- Konu Sahibi Esra_Babies
-
merhaba canım evet bu hafta çarşamba günü keseyi gördüm ve kalp atışlarını da duydum çok şükür seninkide görünür bu günlerde diye tahmin ediyorum
Ara ara mide bulantısı bastırıyor ...Yesem de bulanıyor yemesem de...İştahım yerindeKızlarrr merhabaa nasılsınız bugün ?
8. haftadayım tatlımKaçıncı haftandasin ?
Ne tesadüf:) Evvelsi gün ben de sosis de sosis diye tutturdum. eşim markete gitti sosis kalmamış dedi. Şimdi zararlı diye ben de unutmaya çalışıyorum:)Sucuğu pişirerek yesek o da zararlı mı (çok sık olmamak kaydıyla)?Canm paylasimn icn cok tesekkrler. Ben cnm cok istio die iki gn ustuste sosis yemistm gecenlerde. Bi daha tovbe
Ara ara mide bulantısı bastırıyor ...Yesem de bulanıyor yemesem de...İştahım yerindeama midemde bulanıyor bir tuhaf durumdayım Neyse ki bazen duruluyor.
Kızlar bana Decavit Pronatal multivitamin vermişlerdi... Ondan içiyorum. Sizler vitamin kullanıyor musunuz?
Bende dün gece öğrendim :) çok karmaşığım
selam benim de durum sizinle aynı. benim miyom daha büyük ama.10.5 cm. muhtemelen 4-5 haftalık hamileyim ben de. sat 2 eylül. bhcg iyi yükseliyor ama hala keseyi göremedik. ayakta dolaştıkça kahverengi akıntı geliyor. yatınca kesiliyor. doktor bir açıklama da yapmadı sinirlerimi bozdu. internetten ve çevreden öğrendiğim kadarıyla moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. bir tanıdığım 9. haftada keseyi görebildiğini söylemişti. merakla bekliyorum şimdi. Allah yardımcımız olsun.Sevgili miyomdaşım:) İlk gittiğim dr. kabus gibiydi ve beni mahvetti. dediklerini deyip senin de moralini bozmayacağım. Sonra gittiğim dr. çok daha rahatlattı beni. Yalnız uzanmam ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Zaten ayağa kalkınca kahverengi akıntım oluyordu. bu aralar bol bol uzanıyorum. Akıntım kesildi çok şükür. Bizim gebeliğimiz az daha riskli maalesef ...böyle kontrollü gideceğiz artık. Ben de salı gideceğim doktora. düşük önleyici ilaçlar varmış onları soracağım. Gerek görürse verebilir herhalde. Miyomun yerini soracağım. Bebeğe etkisi ne kadar olur az çok kestiriyorlarmış. Sen de sor arkadaşım. Tüm dualarına Aminn diyorum. Ptesi güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler tüm hamişlere
kaç haftadasın canım bende haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorumBugün nasıl geçti bende bulantı yok ilk günlere hafif baş dönmelerim olmuştu.sadece karnımı.çok gerginmiş gibi hissediyorum ve içerde birileri birşeyler asılıyorbir kavonaza fındık ceviz çekirdeksiz kara üzüm doldurdum.sabah öğle akşam birkaç tane atıyorum ağzıma.bir.şişeye pekmez koydum br yudum sabahları içiyorum.günlükte küçük paket süt ve bir kase yoğurt mutlaka yiyorum.yarın doktora gideceğim tekrar keseyi belki görürüz.
teşekkür ederim canım. hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah. ben de yakında giderim doktora. 2 gündür akıntım çok arttı. biraz az su içiyorum ondan sanırım. artık çok dikkat etmem gerekicek yediğime içtiğime. henüz alışamadım zaten hamile miyim değil miyim idrak edemedim. inşallah sorunsuz geçiririz 9 ayı.Canm bn de seni hatirladim. Burda bulustugumuza sevindim:) ben 5+1de keseyi girdm karndan ama oncesnde gitmemistm doktora daha erken de gornr heralde. Hayirli olsnn
canım canın çok çekerse haşlayıp güzelce pişirip yiyebilirsinCanm paylasimn icn cok tesekkrler. Ben cnm cok istio die iki gn ustuste sosis yemistm gecenlerde. Bi daha tovbe
ne demek hayat paylaştıkça güzel herşey bebişlerimiz içinTeşekkürler tatlım
yok canm güzelce pişirip arada yiyebilirsin :)Ne tesadüf:) Evvelsi gün ben de sosis de sosis diye tutturdum. eşim markete gitti sosis kalmamış dedi. Şimdi zararlı diye ben de unutmaya çalışıyorum:)Sucuğu pişirerek yesek o da zararlı mı (çok sık olmamak kaydıyla)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?