♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kizlar bugün leke tarzi kanamam oldu hemen Dr a gittim beta dusmeye başlamış düşük yapiyorsun dedi doktor
geçmiş olsun arkadaşım.doktor muhakkak tavsiyelerde bulunmuştur onlara dikkaatle uyun ve stresten uzak dinlenin. hayırlısı olacak inş

geçmiş olsun arkadaşım.doktor muhakkak tavsiyelerde bulunmuştur onlara dikkaatle uyun ve stresten uzak dinlenin. hayırlısı olacak inş
Öğretmenim yarin 8saat dersim var ne dinlenmek ne stresten uzak kalmak mümkün benim ihmalim yüzünden olmuştur diye çok korktum dun okulda nöbetçydim çocuklar bana çarptı bi kaç kez ama ondan değilmiş kimyasal gebelikmis çok tesekkur ederim canim cevabin için allah hepimizin yardimcisi olsun

Saolun kizlar persembeyi 4 hatta 8 gozle bekliyorum burdan her gun yazdikca persembe de sanki yillar geldi gecti de persenbe gelmemis gibi oldu o yuzden persembeye kadar gorusmek uzere hepinizi opyrm guzel haberlerle gelirim ins gorusmek uzereeeeeee bekleyin beniiiiii :) [/QUOTE]
Heyecanını ve sabırsızlığını o kadar iyi anlıyoru mki canım :) İnş çok çok güzel haberlerle geliceksin canım bekliyorum seni sabırsızlıkla :) :)

Canım hayırlı olsun ne güzel keseyi görmüşsüün :) İnş bi sonraki randevunda bebişini görüp kalp atışlarını da duyucaksn :)

Kizlar bugün leke tarzi kanamam oldu hemen Dr a gittim beta dusmeye başlamış düşük yapiyorsun dedi doktor
Canım çok geçmiş olsun gerçekten.. Kendine çok dikkat et ve yorulmamaya çalış. En kısa zamanda atlatırsın inşallah canım bu süreci..

O heyecanı sormak gitsin canım :) Canım ben yazarken dalgınlıkla cumartesi yazmışım buraya. İlk cumartesi çağırdı doktorumuz ama sonra pazartesi gel daha kesin olur dedi ama ben de kararsızım senin gibii. pazartesi değil de çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum bende. Yoksa biraz erken gidicekmişiz gibi geliyo bana.

anladım hayırlısı olsun o zaman. maalesef bağır çağır ders işlemek zorunda kalıyorum ben de bağırırken karnım resmen geriliyor. benim de durum henüz net değil daha bir kez kan verdim 2-3 haftalık hamile çıktı. sonuç göstermedim. yarın yeniden gidip artıp artmadığını kontrol ettirmek istiyorum bakalım. ben de tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum. sonuç ne olursa olsun Allah ın istediği olur hayırlısı olsun diyorum. çok geçmiş olsun.

Arkadaslar betahcg testi sigorta kapsaminda degilmi? Degilsede nekadara yaptirdiniz? Bir de bursadaki arkadaslardan dr önerisi istiycem?

[/QUOTE]
Heycanını ve sabırsızlığını o kadar iyi anlıyoru mki canım :) İnş çok çok güzel haberlerle geliceksin canım bekliyorum seni sabırsızlıkla :) :)[/QUOTE]

İns cnm bnm yarin gidiyorum dr a bakalim ins bu sefer guzel olur her sey ..

Saol canım seninde hayırlı olsun inş. o beyaz şey küçük balon gibi ise eğer yolk la beraber kesedir ne güzell

Heycanını ve sabırsızlığını o kadar iyi anlıyoru mki canım :) İnş çok çok güzel haberlerle geliceksin canım bekliyorum seni sabırsızlıkla :) :)[/QUOTE]

İns cnm bnm yarin gidiyorum dr a bakalim ins bu sefer guzel olur her sey ..[/QUOTE]

Canım herşey güzel olucak inş. gönlünü ferah tut .

Tebrik ederiimm,
ben de kan sonuçlarını ve kalbin atmasını bekliyorum,
darısı başıma

Kizlar bu gogus buyumesinin bi siniri vardr insallah Cok komigim tum yakn arkadslarm sen hamilesn kesn dio, ben en azndan kalp atisni duymadan bisey solemek istemiyorum cok erken. O yuzdn gulup geciyorum tabi ama bnce caktilar:) bir de canm surekli bisey cekio ama daha yemeden gecio hevesim:) belki de hamileym modunda biraz da simartiyorum kendimi

benım bı de gogusumde fıbradenom kıst var nasıl sısmısler anlatamam bı de cok hassas dokunamıyorum,kendıme daha yenı sutyenler almıstım renk renk hıc bırı olmuyor nerdeyse :)

Aynen öyle allah hayirlisini versin herkese hayat devam ediyor umarim çok güzel haberler aliriz senden

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin biz henüz sevinmeyi bile dusunemiyoruz basarisiz asilamalar ve dusukle sonuclanan bir tup bebek sureci sonunda ancak bukadar oluyor daha garantici olduk biz bu surecte sanirim...hamisleri kutluyorum cani gonulden.insan tup bebek dusunurken bi anda bu sonucla karsilasinca dumur oluyor

slm arkadaşlar bende bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 17 çıktı hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi inşallah yükselir rabbim isteyen herkese versin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…