♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Güzel sonuçlarla gelirsin inşaAllah canım

Çoook tesekkür ederim canım allah razı olsun içimi rahatlattın

tamam canım benim seninde guzel haberlerini bekliyoruz .

Doğru canım progestan veriyorlarmış...bakalım benimki de büyük ihtimal verir. Coraspin de kan sulandırıcı. Hadi inşallah güzel haberlerinin devamını bekliyorum ve inşallah ben de sana yarın güzel haberler getiririm...
Sen yine de ara ara biraz uzan canım (öğle uykusu vs. mümkünse) yorma kendini:) Sinir stresten de uzak durmaya çalış:)

benımle aynı gunde adet tarıhın bende 2 gun adetımden gecınce doktora gıttım,sıyah kucuk bı nokta gosterdı doktorum ama emın olmadı kan testı verdım ve pozıtıf cıktı.Doktorla telde konustum o sıyah nokta keseymıs o zaman dedı.Sımdı yarın gıdecem tekrar ınsallah gorurum artık

329 deger ve daha hastalanmamıssın .Bu deger gayet normal.Benımde senın gıbı 28 gunden bır adetım hassas gebelık testınde cıkmıstı cıft cızgı,adetım 2 gun gecınce kan testınde cıktı.Bence sende hassas idrar testı yaptır ve degerin su an ıcın cok ıyı

Ben de bugun kan testi yaptirdim dr a gidemedim ama.bchg 3566.87 yaziyor sadece. Bu degere ragmen emin olmak icin ultrasonlu muayeneyimi beklemeliyim?

Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ? Bu hafta sonu çok yoğundum yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım. Biz bugün doktara gittik eşimle. Aklımda olan tüm soruları sordum. Ben aklıma gelen her şeyi bi kağıda yazıp sordum doktoruma böylece hiç bi şeyi atlamamış oldum . Biz bugün kesemizi gördük :) Ve çok şükür herşey yolunda gidiyor Eşimle o kadar heyecanlıydık ki anlatamam. Anne olucağımı daha çok hissetmeye başladım böylece. Cumartesi günü de kalp atışları için çağırdı doktorumuz :) Kızlar kontrolü olanlar da inşallah güzel haberlerle gelir :) Bizden şimdilik bu kadar.

5haftalık olan arkadaşlar bende hamileyim cok şükür rabbime ama hiçbi değişiklik yok bende normalmi acaba keseyi de gördük iki hafta snra kalp atışı için gidicez inşş bişi olmaz cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…