- 13 Ekim 2014
- 148
- 85
- 23
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
ohh çok sevindim cnm inş yarin da güzel bi haberle gelirsin :)
yani herhangi bir sorun yok dimi newestacım
Güzel sonuçlarla gelirsin inşaAllah canımKızlar merhaba bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan testi sonucunu aldım (şeker, tsh, hemogram,vitamin) bi sorun çıkmadı çok şükür yarın doktorla ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır.
Güzel sonuçlarla gelirsin inşaAllah canım
Çoook tesekkür ederim canım allah razı olsun içimi rahatlattın
tamam canım benim seninde guzel haberlerini bekliyoruz .
Doğru canım progestan veriyorlarmış...bakalım benimki de büyük ihtimal verir. Coraspin de kan sulandırıcı. Hadi inşallah güzel haberlerinin devamını bekliyorum ve inşallah ben de sana yarın güzel haberler getiririm...Beta hcg değeriniz düşük değil ben adetimin gecikmesinin 9. Gününde ayın 8 inde 366 çıkmıştı değerim üzerinden bu gün 3090 çıktı değerim ve kesemi gödüm yani değeriniz iyi gibi. Bikaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırın yada dr gidinbence
sahire2014 arkadaşım bana uzanmamı söylemedi değerim 3090 olmuş ilaç yazdı progestan yazdı vajinal olanlardan yutulan kullanmasak daha iyi dedi corasprin verdi bide tekrar folik asit verdi ben zaten içiyordum. Hamilelikten öncede girmiştim doktora ozaman vermişti. Bana uzanmamı söylemedi açıkçası heycandan oek soru sormakta aklıma gelmedi ama sana lekelenmelerin olduğu için söylemiş olabilir belkide ama zaten bende bürün gün dükkanda ayaklarımınuzatarak oturuyorum yorucu bir işim yok yinede ağır kaldırmamakta fayda var canım dikkat edelim kendimize ki bebişlerşmizde allahın izniyle biDe kalsın.
Son adet tarihim 12 eylül bugun kan testi yaptırdım 575.43 çıktı
benımle aynı gunde adet tarıhın bende 2 gun adetımden gecınce doktora gıttım,sıyah kucuk bı nokta gosterdı doktorum ama emın olmadı kan testı verdım ve pozıtıf cıktı.Doktorla telde konustum o sıyah nokta keseymıs o zaman dedı.Sımdı yarın gıdecem tekrar ınsallah gorurum artıkmerhaba hepinize son sat tarihim 08/09/2014 bayramda gecikince test yaptım çift çizgiydi bayram dönüşü hemen soluğu doktorum da aldı kan testi yaptırdı henüz çok yeni bir genelik dedi ve ultrasonla bakmadı göremeyiz diye 15/10/2014 tarihine randevu verdi.sabırsızlıkla çarşamba sabahını bekliyorum sevinemedim bile dış gebelik olabilir diye görmeden.siz bebişinizi gördünüz mü acaba gördüyseniz kaçıncı hafta gördünüz
329 deger ve daha hastalanmamıssın .Bu deger gayet normal.Benımde senın gıbı 28 gunden bır adetım hassas gebelık testınde cıkmıstı cıft cızgı,adetım 2 gun gecınce kan testınde cıktı.Bence sende hassas idrar testı yaptır ve degerin su an ıcın cok ıyıarkadaşlar bende sizinle miyim değilmiyim bilemedim. son adet tarihim 15 eylül ayın 11 inde olmam gerekti hala olmadımdı. 10unda idrarda negatif çıktı. bende dün demiştim yarın kesin kanda öğrencem diye ancak ben hala anlamadım. beta hcg 329 çıkmış referans değerlere göre 2-3 hafta hamile 101-4870. ama son adet tarihime göre hesaplayınca ben de 28 günlüktür yani dört haftalıktır diye düşünmüştüm. sonuç olarak ben de aranızdamıyım eylül-ekim annesimiyim. adet geçtikten sonra hamile olunmasa da beta hcg nin yüksek çıkma olasılığı var mı ki. bir de şu anda rahmimden aynı adet olacakmışım gibi guurl gurul sesler gelmeye başladı. ben genelde adet olacağımı o sesten anlarım. ne yapayım yarın yine gideyim mi aile hekimine.
Saol cnm allah nasip ederse üçüncü geliyoTebrikler canım hoşgeldin :)
MaşallahhhSaol cnm allah nasip ederse üçüncü geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?