♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Aynı beni anlatmışsın canım. Bende de miyom var. O yüzden tam sevinmeye korkuyorum. Aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum da zaman geçiyor...Zormuş hamişlik... Yarına bana dua edin kızlar bakalım kalp atışı duyulacak mı kese görülecek mi...

8 haziranda doğum yapacaklarin gebelik yorumunda bebeğinizin kalp atislarini duyabilirsiniz diyor ee bnm de 8 gün sonra duyulacakmi yani ;D bi gidin bbakalim arkadaşlar duyuyor musunuz ?

Tekrar merhaba miyomdaşım bugün dr a gittim ancak keseyi Zorla gördü. Oek küçükmüş kendisi. Ama bhcg yaptık tekrar ve yükseldiğini gördüm bu akşam yeniden gideceğim dr
Çağırdı ilaç yazacakmış daha önce bu dr giden arkadaşımdan duymuştum öbceden düşük önleyici ilaçlar veriyormuş sanırım bana bunları yazacak. Miyomumun yeri rahim arkası olduğu için çok etkileyeceğini düşünmem ancak tabiki normal gebelikten biraz daha dikkatli olmalısın dedi. Benim hafif akıntım oluyor ancak renksiz . Dr ilaç yazdıktan sonra tekrar paylaşırım arkadaşım birbirimizle bilgilerimizi paylaşırsak belkide daha raht geçiririz gebelik dönemimizi inşallah . Minişini ve seni sevgiyle kucaklıyorum

Ah canım, keseyi görmene çok sevindim ayrıca miyomun etkileyecek olmaması da müthiş bir haber Ay senin adına ne kadar sevindim arkadaşım, aman kendine dikkat et - doktor sana da uzan dedi mi? bu arada evet sanırım miyomlulara veriyorlarmış ilaç bakalım yrn bana da verecekler mi... İnşallah rahat rahat geçiririz canım, hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza, ben de sizi kucaklıyorum

arkadaşlar bende bugün keseyi gördüm 5+6 günlük kapsamlı kan tahlili oldum sonuçlarını yarın alacağım.şeker guatr vs için.

arkadaşlar bende sizinle miyim değilmiyim bilemedim. son adet tarihim 15 eylül ayın 11 inde olmam gerekti hala olmadımdı. 10unda idrarda negatif çıktı. bende dün demiştim yarın kesin kanda öğrencem diye ancak ben hala anlamadım. beta hcg 329 çıkmış referans değerlere göre 2-3 hafta hamile 101-4870. ama son adet tarihime göre hesaplayınca ben de 28 günlüktür yani dört haftalıktır diye düşünmüştüm. sonuç olarak ben de aranızdamıyım eylül-ekim annesimiyim. adet geçtikten sonra hamile olunmasa da beta hcg nin yüksek çıkma olasılığı var mı ki. bir de şu anda rahmimden aynı adet olacakmışım gibi guurl gurul sesler gelmeye başladı. ben genelde adet olacağımı o sesten anlarım. ne yapayım yarın yine gideyim mi aile hekimine.

valla ben pek bir şey diyemeyeceğim canım. ama benimde adet olacakmışım gibi oldu ,yani şöyle durum adet dönemim geçikti tabi ki ama sanki her an olacakmışım hissi vardı.

valla ben pek bir şey diyemeyeceğim canım. ama benimde adet olacakmışım gibi oldu ,yani şöyle durum adet dönemim geçikti tabi ki ama sanki her an olacakmışım hissi vardı.
hayırlısı diyelim napalım. beta hcg değeri de çok yüksek değil zaten. takip edip göreceğim o zaman. allah herkese sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan testi sonucunu aldım (şeker, tsh, hemogram,vitamin) bi sorun çıkmadı çok şükür yarın doktorla ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır.

hayırlısı diyelim napalım. beta hcg değeri de çok yüksek değil zaten. takip edip göreceğim o zaman. allah herkese sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Beta hcg değeriniz düşük değil ben adetimin gecikmesinin 9. Gününde ayın 8 inde 366 çıkmıştı değerim üzerinden bu gün 3090 çıktı değerim ve kesemi gödüm yani değeriniz iyi gibi. Bikaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın yada dr gidinbence

sahire2014 arkadaşım bana uzanmamı söylemedi değerim 3090 olmuş ilaç yazdı progestan yazdı vajinal olanlardan yutulan kullanmasak daha iyi dedi corasprin verdi bide tekrar folik asit verdi ben zaten içiyordum. Hamilelikten öncede girmiştim doktora ozaman vermişti. Bana uzanmamı söylemedi açıkçası heycandan oek soru sormakta aklıma gelmedi ama sana lekelenmelerin olduğu için söylemiş olabilir belkide ama zaten bende bürün gün dükkanda ayaklarımınuzatarak oturuyorum yorucu bir işim yok yinede ağır kaldırmamakta fayda var canım dikkat edelim kendimize ki bebişlerşmizde allahın izniyle biDe kalsın.

Canlarim bnmki 203 beta sizce nasil iki haftalikmis ama ultrosanda cikmadi bisy

çok teşekkür ederim cgdozdgn . benimde kafamkarıştı bundan sonra ne yapmalıyım diye. dediğinz gibi 2 gün sonra gidip tekrar baktırmamda fayda var. bu arada artık kendime bi kadın doğumcu bakayım demi. hadi sizin de hayırlı olsun. güzel sonuçlarımızı paylaşırız inş.
newesta sana da çok teşekkür ederim. senin de hayırlı olsun bebek. güzel sonuçlarımızı paylaşalım.

Rica ederim canım :) Yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım gelişmeleri yazarım.

ohh çok sevindim cnm inş yarin da güzel bi haberle gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…