♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
o heyecan ve stresle kaç çıktığını sormadım bile doktoruma bir daha da baktırmadım çok böyle üstüne yoğunlaşıp hayal kurmak istemiyorum çok tedirginim korkuyorum tamamen çarşamba gününe odaklandım

Ben beklenen adet günümden 4 gün önce öğrendim canım 42.3 le ondan 3 gün sonra baktırdığımdaysa 213.4 çıktı canım :)
anladim cnm İyi yükselmiş ama uc gun sonra :) simdi adetinden kac gün geçince gidiyor olacaksın keseye bakmak için ? niye bu kadar stres yapiyorsun ki bnm gibi ilk gebeligini dusuk yapsan ne yapacaktin cnm bu kadar stres yapma hamilesin iste cok erken oldugu icin kese gorunmuyor ona gore dr sana gun vermis o zaman bakariz diye. Hayir gecmiste dusuk ya da dıs gebelik yasadiysan seni anlarim ama oyle bi acı tecruben yoksa bos yere germe kendini iyi seyler dusun ben bu halimle iyi seyler dusunmeye calisiyorum ki hersey iyi olsun

11 gün geçince gitmiş olacağım canım hayırlısıyla ...
Sen ?

11 gün geçince gitmiş olacağım canım hayırlısıyla ...
Sen ?
Ben 5 gün geçince gitmiş oluyorum cnm 5.haftanın içinde oluyor sanırım ama degerim yuksek ya benim seninkine oranla kese görünür herhalde ins dimi o yüzden gidim diyorum yoksa bi hafta daha beklerdim ne bilim bilemedim simdi

Git ya , görünmezse doktor der zaten erken geldin diye canım ... :) sonra bir daha gidersin artık ne yapalım , merakta kalırsın çünkü :)

kızlar beta 1500 oludugunda karından ultrasonla kese görnüyormuş :):) ayrıca her iki günde bir ikiye katlıyormuş :):)

Yanlış ="wasilisa, post: 37290668, member: 337733"]kızlar beta 1500 oludugunda karından ultrasonla kese görnüyormuş :):) ayrıca her iki günde bir ikiye katlıyormuş :):)[/QUOTE]Yanlis. Karindan ultrasonla 2000 3000 de oldugunda gorulur. 1500 oldugunda vajinal ultrasonla gorulur.

kızlar beta 1500 oludugunda karından ultrasonla kese görnüyormuş :):) ayrıca her iki günde bir ikiye katlıyormuş :):)
Yanlış.1500 olduğunda vajinal ultrasonla görünür. 2000 3000 olduğunda karından görünüyor .

cnm benim geçen hafta çrş dr keseyi gösterdi karından aradan ikigün geti cuma ilaç raporu çıkartmak için gittiğim dr betaya baktı 1600 dü ultrasonu karındançok küçük gördü keseyi beni korkuttu kendi dr un nasıl görmüş filan dedi 1 gün sonra dayanamayıp kendi doktoruma gittim anlattım ultrasonla alakalı biraz ama ne kesesi embiryo bile oluşmuş dedi karından gösterdi kesenin resmi bilem var

Bide herks keseden bahsediyor..ben dun tahlil yaptrdim beta 2780 cikti..ama muayene olmadim..biraz büyümesini bekliyorum ultrasyonda ciksn diye

merhaba kızlar bende yeni ögrendim hamile oldugumu ama bnm beta hcg 203 dktor 2 haftalık dedi dogrumudur

Ah canım, hamişlerin öyle ağır şeyler kaldırmaması gerek. Yüksek yerlere de uzanmayın diyorlar. Bu durumda çalışan arkadaşların işyerinde öğrenir öğrenmez söylemesi gerek bence. Ne olursa olsun bu dönemde fazla yorulmamalılar çünkü... Tekrar çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…