- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Hadi canım geçmiş olsun diyelim de korkuların da geçmiş olsun. bende de sanırım pek düzenli değil artış. 537 den 933'e çıktı 3 günde. daha fazla olması gerekirdi heralde, keseyi de göremedi, bakalım cumartesi gününe belli olacak her şey. çok dua ediyorum hayırlı haber alayım diye. kaptırdım çünkü kendimi.Teşekkür ederim :) amin inşallah doktor beni biraz korkuttu beta hcg değerlerimin ilk iki tanesinde fazla artış yoktu dış gebelik olabilir dedi ama son iki tahlilimin sonucu iyi.İnşallah hayırlısı olsun yarın kontrole gidicem :)
Tansiyonum 12/9 çıkıyor şekerimde 100 civarı varmı böyle değerleri olanlar. Doktor ne dedi eğer varsa? Benim aile hekimi biraz panik o yüDen değerlerimi tehlikeli buluyor tabi düşükte sayılmaz. Umarım artmaz daha fazla.
Hadi canım geçmiş olsun diyelim de korkuların da geçmiş olsun. bende de sanırım pek düzenli değil artış. 537 den 933'e çıktı 3 günde. daha fazla olması gerekirdi heralde, keseyi de göremedi, bakalım cumartesi gününe belli olacak her şey. çok dua ediyorum hayırlı haber alayım diye. kaptırdım çünkü kendimi.
B bocuk003 aslında uzman doktora gidiyorum zaten ama ona bahsetmedim daha 1 kere gittim zaten normali 12/8 aslı da ama 1 bile yüksk diyor aile hekimi çok takılmadım çünkü beni rahatsız eden bir durum yok ama yinede tabi konteol altında tutmaya çalışıyorum. Bakalım inşallah iyi seyreder. Teşekkürederim
sen bos ver doktoru panık yapmaya bayılıyorlar.degerın gayet ıyı bana da doktorlar tup bebekle gebe kalırsın demıslerdı ama kendılıgınden kaldım.Bol bol dua et umudunu kayb etme insallah bundan sonra gayet iyı devam eder hamılelıgın,artık anne adayısın stres heyacan yok canımTeşekkür ederim :) amin inşallah doktor beni biraz korkuttu beta hcg değerlerimin ilk iki tanesinde fazla artış yoktu dış gebelik olabilir dedi ama son iki tahlilimin sonucu iyi.İnşallah hayırlısı olsun yarın kontrole gidicem :)
sen bos ver doktoru panık yapmaya bayılıyorlar.degerın gayet ıyı bana da doktorlar tup bebekle gebe kalırsın demıslerdı ama kendılıgınden kaldım.Bol bol dua et umudunu kayb etme insallah bundan sonra gayet iyı devam eder hamılelıgın,artık anne adayısın stres heyacan yok canım
Sağ ol miyomdaşım:) Bana alırız demedi, hatta o miyoma değmeden nereden açarım acaba diye düşündü. Miyoma değersem çok kanama olur dedi... ama tabii zaman ne gösterir bilinmez... Bana seyahat yasak, yüzmek havuz deniz yasak ilişki yasak dedi. Onun dışında kendini yormadan biraz biraz dolaşabilirsin dedi...Sevgili miyomdaşım öok sevindim sağlıklı olmasına minişinin umarım miyomlarımız bizim için sorun olmayacak ve bir avazda doğuracağız. Bana dr um sezeryanda alırız demişti miyomu senin için öyle bir şey dedimi. Miyom olunca zatrn genelde dr lar normal yaotırmıyor. Sağlıkla doğsunlarda nasıl olursa olsun dert etmeyelim bunları allahım hayırlısı nasip etsin inşallah. Ya ama kalp atılını duymana çok çok sevindim allahım banada nasip eder inşallah . Sağlıjla büyüsün minişler öpüyorum
Kizlar bu gogus buyumesinin bi siniri vardr insallahCok komigim tum yakn arkadslarm sen hamilesn kesn dio, ben en azndan kalp atisni duymadan bisey solemek istemiyorum cok erken. O yuzdn gulup geciyorum tabi ama bnce caktilar:) bir de canm surekli bisey cekio ama daha yemeden gecio hevesim:) belki de hamileym modunda biraz da simartiyorum kendimi
Canım merhaba ben bursadayım gebeliğim çok yeni ama rentıp selim beyde bir arkadaşım doğum yaptı memnundu bende oraya gidiyorum 2 kez muayne oldum birinde gebelik öncesi birindede pazartesi hünü kesemizi gördük. Şimdilik şikayet edebileceğim birşeyini görmedim. Sorduğun herşeyi cevaplıyor. Beta hcg için eğer doktor isterse 10 gl ye rentıpta yaptırdım ama ilk beta mı asm (aile sağlığı merkezi) ne verdim 1 gün sonra çıkıyor sonuç ama ücretsiz. Yolumun üZerinde asm olduğu için ilk oraya yaptırmıştım. Umarım faydalı olmuşumdur. Ha bi de jimer senin için fiyat olarak uygunsa eğer cenk bey de doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar ancak fiyat olarak beni aşıyor doğum snırım 4000 civarı şimdiki halini bilmiyorum.
slm arkadaşlar bende bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 17 çıktı hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi inşallah yükselir rabbim isteyen herkese versin inşallah
cumartesi testimde hcg 534, çıkmıştı. muayene olmamıştım. salı muayene oldum, ultrasonda görmedi, karnımdan baktı. test istedi. testte 933 çıktı hcg, cumartesi gibi keseyi görebiliriz inşallah dedi. hcg 2 günde bir sayısını ikiye mi ne katlamalıymış. okuduğum bazı yazılarda hcg de tek başına yeterli değilmiş sağlıklı hamilelik için anlam vermede. yani keseyi görmek, kalp atışlarını duymak en önemlisi.
görene, duyana kadar bana huzur yok.
Kızlar merhaba benim değerim yüksek çıkmıştı cuma günü gittim doktorum benim adet tarihime göre yüksek dedi ve kese göründü bana sen hastalanmadan önce hamile kalmışsın dedi bu hafta tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi banada monitörden görüp söylediCanm bnm de sat 3 eyluldu. Ultrasonda kese gozukmstu 5+1ken ama ne yolk saci vardi ne bebis. 6. Haftada gorunur diyip on gn snra tekrar cagrdi doktorum. Peki ultrasonda goremedigi yolk kesesi denen sey mydi?
Böyle durumlar olabiliyormuş , hayırlı olsun bebişin erkenciymişKızlar merhaba benim değerim yüksek çıkmıştı cuma günü gittim doktorum benim adet tarihime göre yüksek dedi ve kese göründü bana sen hastalanmadan önce hamile kalmışsın dedi bu hafta tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi banada monitörden görüp söyledi
Oo masallah canmmmKızlar merhaba benim değerim yüksek çıkmıştı cuma günü gittim doktorum benim adet tarihime göre yüksek dedi ve kese göründü bana sen hastalanmadan önce hamile kalmışsın dedi bu hafta tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi banada monitörden görüp söyledi
gönlünü ferah tutmalısın benimde tiroidlerimde sorun var benimde riskli ama iyi düşününce iyi hissediyorum her şey moralde her sey olumlu düşünmekte yatıyor.Kan pıhtılaşması testini sordum arkadaşlar Dr tekrarlayan düşükler de onu isteyebiliyoruz ddünyanın her tarafındabu bböyle dedi off ;( inş tekrarlamaz yaaa ;(
Oyy ne güzel bir haber bu , maaşAllah , darısı kalp atışına inşaAllah tatlımKese göründü 8mm çapında. 15 gün sonra tekrar çağırdi Dr um. Betama baktirdim bi daha sonucunu bi saat sonra alicam bakalım kaç olmuş. :)
ne gozel bebegın sana supriz yapmıs canımKızlar merhaba benim değerim yüksek çıkmıştı cuma günü gittim doktorum benim adet tarihime göre yüksek dedi ve kese göründü bana sen hastalanmadan önce hamile kalmışsın dedi bu hafta tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi banada monitörden görüp söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?