♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Degerin kac cikti acaba canim

Benim göğüsler az büyüdü sanki yaw ama çok ağrıyor- sert ve de iğne batar gibi ağrı giriyor bazen

Reactions: BBD
Kızlar ilk gebeligimde düşük yaptığım gebelikte yani göğüslerim o kadar büyümüştü ki ve o kadar da çok ağrıyordu ki dokunma dokunamiyordum ama bu sefer hafif bi büyüme oldu ağrı yok sadece karnimda falan ağrı hissediyorum eeşim elini karnına falan koysa bile agriyor niye ki tek bende mi boyle ? Karin kasik kismimda aşırı derecede hassasiyetlik var bi de bgn 1 de ilk kez dDra gidiyorum bbakalımne olacak tahmine ggöre 4+6 yim 5 haftaya bir gün var yani betam yüksekti benim normale gore inş kese görünür

Habersiz birakma bizi cnm guzel haberlerle donn:)

Merhaba, hamile olduğumu 8 Ekimde öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgili miyomdaşım öok sevindim sağlıklı olmasına minişinin umarım miyomlarımız bizim için sorun olmayacak ve bir avazda doğuracağız. Bana dr um sezeryanda alırız demişti miyomu senin için öyle bir şey dedimi. Miyom olunca zatrn genelde dr lar normal yaotırmıyor. Sağlıkla doğsunlarda nasıl olursa olsun dert etmeyelim bunları allahım hayırlısı nasip etsin inşallah. Ya ama kalp atılını duymana çok çok sevindim allahım banada nasip eder inşallah . Sağlıjla büyüsün minişler öpüyorum

Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?

Arkadaslar betahcg testi sigorta kapsaminda degilmi? Degilsede nekadara yaptirdiniz? Bir de bursadaki arkadaslardan dr önerisi istiycem?
Canım merhaba ben bursadayım gebeliğim çok yeni ama rentıp selim beyde bir arkadaşım doğum yaptı memnundu bende oraya gidiyorum 2 kez muayne oldum birinde gebelik öncesi birindede pazartesi hünü kesemizi gördük. Şimdilik şikayet edebileceğim birşeyini görmedim. Sorduğun herşeyi cevaplıyor. Beta hcg için eğer doktor isterse 10 gl ye rentıpta yaptırdım ama ilk beta mı asm (aile sağlığı merkezi) ne verdim 1 gün sonra çıkıyor sonuç ama ücretsiz. Yolumun üZerinde asm olduğu için ilk oraya yaptırmıştım. Umarım faydalı olmuşumdur. Ha bi de jimer senin için fiyat olarak uygunsa eğer cenk bey de doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar ancak fiyat olarak beni aşıyor doğum snırım 4000 civarı şimdiki halini bilmiyorum.

Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?

Son 2 değerin düzEnli artmış canım allah hayırlısını nasip etsin. Erken döllenme olunca böyle oluyormuş diye duymuştum önce yavaş sonra normal seyrinde devam ediyor.

Tansiyonum 12/9 çıkıyor şekerimde 100 civarı varmı böyle değerleri olanlar. Doktor ne dedi eğer varsa? Benim aile hekimi biraz panik o yüDen değerlerimi tehlikeli buluyor tabi düşükte sayılmaz. Umarım artmaz daha fazla.

tebrık ederım ınsallah yakında kalp ayıslarını da duyarsın

Teşekkür ederim :) amin inşallah doktor beni biraz korkuttu beta hcg değerlerimin ilk iki tanesinde fazla artış yoktu dış gebelik olabilir dedi ama son iki tahlilimin sonucu iyi.İnşallah hayırlısı olsun yarın kontrole gidicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…