- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Hormonların yükselip yükselmediğine bakıyorlar canım. İçini ferah tutbende aranıza yeni katıldımmmmm ayın 9 unda beta 175 cıktı sat eylül 5 ti cuma yine gideceğiz bakalım biraz düşük buldu sanırım doktor değeri
rica ederm evet cnm bende dün öğrendim maydanoz sakıncalıymış rahim içi temizleme etkisi oluyomuş düşüğe yol açabiliyomuş bu yüzden :)Canım öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim. Ancak özellikle ilk aylarda maydanoz (idrar söktürücüdür) düşüğe sebep olabiliyor. yeşil çay, kekik, zencefil de iyi değil.
normalde 5 haftalıklarda 1000 in altını görmedim nerdeyse ona kafam takıldı biraz geç döllenme dış gebelik düşük ihtimali cuma gelmek bilmeycek sanırımHormonların yükselip yükselmediğine bakıyorlar canım. İçini ferah tut
gözün aydın o testlerde önemli. inş gzel duygular yaşayacaksınız yarın hadi bakalım hayırlı haberlerini bekleriz
çok mantıklı canım bu hesabıma göre de bugün tam 5.hafta doldu bana cumartesi gel dedi dr. ama ben 6.hafta dolsun diye haftaya salı gidicem :)bide böle endişeye kapılma şöyle düşün bebeğin etkileniyo annesinin bu endişeli durumundan hatta bilimsel bir açıklamayı yazayım sana hamilelikte annenin yaşadığı endişeyi hisseden bebekler daha fazla beslenme ve uyku problemi yaşıyormuş güzel anniş rahat olKızlar birşey sorcam 5.haftanın içindeyim SAT a gore . Dr a daha hic gitmedim diyorum ki iki hafta sonra gidim ben ilk gebeligimde kalp atışını duyamadim ssimdi gittim mi Kalp atışina denk gelsin oöyle gidim diyorum tabi duyabilirsem bu kezondan oöncesi sanki boşa gitmek gibi oluyor kese vs. Sonuçta adet gormuyorsan kanamam yoksa betan yüksekse hamilesin iste
İnşallah kafanı takacak bir şey yoktur. Sende söylemişsin geç döllenme olabilir diye, umarım öyledirnormalde 5 haftalıklarda 1000 in altını görmedim nerdeyse ona kafam takıldı biraz geç döllenme dış gebelik düşük ihtimali cuma gelmek bilmeycek sanırım
Yaşasın bunu duyduğum iyi oldu:) Biraz nefsimi körelteyim...biliyorum fazlası zarar.
normalde 6.haftayı doldurduğu zaman canım yani seninle benimki bu önümüzdeki pazartesi doldurucak ben salı gitmeyi düşünüyorum doktora kalp atışı içinKızlar kalp atisi kaçıncı haftada kesin duyulur.
canım senin sat ın benimle aynı biz 11.de gördük keseyi inş. 15.de gittiğin de sende göreceksinmerhaba hepinize son sat tarihim 08/09/2014 bayramda gecikince test yaptım çift çizgiydi bayram dönüşü hemen soluğu doktorum da aldı kan testi yaptırdı henüz çok yeni bir genelik dedi ve ultrasonla bakmadı göremeyiz diye 15/10/2014 tarihine randevu verdi.sabırsızlıkla çarşamba sabahını bekliyorum sevinemedim bile dış gebelik olabilir diye görmeden.siz bebişinizi gördünüz mü acaba gördüyseniz kaçıncı hafta gördünüz
Canım telaşlanma benimde oyle olmuştu bebek rahme yerleşirken olurmuş kahverengi akıntı kırmıZıysa düşük tehlikesi var demeksuan cok kotuyum oglenden agrılarım vardı sımdı de kahve rengı akıntım var yarınkı doktor randevumu erkene aldım. ıcımde bı bosluk bı korku var kızlar nolur bana dua edın bu bebegı cok ıstedım doktorlar sızın dogal yolla cocugunuz olmaz demısdıler .Tam da bı mucuze oldu derken onu kayb etmekten cok korkuyorum
çok güzel haberlerle gelmişsin canım bizede aynı şeyleri dedi doktor ve eşimle bende o heyecan içindeydikKızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ? Bu hafta sonu çok yoğundum yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım. Biz bugün doktara gittik eşimle. Aklımda olan tüm soruları sordum. Ben aklıma gelen her şeyi bi kağıda yazıp sordum doktoruma böylece hiç bi şeyi atlamamış oldum . Biz bugün kesemizi gördük :) Ve çok şükür herşey yolunda gidiyorEşimle o kadar heyecanlıydık ki anlatamam. Anne olucağımı daha çok hissetmeye başladım böylece. Cumartesi günü de kalp atışları için çağırdı doktorumuz :) Kızlar kontrolü olanlar da inşallah güzel haberlerle gelir :) Bizden şimdilik bu kadar.
insallah oyledır benım hep adetten once boyle akıntım oluyordu ondan adet olacakmısım gıbıme gelıyorCanım telaşlanma benimde oyle olmuştu bebek rahme yerleşirken olurmuş kahverengi akıntı kırmıZıysa düşük tehlikesi var demek
Umarım sana tutunur bebeğin. Kötü düşünme erkenden...suan cok kotuyum oglenden agrılarım vardı sımdı de kahve rengı akıntım var yarınkı doktor randevumu erkene aldım. ıcımde bı bosluk bı korku var kızlar nolur bana dua edın bu bebegı cok ıstedım doktorlar sızın dogal yolla cocugunuz olmaz demısdıler .Tam da bı mucuze oldu derken onu kayb etmekten cok korkuyorum
Ben cuma günü keseyi görmek için gittim(4+5 ti). karından görebildik çok şükür.ultrasyonda kese kaçıncı haftada görünüyor
canım korkma sakın o lekelenmeler çok normal bir durum içini ferah tut bide neden dolayı öyle dedi doktrlarsuan cok kotuyum oglenden agrılarım vardı sımdı de kahve rengı akıntım var yarınkı doktor randevumu erkene aldım. ıcımde bı bosluk bı korku var kızlar nolur bana dua edın bu bebegı cok ıstedım doktorlar sızın dogal yolla cocugunuz olmaz demısdıler .Tam da bı mucuze oldu derken onu kayb etmekten cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?