♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canım öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim. Ancak özellikle ilk aylarda maydanoz (idrar söktürücüdür) düşüğe sebep olabiliyor. yeşil çay, kekik, zencefil de iyi değil.
rica ederm evet cnm bende dün öğrendim maydanoz sakıncalıymış rahim içi temizleme etkisi oluyomuş düşüğe yol açabiliyomuş bu yüzden :)

çok mantıklı canım bu hesabıma göre de bugün tam 5.hafta doldu bana cumartesi gel dedi dr. ama ben 6.hafta dolsun diye haftaya salı gidicem :)bide böle endişeye kapılma şöyle düşün bebeğin etkileniyo annesinin bu endişeli durumundan hatta bilimsel bir açıklamayı yazayım sana hamilelikte annenin yaşadığı endişeyi hisseden bebekler daha fazla beslenme ve uyku problemi yaşıyormuş güzel anniş rahat ol

Kızlar
normalde 5 haftalıklarda 1000 in altını görmedim nerdeyse ona kafam takıldı biraz geç döllenme dış gebelik düşük ihtimali cuma gelmek bilmeycek sanırım
İnşallah kafanı takacak bir şey yoktur. Sende söylemişsin geç döllenme olabilir diye, umarım öyledir

canım senin sat ın benimle aynı biz 11.de gördük keseyi inş. 15.de gittiğin de sende göreceksin

suan cok kotuyum oglenden agrılarım vardı sımdı de kahve rengı akıntım var yarınkı doktor randevumu erkene aldım. ıcımde bı bosluk bı korku var kızlar nolur bana dua edın bu bebegı cok ıstedım doktorlar sızın dogal yolla cocugunuz olmaz demısdıler .Tam da bı mucuze oldu derken onu kayb etmekten cok korkuyorum

Hayra yorun hayir olsun insallah.dualarla birlikte Allah'a emanet edin.en hayirlisini verecektir.

Canım telaşlanma benimde oyle olmuştu bebek rahme yerleşirken olurmuş kahverengi akıntı kırmıZıysa düşük tehlikesi var demek

çok güzel haberlerle gelmişsin canım bizede aynı şeyleri dedi doktor ve eşimle bende o heyecan içindeydik dr.um kalp atışı için bize de cumartesi gel dedi fakat 6.haftaya girmiş olmadığı için ben kararsızım cumartesi gitmek adına pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyorum

Umarım sana tutunur bebeğin. Kötü düşünme erkenden...

canım korkma sakın o lekelenmeler çok normal bir durum içini ferah tut bide neden dolayı öyle dedi doktrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…