uyumak istiorum geceleri:)Tikanmazmi butun bebeklerin yaptigi sey. Annelerin odunu koparmak icin
Benimki bu gece saat basi uyandi 1 er saat uyuyup 3 er saat ayakta kaldi. Havasindaydi yine
Aynen dun bnmki de banyo yapti. Evlilik yildonumuzdu disarda yapalim iftari dedik esimle ama tam ezan bakti uyanip annemi cileden cikarmis:)) susmadi bi de dio anne suyu brakmistm ama nafile. Bn alnca kicagima sustu hemen. Sanrm taniyirlar artik sipalarBiciriklar büyürken bizi de iyiden iyiye yipratiyorlar. Allah güzel günlerini göstersin. Normalde ben sabirsizimdir ve eşim çok sabırlıdırlar ama dun gece o bile çileden cikti. Banyo yaptırmıştır ama ben iyice kendisini uykuya verir diye düşünürken kendide biz de uykuya hasret kaldık.
Son zamanlarda hepimzn derdi ayni sanrm canm. Bizmki de gece tam performans agladi:) sabiiirrt:)Ya bi bebek son 12 saattir sadece 1-2 saat uykuyla nasil ayakta kalır? Öğlen 2 den beri ne benim halimi bıraktı ne babasının:-(
Ne olur bu durum geçici deyin rahatlatin beni
Aynen dun bnmki de banyo yapti. Evlilik yildonumuzdu disarda yapalim iftari dedik esimle ama tam ezan bakti uyanip annemi cileden cikarmis:)) susmadi bi de dio anne suyu brakmistm ama nafile. Bn alnca kicagima sustu hemen. Sanrm taniyirlar artik sipalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?