- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
zaten adetimden bir gün öncesinden hamile kaldım... ertesi günü kasık ağrılarım oldu ve pembe lekelenmem oldu... lekelenmenin 5inci günü test yaptım 2.77 çıktı... sonrasında 2ye katlayarak yükseldi
Bende 6+3 u. Ve şükürler olsun bulantim yok ne zmn başlıyor bilmiyorum ama en azından simdilik yok :)
15 eylülde birlikte olduk ve adet tarihimde 16 eylüldü... yani pembe lekelenmem 16 sında olunca adet oldum sandım... ama hiç adet kanamasınada benzemiyodu... 20 eylüllde test yaptım 2.77 çıktıpeki son kaç gün geçmişti adetinden bhcg yaptırdığında ve değerin neydi tatlım ?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımIyi aksamlar kizlar bende bir kac saat once ögrendim hamileyim ikinci bebegim geliyor Allah Kismet ederse
15 eylülde birlikte olduk ve adet tarihimde 16 eylüldü... yani pembe lekelenmem 16 sında olunca adet oldum sandım... ama hiç adet kanamasınada benzemiyodu... 20 eylüllde test yaptım 2.77 çıktı
Cok tsk edermm Insallah hepimiz saglikla kucaklariz yavrularimiziRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım
27 agustos cnm sen gordunmu keseyi ve kalp atışını ben göremedim henüz Dr gittiğimde 4 haftalikti[/QUOTE][QUağustos westa, post: 37270819, member: 630198"]Hoşgeldin canım 2 gün var aramızda sanırım sat ne senin ?
ve 2 kerede düşük yaptım sandım... 2 sindede düşmedi... anası gibi inatçı olacak belli... zaten benimlede aynı burçta doğacak bebişim İNŞAALLAH ... tabi bir aksilik olmazsaGerçekten mucize canım bebeğin sana tutunmuş :)
amin canım benim...Cok tsk edermm Insallah hepimiz saglikla kucaklariz yavrularimizi
ve 2 kerede düşük yaptım sandım... 2 sindede düşmedi... anası gibi inatçı olacak belli... zaten benimlede aynı burçta doğacak bebişim İNŞAALLAH ... tabi bir aksilik olmazsa
bugün baktırdım... 424 çıktı... yavaş yükselmeye bşladı düştükten sonrane güzell annesiyle aynı gün doğsa bide tam olur :) canım son olarak ne zaman kan değerine baktırdın peki?
aynı gün doğacağını sanmıyorum... benim tahminim haziranın ilk 3 haftası içinde doğar bi-iznillahne güzell annesiyle aynı gün doğsa bide tam olur :) canım son olarak ne zaman kan değerine baktırdın peki?
Ay kizlaar ne zor ismis yok keseydi yok yolk saciydi kalp atisiydi. Dokuz ay cabk gecicek galiba bu gdsle hep bekleyisle
Gecikmenin wesGünü de post:çıktı 0899, member:gereği duymadı 8"]27 agustos cnm sen gordunmu keseyi ve kalp atışını ben göremedim henüz Dr gittiğimde 4 haftalikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?