- 25 Kasım 2011
- 126
- 98
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
inşallah güzelim bak aramızda 4 gün varmış arka arkaya dünyaya getiririz bebişlerimizi belki :):):)Allah sabrını versin çok üzüldüüm... inşaAllah bu bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur canım ...
İnşaAllah canım inşaAllahinşallah güzelim bak aramızda 4 gün varmış arka arkaya dünyaya getiririz bebişlerimizi belki :):):)
Amin cnmmm iinş :) aramızda 4 gün var cnm ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum ama erken mi olur ki keseyi ggörebilmek için senden 4 gün gerideyim ?Kuşum gitme kararın iyi olmuş , sen içini ferah tut önce bi , sonra git güzelce kesesini gör miniğin inşaAllah
Ama stres yaparsaaan işler iyi olmaz senin için... sakın stres yapma ,, bebiş de rahat rahat büyüsün göbüşünde inşaAllah
AAnladım cnmmm stres yapmıyorum da ne bilim biraz endişe diyim bi de dayanamadım yine herkese söyledim hamile olduğumu cevre faktörü var bi de yine düşük olursa allah korusun offf neyse ya GGüzel olacak herşey inş allahimin izniylehsnoya cım ben bütün tesleri yaptırdım ikinici kaybımdan sonra hiç birşey çıkmadı ne kan pıhtılaşması nede başka birşey şimdi pıhtılaşmam olmadığı halde iğne verdi dr kullanmam için yani bazen teslerdede çıkmıyor sen hiç bunları düşünme
bu işler rızk meselesi bide stres yapma hiç birşey olmaz merak etme
İnşaAllah canım inşaAllahbiz sakin olalım , Rabbime güvenelim inşaAllah :)
Kese için perşembe günü gideceğim nasipse , 5 +4 olacağım o gün..inşaAllah minnaki görürüz
dr gitmedim canım dr adet kanamsı bu der diye gitmedim kanamam devam ediyo.Çok geçmiş olsun, doktora kontrole gittin mi canım?
Kanaman hala drvam ediyor mu?
ofistekilere henüz söylememiştim yan odamdaki avukat odasına sandalye getirmemi istedi hayır diyemedim götürdüm o akşma bir bel ağrısı girdi ve ertesi gün akşam kanama oldu bence düşüktü vücudumu iyi tanırım adetim çok düzenlidr hiç bu kadar gecikmedi ömrü hayatımda dikkat edin canlarımKan testi yapmamıştın herhalde canım, düşük de olabilir belki, bir yerde okumuştum çoğu kadın farkında olmadan bir ve ya daha fazla düşük yapabiliyormuş ve bu çok normal bir şeymiş... Yani sıkıntı edecek bir şey yok. Onda da hayır var - demek ki o yumurta belki güçsüz belki genetik olarak zayıf vs.. Aslında ilk 3 ayı devirmeden fazla dillendirmemekte fayda var hamişliği. Benim doktor hamilelikte ilk 3 ay sırat köprüsü gibidir dedi. Moralini bozma, çalışmalara devam edin
Hmm , bu değerinle alakalı canım , ben garanti olsun diye geç gitmeyi özellikle istedim... :)Amin cnmmm iinş :) aramızda 4 gün var cnm ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum ama erken mi olur ki keseyi ggörebilmek için senden 4 gün gerideyim ?
AAnladım cnmmm stres yapmıyorum da ne bilim biraz endişe diyim bi de dayanamadım yine herkese söyledim hamile olduğumu cevre faktörü var bi de yine düşük olursa allah korusun offf neyse ya GGüzel olacak herşey inş allahimin izniylepozitifim pozitifff
aynen bende çok korkuyorum ve kendimi hiç hamileliğe alıştırmamaya çalışıyorum. benimde bir düşügüm var 8+3 te kalbi durmustu. tüm testlerimi yaptırdım sonra düşük düzeyde kan pıhtılaşması çıktı asprın kullanıyorum ıkı aydır. ama korku bıtmıyor. sürekli vucudumu dınlıyorum. bu 3 ay nasıl gecer bılmıyorum. ben daha doktorada gıtmedım pazartesi gıdıcem butun randevuları doluymus doktorumun. pazartesiye kadar gene yok dıs gebelık mi bos gebelik mi dıye dusunup dusunup durucam.Tamam cnm cçok saol ama aklımdan düşük yapma korkusunu atamiyorum hic 9 ay sürer mi hamileligim diye düşünüyorum hep lafı olunca inş 3.ayı görürüm diyorum atamiyorum bu hissi içimden
BBen her ikisi de agriyor cnm ama su sıra daha iyiyim bi ara daha fazla ağrıyordu tüm gün sürüyordu simdi ise çok nadir ara ara GGeç gitmiştir insandır cnm bnm alttan muayeneyele de bakmislardi uuç Drnormalde alttan muayenede 5 6 .haftada duyulurmuş kalp atışı benim onda da duyulmayinca alindi zaten. Tek dusuncem kalp atışı olması allahım bu sefer de sevincmi yarım bırakmasin bana dua edin kızlar
Benim degerim yuksekti cnm hasta olmama daha iki gun varken 488 cikmisti 4 gun oldu kaca katlanmistur su an ?SirriEst: 37287833 .!.:Hmm , bu değerinle alakalı canım , ben garanti olsun diye geç gitmeyi özellikle istedim... :)
en son değerini ne zaman ölçtürdün , kaçtı ? :)
aynen bende çok korkuyorum ve kendimi hiç hamileliğe alıştırmamaya çalışıyorum. benimde bir düşügüm var 8+3 te kalbi durmustu. tüm testlerimi yaptırdım sonra düşük düzeyde kan pıhtılaşması çıktı asprın kullanıyorum ıkı aydır. ama korku bıtmıyor. sürekli vucudumu dınlıyorum. bu 3 ay nasıl gecer bılmıyorum. ben daha doktorada gıtmedım pazartesi gıdıcem butun randevuları doluymus doktorumun. pazartesiye kadar gene yok dıs gebelık mi bos gebelik mi dıye dusunup dusunup durucam.
2000 lere gelmiş olması muhtemel canım eğer iki günde bir iki katına çıktıysa ... sen bilirsin istersen git perşembe için rahatlasın :)Benim degerim yuksekti cnm hasta olmama daha iki gun varken 488 cikmisti 4 gun oldu kaca katlanmistur su an ?
canım ben izmirde oturuyorum şifa hastanesinde yaptırdım cok az bır ücretle. 85 lira gibiydi sanırım. hem sadece pıhtılaşma yaptırmadım. tüm genetik testlerini yaptırdım. ama şöyle bir yöntem izledim. doktorum yazdı bana yapılacak testleri bende hastaneden randevu aldım ve oradakı doktora verdim kendi doktorumun ıstediği testleri ve o yaptırdı. diğer türlü kadın dogumdan randevu almadan direk bu testler için gidersen oldukça pahalı aklında bulunsun. istersen her ihtimale karşı asprınede başlayabılırsın. benim genetikte pıhtılaşmasa çıkmasa bıle doktorum verıcektı kullanmam için.Geçmiş olsun cnm kan pıhtılaşması testini nerde nasıl yaptırdım ücretli mi ucretliyse maliyeti ne kadardı ? Ben Dr a gittiğimde sorucam istycem yapmasını bi daha yasamak istemiyorum cnku iğne yaparak hamileliğini sürdürenler var ona da raziyim düşük yapmaktansa
O zaman pperşembe gunu 4000 olur cnm HHer iki günde bir iki katına çıkıyorsa2000 lere gelmiş olması muhtemel canım eğer iki günde bir iki katına çıktıysa ... sen bilirsin istersen git perşembe için rahatlasın :)
anladim cnm bakim persembe gunu ne diycek dr ben de ona gore bi yol izliycem ama kafamdaki sorulari da ileticem o ne derse artik hayirlisi :/canım ben izmirde oturuyorum şifa hastanesinde yaptırdım cok az bır ücretle. 85 lira gibiydi sanırım. hem sadece pıhtılaşma yaptırmadım. tüm genetik testlerini yaptırdım. ama şöyle bir yöntem izledim. doktorum yazdı bana yapılacak testleri bende hastaneden randevu aldım ve oradakı doktora verdim kendi doktorumun ıstediği testleri ve o yaptırdı. diğer türlü kadın dogumdan randevu almadan direk bu testler için gidersen oldukça pahalı aklında bulunsun. istersen her ihtimale karşı asprınede başlayabılırsın. benim genetikte pıhtılaşmasa çıkmasa bıle doktorum verıcektı kullanmam için.
İnşaAllah canım inşaAllah , güzel haberler vermek nasip olsunO zaman pperşembe gunu 4000 olur cnm HHer iki günde bir iki katına çıkıyorsagidicem cnm perşembe günü güzel haberimi veririm size inş :)
anladim cnm bakim persembe gunu ne diycek dr ben de ona gore bi yol izliycem ama kafamdaki sorulari da ileticem o ne derse artik hayirlisi :/
Mrb hoşgeldin. Kan değerin ne çıktı? Ben iki kez yaptırdımkan ttahlilini sağlık ocağında önce 6.1 çıktı Dr çok yeni dedi sizinki gibi emin konuşmadı gebesin diye ama birşey var görünüyor bakalım yukselecekmi tutacak mi dedi bi hafta sonra yine gittim 488 çıktı degerim kesin olarak hamilesin dedi sonra. Ben simdi dogumcuma gidicem perşembe günü daha kese falan birşey görmedim inş gorucez :)merhaba hepinize son sat tarihim 08/09/2014 bayramda gecikince test yaptım çift çizgiydi bayram dönüşü hemen soluğu doktorum da aldı kan testi yaptırdı henüz çok yeni bir genelik dedi ve ultrasonla bakmadı göremeyiz diye 15/10/2014 tarihine randevu verdi.sabırsızlıkla çarşamba sabahını bekliyorum sevinemedim bile dış gebelik olabilir diye görmeden.siz bebişinizi gördünüz mü acaba gördüyseniz kaçıncı hafta gördünüz
İnşaAllah canım inşaAllah , güzel haberler vermek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?