♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
zaten adetimden bir gün öncesinden hamile kaldım... ertesi günü kasık ağrılarım oldu ve pembe lekelenmem oldu... lekelenmenin 5inci günü test yaptım 2.77 çıktı... sonrasında 2ye katlayarak yükseldi

peki son kaç gün geçmişti adetinden bhcg yaptırdığında ve değerin neydi tatlım ?

peki son kaç gün geçmişti adetinden bhcg yaptırdığında ve değerin neydi tatlım ?
15 eylülde birlikte olduk ve adet tarihimde 16 eylüldü... yani pembe lekelenmem 16 sında olunca adet oldum sandım... ama hiç adet kanamasınada benzemiyodu... 20 eylüllde test yaptım 2.77 çıktı

[QUağustos westa, post: 37270819, member: 630198"]Hoşgeldin canım 2 gün var aramızda sanırım sat ne senin ?[/QUOTE]
27 agustos cnm sen gordunmu keseyi ve kalp atışını ben göremedim henüz Dr gittiğimde 4 haftalikti

[QUağustos westa, post: 37270819, member: 630198"]Hoşgeldin canım 2 gün var aramızda sanırım sat ne senin ?
27 agustos cnm sen gordunmu keseyi ve kalp atışını ben göremedim henüz Dr gittiğimde 4 haftalikti[/QUOTE]

benim sat 29 ağustos canım henüz doktora gidemedim ben adetimden 5 gün geçmişti ancak ozaman silik çift çizgiyi gördüm ben idrar testinde araya bayram girdi ve adetim 9 gün geçtiğinde kan testimde 286 çıkmıştı salı günüde doktara randevum çok heyecanlıyım :)

peki senin en son kan değerin ne canım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti bu değer çıktığında

Gerçekten mucize canım bebeğin sana tutunmuş :)
ve 2 kerede düşük yaptım sandım... 2 sindede düşmedi... anası gibi inatçı olacak belli... zaten benimlede aynı burçta doğacak bebişim İNŞAALLAH ... tabi bir aksilik olmazsa

ve 2 kerede düşük yaptım sandım... 2 sindede düşmedi... anası gibi inatçı olacak belli... zaten benimlede aynı burçta doğacak bebişim İNŞAALLAH ... tabi bir aksilik olmazsa

ne güzell annesiyle aynı gün doğsa bide tam olur :) canım son olarak ne zaman kan değerine baktırdın peki?

UOTE="minalya_28, post: 37268709, member: 630076"]keseymiş canım bide dr. şunu söyledi o siyah noktacığın içinde beyaz oval bir çizgi göründü alyansı da oluşmuş dedi ne demek istediğini tam anlayamasamda güzel bir gelişme old.kesin idi dr.gülüşünden :)[/QUOTE]
CaNim senle ben ayni gunde gebe kalmisiz.degerin kacti acaba ben adetimden 2 gun gecince oyrendim doktor alttan bakti siyah nokta var dedi kese gormedi yani sonra degerini oyrenince her halde keseymis dedi ama beyaz bi sey var demedi

ne güzell annesiyle aynı gün doğsa bide tam olur :) canım son olarak ne zaman kan değerine baktırdın peki?
aynı gün doğacağını sanmıyorum... benim tahminim haziranın ilk 3 haftası içinde doğar bi-iznillah

Ay kizlaar ne zor ismis yok keseydi yok yolk saciydi kalp atisiydi. Dokuz ay cabk gecicek galiba bu gdsle hep bekleyisle

Gecikmenin wesGünü de post:çıktı 0899, member:gereği duymadı 8"]27 agustos cnm sen gordunmu keseyi ve kalp atışını ben göremedim henüz Dr gittiğimde 4 haftalikti[/QUOTE]

benim sat 29 ağustos canım henüz doktora gidemedim ben adetimden 5 gün geçmişti ancak ozaman silik çift çizgiyi gördüm ben idrar testinde araya bayram girdi ve adetim 9 gün geçtiğinde kan testimde 286 çıkmıştı salı günüde doktara randevum çok heyecanlıyım :)

peki senin en son kan değerin ne canım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti bu değer çıktığında[/QUOTE]
Gecikmemin 3. Gununde 1574 cikti bidaha yapma geregi duymadi dr

Gecikmenin wesGünü de post:çıktı 0899, member:gereği duymadı 8"]27 agustos cnm sen gordunmu keseyi ve kalp atışını ben göremedim henüz Dr gittiğimde 4 haftalikti

peki senin en son kan değerin ne canım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti bu değer çıktığında[/QUOTE]
Gecikmemin 3. Gununde 1574 cikti bidaha yapma geregi duymadi dr[/Q

gayet güzel çıkmış canım bidaha yapmanın gereği yok doktorunun dediğini gibi . Benim daha düşük ama geç döllenme olabileceğinden bahsetti aile hekimi ne olup bittiği salı günü öğrenicem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…