♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Miyom bir çeşit rahim uru. Gebelik kesesi apayrı bir şey. Herhalde doktor gebelik kesesini söylemiştir. 1 cm in altında bir miyomun ise hiç bir önemi/zararı olamaz çünkü bahsetmeye değmez...
ayy o miyom değil benim minnak cnm yaa dlim sürşmüş o sırada bi yandan kız kardeşimle onun bu sorunlarını konuşuyoduk çok korkuyo kendisi bu duyguyu yaşayamamaktan şuan nişanlı

Merhaba bendede 6 cm bir miyom var . Sizi sıkıntıya sokuyormu gerçi sizde benden sadece 1 hafta ilerideainiz. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirşz ve sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı. Allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende partesi doktora gideceğim

Canmm o gordugnz bebis mi kese mi yoksa?
keseymiş canım bide dr. şunu söyledi o siyah noktacığın içinde beyaz oval bir çizgi göründü alyansı da oluşmuş dedi ne demek istediğini tam anlayamasamda güzel bir gelişme old.kesin idi dr.gülüşünden :)

Hayrliolsn cnm insallahh. Bn gcnde foktra gtrgmde bebis gozukmedi de brzcik pank yaptm gerci doktr normal dese de. Bi de acaba karndan mi bakti?

Hayrliolsn cnm insallahh. Bn gcnde foktra gtrgmde bebis gozukmedi de brzcik pank yaptm gerci doktr normal dese de. Bi de acaba karndan mi bakti?
tş ederm canımm merak etme bir daha ki gitmende kesin görülecektir içini ferah tut dr. benimki için erken döllenmiş yumurtan dedi geç old.zaman birkaç gün sonrasında görülüyomuş kese oyüzden endişelenme

mrb canım seninle her günümüz aynı hayırlı olsun tebriklerrr

Bnm ne erken ne ev tatlim bi de ates takibi yaprgm icn oncesnde tam zamani bilebiliyoeum kese bouutu gunmle tam uyumlu kontrelde 5+1dim ama bana karndan bakti sanrm o zmn her sy daha gec goruluyormus. Doktorum cok tatli zatn hersyn nrmal gizuktfnu soyledi tekrar tekrar ama anne olmak kolay deil snrm

Evet canım okadar şıkışık olcanki altına işiycek kadar yoksa görünmez bide sıkışığım diye kandrma doktoru yoksa gözükmez bebek zaten onlar anlıyo sıkışık olup olmadığını :)

evet canım üsten bakınca sadece kese görülüyor şuan için

Sabahleyin bende gidiym o zaman. Bende geç döllenme oldu ama. Sendede öylemi canım
vallahi bilmiyorum canım adetim bi hafta gecikti gittim görünmemişti sonra iki hafta sonra gel dedi ite çarşamba gittim kap atışı da başlamış dedi bir ay sonragidicem tekrar yani geç döllenme falan demedi bilmiyorum

Şu anki degerim 1077 ama bir ara degerim düştü. Yoksa daha yüksek olurdu degerim. Adetten hemen önceki günümde döllenme oldu bende. Son adet tarihim 22 agustos
benim son adet tarihim 17 ağostos canım senin gebeliğin benden sonra demekki görürsün daha merak etme

bulantılar 6-8 hafta ıcnde baslıyormus.Bunu bile bekler olduk:)
ayy canım benim başladı 6. haftada berbat bişi hiç bulantısı olmadan geçirenler de var inşallah olmaz bulantınız hç biş yiyemiyorum yesem de her şey ama her şey kokuyor çok zor çok

Bir gün sonra ögrenmedim. Bir hafta sonra şüphelendim.degerim 2.77 çikti ve yükseldi

Bende 6+3 u. Ve şükürler olsun bulantim yok ne zmn başlıyor bilmiyorum ama en azından simdilik yok :)

Canım adetin 1 hafta geçince test yaptırdın ve 2.77 mi çıktı bhcg değerin ?
zaten adetimden bir gün öncesinden hamile kaldım... ertesi günü kasık ağrılarım oldu ve pembe lekelenmem oldu... lekelenmenin 5inci günü test yaptım 2.77 çıktı... sonrasında 2ye katlayarak yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…