- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ben beklenen adet günümden 4 gün önce öğrendim canım 42.3 leAmin canm hepimizin inş. En son kan değerine ne zaman baktirmistinve ne çıkmıştı ?
bu ne zamandıı ayın 5 indeydi en son baktırdığımdaAmin canm hepimizin inş. En son kan değerine ne zaman baktirmistinve ne çıkmıştı ?
anladim cnm İyi yükselmiş ama uc gun sonra :) simdi adetinden kac gün geçince gidiyor olacaksın keseye bakmak için ?Ben beklenen adet günümden 4 gün önce öğrendim canım 42.3 leondan 3 gün sonra baktırdığımdaysa 213.4 çıktı canım :)
niye bu kadar stres yapiyorsun ki bnm gibi ilk gebeligini dusuk yapsan ne yapacaktin cnm bu kadar stres yapma hamilesin iste cok erken oldugu icin kese gorunmuyor ona gore dr sana gun vermis o zaman bakariz diye. Hayir gecmiste dusuk ya da dıs gebelik yasadiysan seni anlarim ama oyle bi acı tecruben yoksa bos yere germe kendini iyi seyler dusun ben bu halimle iyi seyler dusunmeye calisiyorum ki hersey iyi olsuno heyecan ve stresle kaç çıktığını sormadım bile doktorumabir daha da baktırmadım çok böyle üstüne yoğunlaşıp hayal kurmak istemiyorum çok tedirginim korkuyorum tamamen çarşamba gününe odaklandım
11 gün geçince gitmiş olacağım canım hayırlısıyla ...anladim cnm İyi yükselmiş ama uc gun sonra :) simdi adetinden kac gün geçince gidiyor olacaksın keseye bakmak için ? niye bu kadar stres yapiyorsun ki bnm gibi ilk gebeligini dusuk yapsan ne yapacaktin cnm bu kadar stres yapma hamilesin iste cok erken oldugu icin kese gorunmuyor ona gore dr sana gun vermis o zaman bakariz diye. Hayir gecmiste dusuk ya da dıs gebelik yasadiysan seni anlarim ama oyle bi acı tecruben yoksa bos yere germe kendini iyi seyler dusun ben bu halimle iyi seyler dusunmeye calisiyorum ki hersey iyi olsun
Ben 5 gün geçince gitmiş oluyorum cnm 5.haftanın içinde oluyor sanırım ama degerim yuksek ya benim seninkine oranla kese görünür herhalde ins dimi o yüzden gidim diyorum yoksa bi hafta daha beklerdim ne bilim bilemedim simdi11 gün geçince gitmiş olacağım canım hayırlısıyla ...
Sen ?
Git ya , görünmezse doktor der zaten erken geldin diye canım ... :) sonra bir daha gidersin artık ne yapalım , merakta kalırsın çünkü :)Ben 5 gün geçince gitmiş oluyorum cnm 5.haftanın içinde oluyor sanırım ama degerim yuksek ya benim seninkine oranla kese görünür herhalde ins dimi o yüzden gidim diyorum yoksa bi hafta daha beklerdim ne bilim bilemedim simdi
Gidecem canm persembe beraber giderizGit ya , görünmezse doktor der zaten erken geldin diye canım ... :) sonra bir daha gidersin artık ne yapalım , merakta kalırsın çünkü :)
e ozaman daha niye olumsuz dusunuyorsun iyi olur insyok bu daha ilk hamileliğim
Gideriz tabii ya canımGidecem canm persembe beraber giderize ozaman daha niye olumsuz dusunuyorsun iyi olur ins
Yanlış.1500 olduğunda vajinal ultrasonla görünür. 2000 3000 olduğunda karından görünüyor .kızlar beta 1500 oludugunda karından ultrasonla kese görnüyormuş :):) ayrıca her iki günde bir ikiye katlıyormuş :):)
Ah canım,ofistekilere henüz söylememiştim yan odamdaki avukat odasına sandalye getirmemi istedi hayır diyemedim götürdüm o akşma bir bel ağrısı girdi ve ertesi gün akşam kanama oldu bence düşüktü vücudumu iyi tanırım adetim çok düzenlidr hiç bu kadar gecikmedi ömrü hayatımda dikkat edin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?