♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ara ara kasıkta hafif sızı, içim geçermiş gibi bayık bir bulantım var kızlar,
Siz ne alemdesiniz ?
Aynen cnm hafif hafif bulantilar. Bi de yemek yiyemiyorum ya hemen sisiyorum ve yemek icn zorlarsam kndmi mifem bulanio acayip o uzdn yarm birakiyorm her seyi iki gndr

Ara ara kasıkta hafif sızı, içim geçermiş gibi bayık bir bulantım var kızlar,
Siz ne alemdesiniz ?
Benim de dünden beri çok hafif bulantım var ... kasık arıları da devam ediyor arada arada...
ama diyorum bulantım böyle kalır umarım... bebeğim için buna katlanırım inşaAllah

Kizlar bugun 8 yillik evliligimizde ve 5 yillik bebek mucadelemizde en mutlu gunumuz heralde kendiliginden hamile kalabilmisim hala inanamasamda...yolculuk yapmistim kasimda tekrar tup bebege gidicektik cumartesiden buyana bulanti kusma uyku halsizlik vardi eyvah dedim tam tup bebek önü hasta oldum neyse sabrediyim dedim ama bu arada bat geçiyor bugun artik gittim test yaptirdim 31.97 cikti henuz 48 saat gecikme var ve durum belli degil hayirlisini istiyorum...ama bukadar ugrasip didinip kendimi tuketip olmayan kendiliginden oldu... inşallah devam ederiz...yanlış yazim yaptiysam kusura bakmayin hala cok saskinim...

5haftalık arkadaslar sizde herhangi bir belirti varmı bende cok bi değişiklik yok korkuyorum o yüzden

5haftalık arkadaslar sizde herhangi bir belirti varmı bende cok bi değişiklik yok korkuyorum o yüzden
Bende de yok ara ara ağrı dışında. O da ilk baslarda çok agrım vardı simdi azaldı.bi de uyku halim var agzimi kapayamiyorun esnemekten :)

Bende de yok ara ara ağrı dışında. O da ilk baslarda çok agrım vardı simdi azaldı.bi de uyku halim var agzimi kapayamiyorun esnemekten :)
Uyku bende de vr cnm cin gibiydim iimdi yattıgım gibi uyuyorum bide ara ara kokular rahatsız ediyor ama kprkuyorum cok ya rabbim sağ salim bebeklerimize kavusmayı nasip etsinn cok bekledik

Dr a yarin gidiyorum arkadaşlar perşembeyi bekleyemedim bakalım kesemiz görünecek mi dua edin bana yarin güzel haberle gelim inş :)

hosgeldin aramıza ben de bu ay tup bebek yaptıracaktım kendılıgınden hamile kaldım:) hatta bugun keseyi de gordüm ınsallah saglıkla devam eder hamılelıgın

Kızlarrr merhaba doktor randewuma sonunda gidebildim bu gün kesemizi gördük ufacık bişeyy :) 6+4 olmama rağmen bebeği henüz göremedik çünkü doktor geç döllenme olduğunu söyledi 10 gün sonra tekrar gidicez . İnşallah o zaman görürüz ve kalp atışlarını duyarız

kızlar dun lekelenmeden sonra bugun doktora gıttım progestan hap verdı aksam 2 tane alacakmısım.keseyı de gorduk ıcınde beyaz bı sey de gosterdi .he rsey ıyı gedıyor haftaya kalp atıslarını duymaga cagırdı:)

Kızlar, ben keseyi de gördüm kalp atışını da duydum çok heyecanlı resmen bom bom bom atıyor minişin kalbi Yalnız benim miyom da kötü yerdeymiş yaa tam rahim ağzında - normal doğum olmazmış , sezaryende bile çok zor olacakmış Doktor görür görmez doğumu nasıl yaptırırım diye düşünmeye başladı. Maalesef bebişle beraber miyom da büyüyor. Allahım , İnşallah fazla büyümez, bebişimi sıkıştırmaz Düşük önleyici ilaç da vermedi, şimdilik gerek yok dedi...4 hafta sonra yine takibim var. Bu arada toksoplazma testi için kan aldılar onun sonucu da yrn belli olacak. Vitamini de kesti ona da gerek yok dedi. Acaaaip derecede mide bulantıları başlamıştı, cnm hiçbir şey yemek istemiyor, midem de hep dolu gibi... Ona da bi bulantı ilacı verdi... Şimdilikim iyi. Boyunu ölçtü tam 7 haftalık SAT la uyumlu dedi. Başka sorunuz varsa cvplayabilirim. İlk önemli etabı geçtik bakalım, darısı tüm hamişlerin başına

Canım çok sevindim senin adına bende bugün gittim keseyi gördük ancak doktor geç döllenme olduğundan bahsetti bu yüzden bi 10 gün sonra tekrar gidicem o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

Canım çok sevindim senin adına bende bugün gittim keseyi gördük ancak doktor geç döllenme olduğundan bahsetti bu yüzden bi 10 gün sonra tekrar gidicem o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
Evet cnm yaa , bu 9 ay bol bol sabırla geçecek, anlaşılan

canım ben de bugun keseyı gordum ıcınde beyaz bı sey ne oldugnu anlamadı ama ıyı bı seymıs doktor dusuk onleyıcı hap da verdi,insallah salıya kalp atıslarını duymaya gıdıcem.senın de hayırlı olsun canım keseyı gormussun.

Kizlar bugün leke tarzi kanamam oldu hemen Dr a gittim beta dusmeye başlamış düşük yapiyorsun dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…