♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
15 eylülde birlikte olduk ve adet tarihimde 16 eylüldü... yani pembe lekelenmem 16 sında olunca adet oldum sandım... ama hiç adet kanamasınada benzemiyodu... 20 eylüllde test yaptım 2.77 çıktı
Canim yanlis anlama umudunu yitir aklin karissin diye demiyorum ama senin dedigin durum imkansiz tabi allahu tealanin uygun gorduyse olur ama tibben bu sartlarda mumkun degil hatta seni yaniltmamak icin ozellikle arastirdim asagidaki yaziyi buldum. Sana tavsiyem saglam bi kadin dogumcuya git ve durumunu anlat bahsettigin dusuk durumundan sonrada bebegin hala sagliklimi ondanda supheliyim cunku dedigine gore doktorlar net bisey solemiyor senide suphede birakiyorlar. Ablam 2 defa bu durumu yasadigi icin dusuk tehlikesini yasayipta geri donmesi bebegin cok zor insallah yaniliyorumdur insallah bebegin sagliklidir ve seninlidir. Demek istedigim su aslinda doktorlarin seni bu kdr suphede birakmaya haklari yok bunu solemek bu cagda bu kdr zor degil....

ALINTI:
"Öncelikle adet döngüsünün nasıl olduğunu bilmek gerekir. Adetten birkaç gün önce hamile kalınırmı sorusunun cevabını merak edenlere hemen söyleyelim; “hayır”. Eğer düzenli ve normal bir adet döngüsüne sahipseniz adetten 6 gün öncesinden sonra gebe kalmazsınız."

http://blogyorum.com/adetden-once-gebe-hamile-olunurmu/

İnş güzel habeNewesta, post: 37271462, member: 630198"]benim sat 29 ağustos canım henüz doktora gidemedim ben adetimden 5 gün geçmişti ancak ozaman silik çift çizgiyi gördüm ben idrar testinde araya bayram girdi ve adetim 9 gün geçtiğinde kan testimde 286 çıkmıştı salı günüde doktara randevum çok heyecanlıyım :)

peki senin en son kan değerin ne canım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti bu değer çıktığında[/QUOTE]
Gecikmemin 3. Gununde 1574 cikti bidaha yapma geregi duymadi dr[/Q

gayet güzel çıkmış canım bidaha yapmanın gereği yok doktorunun dediğini gibi . Benim daha düşük ama geç döllenme olabileceğinden bahsetti aile hekimi ne olup bittiği salı günü öğrenicem inş.[/QUOTE]
İns guzel haber alirsin

Canlar bugun cok yogundum hic giremedim buraya yeni gelen arkadaslarimiz varsa hepsi hos gelmisler kizlar insallah hepiniz iyisinizdir ve kontrollerimizden hep guzel sonuclarla geliriz hepinize iyi geceler

tş.ederim tatlım evet güzel haberler aldık çok şükür korktuklarım yanıma kar kaldı :)
Aman bebisler iyi olsunda biz de iyi oluyoruz o zaman yalniz degilsin canim korku hepimiz de var ..ben de guzel haberlerle gelirim insallah pazartesi ..

bu yazıların hepsini araştırdım ve okudum... bebişimin hala benimle olduğunuda ve sağlıklı olduğunuda biliyorum bi-iznillah... benim şüphelerim farklı...bazı kadınlarda yumurtlama hemen adet dönemi öncesine denk gelebiliyor... bunu doktorumda söyledi... kün fe yekün...''' ol der ve olur'''... düşük yapmak istemidiğimden benim stresim... yoksa doktor değerimin azda yükselmiş olsa normal olduğunu söyledi... bir aksilik olmazsa haftaya keseyi görücez İNŞAALLAH... İlgin ve desteğin için teşekkür ederim ayrıca... bakalım yarınki değerlerim nasıl olacak... şu anda tek merakım bu... vakitte geçmek bilmiyor

Sevgili miyomdaşım:) İlk gittiğim dr. kabus gibiydi ve beni mahvetti. dediklerini deyip senin de moralini bozmayacağım. Sonra gittiğim dr. çok daha rahatlattı beni. Yalnız uzanmam ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Zaten ayağa kalkınca kahverengi akıntım oluyordu. bu aralar bol bol uzanıyorum. Akıntım kesildi çok şükür. Bizim gebeliğimiz az daha riskli maalesef ...böyle kontrollü gideceğiz artık. Ben de salı gideceğim doktora. düşük önleyici ilaçlar varmış onları soracağım. Gerek görürse verebilir herhalde. Miyomun yerini soracağım. Bebeğe etkisi ne kadar olur az çok kestiriyorlarmış. Sen de sor arkadaşım. Tüm dualarına Aminn diyorum. Ptesi güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler tüm hamişlere

Reactions: BBD
Canm her kadn her ay ayni gun ymrtlamayabiliyor. Sadece bu ay da gec ymrtlams olablrsn. Hatta o yzden belki bebis tutmasaydi gec adet olacaktin. Ama tuttugu icn hic olmadn. Bnce doktr aksini soyleyene kdr icini ferah tut

Merhaba kızlar. Ben de aranıza geliyorum. Cuma günü hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Doktora görünmedim. Devlete mi özele mi gitsem kararsızım. Kese ne zaman görüncek, kalp atışı ne zaman duyulcak bilmiyorum bakalım sizlerden bilgilenicem.
#BBD seni kadın doğum bölümünden tanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canm her kadn her ay ayni gun ymrtlamayabiliyor. Sadece bu ay da gec ymrtlams olablrsn. Hatta o yzden belki bebis tutmasaydi gec adet olacaktin. Ama tuttugu icn hic olmadn. Bnce doktr aksini soyleyene kdr icini ferah tut
zaten içim ferah... arada bir stres yapsamda bunu yenmeye çalışıyorum...yiyecek bir lokması varsa tutunur bişey olmaz...

kızlar haftaya kalp atışını duymaya gidecez inş. da var mı giden üsten duyulur mu yoksa biraz daha mı geç gidim ne dersiniz.?

CaNim senle ben ayni gunde gebe kalmisiz.degerin kacti acaba ben adetimden 2 gun gecince oyrendim doktor alttan bakti siyah nokta var dedi kese gormedi yani sonra degerini oyrenince her halde keseymis dedi ama beyaz bi sey var demedi[/QUOTE]
evet gebe adaşıyız canım ben dün gittim dr.a adetim 5 gün gecikti 1.000 üzerinde çıktı değer ama tam sonuç dr.muayene edene dek çıkmadı 1.000 üzerinde olunca kan testi sonucu uzuyomuş haftaya cumartesi öğrenecem tam değerimi ama 1.000 üzerinde old.biliyoruz şu anlık o görülen siyah nokta da kese oluyomuş zaten dr.um öle dedi bana :)

CaNim senle ben ayni gunde gebe kalmisiz.degerin kacti acaba ben adetimden 2 gun gecince oyrendim doktor alttan bakti siyah nokta var dedi kese gormedi yani sonra degerini oyrenince her halde keseymis dedi ama beyaz bi sey var demedi
evet gebe adaşıyız canım ben dün gittim dr.a adetim 5 gün gecikti 1.000 üzerinde çıktı değer ama tam sonuç dr.muayene edene dek çıkmadı 1.000 üzerinde olunca kan testi sonucu uzuyomuş haftaya cumartesi öğrenecem tam değerimi ama 1.000 üzerinde old.biliyoruz şu anlık o görülen siyah nokta da kese oluyomuş zaten dr.um öle dedi bana :)[/QUOTE]
Benim adettim 2 gun gecince 1160 cikmisti.Saliya randevu aldim acaba erken mi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…