- 4 Ocak 2014
- 86
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
suan cok kotuyum oglenden agrılarım vardı sımdı de kahve rengı akıntım var yarınkı doktor randevumu erkene aldım. ıcımde bı bosluk bı korku var kızlar nolur bana dua edın bu bebegı cok ıstedım doktorlar sızın dogal yolla cocugunuz olmaz demısdıler .Tam da bı mucuze oldu derken onu kayb etmekten cok korkuyorum
canım ben geçen c.tesi 4+5 tim kese göründü değer 1.000 üzerindeydi :)afedersiniz 4+5 ne oluyor acaba
esımın sperm testınde morfolojı bozuklugu vardı 1% dı degerı kac zamandı ılaclar kurler kullanıyordu,doktorlar morfolojı bozuklugu oldugundan dogal yolla hamıle kalmam kalsam da dusukle sonuclanır demıslerdı,dırek tup bebeye yonlendırmıstı.bende bayramdan sonra asılama mı tup bebek mı yaptırsam dıye dusununce kendılıgınden kalmıstımcanım korkma sakın o lekelenmeler çok normal bir durum içini ferah tut bide neden dolayı öyle dedi doktrlar
Canım telaş yapma yerleşme kanamasıdır o miktarı nasıl ? ayrıca kahverengi değilde kırmızı olması tehlike arz ediyor[/QUO
her zamankından farklı bı agrı oldu peceteyle sılınce de kahve renglı lekelenme gordum,adetten once gelen akıntı gıbı
canim kalp atisi icin mi gideceksin senin sat ne zamandiÖzlemcim sen nasılsın? heyecanını biraz da olsa bastırdın sıra bizde yarın doktora randewum çok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır
canim kalp atisi icin mi gideceksin senin sat ne zamandi
evet canım ama hala heyecan içerisindeyim bir hafta sonra kalp atışları için gidicez inş. duyabilecez miniğimin kalp atışlarını :)güzel haberlerini bekliyorum canm yarınaÖzlemcim sen nasılsın? heyecanını biraz da olsa bastırdın sıra bizde yarın doktora randewum çok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır
canım inş. bebeğin bir mucizevi şekilde tutunmuştur sanaesımın sperm testınde morfolojı bozuklugu vardı 1% dı degerı kac zamandı ılaclar kurler kullanıyordu,doktorlar morfolojı bozuklugu oldugundan dogal yolla hamıle kalmam kalsam da dusukle sonuclanır demıslerdı,dırek tup bebeye yonlendırmıstı.bende bayramdan sonra asılama mı tup bebek mı yaptırsam dıye dusununce kendılıgınden kalmıstım
evet canım ama hala heyecan içerisindeyim bir hafta sonra kalp atışları için gidicez inş. duyabilecez miniğimin kalp atışlarını :)güzel haberlerini bekliyorum canm yarına
inş. canım güzel haberlerle gelirim
insallah canım.Hepimız ıcın hayırlısı en azından hamıle kala biliyoruz .Bugun doktora gıdecem guzel haberlerle gelırım insallah:)canım inş. bebeğin bir mucizevi şekilde tutunmuştur sana
İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın canım az kaldı perşembeye :) Yükselmiştir bence canım değerlerin yüksek gözüküyo benim de yüksekti ama tam emin olmak için pazartesiye aldık . Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah perşembeye :) Benim de duygularım çok karışık. Zaten hassas bi yapım vardı şimdi daha da sulugöz oldum. ben de ara ara hemen sinirleniyorum sonra birden geçiyo sinirim.[/QUOTE]Anladim cnm bn persembe gunu ilk kez gidicem ins daha randevu almadim yarin alirim bakalim betam su an kac bilmiyorum ama hasta olmadan iki gun once 488di yuksekti 10 gunde ins hizla yukselmistir de keseyi de kalp atisini da hemencik ogreniriz bebisimin oyle bi pskokojideyim ki siz de ani sinirlenme oluyor mu bu siralar kizlar birden parliyorum :)
Saolun kizlar persembeyi 4 hatta 8 gozle bekliyorum burdan her gun yazdikca persembe de sanki yillar geldi gecti de persenbe gelmemis gibi olduçok mantıklı canım bu hesabıma göre de bugün tam 5.hafta doldu bana cumartesi gel dedi dr. ama ben 6.hafta dolsun diye haftaya salı gidicem :)bide böle endişeye kapılma şöyle düşün bebeğin etkileniyo annesinin bu endişeli durumundan hatta bilimsel bir açıklamayı yazayım sana hamilelikte annenin yaşadığı endişeyi hisseden bebekler daha fazla beslenme ve uyku problemi yaşıyormuş güzel anniş rahat ol
7. haftada old.için kalp atışları da duyulabilir minnak ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?