♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Hadi canım geçmiş olsun diyelim de korkuların da geçmiş olsun. bende de sanırım pek düzenli değil artış. 537 den 933'e çıktı 3 günde. daha fazla olması gerekirdi heralde, keseyi de göremedi, bakalım cumartesi gününe belli olacak her şey. çok dua ediyorum hayırlı haber alayım diye. kaptırdım çünkü kendimi.

12/9 normal diye biliyorum istersen başka bir doktora daha git inşallah iyi olur

B bocuk003 aslında uzman doktora gidiyorum zaten ama ona bahsetmedim daha 1 kere gittim zaten normali 12/8 aslı da ama 1 bile yüksk diyor aile hekimi çok takılmadım çünkü beni rahatsız eden bir durum yok ama yinede tabi konteol altında tutmaya çalışıyorum. Bakalım inşallah iyi seyreder. Teşekkürederim

Benimde ilk ikisinde çok az bir artış var seninki benim tahlilime göre daha iyi canım..Keseyi görebilmesi için değerlerin 1000'in üstünde olması gerekiyormuş benimde çok moralim bozulmuştu ama şimdi değerlerim normale döndü.İnşallah bebeğin sağlıklı olur hiç bir problem çıkmaz olumlu düşünmeye çalış..Allah yardımcımız olsun.

merhaba herkese benim de 12 eylül son adetimin baslangıç günüydü. dün öğrendim 4 haftalık hamileyim ancak hipertiroid hastası oldugum icin riskli bir gebelik yaşayacağımı okudum. doktor rahat olmamı bu şekilde cok fazla dogum yaptırdıgını söyledi umarım sağlıklı bir şekilde haziran ayına kavusuruz..

İnşallah canım dikkat et kendine :)

sen bos ver doktoru panık yapmaya bayılıyorlar.degerın gayet ıyı bana da doktorlar tup bebekle gebe kalırsın demıslerdı ama kendılıgınden kaldım.Bol bol dua et umudunu kayb etme insallah bundan sonra gayet iyı devam eder hamılelıgın,artık anne adayısın stres heyacan yok canım

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sağ ol miyomdaşım:) Bana alırız demedi, hatta o miyoma değmeden nereden açarım acaba diye düşündü. Miyoma değersem çok kanama olur dedi... ama tabii zaman ne gösterir bilinmez... Bana seyahat yasak, yüzmek havuz deniz yasak ilişki yasak dedi. Onun dışında kendini yormadan biraz biraz dolaşabilirsin dedi...
Ben de tam senin gibi düşünüyorum. Sağlıkla doğsun da sezaryen olmuş vs. farketmez. Allah nasip ettiyse, hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah.
Benim doktor ilaca falan da inanmıyor. İlaç verilmiş, çok dikkat etmiş sürekli yatmış bir hastası bile düşük yapmış bana öyle dedi. Yani düşeceği varsa ne yapsan engelleyemezsin dedi. Bundan sonrayı Allah bilir. Tabii ama bize de tedbirli ve dikkatli olmak düşer. Bir de pozitif düşünüyorum hep ben, kötü ihtimalleri hiç aklıma getirmiyorum. Miyom da hamişlikle birlikte daha büyüyecekmiş herhalde benim ki geçen ultrasona göre 3mm daha büyümüş. Doktorum öyle toz pembe değil, mesela miyom büyüdükçe sıkıntın artacak bunlar iyi günlerin dedi. Ama insanı da korkutmuyor, panikletmiyor, dürüstlüğüne inandım. Doktoruna güvenmek de önemli bu işte.
Kalp atımı duymak çok acaip bir duygu. Resmen küçücük bir şey kalp gibi hareket ediyor ve sesini duyuyorsun. Çok heyecanlı. Senin de az kalmış, 7. haftada büyük ihtimal duyabilirsin miyomdaşım. Heyecanını paylaşmak için sabırsızlanıyorum:) Amma biz hamişlerin çok sabırlı olması lazım:)

Canım sormaa benim zaten iri göğüslerim bide bu durumda çok fena olduuu :)

Reactions: BBD

Tesekkur ederim.ben heyecandan hemen dorukta yaptirdim 25 tl ye de heryer mi boyle acaba dedim,degilmis demek.arastir arstir kafam karisti.daha hic gitmedim dr muayenesine.zaten 4 gün oldu ogreneli.muayeneden oncede kimseye soylemek istemiyorum ailelerimize bile.buyuzden onlrada danisamiyorum. 4000 lik dogum beni de asar zaten.tekrar tesekkurler

slm arkadaşlar bende bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 17 çıktı hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi inşallah yükselir rabbim isteyen herkese versin inşallah

Bizde de durum ayni beklemedeyiz inşallah hayirlisiyla yükselerek bizi de mutlu ederbu değerler...biraz sabir lazim ben 3 ay once tup bebek tedavisi ile hamile kaldim ilk testim 21.12 çıktı sonra yukseldi.yillar sonra cok sevindik ama dusukle sonla gebeligim.biraz sabret derim suanda yokmus gibi dusun sonra insan daha cok üzülüyor kendimi toplamam cok zor oldu normalde bu ay tekrar deneyecektim tup bebegi ama bir ay daha dinlenmek istemistim dun doktora gittim hastayim diye testte hamile oldugum cikinca şok oldum...senelerce ugrastim simdi kendiliginden olmuş Rabbim neylerse guzel eyler canım biraz sabret ben 5 yillik surecte kalp atisini duyana kadar emin olmamak gerektigini ogrendim...bunlari uzul diye yada umutsuzlan diye soylemiyorum insan bulutlara cikip ordan dusunce cok daha zor oluyor...tekrar test gunumuz ayni zamanda merakla bekliyorum burayada haber ver olur mu ??? Bizim gibi dusuk degerlerle baslayanlara umut oluruz belki sumdiden hayirli olmasi dilegi ile

Canm bnm de sat 3 eyluldu. Ultrasonda kese gozukmstu 5+1ken ama ne yolk saci vardi ne bebis. 6. Haftada gorunur diyip on gn snra tekrar cagrdi doktorum. Peki ultrasonda goremedigi yolk kesesi denen sey mydi?
Kızlar merhaba benim değerim yüksek çıkmıştı cuma günü gittim doktorum benim adet tarihime göre yüksek dedi ve kese göründü bana sen hastalanmadan önce hamile kalmışsın dedi bu hafta tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi banada monitörden görüp söyledi

Böyle durumlar olabiliyormuş , hayırlı olsun bebişin erkenciymiş

Oo masallah canmmm

Kan pıhtılaşması testini sordum arkadaşlar Dr tekrarlayan düşükler de onu isteyebiliyoruz ddünyanın her tarafındabu bböyle dedi off ;( inş tekrarlamaz yaaa ;(

Kan pıhtılaşması testini sordum arkadaşlar Dr tekrarlayan düşükler de onu isteyebiliyoruz ddünyanın her tarafındabu bböyle dedi off ;( inş tekrarlamaz yaaa ;(
gönlünü ferah tutmalısın benimde tiroidlerimde sorun var benimde riskli ama iyi düşününce iyi hissediyorum her şey moralde her sey olumlu düşünmekte yatıyor.

ne gozel bebegın sana supriz yapmıs canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…