♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Yok canim su icmek ac veya tok olmak farketmiyor inss sende duyarsin kalp atisini :)

gözün aydın... sevindim canım. ben hala keseyi göremedim... bugünde baktık... değerlerim düşüp tekrar yükseli ama bu seferde değerler az az yükseliyor... şu keseyi bide ben görebilsem
Uzulme canim hersey rabbimin elinde neyle karsilascagimizi sadece allah bilir ben sabah o kani gorunce icimdeki korkuyu zor bastirdim insan ister istemez derin korkulara kapiliyor ama kalp atisini duyunca icim rahatladi ins sanada nasip olur

Kardeş hemen panik yapma- Bende de hem kanama hem kahverengi akıntı oldu geçen haftalarda... Ben de çok paniklediydim gerçi. Ama her kanama her akıntı düşük demek değilmiş ki... Senin ki galiba yerleşme kanaması olabilir. Mümkünse doktora gidene kadar uzanarak dinlen.. Ben öyle yapıyorum. Salı gideceğim ben de..Ben de 7 cm miyomla hamile kalmışım. Herhalde o yüzden kanama oldu. Şimdi hep yatıyorum çok şükür kesildi...

gözün aydın... sevindim canım. ben hala keseyi göremedim... bugünde baktık... değerlerim düşüp tekrar yükseli ama bu seferde değerler az az yükseliyor... şu keseyi bide ben görebilsem
Ben de sizin gibi endişeliyim. Salıyı iple değil mümkün olsa halatla filan çekeceğim.. Şu keseyi bir de ben görsem diyorum. İçim rahatlayacak. Görenleri çooook tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin İnşallah ... of of darısı göremeyenlerin başına

slm kızlarrr bende dr. randevuma gittim bugün kan testi sonucumu geç gittiğim için alamasam da 1.000 üzerinde old.nu söylediler labatvr teknikeri bir sevinçle doktorum muayene etti kendisini gördük 6.9 mm bir susam tanesi kadar minnak haftaya cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez inş. :)

buarada akıntısı olan arkadaşlar sizin için sordum hiç endişelenmeyin o ufak tefek kanamalar kahverengi akıntılar kasık ve bel ağrıları hepsii normal bebişlerimize hiç bişi olmayacak Allahın izniyle

mrb cnm hoş geldin aramıza biyşey sormak istiyorum benim bugün 6.9 mm miyom umu gördük şimdi kese bu mu oluyo ben dr.sormayı unuttum heyecandan

Özlemcim çok sevimdim bebeğini gördüğüne Allah bizede nasip etsin canım

mrb cnm hoş geldin aramıza biyşey sormak istiyorum benim bugün 6.9 mm miyom umu gördük şimdi kese bu mu oluyo ben dr.sormayı unuttum heyecandan
Miyom bir çeşit rahim uru. Gebelik kesesi apayrı bir şey. Herhalde doktor gebelik kesesini söylemiştir. 1 cm in altında bir miyomun ise hiç bir önemi/zararı olamaz çünkü bahsetmeye değmez...

Uzulme canim hersey rabbimin elinde neyle karsilascagimizi sadece allah bilir ben sabah o kani gorunce icimdeki korkuyu zor bastirdim insan ister istemez derin korkulara kapiliyor ama kalp atisini duyunca icim rahatladi ins sanada nasip olur
amin canım benim

Canım adetinin üzerinden ne kadar geçti ve son değerin ne ?
22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdım

Canım endişelenme geç döllenme olmuş belli ki sters seni ve bebeğini etkilemesin . Benimde son adet tarihim 29 ağustos ve adetim 9 gün geçtiğinde yaptığım kan testi sonucu 286

Canım çok sevindim senin için :) Ne güzel haberlerle gelmişsin öyle :)

Doktorunuz kötü değil demiş bence moralinizi bozmayın hiç. Yine en doğrusunu o bilir elbet ama tabii memnun değilseniz başka bir doktora gidin o da yorumlasın belki içiniz biraz daha rahatlar. Biliyorsunuz stres sıkıntı yapmamamız lazım çok zor olsa da... Bir de , ben de doktora gidince tutuk kalıyorum: aklınızdaki soruları yazıp hepsini sorun. Ben öyle yapayım diyorum...Sormazsanız yarım yamalak - hiç bir şey açıklamıyorlar!

Canmm o gordugnz bebis mi kese mi yoksa?

Canim ustune gormus olabilirmisin yani onceden hamile kalip uzerine adet gormus olabilirmisin cunku bi yerde okumustum adet oncesindeki ve sonrasindaki gunlerde hamile olmamiz mumkun degilmis cunku yumurtamiz ortalama 14.gunde catladigi icin en fazla 3gun yasabilirmis yani adet gunumuze kadar nerdeyse 14 gun geciyor o zmna kadar yasamaz yumurtamiz diye biliyorum ve de sen adetten bigun once iliskiye girdim bigun sonra ogrendim diyosun hadi o gece hamile kaldin desek yine dollenme 1haftada oluyor nerdeyse o kdr sira surede hamile oldugun anlasilamaz diye biliyorum ins farkli bi durum vardir ve bebegin sagliklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…