♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Tatlım bu çayı biz mi iciyoruz? Yoksa bebislere mi veriyoruz?

Tatlım bu çayı biz mi iciyoruz? Yoksa bebislere mi veriyoruz?
Hem bebisler iciyor hemde biz . Hatta ben 100 ml 1 tatli kadigi olcusu var o olcude yapip 90 ml kadarini kendim icip 10 ml bebise iciriyorum. Bazen gunde 2 kez 10 ml verdiginde oluyor. Bizim sutumuze yarari varmis bebisin gazina.

Çok sağol canım hemen alayım bende. Gaz için samp simflex diye bi ilaç vermişti doktor ama bu daha mantıklı geldi ben içerim faydası bebeğime olur. Bu arada senin bebis ne alemde siz 40 i da cikardiniz düzene girme durumları var mi?

Hem bebisler iciyor hemde biz . Hatta ben 100 ml 1 tatli kadigi olcusu var o olcude yapip 90 ml kadarini kendim icip 10 ml bebise iciriyorum. Bazen gunde 2 kez 10 ml verdiginde oluyor. Bizim sutumuze yarari varmis bebisin gazina.

Evet biz 45 gunluk olduk ama 40 i ciksin duzelir laflarinin hurafe oldugunu ogrendik bigun iyi hic sorun vikarmiyor bi gun gece gunduz hic uyumuyor . Cildirma asamasina geliyorum kucakta tutmaktan kollarim sirtim agriyor. Bilmiyorun artik ne zaman duzene girecek. Ama heralde bi 4 ayi bulacak gibi hakkimizda hayirlisi .

Bizde de durum ayni bir gün zombi gibiyiz. Bir gün biraz daha sakin oluyor az daha iyi oluyoruz. Demekti 40 i çıktığında da çok birşey değişmeyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bn isot ceviziyle zinco damlayi deniyorum. Dun ise yaradi gbi insallh ole devam eder. Cay serbest mi? Onu da deneyelim yeter ki rahatlasn bebis

Ay demeee ben gecen gece otrdun agladm hic bisey care etmio die. Snra babasi girdi devreye:) yalnz ben seyi fark ettm bebek yuzustu yatmayi cok seviyo sakinlesio hemen. Bir de fon makinesi sesi cikartan bi profram
Indirdm. Ne zmn aglasa aciyorum bangir bangir snra sakinlesio cocuga karsi stratejiler gelistrioruz resmen

Bizde de durum ayni bir gün zombi gibiyiz. Bir gün biraz daha sakin oluyor az daha iyi oluyoruz. Demekti 40 i çıktığında da çok birşey değişmeyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
valla turlu turku huylar cikariyor gun gectikce. 40 i cikinca da illa sikintili ama farkli farkli huylar ediniyor ama tabi guzellikeride baska emmeyi iyice ogreniyor gulumsuyir bilincsizde olsa . Hayirlisiyla buyuyecekler insallah.

Bn isot ceviziyle zinco damlayi deniyorum. Dun ise yaradi gbi insallh ole devam eder. Cay serbest mi? Onu da deneyelim yeter ki rahatlasn bebis
dr. Umuz onerdi bize gunde 15-20 cc icirilebilir dedi bir baska dr da gunde ikikezde verebilirsiniz dedi simdilerde yeni huyu saat 12 gibj uyaniyor gunduz agliyor meme veriyorum susuyor ama surekli aglamali falan. Sonra cay veriyorum biraz rahatliyor zar zor uyuyor. Saat basida uyaniyor bazen. Bakalim hergun yeni gelisme

bende bazen gazi cikmadiysa yuzustu yatiriyorum ama gece degil cunku bende uyuyacaksam yuz ustu tehlikeli bir pozisyon malum. Ama bazende yuz ustu yatirinca yaygarayi basiyor. Yani tam olarak neyi sevdikleri belli degil

Tatlım bu çayı aldım ben ama acken mi vericem yoksa doyduktan sonrami? bizimki memede uyuyor çünkü genelde. Bide bu gaz damlasini vermeye gerek kalmıyor dimi onu devre dışı birakiyim?

Tatlım bu çayı aldım ben ama acken mi vericem yoksa doyduktan sonrami? bizimki memede uyuyor çünkü genelde. Bide bu gaz damlasini vermeye gerek kalmıyor dimi onu devre dışı birakiyim?

Ben hic damla kullanmadim o konuda yorum yapamayacagin. Ama ben bazen ac veriyorum bazen tok. Benim oglum uyurken biberon aliyor ama zaten genelde agridan uyumadigi huysuz oldugu zamanlara veriyorum o yuzden ya emmesinin uzerinden 1 saat gecmis oluyor yada yeni uyanmis ama hep agladigi zamanlarda . Benimki sikintisi olunca uyumuyor cunku. Sen en basta istersen en uyumadigi zaman dfiliminde verebilirsijn memeden once

Bacilar sizin bebisleriniz de tikiniyor mu memese ya da biberondan icerken? Bnmki arada odumu patlatiyor

Ya bi bebek son 12 saattir sadece 1-2 saat uykuyla nasil ayakta kalır? Öğlen 2 den beri ne benim halimi bıraktı ne babasının:-(
Ne olur bu durum geçici deyin rahatlatin beni

Ya bi bebek son 12 saattir sadece 1-2 saat uykuyla nasil ayakta kalır? Öğlen 2 den beri ne benim halimi bıraktı ne babasının:-(
Ah yaa ne iyi anlatiz birbirimizu. Benim oglunda bazi gunler yspiyor onu. Uykusuzluktan agliyor ana yunede uyumuyor maaleseff. Ama arada yapiyor onu herzaman degil. Umarim hic yspmadigi gunleride goruruz. Alaah kolaylik ve sabir verdin. Uykular versin evlatkatimiza

Reactions: BBD
Bacilar sizin bebisleriniz de tikiniyor mu memese ya da biberondan icerken? Bnmki arada odumu patlatiyor
Tikanmazmi butun bebeklerin yaptigi sey. Annelerin odunu koparmak icin

Benimki bu gece saat basi uyandi 1 er saat uyuyup 3 er saat ayakta kaldi. Havasindaydi yine

Biciriklar büyürken bizi de iyiden iyiye yipratiyorlar. Allah güzel günlerini göstersin. Normalde ben sabirsizimdir ve eşim çok sabırlıdırlar ama dun gece o bile çileden cikti. Banyo yaptırmıştır ama ben iyice kendisini uykuya verir diye düşünürken kendide biz de uykuya hasret kaldık.

Tikanmazmi butun bebeklerin yaptigi sey. Annelerin odunu koparmak icin

Benimki bu gece saat basi uyandi 1 er saat uyuyup 3 er saat ayakta kaldi. Havasindaydi yine
Al bizimkinden de o kdr canm:) tam uyudu derken mizildamaya basladi allahimmm uyumak istiorum geceleri:)

Aynen dun bnmki de banyo yapti. Evlilik yildonumuzdu disarda yapalim iftari dedik esimle ama tam ezan bakti uyanip annemi cileden cikarmis:)) susmadi bi de dio anne suyu brakmistm ama nafile. Bn alnca kicagima sustu hemen. Sanrm taniyirlar artik sipalar

Son zamanlarda hepimzn derdi ayni sanrm canm. Bizmki de gece tam performans agladi:) sabiiirrt:)

Biz esimle dun nöbetleşe baktık artik. BN yine emziriyorum da esim yazık ne yapacağını şaşırıyor.

En fazla yarim saatliğine uyurken markete gidebildim şimdiye kadar. Öyle bırakıp yemeğe felan gidebilecekmiyiz acaba bir gün bizde ahhhh ahhhh.

BBD yangtze kizlar merhaba. Bu gun 2 oldu oglumu yataginda uyutuyorum emziryorum iyice gaz cikariyorum sonra uyuduysa bile aldtini degisirken uyaniyor zaten( bu kisimda uyanirsa tekrar kucaga alip yada meme verip uyutuyordum) uyanikken yatagina yatiriyorum ve 20 dk boyunca mikirdaniyor eger fazla aglarsa sakinlesene kadar kucagima aliyorum sonra sakinlesince yine yatiriyorum ciglik cigliga aglamazsa kucagima almiyorum 20 dk icinde uykuya geciyor zaten. Umarim bidahaki seferler icinde gecerli olur. Denemenizi tavsiye ederim aslinda tracy hogg easy eutini gibi biliyorsaniz. Sindiden uygularsak uygulayabilirsek cok sorun yasamayiz ilerde. He bu arada ben annem burada olunca sut sagip burakip gidebiliyorum cok sikinti cikarmiyir oglum. Ama bu ara uykular azaldi 2 saat uyuyor ama bu gun 2 saat uyuyup 1 saat emme alt degistirme sonra uyku yaptik bakalim bugun boyle devam edecegim umarim ise yarar. Cunku oteki turlu kucaka uyuyunca yatirirken uyaniyor daha cok sinir oluyor bh kez uykuya dalamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…