♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
gönlünü ferah tutmalısın benimde tiroidlerimde sorun var benimde riskli ama iyi düşününce iyi hissediyorum her şey moralde her sey olumlu düşünmekte yatıyor.
canm diğer gebeligimde olumsuz hic birşey düşünmedim neler oldu artik korkuyorum elimde değil kesenin ggörünmesine bile sevinemiyorum bnm için en önemlisi kalp atışı sanki

[QUOTSirriEyvan, post: 37324879, member: 483632"]Oyy ne güzel bir haber bu , maaşAllah , darısı kalp atışına inşaAllah tatlım [/QUOTE]Amin ins cnm bnm

Gecen hafta gitmistim ilk teshise degerim 700 lerdeydi ama ultrasonda gotemedk bgun tekrar kntrole gittim yaklasik 8 mm dedi gebelik kesesini gorduk 5 haftalik dedi :)

Slm kızlarr
Pazartesi gittim dra tam 6 haftalık ve kalp atışlarını duydum . Cok değişik bir duyguymuş gerçekten. Herhangi bir sorun görmedi dr ama yüksek tansiyonum var onun için ilaç ve kan sulandırıcı verdi. Bir de bulantılarla başedemediğim zamanlarda kullanmak üzere zofran mide bulantısı ilacı verdi. Bir sonraki kontrolüm bir aksilik olmazsa bır ay sonra. Zaman nasıl gececek diye kara kara düşünüyorum:-((

Gecen hafta gitmistim ilk teshise degerim 700 lerdeydi ama ultrasonda gotemedk bgun tekrar kntrole gittim yaklasik 8 mm dedi gebelik kesesini gorduk 5 haftalik dedi :)
Bnm 5+1dw kese 13 mm di ama kimi okusam 5. Haftada keseleri daha kucuk. Bnmki de normal mi acaba? Doktr bisey demedi buyuk falan die ama bilemedm.

Canm artik rahat olsn icin kalbi atmis iste minigin. Bndan snra daha rahat olmalisin:) brda cogumz dort gozle kalp atisini bekliyoruz:)

Merak etme cnm bende de yüksek tansiyon var ama kontrollü bişekilde devam edicez. Hayırlı olsun bu arada. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Reactions: BBD
en sonki adetimin ilk günü 3 eylüldü. 11 ekimde 534, 14 ekimde 933 çıktı hcg. dün göremedi keseyi karın ultrasonuyla. cumartesi kontrole çağırdı doktor keseyi görürüz dedi ama... bilemedim.
hayırlısı olsun. inş gönlünüze göre verir Allah. benin de son adet 15 eylül. 11 inde olmam gerekti 13 ünde kan verdim 329 çıktı. 15inde yeniden gittim yükselip yükselmediğini merak ettiğimden doktor dedi anca bi hafta sonra bakılır haftaya gel. gerçi bu aile hekimi kadın doğumcu değil. ne güzel siz en azından yükseldiğini görme fırsatı da bulmuşsunuz.
haftaya da belki kesesi görünebilir dedi eğer bi aksilik olmazsa tabi. ben olumlu düşünmek istiyorum ancak hep olabilcek bütün sonuçları göz önünde bulundurup kendimi de çok kaptırmak istemiyorum. gerçi bu başlıktan çııkmadığıma göre kendini baya kaptırmışım. nerdeyse hamilelik takvimi ekliyeceğim. ama beklemedeyim inş hayırlısnnın diliyerek hepimiz için

Kese normalde betan 2000lerdeyse yltrasonda rahat görünüyor ama benim 7000e yakin olduğu halde zor gördü Dr bu nasıl oluyor ya rahmim geriye dönük olduğu içinmiş hep zor görüyorlar

merhablar tebirkler ve hayırlı olsun.
tarihlerimiz ve hikayelerimiz benziyor. ben de 15 eylül de son adet oldum. 11 inde olmam gerekirken gelmedi. 13 ünde kanda çıktı. ama hala ben de kesin sonuç için haftaya pazartesi yeniden kan vermeyi bekliyorum. bu arada troidim için hergün düzenli ilaç kullanıyorum. en son ölçümlerde 4 lerde çıkmıştı beşin üstü az çalıştığını gösteriyordu. hamillik testi ile yaptırdığımda da 4 civarında idi. doktor 2 lerde olmasının istenen değer olduğunu söyledi. dozajımda hafif bir uyarlama yaptık. ona kalırsa tsh yüksek olunca hiç hamile bile kalınamıyormuş diye duydumdu ben. ama allah iisteyince herşey oluyor işte. inş tutunurlar bize sağlıklı bir şekilde de dünyaya gelirler. tüm hamileliklerde ilk 8 hafta zaten risklidir. o yüzzden ne çok kapılarak ne de çok olumsuz düşünererek sadece hayırlısını bekleyelim ve görelim derim.
sizin değerleriniz nasıl? nasıl öğrendiniz hamileliğinizi?

aynı ben! ben de hamilelik takvimi ekledim de yazının ardında dünya kadar yer kaplıyor, bir de iş yerindeyim hemen dikkat çekmeyeyim diye kapattım o modu
cumartesi de ben gidicem bakalım, beni de ebnzer sebeple postaladılar. henüz erken aslında ama duramıyorum ki bir an önce her şey kesinleşiversin, hatta yarın doğurayım diyorum. o derece yani. sonra baktım ki, herkes bir şey diyor, her site bir şey anlatıyor, olumsuzluklar falan var. kafamı bulandırmayayayım daha fazla diye son verdim, öğlenden beri araştırmıyorum, okumuyorum bi şey. baya sabrettim yani, şimdi dua ediyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin, zorlaştırmasın kolaylaştırsın diye. sormicam kimseye şöyle mi böyle mi diye. ya da yazılanları okumicam artık. yoksa stres yapmaya başladım iyiden iyiye. hadi sana da hayırlı haberler gelsin, hayırlı beklemeler olsun. yazılanları okumayım diyeben kaçar

ben ilk olarak nefes darlığı kalp carpıntısı sıkıntısı ile dahiliye uzmanına gittim 24 eylülde. tsh ım 0,001 cıktı tiroidlerim yuksek yani çok çalışıyormuş. propcycil verdi ve hamile kalamazsın dedi aynı ekimde adetim gecikti 12 sinde olmam gerekiyordu olmadım gebelik testi yaptım çift çıktı, aynı gün kadın doğuma gittim ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kanda cıkıcak hamilesin dedi tiroiddlerim var dedim ilaç kullanıyormusun dedi evet dedim o zaman sorun olmaz endişe etme daha 10 gün önce doğurttum sapasağlam dedi. ama dahiliyeci kızdı neden hamille kallldın dedi yarın doç. dr biirine endokrinolojiye görüneceğim. eger cok olumsuz seyler soylerse cok uzuleceğim nette zeka geriliği riski diyor bebekte . kafayı ona taktım düşük o kadar korkutmuyor hayırlısı inşallah.

bu arada beta hcg değerim 877,4.

Benim 6.haftaya girdi ne kusma ne moda bulantisi ne kilo alma hiçbiri yokkk....herşey eskisi gibi biraz yorgunluk var...böyle olanlar varmi???

benim tansiyonda yüksek çıktı canım ya. benimkini de tehlikeli gordu 14 9 u bulmamalı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…