- 9 Ekim 2014
- 164
- 88
- 38
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
ayy o miyom değil benim minnak cnm yaa dlim sürşmüş o sırada bi yandan kız kardeşimle onun bu sorunlarını konuşuyoduk çok korkuyo kendisi bu duyguyu yaşayamamaktan şuan nişanlıMiyom bir çeşit rahim uru. Gebelik kesesi apayrı bir şey. Herhalde doktor gebelik kesesini söylemiştir. 1 cm in altında bir miyomun ise hiç bir önemi/zararı olamaz çünkü bahsetmeye değmez...
tş ederm canım benm inş. Rabbim sizlerede nasip etsin :)Özlemcim çok sevimdim bebeğini gördüğüne Allah bizede nasip etsin canım
Merhaba bendede 6 cm bir miyom var . Sizi sıkıntıya sokuyormu gerçi sizde benden sadece 1 hafta ilerideainiz. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirşz ve sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı. Allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende partesi doktora gideceğimKardeş hemen panik yapma-Bende de hem kanama hem kahverengi akıntı oldu geçen haftalarda... Ben de çok paniklediydim gerçi. Ama her kanama her akıntı düşük demek değilmiş ki... Senin ki galiba yerleşme kanaması olabilir. Mümkünse doktora gidene kadar uzanarak dinlen.. Ben öyle yapıyorum. Salı gideceğim ben de..Ben de 7 cm miyomla hamile kalmışım. Herhalde o yüzden kanama oldu. Şimdi hep yatıyorum çok şükür kesildi...
keseymiş canım bide dr. şunu söyledi o siyah noktacığın içinde beyaz oval bir çizgi göründü alyansı da oluşmuş dedi ne demek istediğini tam anlayamasamda güzel bir gelişme old.kesin idi dr.gülüşünden :)Canmm o gordugnz bebis mi kese mi yoksa?
Hayrliolsn cnm insallahh. Bn gcnde foktra gtrgmde bebis gozukmedi de brzcik pank yaptm gerci doktr normal dese de. Bi de acaba karndan mi bakti?keseymiş canım bide dr. şunu söyledi o siyah noktacığın içinde beyaz oval bir çizgi göründü alyansı da oluşmuş dedi ne demek istediğini tam anlayamasamda güzel bir gelişme old.kesin idi dr.gülüşünden :)
tş.ederim tatlım evet güzel haberler aldık çok şükür korktuklarım yanıma kar kaldı :)Canım çok sevindim senin için :) Ne güzel haberlerle gelmişsin öyle :)
tş ederm canımm merak etme bir daha ki gitmende kesin görülecektir içini ferah tut dr. benimki için erken döllenmiş yumurtan dedi geç old.zaman birkaç gün sonrasında görülüyomuş kese oyüzden endişelenmeHayrliolsn cnm insallahh. Bn gcnde foktra gtrgmde bebis gozukmedi de brzcik pank yaptm gerci doktr normal dese de. Bi de acaba karndan mi bakti?
hayır canım alttan muayene etti bir zararı yokmuş bu durumda :)Hayrliolsn cnm insallahh. Bn gcnde foktra gtrgmde bebis gozukmedi de brzcik pank yaptm gerci doktr normal dese de. Bi de acaba karndan mi bakti?
mrb canım seninle her günümüz aynı hayırlı olsun tebriklerrrKızlar burda yazmıştım bi ara 1 yıldır eşimin sperm bozukluğu nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. Ekim de tüp bebek yaptıracak tik.Bayramda tatile çıktım eşimle.zaten çocuk yok diye çok içki içtim sabahdan akşam a kadar gezdik .Adet olmayınca hassas testlerden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de kan testi verdim 1160 çıktı Ekim 8 de adet gunumdu.hayla şokta yim .Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin :)
Bnm ne erken ne ev tatlim bi de ates takibi yaprgm icn oncesnde tam zamani bilebiliyoeum kese bouutu gunmle tam uyumlu kontrelde 5+1dim ama bana karndan bakti sanrm o zmn her sy daha gec goruluyormus. Doktorum cok tatli zatn hersyn nrmal gizuktfnu soyledi tekrar tekrar ama anne olmak kolay deil snrmtş ederm canımm merak etme bir daha ki gitmende kesin görülecektir içini ferah tut dr. benimki için erken döllenmiş yumurtan dedi geç old.zaman birkaç gün sonrasında görülüyomuş kese oyüzden endişelenme
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı basip etsin. Bende 6. Haftamın içindeyim inşallah pazartesi görebilirim. Bide ultrasna girerken su içmek gerekiyormu normalde gerekiyoe ya gebeliktede lazımmı diye merak ediyorum oraya gittiğimde hazır olmak istiyorum beklemek yetti artık
evet canım üsten bakınca sadece kese görülüyor şuan içinBnm ne erken ne ev tatlim bi de ates takibi yaprgm icn oncesnde tam zamani bilebiliyoeum kese bouutu gunmle tam uyumlu kontrelde 5+1dim ama bana karndan bakti sanrm o zmn her sy daha gec goruluyormus. Doktorum cok tatli zatn hersyn nrmal gizuktfnu soyledi tekrar tekrar ama anne olmak kolay deil snrm
Icim rahatladi canim cok sagolun hepinzevet canım üsten bakınca sadece kese görülüyor şuan için
vallahi bilmiyorum canım adetim bi hafta gecikti gittim görünmemişti sonra iki hafta sonra gel dedi ite çarşamba gittim kap atışı da başlamış dedi bir ay sonragidicem tekrar yani geç döllenme falan demedi bilmiyorumSabahleyin bende gidiym o zaman. Bende geç döllenme oldu ama. Sendede öylemi canım
benim son adet tarihim 17 ağostos canım senin gebeliğin benden sonra demekki görürsün daha merak etmeŞu anki degerim 1077 ama bir ara degerim düştü. Yoksa daha yüksek olurdu degerim. Adetten hemen önceki günümde döllenme oldu bende. Son adet tarihim 22 agustos
ayy canım benim başladı 6. haftada berbat bişi hiç bulantısı olmadan geçirenler de var inşallah olmaz bulantınız hç biş yiyemiyorum yesem de her şey ama her şey kokuyor çok zor çokbulantılar 6-8 hafta ıcnde baslıyormus.Bunu bile bekler olduk:)
Bir gün sonra ögrenmedim. Bir hafta sonra şüphelendim.degerim 2.77 çikti ve yükseldiCanim ustune gormus olabilirmisin yani onceden hamile kalip uzerine adet gormus olabilirmisin cunku bi yerde okumustum adet oncesindeki ve sonrasindaki gunlerde hamile olmamiz mumkun degilmis cunku yumurtamiz ortalama 14.gunde catladigi icin en fazla 3gun yasabilirmis yani adet gunumuze kadar nerdeyse 14 gun geciyor o zmna kadar yasamaz yumurtamiz diye biliyorum ve de sen adetten bigun once iliskiye girdim bigun sonra ogrendim diyosun hadi o gece hamile kaldin desek yine dollenme 1haftada oluyor nerdeyse o kdr sira surede hamile oldugun anlasilamaz diye biliyorum ins farkli bi durum vardir ve bebegin sagliklidir
Bir gün sonra ögrenmedim. Bir hafta sonra şüphelendim.degerim 2.77 çikti ve yükseldi
Bir gün sonra ögrenmedim. Bir hafta sonra şüphelendim.degerim 2.77 çikti ve yükseldi
zaten adetimden bir gün öncesinden hamile kaldım... ertesi günü kasık ağrılarım oldu ve pembe lekelenmem oldu... lekelenmenin 5inci günü test yaptım 2.77 çıktı... sonrasında 2ye katlayarak yükseldiCanım adetin 1 hafta geçince test yaptırdın ve 2.77 mi çıktı bhcg değerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?