- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Aynı beni anlatmışsın canım. Bende de miyom var. O yüzden tam sevinmeye korkuyorum. Aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum da zaman geçiyor...Zormuş hamişlik...aynen bende çok korkuyorum ve kendimi hiç hamileliğe alıştırmamaya çalışıyorum. benimde bir düşügüm var 8+3 te kalbi durmustu. tüm testlerimi yaptırdım sonra düşük düzeyde kan pıhtılaşması çıktı asprın kullanıyorum ıkı aydır. ama korku bıtmıyor. sürekli vucudumu dınlıyorum. bu 3 ay nasıl gecer bılmıyorum. ben daha doktorada gıtmedım pazartesi gıdıcem butun randevuları doluymus doktorumun. pazartesiye kadar gene yok dıs gebelık mi bos gebelik mi dıye dusunup dusunup durucam.
Sevgili miyomdaşım:) İlk gittiğim dr. kabus gibiydi ve beni mahvetti. dediklerini deyip senin de moralini bozmayacağım. Sonra gittiğim dr. çok daha rahatlattı beni. Yalnız uzanmam ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Zaten ayağa kalkınca kahverengi akıntım oluyordu. bu aralar bol bol uzanıyorum. Akıntım kesildi çok şükür. Bizim gebeliğimiz az daha riskli maalesef ...böyle kontrollü gideceğiz artık. Ben de salı gideceğim doktora. düşük önleyici ilaçlar varmış onları soracağım. Gerek görürse verebilir herhalde. Miyomun yerini soracağım. Bebeğe etkisi ne kadar olur az çok kestiriyorlarmış. Sen de sor arkadaşım. Tüm dualarına Aminn diyorum. Ptesi güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler tüm hamişlere
Tekrar merhaba miyomdaşımSevgili miyomdaşım:) İlk gittiğim dr. kabus gibiydi ve beni mahvetti. dediklerini deyip senin de moralini bozmayacağım. Sonra gittiğim dr. çok daha rahatlattı beni. Yalnız uzanmam ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Zaten ayağa kalkınca kahverengi akıntım oluyordu. bu aralar bol bol uzanıyorum. Akıntım kesildi çok şükür. Bizim gebeliğimiz az daha riskli maalesef ...böyle kontrollü gideceğiz artık. Ben de salı gideceğim doktora. düşük önleyici ilaçlar varmış onları soracağım. Gerek görürse verebilir herhalde. Miyomun yerini soracağım. Bebeğe etkisi ne kadar olur az çok kestiriyorlarmış. Sen de sor arkadaşım. Tüm dualarına Aminn diyorum. Ptesi güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler tüm hamişlere
Ah canım, keseyi görmene çok sevindim ayrıca miyomun etkileyecek olmaması da müthiş bir haberTekrar merhaba miyomdaşımbugün dr a gittim ancak keseyi Zorla gördü. Oek küçükmüş kendisi. Ama bhcg yaptık tekrar ve yükseldiğini gördüm bu akşam yeniden gideceğim dr
Çağırdı ilaç yazacakmış daha önce bu dr giden arkadaşımdan duymuştum öbceden düşük önleyici ilaçlar veriyormuş sanırım bana bunları yazacak. Miyomumun yeri rahim arkası olduğu için çok etkileyeceğini düşünmem ancak tabiki normal gebelikten biraz daha dikkatli olmalısın dedi. Benim hafif akıntım oluyor ancak renksiz . Dr ilaç yazdıktan sonra tekrar paylaşırım arkadaşım birbirimizle bilgilerimizi paylaşırsak belkide daha raht geçiririz gebelik dönemimizi inşallah . Minişini ve seni sevgiyle kucaklıyorum
hayırlısı diyelim napalım. beta hcg değeri de çok yüksek değil zaten. takip edip göreceğim o zaman. allah herkese sağlıcakla kucağına almak nasip etsinvalla ben pek bir şey diyemeyeceğim canım. ama benimde adet olacakmışım gibi oldu ,yani şöyle durum adet dönemim geçikti tabi ki ama sanki her an olacakmışım hissi vardı.
merhaba kızlar bende yeni ögrendim hamile oldugumu ama bnm beta hcg 203 dktor 2 haftalık dedi dogrumudur
hayırlısı diyelim napalım. beta hcg değeri de çok yüksek değil zaten. takip edip göreceğim o zaman. allah herkese sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Beta hcg değeriniz düşük değil ben adetimin gecikmesinin 9. Gününde ayın 8 inde 366 çıkmıştı değerim üzerinden bu gün 3090 çıktı değerim ve kesemi gödüm yani değeriniz iyi gibi. Bikaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın yada dr gidinbence
Canım benimde adetimin üzerinden 9 gün geçmişti sonuç 286 dı. birdaha tekrarlatmadı sağlık ocağında ki hekim yarın doktoruma gidicem bakalım ne durumdayım
Canlarim bnmki 203 beta sizce nasil iki haftalikmis ama ultrosanda cikmadi bisy
Beta hcg değeriniz düşük değil ben adetimin gecikmesinin 9. Gününde ayın 8 inde 366 çıkmıştı değerim üzerinden bu gün 3090 çıktı değerim ve kesemi gödüm yani değeriniz iyi gibi. Bikaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın yada dr gidinbence
sahire2014 arkadaşım bana uzanmamı söylemedi değerim 3090 olmuş ilaç yazdı progestan yazdı vajinal olanlardan yutulan kullanmasak daha iyi dedi corasprin verdi bide tekrar folik asit verdi ben zaten içiyordum. Hamilelikten öncede girmiştim doktora ozaman vermişti. Bana uzanmamı söylemedi açıkçası heycandan oek soru sormakta aklıma gelmedi ama sana lekelenmelerin olduğu için söylemiş olabilir belkide ama zaten bende bürün gün dükkanda ayaklarımınuzatarak oturuyorum yorucu bir işim yok yinede ağır kaldırmamakta fayda var canım dikkat edelim kendimize ki bebişlerşmizde allahın izniyle biDe kalsın.
5gun grcmisti canim
çok teşekkür ederim cgdozdgn . benimde kafamkarıştı bundan sonra ne yapmalıyım diye. dediğinz gibi 2 gün sonra gidip tekrar baktırmamda fayda var. bu arada artık kendime bi kadın doğumcu bakayım demi. hadi sizin de hayırlı olsun. güzel sonuçlarımızı paylaşırız inş.
newesta sana da çok teşekkür ederim. senin de hayırlı olsun bebek. güzel sonuçlarımızı paylaşalım.
ohh çok sevindim cnm inş yarin da güzel bi haberle gelirsin :)Kızlar merhaba bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan testi sonucunu aldım (şeker, tsh, hemogram,vitamin) bi sorun çıkmadı çok şükür yarın doktorla ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?