♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben perşembe gitmeyi düşünüyorum cnm yarin randevu alırım bakalım yine bi betama falan bakar kesin sonra da degerim yüksektir herhalde keseyi gorururz inş ama birşey diyim mi ben kalp atışı duyana kadar çok korkuyorum sevincimiz sürse keşke sonuna kadar
İnşallah Oyacım sen neler yapıyorsun? Doktora randevun ne zaman ?

Gozunaydin cnm allahım tamamına erdirsin inş hep hep güzel haberlerle donersin iinş ve hepimiz kizlar.. Son adet tarihin neydi senin cnm ?

Gozunaydin cnm allahım tamamına erdirsin inş hep hep güzel haberlerle donersin iinş ve hepimiz kizlar.. Son adet tarihin neydi senin cnm ?
Çok sağol canım :) Hepimiz çok güzel haberlerle gelelim inşallah ve hep iyi olsun bebişlerimiz :) 8 eylüldü son adet tarihim . Bugün tam 5+0 ım canım . Senin hangi gündü son adetin ?

Canım korkma içini ferah tut Allahın yardımı ile bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah

Aramızda 3 gün var görünüyor da cnm onda. Soruyorum kalp atışı için erken cagirmamis mi Dr ? acaba beta degerin mi yuksek o farkediyor mu kalp atisinin erken diyulmasinda ?

Çok sağol canım :) Hepimiz çok güzel haberlerle gelelim inşallah ve hep iyi olsun bebişlerimiz :) 8 eylüldü son adet tarihim . Bugün tam 5+0 ım canım . Senin hangi gündü son adetin ?
Bnm 11 eylük cnm yakınız o zzaman ben de 4+4 mu oluyorum
Canım korkma içini ferah tut Allahın yardımı ile bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah
offf ins cnm bnm inssss cook saol cnm :*

gözün aydın o testlerde önemli. inş gzel duygular yaşayacaksınız yarın hadi bakalım hayırlı haberlerini bekleriz

Aramızda 3 gün var görünüyor da cnm onda. Soruyorum kalp atışı için erken cagirmamis mi Dr ? acaba beta degerin mi yuksek o farkediyor mu kalp atisinin erken diyulmasinda ?
Ah canım sen söyleyince fark ettim ilk önce cumartesi gelin dedi sonra pazartesi olsun dedik yanlış yazmışım :) Pazartesi gitmiş olucam canım 6+0 olucam o zaman duyabiliriz dedi :) Beta ile bi ilgisi var sanırım canım . Bana cumartesi de duyabiliriz ama biraz daha netleşsin dedi pazartesiye çektik. Senin kontrolün ne zaman canım ?

[deniz122, post: 37297527, member: 630209"]Ah canım sen söyleyince fark ettim ilk önce cumartesi gelin dedi sonra pazartesi olsun dedik yanlış yazmışım :) Pazartesi gitmiş olucam canım 6+0 olucam o zaman duyabiliriz dedi :) Beta ile bi ilgisi var sanırım canım . Bana cumartesi de duyabiliriz ama biraz daha netleşsin dedi pazartesiye çektik. Senin kontrolün ne zaman canım ?[/QUOTE] Anladim cnm bn persembe gunu ilk kez gidicem ins daha randevu almadim yarin alirim bakalim betam su an kac bilmiyorum ama hasta olmadan iki gun once 488di yuksekti 10 gunde ins hizla yukselmistir de keseyi de kalp atisini da hemencik ogreniriz bebisimin oyle bi pskokojideyim ki siz de ani sinirlenme oluyor mu bu siralar kizlar birden parliyorum :)

bende aranıza yeni katıldımmmmm ayın 9 unda beta 175 cıktı sat eylül 5 ti cuma yine gideceğiz bakalım biraz düşük buldu sanırım doktor değeri

Simdi hangi hast gitsem onu dusunuyorum ikinci dogumum cok zordu iyi bi doktor bulmam lazim

Anladim cnm bn persembe gunu ilk kez gidicem ins daha randevu almadim yarin alirim bakalim betam su an kac bilmiyorum ama hasta olmadan iki gun once 488di yuksekti 10 gunde ins hizla yukselmistir de keseyi de kalp atisini da hemencik ogreniriz bebisimin oyle bi pskokojideyim ki siz de ani sinirlenme oluyor mu bu siralar kizlar birden parliyorum :) [/QUOTE]
İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın canım az kaldı perşembeye :) Yükselmiştir bence canım değerlerin yüksek gözüküyo benim de yüksekti ama tam emin olmak için pazartesiye aldık . Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah perşembeye :) Benim de duygularım çok karışık. Zaten hassas bi yapım vardı şimdi daha da sulugöz oldum. ben de ara ara hemen sinirleniyorum sonra birden geçiyo sinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…