- 5 Aralık 2010
- 1.569
- 956
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
geçmiş olsun arkadaşım.doktor muhakkak tavsiyelerde bulunmuştur onlara dikkaatle uyun ve stresten uzak dinlenin. hayırlısı olacak inşKizlar bugün leke tarzi kanamam oldu hemen Dr a gittim beta dusmeye başlamış düşük yapiyorsun dedi doktor
Öğretmenim yarin 8saat dersim var ne dinlenmek ne stresten uzak kalmak mümkün benim ihmalim yüzünden olmuştur diye çok korktum dun okulda nöbetçydim çocuklar bana çarptı bi kaç kez ama ondan değilmiş kimyasal gebelikmis çok tesekkur ederim canim cevabin için allah hepimizin yardimcisi olsungeçmiş olsun arkadaşım.doktor muhakkak tavsiyelerde bulunmuştur onlara dikkaatle uyun ve stresten uzak dinlenin. hayırlısı olacak inş
İnşallah keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın canım az kaldı perşembeye :) Yükselmiştir bence canım değerlerin yüksek gözüküyo benim de yüksekti ama tam emin olmak için pazartesiye aldık . Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah perşembeye :) Benim de duygularım çok karışık. Zaten hassas bi yapım vardı şimdi daha da sulugöz oldum. ben de ara ara hemen sinirleniyorum sonra birden geçiyo sinirim.
Canm gecms olsn. Malesef cok yaygn erken dusukler. Ama devam ederse sagliksiz olacakti muhtemelen. Cabucak atlatrsn umarmKizlar bugün leke tarzi kanamam oldu hemen Dr a gittim beta dusmeye başlamış düşük yapiyorsun dedi doktor
Canım hayırlı olsun ne güzel keseyi görmüşsüün :) İnş bi sonraki randevunda bebişini görüp kalp atışlarını da duyucaksn :)Kızlarrr merhaba doktor randewuma sonunda gidebildim bu gün kesemizi gördük ufacık bişeyy :) 6+4 olmama rağmen bebeği henüz göremedik çünkü doktor geç döllenme olduğunu söyledi 10 gün sonra tekrar gidicez . İnşallah o zaman görürüz ve kalp atışlarını duyarız
Canım çok geçmiş olsun gerçekten.. Kendine çok dikkat et ve yorulmamaya çalış. En kısa zamanda atlatırsın inşallah canım bu süreci..Kizlar bugün leke tarzi kanamam oldu hemen Dr a gittim beta dusmeye başlamış düşük yapiyorsun dedi doktor
O heyecanı sormak gitsin canım :) Canım ben yazarken dalgınlıkla cumartesi yazmışım buraya. İlk cumartesi çağırdı doktorumuz ama sonra pazartesi gel daha kesin olur dedi ama ben de kararsızım senin gibii. pazartesi değil de çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum bende. Yoksa biraz erken gidicekmişiz gibi geliyo bana.çok güzel haberlerle gelmişsin canım bizede aynı şeyleri dedi doktor ve eşimle bende o heyecan içindeydikdr.um kalp atışı için bize de cumartesi gel dedi fakat 6.haftaya girmiş olmadığı için ben kararsızım cumartesi gitmek adına pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyorum
anladım hayırlısı olsun o zaman. maalesef bağır çağır ders işlemek zorunda kalıyorum ben de bağırırken karnım resmen geriliyor. benim de durum henüz net değil daha bir kez kan verdim 2-3 haftalık hamile çıktı. sonuç göstermedim. yarın yeniden gidip artıp artmadığını kontrol ettirmek istiyorum bakalım. ben de tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum. sonuç ne olursa olsun Allah ın istediği olur hayırlısı olsun diyorum. çok geçmiş olsun.Öğretmenim yarin 8saat dersim var ne dinlenmek ne stresten uzak kalmak mümkün benim ihmalim yüzünden olmuştur diye çok korktum dun okulda nöbetçydim çocuklar bana çarptı bi kaç kez ama ondan değilmiş kimyasal gebelikmis çok tesekkur ederim canim cevabin için allah hepimizin yardimcisi olsun
canım ben de bugun keseyı gordum ıcınde beyaz bı sey ne oldugnu anlamadı ama ıyı bı seymıs doktor dusuk onleyıcı hap da verdi,insallah salıya kalp atıslarını duymaya gıdıcem.senın de hayırlı olsun canım keseyı gormussun.
Canım hayırlı olsun ne güzel keseyi görmüşsüün :) İnş bi sonraki randevunda bebişini görüp kalp atışlarını da duyucaksn :)
Kızlar, ben keseyi de gördüm kalp atışını da duydum çok heyecanlı resmen bom bom bom atıyor minişin kalbiYalnız benim miyom da kötü yerdeymiş yaa tam rahim ağzında - normal doğum olmazmış , sezaryende bile çok zor olacakmış Doktor görür görmez doğumu nasıl yaptırırım diye düşünmeye başladı. Maalesef bebişle beraber miyom da büyüyor. Allahım , İnşallah fazla büyümez, bebişimi sıkıştırmaz Düşük önleyici ilaç da vermedi, şimdilik gerek yok dedi...4 hafta sonra yine takibim var. Bu arada toksoplazma testi için kan aldılar onun sonucu da yrn belli olacak. Vitamini de kesti ona da gerek yok dedi. Acaaaip derecede mide bulantıları başlamıştı, cnm hiçbir şey yemek istemiyor, midem de hep dolu gibi... Ona da bi bulantı ilacı verdi... Şimdilik im iyi. Boyunu ölçtü tam 7 haftalık SAT la uyumlu dedi. Başka sorunuz varsa cvplayabilirim. İlk önemli etabı geçtik bakalım, darısı tüm hamişlerin başına
haziran yagmuru allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benım bı de gogusumde fıbradenom kıst var nasıl sısmısler anlatamam bı de cok hassas dokunamıyorum,kendıme daha yenı sutyenler almıstım renk renk hıc bırı olmuyor nerdeyse :)Kizlar bu gogus buyumesinin bi siniri vardr insallahCok komigim tum yakn arkadslarm sen hamilesn kesn dio, ben en azndan kalp atisni duymadan bisey solemek istemiyorum cok erken. O yuzdn gulup geciyorum tabi ama bnce caktilar:) bir de canm surekli bisey cekio ama daha yemeden gecio hevesim:) belki de hamileym modunda biraz da simartiyorum kendimi
Aynen öyle allah hayirlisini versin herkese hayat devam ediyor umarim çok güzel haberler aliriz sendenanladım hayırlısı olsun o zaman. maalesef bağır çağır ders işlemek zorunda kalıyorum ben de bağırırken karnım resmen geriliyor. benim de durum henüz net değil daha bir kez kan verdim 2-3 haftalık hamile çıktı. sonuç göstermedim. yarın yeniden gidip artıp artmadığını kontrol ettirmek istiyorum bakalım. ben de tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum. sonuç ne olursa olsun Allah ın istediği olur hayırlısı olsun diyorum. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?