♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
benım bı de gogusumde fıbradenom kıst var nasıl sısmısler anlatamam bı de cok hassas dokunamıyorum,kendıme daha yenı sutyenler almıstım renk renk hıc bırı olmuyor nerdeyse :)
Bi de bedeni azcik
Sknca gogusler tuhaf gornuo dar bisey giyince ustune. Sanrm uzun genis tunikler artik favorimiz olcak:)

Kizlar bgn ruyamda sarma yiodum ve midem bulaniodu. O bulantiyla uyandim ya hala da devam edio bndan snra bole mi olcak ya insallah ilk ve somdur

Kizlar bgn ruyamda sarma yiodum ve midem bulaniodu. O bulantiyla uyandim ya hala da devam edio bndan snra bole mi olcak ya insallah ilk ve somdur
6 cı haftadan baslıyormus bulantılar benim de canım hıc bı sey ıstemıyor suanlık bulantı yok ama yemek gorunce fena oluyorum

selam kızlar, ben de hamileyim ama kese falan görülmedi dünkü ultrasonda. en sonki adetimin ilk günü 3 eylüldü. kese ne zaman görünür, kalp atışı ne zaman duyulur? ben kaç haftalığım? cumartesi kontrole çağırdı doktor keseyi görürüz dedi ama... bilemedim.
bu arada 2015 haziran anneleri konusunu da takip edebilirsiniz.

bende bugün gidicem görmeye. benim bat 9 ekimde senden sonra. o zaman ben hiç göremem. senin bhcg neydi canım. onunlada ilgili ya görüp görmemek.1500 gibi vajinal ultrosanla görünüyor biliyorum ben

canım 6 cı haftaya gırmissin kesenın gozukmesi lazım acaba doktor alttan baktımı kan degerın nasıl?1000 ın uzerınde olunca beta gozukuyor kese

canım 6 cı haftaya gırmissin kesenın gozukmesi lazım acaba doktor alttan baktımı kan degerın nasıl?1000 ın uzerınde olunca beta gozukuyor kese
cumartesi testimde hcg 534, çıkmıştı. muayene olmamıştım. salı muayene oldum, ultrasonda görmedi, karnımdan baktı. test istedi. testte 933 çıktı hcg, cumartesi gibi keseyi görebiliriz inşallah dedi. hcg 2 günde bir sayısını ikiye mi ne katlamalıymış. okuduğum bazı yazılarda hcg de tek başına yeterli değilmiş sağlıklı hamilelik için anlam vermede. yani keseyi görmek, kalp atışlarını duymak en önemlisi.
görene, duyana kadar bana huzur yok.

Canm bnm de sat 3 eyluldu. Ultrasonda kese gozukmstu 5+1ken ama ne yolk saci vardi ne bebis. 6. Haftada gorunur diyip on gn snra tekrar cagrdi doktorum. Peki ultrasonda goremedigi yolk kesesi denen sey mydi?

Bu aada benm doktorum karndan ultrasn yapmayi terch ediyor sanirm. Ama vajinal olanda her sy bi hafta erken goruluoms

Canm bnm de sat 3 eyluldu. Ultrasonda kese gozukmstu 5+1ken ama ne yolk saci vardi ne bebis. 6. Haftada gorunur diyip on gn snra tekrar cagrdi doktorum. Peki ultrasonda goremedigi yolk kesesi denen sey mydi?
ayy ben bilmiyorum böyle şeyleri. off. ama duvar kalınlaşmış dedi. başka da bir şey demedi.

Gunaydin kizlar..bebegimin kesesini görmedim..sizce erken mi sevinmek icin..aileme hamile oldugumu soyledim..biraz daha büyüme sini bekliyorum doktora gitmek icin.ultrasyonda görsün istiyorum..sizce kalp atisni ne zaman duyarim..degerim 2780 cikti pazar gunu

tebrik ederim canım, hcg değine göre keseyi görmek için yeteri düzeye ulaşmışsın 1 günlük tecrübeme göre. Allah hayırlı doğum versin inşallah.

7. hafta dedi bana doktor 7. haftada da karından duyuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…