♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
canm diğer gebeligimde olumsuz hic birşey düşünmedim neler oldu artik korkuyorum elimde değil kesenin ggörünmesine bile sevinemiyorum bnm için en önemlisi kalp atışı sanki
benim için kalp atışıda degil sadece canım. 3 ayı bıtırmek. benim bebegiminde 8+3 de kalbi durmustu. şimdi bende çok korkuyorum ve hiç bu kadar olucagımı tahmin etmezdim. hamile olduguma sevinemedim bile endişeden olumsuz düşüncelerden.

Canım aile hekimi aynı şeyi yaptı banada Ben ilerlemeyi merak ediyorum tekrar yapalım desemde gerek duymadı bi daha yapsa ne olur sanki uğraşmak istemedi

Kızlar bende baş ağrısı başladı ve kasıklarımda ara ara batma hissediyorum. Rahim genişliyormuş. Sizlerde durum nasıl?

Belki bnm de kalp atışı olmuştu da durmuştu orasını bilmiyorum Dr beni 7.haftada çağırmıştıbben bi hafta geç gitmistim 8.haftada. Belki de 7 .haftada gitseydim kalp atışını duyacaktim sonra durduğunasşahit olacaktim herşeyden vardır bi hayır ben hic duymadım belki bu daha iyi oldu benimiiçin :/ inş bu kez sağlıkla kucağınıza alırız bebislerimizi canm Allahın izniyle

Canım aile hekimi aynı şeyi yaptı banada Ben ilerlemeyi merak ediyorum tekrar yapalım desemde gerek duymadı bi daha yapsa ne olur sanki uğraşmak istemedi
evet çok merak içindevidim. o da dedi ki haftası ile uyumlu görünüyor bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. haftaya pazartesi gel bakalım. seni kadın doğumcuya yönlendiriyim dedi. ancak ben sanırım doğrudan kadın doğumcudan randevu alıp gideceğim.
belki vardır bir bildikleri. sonradan düşündüm de iyi ki vermemişiz o bi tüp kanı. belki bize daha çok lazımdır.

kafayı takmayalım oluruna bırakalım.. güzel haberlerimizi paylaşalım inş.

sizin baya tesadüfen öğrenme olmuş. ben bekliyordum hissediyordum açıkcası. duramadım gittim kan verdim. idrarımda çıkar mı bilmiyorum öğrendikten sonra yapmadım. eğer benimki de sağlıklı ilerliyorsa sizin değeriniz kadar olmuşştur inş. evet zeka geriliği beni de korkutur ancakbir kadın doğum bir endokrin koordineli gitmeliyiz. normal seviyelerde olursak hiç birşey olmaz. benim de tanıdıklarım var tiroiti az çalışıp sapa sağam doğuran. inş bizz de oonlardan oluruz.

Evet canim eger dedigin gibi olmussa duymaman en iyisi olmus gercekten. Belki benide bu defa tekrar hayal kirikligina ugramiyim diye 8.haftada cagirdi. Siz ailelere soylediniz mi peki. Biz kimseye soylemedik.bu defa.

Evet canim eger dedigin gibi olmussa duymaman en iyisi olmus gercekten. Belki benide bu defa tekrar hayal kirikligina ugramiyim diye 8.haftada cagirdi. Siz ailelere soylediniz mi peki. Biz kimseye soylemedik.bu defa.

Herkesin haberi var yine tutamadık biz cenemizi off bilmiyorum ben sevincimi paylaşmadan duramiyorum yanlış olduğunu bile bile nazardan korktuğu halde yine dayanamadım canm önce aileye sonra ailemde tüm çevreyeyine ssöyledi Allahım korusun artik ne bilim

ev cnm bana da erken geldiği için salı gidicem sonuç eminim daha netleşecektir sadece biraz sabır lazım bize

Canm o vermesgn kanlarn hepsni kadn dogmcu pesin pesin alio:) rutin kontrol olark 5 ya da 6 tup kan aldilar bnden bi gnde

Yok canim korkma.ben nazardan korktugum icin soylememezlik yapmadim. Ilk dusukte cok uzuldu herkes.kendimi birakip onlara moral vermeye calistim resmen. Ben o yuzden soylemedim gene ayni sey olursa kimseyle ugrasmiyim diye. Nazara inanirim ama cocuk zaten bir mucize Allah in bize verdigi bir hediye. Allah isterse nasip olucak canim nazari düşünme.

Benim 6.haftaya girdi ne kusma ne moda bulantisi ne kilo alma hiçbiri yokkk....herşey eskisi gibi biraz yorgunluk var...böyle olanlar varmi???
Bende yrn 6hafta olcak cnm ama uyku hali dışında bi belirtim yok böle oluncada insan korkuyor siz kalp atışı duyfunuzmu

aramıza yeni katılan hamişlere hoşgeldiniz diyorum minnakların kalp atışlarını duyan hamişlerimizi de tebrik ediyorum darısı benim ve benim gb dört gözle bekleyen hamişlerin başına :)

ben bugün daha yeni aile hekimine başvurdum yarın sabah kan testi için çağırdı değerler ne alemde merak etti

kızlar buarada ben sürekli uyuyorum 2-3 gündür de canım böle şunu yiyesim geldi dediğim andan hemen sonra bulantı hissi oluşmaya başladı bende hiç bişi ağzıma süresim yok gb artık sanki yemek yedikten sonra da niye yedim ki hissi oluyo benim midem yavaş yavaş başladı bulanmaya kokulara karşı aceyip hassaslaştım offf ya bebeğim için yemek istiyorum ama çok kötü durumda hissediyom kendimi uyuyom kalkıyom mide bulantısı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…