♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
hsnoya cım ben bütün tesleri yaptırdım ikinici kaybımdan sonra hiç birşey çıkmadı ne kan pıhtılaşması nede başka birşey şimdi pıhtılaşmam olmadığı halde iğne verdi dr kullanmam için yani bazen teslerdede çıkmıyor sen hiç bunları düşünme
bu işler rızk meselesi bide stres yapma hiç birşey olmaz merak etme

inşallah güzelim bak aramızda 4 gün varmış arka arkaya dünyaya getiririz bebişlerimizi belki :):):)
İnşaAllah canım inşaAllah biz sakin olalım , Rabbime güvenelim inşaAllah :)
Kese için perşembe günü gideceğim nasipse , 5 +4 olacağım o gün..inşaAllah minnaki görürüz

Amin cnmmm iinş :) aramızda 4 gün var cnm ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum ama erken mi olur ki keseyi ggörebilmek için senden 4 gün gerideyim ?
AAnladım cnmmm stres yapmıyorum da ne bilim biraz endişe diyim bi de dayanamadım yine herkese söyledim hamile olduğumu cevre faktörü var bi de yine düşük olursa allah korusun offf neyse ya GGüzel olacak herşey inş allahimin izniyle pozitifim pozitifff
İnşaAllah canım inşaAllah biz sakin olalım , Rabbime güvenelim inşaAllah :)
Kese için perşembe günü gideceğim nasipse , 5 +4 olacağım o gün..inşaAllah minnaki görürüz

ofistekilere henüz söylememiştim yan odamdaki avukat odasına sandalye getirmemi istedi hayır diyemedim götürdüm o akşma bir bel ağrısı girdi ve ertesi gün akşam kanama oldu bence düşüktü vücudumu iyi tanırım adetim çok düzenlidr hiç bu kadar gecikmedi ömrü hayatımda dikkat edin canlarım

Hmm , bu değerinle alakalı canım , ben garanti olsun diye geç gitmeyi özellikle istedim... :)
en son değerini ne zaman ölçtürdün , kaçtı ? :)

aynen bende çok korkuyorum ve kendimi hiç hamileliğe alıştırmamaya çalışıyorum. benimde bir düşügüm var 8+3 te kalbi durmustu. tüm testlerimi yaptırdım sonra düşük düzeyde kan pıhtılaşması çıktı asprın kullanıyorum ıkı aydır. ama korku bıtmıyor. sürekli vucudumu dınlıyorum. bu 3 ay nasıl gecer bılmıyorum. ben daha doktorada gıtmedım pazartesi gıdıcem butun randevuları doluymus doktorumun. pazartesiye kadar gene yok dıs gebelık mi bos gebelik mi dıye dusunup dusunup durucam.

SirriEst: 37287833 .!.:
Hmm , bu değerinle alakalı canım , ben garanti olsun diye geç gitmeyi özellikle istedim... :)
en son değerini ne zaman ölçtürdün , kaçtı ? :)
Benim degerim yuksekti cnm hasta olmama daha iki gun varken 488 cikmisti 4 gun oldu kaca katlanmistur su an ?

Geçmiş olsun cnm kan pıhtılaşması testini nerde nasıl yaptırdım ücretli mi ucretliyse maliyeti ne kadardı ? Ben Dr a gittiğimde sorucam istycem yapmasını bi daha yasamak istemiyorum cnku iğne yaparak hamileliğini sürdürenler var ona da raziyim düşük yapmaktansa

Benim degerim yuksekti cnm hasta olmama daha iki gun varken 488 cikmisti 4 gun oldu kaca katlanmistur su an ?
2000 lere gelmiş olması muhtemel canım eğer iki günde bir iki katına çıktıysa ... sen bilirsin istersen git perşembe için rahatlasın :)

canım ben izmirde oturuyorum şifa hastanesinde yaptırdım cok az bır ücretle. 85 lira gibiydi sanırım. hem sadece pıhtılaşma yaptırmadım. tüm genetik testlerini yaptırdım. ama şöyle bir yöntem izledim. doktorum yazdı bana yapılacak testleri bende hastaneden randevu aldım ve oradakı doktora verdim kendi doktorumun ıstediği testleri ve o yaptırdı. diğer türlü kadın dogumdan randevu almadan direk bu testler için gidersen oldukça pahalı aklında bulunsun. istersen her ihtimale karşı asprınede başlayabılırsın. benim genetikte pıhtılaşmasa çıkmasa bıle doktorum verıcektı kullanmam için.

2000 lere gelmiş olması muhtemel canım eğer iki günde bir iki katına çıktıysa ... sen bilirsin istersen git perşembe için rahatlasın :)
O zaman pperşembe gunu 4000 olur cnm HHer iki günde bir iki katına çıkıyorsa gidicem cnm perşembe günü güzel haberimi veririm size inş :)
anladim cnm bakim persembe gunu ne diycek dr ben de ona gore bi yol izliycem ama kafamdaki sorulari da ileticem o ne derse artik hayirlisi :/

İnşaAllah canım inşaAllah , güzel haberler vermek nasip olsun

merhaba hepinize son sat tarihim 08/09/2014 bayramda gecikince test yaptım çift çizgiydi bayram dönüşü hemen soluğu doktorum da aldı kan testi yaptırdı henüz çok yeni bir genelik dedi ve ultrasonla bakmadı göremeyiz diye 15/10/2014 tarihine randevu verdi.sabırsızlıkla çarşamba sabahını bekliyorum sevinemedim bile dış gebelik olabilir diye görmeden.siz bebişinizi gördünüz mü acaba gördüyseniz kaçıncı hafta gördünüz

Mrb hoşgeldin. Kan değerin ne çıktı? Ben iki kez yaptırdımkan ttahlilini sağlık ocağında önce 6.1 çıktı Dr çok yeni dedi sizinki gibi emin konuşmadı gebesin diye ama birşey var görünüyor bakalım yukselecekmi tutacak mi dedi bi hafta sonra yine gittim 488 çıktı degerim kesin olarak hamilesin dedi sonra. Ben simdi dogumcuma gidicem perşembe günü daha kese falan birşey görmedim inş gorucez :)

[QUOTE.SirriEyvan, post: 37288501, member: 483632"]İnşaAllah canım inşaAllah , güzel haberler vermek nasip olsun [/QUOTE]amin cnm hepimizin ins. En son kan degerine ne zaman baktirdin cnm ve ne cikmisti ?

RABBİM e bin kez şükürler olsun inşallah hayırlısıyla sağlıyla kucağımıza almamızda nasip olur.

Keseye 5.hafta ve sonrasında bakıyorlar ondan önce gorunmuyor ultrasonda. Dış gebelik falan diye düşünme genelde öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…