- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Yok canim su icmek ac veya tok olmak farketmiyor inss sende duyarsin kalp atisini :)Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı basip etsin. Bende 6. Haftamın içindeyim inşallah pazartesi görebilirim. Bide ultrasna girerken su içmek gerekiyormu normalde gerekiyoe ya gebeliktede lazımmı diye merak ediyorum oraya gittiğimde hazır olmak istiyorum beklemek yetti artık
Uzulme canim hersey rabbimin elinde neyle karsilascagimizi sadece allah bilir ben sabah o kani gorunce icimdeki korkuyu zor bastirdim insan ister istemez derin korkulara kapiliyor ama kalp atisini duyunca icim rahatladi ins sanada nasip olurgözün aydın... sevindim canım. ben hala keseyi göremedim... bugünde baktık... değerlerim düşüp tekrar yükseli ama bu seferde değerler az az yükseliyor... şu keseyi bide ben görebilsem
Kardeş hemen panik yapma-kızlar çok üzgünüm biraz önce kahverengi akıntı geldi daha önceki gebelikelrimde hiç böyle bişey olmamıştı adetim normalde hiç şaşmaz bugün 35.günü gebelik testim silik çıktı daha dr gitmedim ama bütün belirtilerim hamile olduğumu gösteriyordu dün akşam rüya gördüm kilotumda kırmızı bir lekelenme ve ardından minicik bir bebek elime geldi allahım sen koru yarabbim şuanda dr gidemiyorum genital bölgem müsait değil önce eve gidip duş alıp temizleneceğim iş yerindeyimde şuan
Ben de sizin gibi endişeliyim. Salıyı iple değil mümkün olsa halatla filan çekeceğim.. Şu keseyi bir de ben görsem diyorum. İçim rahatlayacak. Görenleri çooook tebrik ediyorum,gözün aydın... sevindim canım. ben hala keseyi göremedim... bugünde baktık... değerlerim düşüp tekrar yükseli ama bu seferde değerler az az yükseliyor... şu keseyi bide ben görebilsem
SAT a göre sizin tam 5 haftalık. Doğru anlamışsınız. Tüm hamişleri sizin nezdinizde tekrar tebrik ediyorum:)arkadaşlar benim de SAT 6 eylül. 5 haftalık mı olmuş oluyorum? baktım hesaplara falan da doğru mu anlamışım?
mrb cnm hoş geldin aramızaBen de sizin gibi endişeliyim. Salıyı iple değil mümkün olsa halatla filan çekeceğim.. Şu keseyi bir de ben görsem diyorum. İçim rahatlayacak. Görenleri çooook tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin İnşallah ... of of darısı göremeyenlerin başına
slm kızlarrr bende dr. randevuma gittim bugün kan testi sonucumu geç gittiğim için alamasam da 1.000 üzerinde old.nu söylediler labatvr teknikeri bir sevinçle doktorum muayene etti kendisini gördük 6.9 mm bir susam tanesi kadar minnakhaftaya cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez inş. :)
buarada akıntısı olan arkadaşlar sizin için sordum hiç endişelenmeyin o ufak tefek kanamalar kahverengi akıntılar kasık ve bel ağrıları hepsii normal bebişlerimize hiç bişi olmayacak Allahın izniyle
Miyom bir çeşit rahim uru. Gebelik kesesi apayrı bir şey. Herhalde doktor gebelik kesesini söylemiştir. 1 cm in altında bir miyomun ise hiç bir önemi/zararı olamaz çünkü bahsetmeye değmez...mrb cnm hoş geldin aramızabiyşey sormak istiyorum benim bugün 6.9 mm miyom umu gördük şimdi kese bu mu oluyo ben dr.sormayı unuttum heyecandan
arkadaşlar benim gibi değeri yavaş yükselen varmı... moralim bozuldu
amin canım benimUzulme canim hersey rabbimin elinde neyle karsilascagimizi sadece allah bilir ben sabah o kani gorunce icimdeki korkuyu zor bastirdim insan ister istemez derin korkulara kapiliyor ama kalp atisini duyunca icim rahatladi ins sanada nasip olur
22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdımCanım adetinin üzerinden ne kadar geçti ve son değerin ne ?
22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdım
Canım çok sevindim senin için :) Ne güzel haberlerle gelmişsin öyle :)slm kızlarrr bende dr. randevuma gittim bugün kan testi sonucumu geç gittiğim için alamasam da 1.000 üzerinde old.nu söylediler labatvr teknikeri bir sevinçle doktorum muayene etti kendisini gördük 6.9 mm bir susam tanesi kadar minnakhaftaya cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez inş. :)
buarada akıntısı olan arkadaşlar sizin için sordum hiç endişelenmeyin o ufak tefek kanamalar kahverengi akıntılar kasık ve bel ağrıları hepsii normal bebişlerimize hiç bişi olmayacak Allahın izniyle
Doktorunuz kötü değil demiş bence moralinizi bozmayın hiç. Yine en doğrusunu o bilir elbet ama tabii memnun değilseniz başka bir doktora gidin o da yorumlasın belki içiniz biraz daha rahatlar. Biliyorsunuz stres sıkıntı yapmamamız lazım çok zor olsa da...22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdım
Canmm o gordugnz bebis mi kese mi yoksa?slm kızlarrr bende dr. randevuma gittim bugün kan testi sonucumu geç gittiğim için alamasam da 1.000 üzerinde old.nu söylediler labatvr teknikeri bir sevinçle doktorum muayene etti kendisini gördük 6.9 mm bir susam tanesi kadar minnakhaftaya cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez inş. :)
22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?