- 9 Ekim 2014
- 164
- 88
- 38
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
inş. gelirsin canım güzel haberlerini bekliyorumAman bebisler iyi olsunda biz de iyi oluyoruz o zamanyalniz degilsin canim korku hepimiz de var ..ben de guzel haberlerle gelirim insallah pazartesi ..
Benim adettim 2 gun gecince 1160 cikmisti.Saliya randevu aldim acaba erken mi o zamanevet gebe adaşıyız canım ben dün gittim dr.a adetim 5 gün gecikti 1.000 üzerinde çıktı değer ama tam sonuç dr.muayene edene dek çıkmadı 1.000 üzerinde olunca kan testi sonucu uzuyomuş haftaya cumartesi öğrenecem tam değerimi ama 1.000 üzerinde old.biliyoruz şu anlık o görülen siyah nokta da kese oluyomuş zaten dr.um öle dedi bana :)
teşekkür ederizz cnmHepiniz için hayorlı olsun :) Allah hayırlı doğumlar versin :)
canm slm ben iyiyim sen nasılsınKızlarrr merhabaa nasılsınız bugün ?
teşekkür ederizz cnm
hayırlısıyla bizlerde tadacağız bu muhteşem duyguyu :)Rica ederim canım ne demek :) anne olmak ne güzel birşey :)
Tadın ya benim için de öpün yanaklarını sıkın bebişin <3 :)hayırlısıyla bizlerde tadacağız bu muhteşem duyguyu :)
inş. tatlım o günleri bir görelim ben sıkmakla kalmam yerim deTadın ya benim için de öpün yanaklarını sıkın bebişin <3 :)
Canm bn de seni hatirladim. Burda bulustugumuza sevindim:) ben 5+1de keseyi girdm karndan ama oncesnde gitmemistm doktora daha erken de gornr heralde. Hayirli olsnnMerhaba kızlar. Ben de aranıza geliyorum. Cuma günü hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Doktora görünmedim. Devlete mi özele mi gitsem kararsızım. Kese ne zaman görüncek, kalp atışı ne zaman duyulcak bilmiyorum bakalım sizlerden bilgilenicem.
#BBD seni kadın doğum bölümünden tanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canm bn ilk saglik ocagnda yaptrmistm kan tahlilini. Bi kadn dogumcuya gorndujten snra bizle de paylas bilglerni bz de takip edicez demislerdiKızlar gebelikle ilgili sağlık ocağına bilgi vermek gerekiuomu aşı felan oluyomu bileniniz varmi
Canm paylasimn icn cok tesekkrler. Ben cnm cok istio die iki gn ustuste sosis yemistm gecenlerde. Bi daha tovbekızlarr beslenmelerimize de dikkat etmemiz lazım bu saatten sonra artık ben normalde dengesiz beslenen bir insan olarak kendimi bebeğim için düzene sokuyorum hızlı bir şekilde öncelikle günde 2 bardaktan fazla su tüketmiyodum o yüzden sürekli idrar yolu iltihaplanması yaşıyodum ama 1 haftadır günde 1.5- 2 litre su içiyorum kendime 1 lt.cam bir şişe edindim yanımdan hiç ayırmıyorum ama en kötü yanı 10 dk da bir tuvalet ihtiyacı gelmesic vitamini açısından çok güzel bir dönemde hamişiz bolbol c vitamini almamız gerekiyor grip olmamak için eğer bir grip olursak normal zamanda en fazla 1 haftada atlatırken hamiş halimizle 1 aya çıkacak bu zaman en kötüsü ilaç da kullanamicaz kim kullanmak isterki dr verse bile bol bol mandalin,portakal,nar,greyfult sıkıp içmek gerek şu sıralar bebişlerimizin beyin ve sinir sistemi oluşmakta özellikle beyin gelişimi için günde bir avuç dolusu kuruyemişlerden ceviz,badem (en önemlileri) fındık,fıstık tüketmek gerek
:) ben süt içemesem de yoğurdu çok seviyorum bolbol günde 2-3 kase yoğurt tüketimi de çok önemli ara öğünlerde süper seçenek ama hazır yoğurtlardan uzak duralım kendi yoğurdunuzu kendiniz yapın mümkün olduğunca
hazır paketlenmiş ne kadar yiyecek varsa uzak durmak gerekiyor mesela hazır çorbalar, hazır meyve suları, hazır et ürünleri, vb. Mevsimi olmayan sebze ve meyvelerden kesinlikle uzak durmak gerek. kansızlığı önlemek adına çay tüketimini kısıtlıyoruz onun yerine şekersiz meyve çayları, papatya, ıhlamur içiyoruzkabızlığı önlemek için posalı yemekler tüketiyoruz daha çok şimdi tam ıspanak mevsimi :) her gün bir tane tam haşlanmış yumurta süper protein.. kahvaltı da yeşil yapraklı sebzeler dere otu, roka, maydanoz, lahana, yeşil soğan.. üzerine bol limon sıkın yemeklerimizi kızartma yerine haşlama, buğlama, ızgara olarak yiyoruz. haftada 2 kez balık tüketimi de çok önemli tam zamanı. çiğ et tüketiminden aman uzak duruyoruz çiğ köfte, sucuk, salam, sosis, az pişmiş et
Bu etlerde toksoplazma denen ve nadir görülmekle birlikte düşük, ölü doğuma ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bir bakteri bulunabiliyor.
kızlar benim aklıma gelenler şimdilik bunlar sizde bildiklerinizi paylaşın bebişlerimizi sağlıklı ve güzel besleyelim:)
Teşekkürler tatlımkızlarr beslenmelerimize de dikkat etmemiz lazım bu saatten sonra artık ben normalde dengesiz beslenen bir insan olarak kendimi bebeğim için düzene sokuyorum hızlı bir şekilde öncelikle günde 2 bardaktan fazla su tüketmiyodum o yüzden sürekli idrar yolu iltihaplanması yaşıyodum ama 1 haftadır günde 1.5- 2 litre su içiyorum kendime 1 lt.cam bir şişe edindim yanımdan hiç ayırmıyorum ama en kötü yanı 10 dk da bir tuvalet ihtiyacı gelmesic vitamini açısından çok güzel bir dönemde hamişiz bolbol c vitamini almamız gerekiyor grip olmamak için eğer bir grip olursak normal zamanda en fazla 1 haftada atlatırken hamiş halimizle 1 aya çıkacak bu zaman en kötüsü ilaç da kullanamicaz kim kullanmak isterki dr verse bile bol bol mandalin,portakal,nar,greyfult sıkıp içmek gerek şu sıralar bebişlerimizin beyin ve sinir sistemi oluşmakta özellikle beyin gelişimi için günde bir avuç dolusu kuruyemişlerden ceviz,badem (en önemlileri) fındık,fıstık tüketmek gerek
:) ben süt içemesem de yoğurdu çok seviyorum bolbol günde 2-3 kase yoğurt tüketimi de çok önemli ara öğünlerde süper seçenek ama hazır yoğurtlardan uzak duralım kendi yoğurdunuzu kendiniz yapın mümkün olduğunca
hazır paketlenmiş ne kadar yiyecek varsa uzak durmak gerekiyor mesela hazır çorbalar, hazır meyve suları, hazır et ürünleri, vb. Mevsimi olmayan sebze ve meyvelerden kesinlikle uzak durmak gerek. kansızlığı önlemek adına çay tüketimini kısıtlıyoruz onun yerine şekersiz meyve çayları, papatya, ıhlamur içiyoruzkabızlığı önlemek için posalı yemekler tüketiyoruz daha çok şimdi tam ıspanak mevsimi :) her gün bir tane tam haşlanmış yumurta süper protein.. kahvaltı da yeşil yapraklı sebzeler dere otu, roka, maydanoz, lahana, yeşil soğan.. üzerine bol limon sıkın yemeklerimizi kızartma yerine haşlama, buğlama, ızgara olarak yiyoruz. haftada 2 kez balık tüketimi de çok önemli tam zamanı. çiğ et tüketiminden aman uzak duruyoruz çiğ köfte, sucuk, salam, sosis, az pişmiş et
Bu etlerde toksoplazma denen ve nadir görülmekle birlikte düşük, ölü doğuma ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bir bakteri bulunabiliyor.
kızlar benim aklıma gelenler şimdilik bunlar sizde bildiklerinizi paylaşın bebişlerimizi sağlıklı ve güzel besleyelim:)
Ben özellikle ilk kan testimi sağlık ocagında yaptırdım çarşamba günüydü.pozitif çıkunca hftaya mutlaka gelin dediler takip için.gideceğim bu haftaKızlar gebelikle ilgili sağlık ocağına bilgi vermek gerekiuomu aşı felan oluyomu bileniniz varmi
Kızlar gebelikle ilgili sağlık ocağına bilgi vermek gerekiuomu aşı felan oluyomu bileniniz varmi
kızlarr beslenmelerimize de dikkat etmemiz lazım bu saatten sonra artık ben normalde dengesiz beslenen bir insan olarak kendimi bebeğim için düzene sokuyorum hızlı bir şekilde öncelikle günde 2 bardaktan fazla su tüketmiyodum o yüzden sürekli idrar yolu iltihaplanması yaşıyodum ama 1 haftadır günde 1.5- 2 litre su içiyorum kendime 1 lt.cam bir şişe edindim yanımdan hiç ayırmıyorum ama en kötü yanı 10 dk da bir tuvalet ihtiyacı gelmesic vitamini açısından çok güzel bir dönemde hamişiz bolbol c vitamini almamız gerekiyor grip olmamak için eğer bir grip olursak normal zamanda en fazla 1 haftada atlatırken hamiş halimizle 1 aya çıkacak bu zaman en kötüsü ilaç da kullanamicaz kim kullanmak isterki dr verse bile bol bol mandalin,portakal,nar,greyfult sıkıp içmek gerek şu sıralar bebişlerimizin beyin ve sinir sistemi oluşmakta özellikle beyin gelişimi için günde bir avuç dolusu kuruyemişlerden ceviz,badem (en önemlileri) fındık,fıstık tüketmek gerek
Canm paylasimn icn cok tesekkrler. Ben cnm cok istio die iki gn ustuste sosis yemistm gecenlerde. Bi daha tovbekızlarr beslenmelerimize de dikkat etmemiz lazım bu saatten sonra artık ben normalde dengesiz beslenen bir insan olarak kendimi bebeğim için düzene sokuyorum hızlı bir şekilde öncelikle günde 2 bardaktan fazla su tüketmiyodum o yüzden sürekli idrar yolu iltihaplanması yaşıyodum ama 1 haftadır günde 1.5- 2 litre su içiyorum kendime 1 lt.cam bir şişe edindim yanımdan hiç ayırmıyorum ama en kötü yanı 10 dk da bir tuvalet ihtiyacı gelmesic vitamini açısından çok güzel bir dönemde hamişiz bolbol c vitamini almamız gerekiyor grip olmamak için eğer bir grip olursak normal zamanda en fazla 1 haftada atlatırken hamiş halimizle 1 aya çıkacak bu zaman en kötüsü ilaç da kullanamicaz kim kullanmak isterki dr verse bile bol bol mandalin,portakal,nar,greyfult sıkıp içmek gerek şu sıralar bebişlerimizin beyin ve sinir sistemi oluşmakta özellikle beyin gelişimi için günde bir avuç dolusu kuruyemişlerden ceviz,badem (en önemlileri) fındık,fıstık tüketmek gerek
Aynen cnm guya ev yerlestrcektik. Hemen bitti pilim.Kızlar , nasılsınız bugün?
Ben feci yorgun hissediyorum. Bugün biraz gezinmeye çıktık, ayak bileklerim ve baldırlarımın ağrısından duramıyorum. Ara ara da başım ağrıyor
Ağrısı olan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?