♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Canım telaş yapma yerleşme kanamasıdır o miktarı nasıl ? ayrıca kahverengi değilde kırmızı olması tehlike arz ediyor

Özlemcim sen nasılsın? heyecanını biraz da olsa bastırdın sıra bizde yarın doktora randewum çok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır

canım korkma sakın o lekelenmeler çok normal bir durum içini ferah tut bide neden dolayı öyle dedi doktrlar
esımın sperm testınde morfolojı bozuklugu vardı 1% dı degerı kac zamandı ılaclar kurler kullanıyordu,doktorlar morfolojı bozuklugu oldugundan dogal yolla hamıle kalmam kalsam da dusukle sonuclanır demıslerdı,dırek tup bebeye yonlendırmıstı.bende bayramdan sonra asılama mı tup bebek mı yaptırsam dıye dusununce kendılıgınden kalmıstım

tamam işte bu gayet normal, ağrın uzun süre devam ederse beklemeden gidersin.

Özlemcim sen nasılsın? heyecanını biraz da olsa bastırdın sıra bizde yarın doktora randewum çok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır
evet canım ama hala heyecan içerisindeyim bir hafta sonra kalp atışları için gidicez inş. duyabilecez miniğimin kalp atışlarını :)güzel haberlerini bekliyorum canm yarına

canım inş. bebeğin bir mucizevi şekilde tutunmuştur sana

İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın canım az kaldı perşembeye :) Yükselmiştir bence canım değerlerin yüksek gözüküyo benim de yüksekti ama tam emin olmak için pazartesiye aldık . Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah perşembeye :) Benim de duygularım çok karışık. Zaten hassas bi yapım vardı şimdi daha da sulugöz oldum. ben de ara ara hemen sinirleniyorum sonra birden geçiyo sinirim.[/QUOTE]

Saolun kizlar persembeyi 4 hatta 8 gozle bekliyorum burdan her gun yazdikca persembe de sanki yillar geldi gecti de persenbe gelmemis gibi oldu o yuzden persembeye kadar gorusmek uzere hepinizi opyrm guzel haberlerle gelirim ins gorusmek uzereeeeeee bekleyin beniiiiii :)

Herkes hayırlı günler dilerim umarım minişlerimiz içimizde sağlıkla ve hayırlısıyla büyümeye devam ediyordur. Ve sağlıkla kucaklarız zamanı gelince. Bu gün gayet iyiyim ağrım sızım bulantım yok. Herkese sakin bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…