- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
selam kızlar, ben de hamileyim ama kese falan görülmedi dünkü ultrasonda. en sonki adetimin ilk günü 3 eylüldü. kese ne zaman görünür, kalp atışı ne zaman duyulur? ben kaç haftalığım?cumartesi kontrole çağırdı doktor keseyi görürüz dedi ama... bilemedim.
bu arada 2015 haziran anneleri konusunu da takip edebilirsiniz.
evet sanırım öyle. döllenme günüyle ilgilidir herhalde değil mi? şimdi cumartesiye kadar gün geçer mi ya?Himmm biraz büyümesi gerekiyor demek
en sonki adetimin ilk günü 3 eylüldü. 11 ekimde 534, 14 ekimde 933 çıktı hcg. dün göremedi keseyi karın ultrasonuyla. cumartesi kontrole çağırdı doktor keseyi görürüz dedi ama... bilemedim.Degerin kac cikti acaba canim
Arkadaslar betahcg testi sigorta kapsaminda degilmi? Degilsede nekadara yaptirdiniz? Bir de bursadaki arkadaslardan dr önerisi istiycem?
Benim göğüsler az büyüdü sanki yaw ama çok ağrıyor- sert ve de iğne batar gibi ağrı giriyor bazenKizlar bu gogus buyumesinin bi siniri vardr insallahCok komigim tum yakn arkadslarm sen hamilesn kesn dio, ben en azndan kalp atisni duymadan bisey solemek istemiyorum cok erken. O yuzdn gulup geciyorum tabi ama bnce caktilar:) bir de canm surekli bisey cekio ama daha yemeden gecio hevesim:) belki de hamileym modunda biraz da simartiyorum kendimi
Habersiz birakma bizi cnm guzel haberlerle donn:)Kızlar ilk gebeligimde düşük yaptığım gebelikte yani göğüslerim o kadar büyümüştü ki ve o kadar da çok ağrıyordu ki dokunma dokunamiyordum ama bu sefer hafif bi büyüme oldu ağrı yok sadece karnimda falan ağrı hissediyorum eeşim elini karnına falan koysa bile agriyor niye ki tek bende mi boyle ? Karin kasik kismimda aşırı derecede hassasiyetlik varbi de bgn 1 de ilk kez dDra gidiyorum bbakalımne olacak tahmine ggöre 4+6 yim 5 haftaya bir gün var yani betam yüksekti benim normale gore inş kese görünür
Kızlar, ben keseyi de gördüm kalp atışını da duydum çok heyecanlı resmen bom bom bom atıyor minişin kalbiYalnız benim miyom da kötü yerdeymiş yaa tam rahim ağzında - normal doğum olmazmış , sezaryende bile çok zor olacakmış Doktor görür görmez doğumu nasıl yaptırırım diye düşünmeye başladı. Maalesef bebişle beraber miyom da büyüyor. Allahım , İnşallah fazla büyümez, bebişimi sıkıştırmaz Düşük önleyici ilaç da vermedi, şimdilik gerek yok dedi...4 hafta sonra yine takibim var. Bu arada toksoplazma testi için kan aldılar onun sonucu da yrn belli olacak. Vitamini de kesti ona da gerek yok dedi. Acaaaip derecede mide bulantıları başlamıştı, cnm hiçbir şey yemek istemiyor, midem de hep dolu gibi... Ona da bi bulantı ilacı verdi... Şimdilik im iyi. Boyunu ölçtü tam 7 haftalık SAT la uyumlu dedi. Başka sorunuz varsa cvplayabilirim. İlk önemli etabı geçtik bakalım, darısı tüm hamişlerin başına
Kızlar günaydın doktordan çıktım keseyi gördük herşey yolunda görünüyor şuan dedi ayın 28 ne randevu verdi :)
Canım merhaba ben bursadayım gebeliğim çok yeni ama rentıp selim beyde bir arkadaşım doğum yaptı memnundu bende oraya gidiyorum 2 kez muayne oldum birinde gebelik öncesi birindede pazartesi hünü kesemizi gördük. Şimdilik şikayet edebileceğim birşeyini görmedim. Sorduğun herşeyi cevaplıyor. Beta hcg için eğer doktor isterse 10 gl ye rentıpta yaptırdım ama ilk beta mı asm (aile sağlığı merkezi) ne verdim 1 gün sonra çıkıyor sonuç ama ücretsiz. Yolumun üZerinde asm olduğu için ilk oraya yaptırmıştım. Umarım faydalı olmuşumdur. Ha bi de jimer senin için fiyat olarak uygunsa eğer cenk bey de doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar ancak fiyat olarak beni aşıyor doğum snırım 4000 civarı şimdiki halini bilmiyorum.Arkadaslar betahcg testi sigorta kapsaminda degilmi? Degilsede nekadara yaptirdiniz? Bir de bursadaki arkadaslardan dr önerisi istiycem?
Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar günaydın doktordan çıktım keseyi gördük herşey yolunda görünüyor şuan dedi ayın 28 ne randevu verdi :)
Son 2 değerin düzEnli artmış canım allah hayırlısını nasip etsin. Erken döllenme olunca böyle oluyormuş diye duymuştum önce yavaş sonra normal seyrinde devam ediyor.
tebrık ederım ınsallah yakında kalp ayıslarını da duyarsınÇok teşekkür ederim :) Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
tebrık ederım ınsallah yakında kalp ayıslarını da duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?