♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
9.haftada mi bnm 8.haftada duyulmadı diye kürtaj oldum ;( hic bir şikayetim kanamam vesairem de yoktu. ;(

Canım bekleyebilirsen bekle derim bende ilk geçirdiğin olay sebebi ile mantıklı geliyor kulağa ama yinede stres olma rahatla baktın çok stres yapıyorsun git

Canım ben devlet hastanesinin aciline gidip kan verdim. İlk hamilelik olduğu için sanırım herkese söyledik
aklıma acil hiç gelmedi önce kadın doğumdan randevu alıyordum sonra dedim bölüm yoğun zaten gerek yokaraştırma hastanesinin aile hekiminden olsun. hem protokol numaram ile sonucumu evden takip ederim dedim. yarın iş çıkışım tam öğle arasına geliyor artık yarım saat bi saat oyalanacağım bir buçukta randevum. hem tsh da baktırmak istiyorum ben. az çalıştığı için tiroitlerim, ilaç kullanıyorum. ona da baktırmış olurum. sonra da sonuca göre ya özel bi hastaneye gitmeyi planyalabilirim. ya da aranızdan ayrılıp takibi bitireceğim hayırlısı kısmet bakalım:) ama normal aile hekimliğine de bu arada kayıt olsam iyi olur.

ben canım. ama şimdi eşimin yaktıgından bir nefes iki nefes o kadar. o da biter yakında inşallah.

Acilde yaptırdım ama internetten takip şansımız vardı. ilk olduğu için orada bekledik tabi. Aile hekimliği olayını aksatma bence de. Hamileysen takibini yapıyorlar.

Canım benimde sağ ağrıyor ve arada adet olucakmışım gibi sancım eşlik ediyor
bende bi yerden okudum. ara ara her iki kasığında ağrı olması biri sağda biri solda 2 yumurtanın döllenmiş olduğunu gösteriyomuş... İNŞAALLAH ikiz bebişim olur... benim önceleri hep sol ağrıyodu... şimdi 2 gündür sağ ağrımaya başladı... önceleri tatlıya aş ererken şimdi ekşiye aş eriyorum... çok tuhaf bir durum... İNŞAALLAH sabahki değerlerim gayet güzel çıkar

canım ne olduğunu hiç anlamdım gebelik testi pozitif çizgi çıkmıştı adet günüm sadece 1 gün oynar yani çok düzenlidir adetimin 36.günüydü hesaba göre 5.haftaydı kahverengi lekenin ardından kanamam başladı pıhtılı şekilde düşük mü yaptım adet mi oldum bilemedim hamile olduğuma okadar inandırmışım ki kendimi adetim 12 gün gecikti heralde hayırlısı artık sevincimiz kursamızda kaldı ama yapcak bişey yok

Çok geçmiş olsun, doktora kontrole gittin mi canım?
Kanaman hala drvam ediyor mu?

Kan testi yapmamıştın herhalde canım, düşük de olabilir belki, bir yerde okumuştum çoğu kadın farkında olmadan bir ve ya daha fazla düşük yapabiliyormuş ve bu çok normal bir şeymiş... Yani sıkıntı edecek bir şey yok. Onda da hayır var - demek ki o yumurta belki güçsüz belki genetik olarak zayıf vs.. Aslında ilk 3 ayı devirmeden fazla dillendirmemekte fayda var hamişliği. Benim doktor hamilelikte ilk 3 ay sırat köprüsü gibidir dedi. Moralini bozma, çalışmalara devam edin

cnm benim olurmu hiç öyle şey al randevunu git her dr farklıdır tabi ama benim şimdiki dr um daha önce düşük yapmışlara coraspin filan verebiliyor yada benim gibi birden fazla düşüğü olanlara başka tedaviler öneriyor sen çok ihmal etme bide folic asitidinide kullan unutma inşallah herşey güzel olucaktur içini de ferah tut

Son düzenleme:
Doğru en mühimi kalp atışını duymak. O da tam belli değil galiba 6. haftada duyan var 9.haftada duyan var? Off heyecan işte.

Tm cnm madem ole istiosun bekle ama bari beklerken en guzelni dusun tm mi:)
Tamam cnm cçok saol ama aklımdan düşük yapma korkusunu atamiyorum hic 9 ay sürer mi hamileligim diye düşünüyorum hep lafı olunca inş 3.ayı görürüm diyorum atamiyorum bu hissi içimden
arkadaşlar en çok hangi kasığınız ağrıyor... solmu sağmı
BBen her ikisi de agriyor cnm ama su sıra daha iyiyim bi ara daha fazla ağrıyordu tüm gün sürüyordu simdi ise çok nadir ara ara GGeç gitmiştir insandır cnm bnm alttan muayeneyele de bakmislardi uuç Dr normalde alttan muayenede 5 6 .haftada duyulurmuş kalp atışı benim onda da duyulmayinca alindi zaten. Tek dusuncem kalp atışı olması allahım bu sefer de sevincmi yarım bırakmasin bana dua edin kızlar
Canım bekleyebilirsen bekle derim bende ilk geçirdiğin olay sebebi ile mantıklı geliyor kulağa ama yinede stres olma rahatla baktın çok stres yapıyorsun git

. İnş cnm çok saol bu hafta içi perşembe gibi gidicem cnm zaten bekleyemiyorum daha fazla dua edin bana

Nurcum gidicem cnm bi de gitmesin diye pişmanlık yasamim ama kürtaj diyen ilk Dr u ma mi gitsem kurtajimi yapan Dr um baskaydi ona mi gitsem yoksa hic birine ggitmesem yeniggeçmişten hic görmediğim bana o zamanı hatirlatmayan bi Dr a mi gitsem bilemedim ;(

. İnş cnm çok saol bu hafta içi perşembe gibi gidicem cnm zaten bekleyemiyorum daha fazla dua edin bana
üzülme cnm allahın izniyle hiç birşey olmaz ilk gebeliklerde çok oluyormuş zaten öyle kalp atışı duyulmaması
bak bide beni düşün benin 4. hamileliğim bebeklerimin ikisini aynı senin gibi kaybettim 3. sünü ise 17. haftada ama hala umudum var bu bebek için

Kuşum gitme kararın iyi olmuş , sen içini ferah tut önce bi , sonra git güzelce kesesini gör miniğin inşaAllah
Ama stres yaparsaaan işler iyi olmaz senin için... sakın stres yapma ,, bebiş de rahat rahat büyüsün göbüşünde inşaAllah

Allah sabrını versin çok üzüldüüm... inşaAllah bu bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur canım ...

[QUOTwasilisa, post: 37286549, member: 337733"]üzülme cnm allahın izniyle hiç birşey olmaz ilk e çok oluyormuş zaten öyle kalp atışı duyulmaması
bak bide beni düşün benin 4. hamileliğim bebeklerimin ikisini aynı senin gibi kaybettim 3. sünü ise 17. haftada ama hala umudum var bu bebek için[/QUOTE] Off cok uzuldum ya cok gecmis olsun cnm ins bnm de oyke tekrarlamaz iste ben de bundan korkuyorum tekrarlamalarinin sebebi neymis peki ben kan pihtilasmasi testini de yapmasini istiycem bir daha yasamak istemiyorum iki uc dusukten sonra arastiriyorlarmis ama ben bida yasamak istemiyorum ;( oyuncak miyim ben yap boz muyum onceden tedbir almak varken neden tekrarini beklim kolay mi o duygulari yasamak ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…