- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
9.haftada mi bnm 8.haftada duyulmadı diye kürtaj oldum ;( hic bir şikayetim kanamam vesairem de yoktu. ;(
aklıma acil hiç gelmediCanım ben devlet hastanesinin aciline gidip kan verdim. İlk hamilelik olduğu için sanırım herkese söyledik
ben canım. ama şimdi eşimin yaktıgından bir nefes iki nefes o kadar. o da biter yakında inşallah.Sigara içen var mı?
ben daha öğrenmeden önce 1.5 paket sigaram.vardı.hayatta bırakamam diyordum ama test çıkınca günde 2-3 tane onuda yakıyorum elimde öyle tutuyorum.içime çekmiyorum ama hepten ellemek istemiyorum.
Acilde yaptırdım ama internetten takip şansımız vardı. ilk olduğu için orada bekledik tabi. Aile hekimliği olayını aksatma bence de. Hamileysen takibini yapıyorlar.aklıma acil hiç gelmediönce kadın doğumdan randevu alıyordum sonra dedim bölüm yoğun zaten gerek yokaraştırma hastanesinin aile hekiminden olsun. hem protokol numaram ile sonucumu evden takip ederim dedim. yarın iş çıkışım tam öğle arasına geliyor artık yarım saat bi saat oyalanacağım bir buçukta randevum. hem tsh da baktırmak istiyorum ben. az çalıştığı için tiroitlerim, ilaç kullanıyorum. ona da baktırmış olurum. sonra da sonuca göre ya özel bi hastaneye gitmeyi planyalabilirim. ya da aranızdan ayrılıp takibi bitireceğim hayırlısı kısmet bakalım:) ama normal aile hekimliğine de bu arada kayıt olsam iyi olur.
İnşallahhhh.olayın daha farkına varamadım ben.gittim dün hiç.sevmezdim göbekte bebek resimli hamile tshirtlerden aldım evde giyiyorumben canım. ama şimdi eşimin yaktıgından bir nefes iki nefes o kadar. o da biter yakında inşallah.
bende bi yerden okudum. ara ara her iki kasığında ağrı olması biri sağda biri solda 2 yumurtanın döllenmiş olduğunu gösteriyomuş... İNŞAALLAH ikiz bebişim olur... benim önceleri hep sol ağrıyodu... şimdi 2 gündür sağ ağrımaya başladı... önceleri tatlıya aş ererken şimdi ekşiye aş eriyorum... çok tuhaf bir durum... İNŞAALLAH sabahki değerlerim gayet güzel çıkarCanım benimde sağ ağrıyor ve arada adet olucakmışım gibi sancım eşlik ediyor
benım yarın doktor randevum vardı duyarım zan etmıstımBenim 7 de duyulmustu genelde 7 . Haftadan once duyulmaz
canım ne olduğunu hiç anlamdım gebelik testi pozitif çizgi çıkmıştı adet günüm sadece 1 gün oynar yani çok düzenlidir adetimin 36.günüydü hesaba göre 5.haftaydı kahverengi lekenin ardından kanamam başladı pıhtılı şekilde düşük mü yaptım adet mi oldum bilemedim hamile olduğuma okadar inandırmışım ki kendimi adetim 12 gün gecikti heralde hayırlısı artık sevincimiz kursamızda kaldı ama yapcak bişey yokKardeş hemen panik yapma-Bende de hem kanama hem kahverengi akıntı oldu geçen haftalarda... Ben de çok paniklediydim gerçi. Ama her kanama her akıntı düşük demek değilmiş ki... Senin ki galiba yerleşme kanaması olabilir. Mümkünse doktora gidene kadar uzanarak dinlen.. Ben öyle yapıyorum. Salı gideceğim ben de..Ben de 7 cm miyomla hamile kalmışım. Herhalde o yüzden kanama oldu. Şimdi hep yatıyorum çok şükür kesildi...
Çok geçmiş olsun, doktora kontrole gittin mi canım?canım ne olduğunu hiç anlamdım gebelik testi pozitif çizgi çıkmıştı adet günüm sadece 1 gün oynar yani çok düzenlidir adetimin 36.günüydü hesaba göre 5.haftaydı kahverengi lekenin ardından kanamam başladı pıhtılı şekilde düşük mü yaptım adet mi oldum bilemedim hamile olduğuma okadar inandırmışım ki kendimi adetim 12 gün gecikti heralde hayırlısı artık sevincimiz kursamızda kaldı ama yapcak bişey yok
canım ne olduğunu hiç anlamdım gebelik testi pozitif çizgi çıkmıştı adet günüm sadece 1 gün oynar yani çok düzenlidir adetimin 36.günüydü hesaba göre 5.haftaydı kahverengi lekenin ardından kanamam başladı pıhtılı şekilde düşük mü yaptım adet mi oldum bilemedim hamile olduğuma okadar inandırmışım ki kendimi adetim 12 gün gecikti heralde hayırlısı artık sevincimiz kursamızda kaldı ama yapcak bişey yok
cnm benim olurmu hiç öyle şey al randevunu git her dr farklıdır tabi ama benim şimdiki dr um daha önce düşük yapmışlara coraspin filan verebiliyor yada benim gibi birden fazla düşüğü olanlara başka tedaviler öneriyor sen çok ihmal etme bide folic asitidinide kullan unutma inşallah herşey güzel olucaktur içini de ferah tutKızlar birşey sorcam 5.haftanın içindeyim SAT a gore . Dr a daha hic gitmedim diyorum ki iki hafta sonra gidim ben ilk gebeligimde kalp atışını duyamadim ssimdi gittim mi Kalp atışina denk gelsin oöyle gidim diyorum tabi duyabilirsem bu kezondan oöncesi sanki boşa gitmek gibi oluyor kese vs. Sonuçta adet gormuyorsan kanamam yoksa betan yüksekse hamilesin iste
Doğru en mühimi kalp atışını duymak. O da tam belli değil galiba 6. haftada duyan var 9.haftada duyan var? Off heyecan işte.
Tamam cnm cçok saol ama aklımdan düşük yapma korkusunu atamiyorum hic 9 ay sürer mi hamileligim diye düşünüyorum hep lafı olunca inş 3.ayı görürüm diyorum atamiyorum bu hissi içimdenTm cnm madem ole istiosun bekle ama bari beklerken en guzelni dusun tm mi:)
BBen her ikisi de agriyor cnm ama su sıra daha iyiyim bi ara daha fazla ağrıyordu tüm gün sürüyordu simdi ise çok nadir ara araarkadaşlar en çok hangi kasığınız ağrıyor... solmu sağmı
GGeç gitmiştir insandır cnm bnm alttan muayeneyele de bakmislardi uuç DrCanım ben de bilmiyorum biri yazmıştı 9.haftada duydum diye ama benim anladığım herhalde kendi geç gittiği için geç öğrenmiştir (duymuştur)? diye düşünüyorum. Sen sıkma canını, sonuçta doktorlar karar veriyor bazı şeylere. biz bilemeyiz ki. Herhalde en doğrusunu yapmışlardır, geçmişi düşünüp üzülme. Şimdi pozitif olup sabretme zamanı...
Canım bekleyebilirsen bekle derim bende ilk geçirdiğin olay sebebi ile mantıklı geliyor kulağa ama yinede stres olma rahatla baktın çok stres yapıyorsun git
. İnş cnm çok saol bu hafta içi perşembe gibi gidicem cnm zaten bekleyemiyorum daha fazla dua edin banacnm benim olurmu hiç öyle şey al randevunu git her dr farklıdır tabi ama benim şimdiki dr um daha önce düşük yapmışlara coraspin filan verebiliyor yada benim gibi birden fazla düşüğü olanlara başka tedaviler öneriyor sen çok ihmal etme bide folic asitidinide kullan unutma inşallah herşey güzel olucaktur içini de ferah tut
üzülme cnm allahın izniyle hiç birşey olmaz ilk gebeliklerde çok oluyormuş zaten öyle kalp atışı duyulmaması. İnş cnm çok saol bu hafta içi perşembe gibi gidicem cnm zaten bekleyemiyorum daha fazla dua edin bana
Kuşum gitme kararın iyi olmuş , sen içini ferah tut önce bi , sonra git güzelce kesesini gör miniğin inşaAllah. İnş cnm çok saol bu hafta içi perşembe gibi gidicem cnm zaten bekleyemiyorum daha fazla dua edin bana
Allah sabrını versin çok üzüldüüm... inşaAllah bu bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur canım ...üzülme cnm allahın izniyle hiç birşey olmaz ilk gebeliklerde çok oluyormuş zaten öyle kalp atışı duyulmaması
bak bide beni düşün benin 4. hamileliğim bebeklerimin ikisini aynı senin gibi kaybettim 3. sünü ise 17. haftadaama hala umudum var bu bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?