- Konu Sahibi Esra_Babies
-
İnşallah Oyacım sen neler yapıyorsun? Doktora randevun ne zaman ?
Canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :)Bende burdayımmm...yeni ogrendimm 1hafta oldu rüya gibi allah isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ? Bu hafta sonu çok yoğundum yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım. Biz bugün doktara gittik eşimle. Aklımda olan tüm soruları sordum. Ben aklıma gelen her şeyi bi kağıda yazıp sordum doktoruma böylece hiç bi şeyi atlamamış oldum . Biz bugün kesemizi gördük :) Ve çok şükür herşey yolunda gidiyorEşimle o kadar heyecanlıydık ki anlatamam. Anne olucağımı daha çok hissetmeye başladım böylece. Cumartesi günü de kalp atışları için çağırdı doktorumuz :) Kızlar kontrolü olanlar da inşallah güzel haberlerle gelir :) Bizden şimdilik bu kadar.
tebrikler aynı gundeyız senle ınsallah saglıkla alırsın kucagınaBende burdayımmm...yeni ogrendimm 1hafta oldu rüya gibi allah isteyen herkese nasip etsin...
Çok sağol canım :) Hepimiz çok güzel haberlerle gelelim inşallah ve hep iyi olsun bebişlerimiz :) 8 eylüldü son adet tarihim . Bugün tam 5+0 ım canım . Senin hangi gündü son adetin ?Gozunaydin cnm allahım tamamına erdirsin inş hep hep güzel haberlerle donersin iinş ve hepimiz kizlar.. Son adet tarihin neydi senin cnm ?
Ben perşembe gitmeyi düşünüyorum cnm yarin randevu alırım bakalım yine bi betama falan bakar kesin sonra da degerim yüksektir herhalde keseyi gorururz inş ama birşey diyim mi ben kalp atışı duyana kadar çok korkuyorum sevincimiz sürse keşke sonuna kadar
Aramızda 3 gün var görünüyor da cnm onda. Soruyorum kalp atışı için erken cagirmamis mi Dr ? acaba beta degerin mi yuksek o farkediyor mu kalp atisinin erken diyulmasinda ?Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ? Bu hafta sonu çok yoğundum yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım. Biz bugün doktara gittik eşimle. Aklımda olan tüm soruları sordum. Ben aklıma gelen her şeyi bi kağıda yazıp sordum doktoruma böylece hiç bi şeyi atlamamış oldum . Biz bugün kesemizi gördük :) Ve çok şükür herşey yolunda gidiyorEşimle o kadar heyecanlıydık ki anlatamam. Anne olucağımı daha çok hissetmeye başladım böylece. Cumartesi günü de kalp atışları için çağırdı doktorumuz :) Kızlar kontrolü olanlar da inşallah güzel haberlerle gelir :) Bizden şimdilik bu kadar.
Bnm 11 eylük cnm yakınızÇok sağol canım :) Hepimiz çok güzel haberlerle gelelim inşallah ve hep iyi olsun bebişlerimiz :) 8 eylüldü son adet tarihim . Bugün tam 5+0 ım canım . Senin hangi gündü son adetin ?
offf ins cnm bnm inssss cook saol cnm :*Canım korkma içini ferah tut Allahın yardımı ile bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah
Gozunaydin cnm allahım tamamına erdirsin inş hep hep güzel haberlerle donersin iinş ve hepimiz kizlar.. Son adet tarihin neydi senin cnm ?
gözün aydın o testlerde önemli. inş gzel duygular yaşayacaksınız yarın hadi bakalım hayırlı haberlerini beklerizKızlar merhaba bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan testi sonucunu aldım (şeker, tsh, hemogram,vitamin) bi sorun çıkmadı çok şükür yarın doktorla ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır.
Ah canım sen söyleyince fark ettim ilk önce cumartesi gelin dedi sonra pazartesi olsun dedik yanlış yazmışım :) Pazartesi gitmiş olucam canım 6+0 olucam o zaman duyabiliriz dedi :) Beta ile bi ilgisi var sanırım canım . Bana cumartesi de duyabiliriz ama biraz daha netleşsin dedi pazartesiye çektik. Senin kontrolün ne zaman canım ?Aramızda 3 gün var görünüyor da cnm onda. Soruyorum kalp atışı için erken cagirmamis mi Dr ? acaba beta degerin mi yuksek o farkediyor mu kalp atisinin erken diyulmasinda ?
bnm evetttSizlerin ilk gebelikmi
Ins hayirlisiyla kucagina alirsinbnm evettt
Benim ilk gebelikSizlerin ilk gebelikmi
Anladim cnm bn persembe gunu ilk kez gidicem ins daha randevu almadim yarin alirim bakalim betam su an kac bilmiyorum ama hasta olmadan iki gun once 488di yuksekti 10 gunde ins hizla yukselmistir de keseyi de kalp atisini da hemencik ogreniriz bebisimin oyle bi pskokojideyim ki siz de ani sinirlenme oluyor mu bu siralar kizlar birden parliyorum :)[deniz122, post: 37297527, member: 630209"]Ah canım sen söyleyince fark ettim ilk önce cumartesi gelin dedi sonra pazartesi olsun dedik yanlış yazmışım :) Pazartesi gitmiş olucam canım 6+0 olucam o zaman duyabiliriz dedi :) Beta ile bi ilgisi var sanırım canım . Bana cumartesi de duyabiliriz ama biraz daha netleşsin dedi pazartesiye çektik. Senin kontrolün ne zaman canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?