♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canım öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim. Ancak özellikle ilk aylarda maydanoz (idrar söktürücüdür) düşüğe sebep olabiliyor. yeşil çay, kekik, zencefil de iyi değil.

Kızlar birşey sorcam 5.haftanın içindeyim SAT a gore . Dr a daha hic gitmedim diyorum ki iki hafta sonra gidim ben ilk gebeligimde kalp atışını duyamadim ssimdi gittim mi Kalp atışina denk gelsin oöyle gidim diyorum tabi duyabilirsem bu kez ondan oöncesi sanki boşa gitmek gibi oluyor kese vs. Sonuçta adet gormuyorsan kanamam yoksa betan yüksekse hamilesin iste

inş gönlünüze göre olur herşey hayırlısıyla. ben de adetten bi gün önce yaptım sonuç negatifti. 2 gün geçti hala olmadım. tekrar testle mestle uğraşcam kesin sonuç yarın gideyim kan vereyim diyorum hadi hayırlısı diyelim hepimiziçin

Bayramdan önce gittiğimde ben de görememiştim, galiba miyom da mı mani oluyor nedir ben de anlamadım.? Salı bir daha gideceğim bende de hcg değerleri iyi ama karnımda zaman zaman ağrılar oluyor O yüzden çok kısa sürelerle kalkıyorum ayağa. Endişelenmeyin. Fazla ayakta kalmayın. ( Bende de akıntı oluyor kalkınca) . Elbette iyi bir doktor bulacağız. Ben de Salı özel hastaneye gideceğim. İnşallah beni aydınlatacak ve rahatlatacak bir doktor çıkar karşıma. Sabırlı olacağız sakın stres olmayın , moralinizi yüksek tutun. Tüm hamişlere sevgiler...

valla ben olsam dayanamaz giderdim sanırım. yine de siz nasıl rahat hissetcekseniz öyle yaparsınız tabi

valla ben olsam dayanamaz giderdim sanırım. yine de siz nasıl rahat hissetcekseniz öyle yaparsınız tabi

Ben de aslında dayanamıyorum ama keseyi görmekten çok bnm korkum kalp atışı olup olmamasında o yüzden önceden gidemiyorum

Ben de aslında dayanamıyorum ama keseyi görmekten çok bnm korkum kalp atışı olup olmamasında o yüzden önceden gidemiyorum
Doğru en mühimi kalp atışını duymak. O da tam belli değil galiba 6. haftada duyan var 9.haftada duyan var? Off heyecan işte.

arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inş. ben de iki aydır karar verdim eylülde olursa olsun olmazsa 2015 ocağa kadar erteleyelim dedik eşimle karar verdiğimizde eylül için yumurtlama zamanım geçmişti. neyse ekimi değerlendirmeye çalıştık. son adetin 15 eylül dü. 26 günde bir oluyorum ben düzenlidir adetim. bi kaç sene de bir gecikede bilir. beklenen adetim ayın 11 de olması gerekti. ama ben göğüsümdeki şişlikten öyle rahatsız oldum ki dayanamadım test yaptım 10 unda o da daha yeni çıkmıştım idrara sırf test için dayanamadım tekrar gitim. sonuç negatif geldi. ve benim hala adetim gelmedi. geçen ay çok midem bulanmıştı kasıklarım ağrımıştı ama adet belirtisi olduğunu ben anlamıştım ama bu ay biraz farlıyım o yüzden biraz heyecanlandım. örneğin bazen karnıma sancılar giriyor. adet oldum sanıyorum gidip bakıyorum yok. sonra belim ağrımızdı öncesinde belimde de ağrı var. göğüsümüm şişliği birazcık indi ama uçları hala hassas. ben de kesin sonuç alabilmek adına hastaneye gitmeye karar verdim. siz nerede vermiştiniz ilk tatlillerinizi ben bilmemedim. aile hekimliğne üyeliğim yok en yakın zamanda kayıt olucam ancak yarın için üniversite hastanesinin aile hekimliğinden randevu aldım. sırf sonucu internetten görebileyim diye orayı tercih ettim. siz nasıl öğrenmiştiniz ilk hamile olduğunuzu? eşlerinize ailelerinize müjdeyi verdiniz mi?

9.haftada mi bnm 8.haftada duyulmadı diye kürtaj oldum ;( hic bir şikayetim kanamam vesairem de yoktu. ;(

arkadaşlar en çok hangi kasığınız ağrıyor... solmu sağmı

Canım ben de bilmiyorum biri yazmıştı 9.haftada duydum diye ama benim anladığım herhalde kendi geç gittiği için geç öğrenmiştir (duymuştur)? diye düşünüyorum. Sen sıkma canını, sonuçta doktorlar karar veriyor bazı şeylere. biz bilemeyiz ki. Herhalde en doğrusunu yapmışlardır, geçmişi düşünüp üzülme. Şimdi pozitif olup sabretme zamanı...

Sigara içen var mı?
ben daha öğrenmeden önce 1.5 paket sigaram.vardı.hayatta bırakamam diyordum ama test çıkınca günde 2-3 tane onuda yakıyorum elimde öyle tutuyorum.içime çekmiyorum ama hepten ellemek istemiyorum.

Canım ben devlet hastanesinin aciline gidip kan verdim. İlk hamilelik olduğu için sanırım herkese söyledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…