- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.001
benim için kalp atışıda degil sadece canım. 3 ayı bıtırmek. benim bebegiminde 8+3 de kalbi durmustu. şimdi bende çok korkuyorum ve hiç bu kadar olucagımı tahmin etmezdim. hamile olduguma sevinemedim bile endişeden olumsuz düşüncelerden.canm diğer gebeligimde olumsuz hic birşey düşünmedim neler oldu artik korkuyorum elimde değil kesenin ggörünmesine bile sevinemiyorum bnm için en önemlisi kalp atışı sanki
hayırlısı olsun. inş gönlünüze göre verir Allah. benin de son adet 15 eylül. 11 inde olmam gerekti 13 ünde kan verdim 329 çıktı. 15inde yeniden gittim yükselip yükselmediğini merak ettiğimden doktor dedi anca bi hafta sonra bakılır haftaya gel. gerçi bu aile hekimi kadın doğumcu değil. ne güzel siz en azından yükseldiğini görme fırsatı da bulmuşsunuz.
haftaya da belki kesesi görünebilir dedi eğer bi aksilik olmazsa tabi. ben olumlu düşünmek istiyorum ancak hep olabilcek bütün sonuçları göz önünde bulundurup kendimi de çok kaptırmak istemiyorum. gerçi bu başlıktan çııkmadığıma göre kendini baya kaptırmışım. nerdeyse hamilelik takvimi ekliyeceğim.ama beklemedeyim inş hayırlısnnın diliyerek hepimiz için
benim için kalp atışıda degil sadece canım. 3 ayı bıtırmek. benim bebegiminde 8+3 de kalbi durmustu. şimdi bende çok korkuyorum ve hiç bu kadar olucagımı tahmin etmezdim. hamile olduguma sevinemedim bile endişeden olumsuz düşüncelerden.
evet çok merak içindevidim. o da dedi ki haftası ile uyumlu görünüyor bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. haftaya pazartesi gel bakalım. seni kadın doğumcuya yönlendiriyim dedi. ancak ben sanırım doğrudan kadın doğumcudan randevu alıp gideceğim.Canım aile hekimi aynı şeyi yaptı banada Ben ilerlemeyi merak ediyorum tekrar yapalım desemde gerek duymadı bi daha yapsa ne olur sanki uğraşmak istemedi
kafayı takmayalım oluruna bırakalım..aynı ben! ben de hamilelik takvimi ekledim de yazının ardında dünya kadar yer kaplıyor, bir de iş yerindeyim hemen dikkat çekmeyeyim diye kapattım o modu
cumartesi de ben gidicem bakalım, beni de ebnzer sebeple postaladılar. henüz erken aslında ama duramıyorum ki bir an önce her şey kesinleşiversin, hatta yarın doğurayım diyorum. o derece yani.sonra baktım ki, herkes bir şey diyor, her site bir şey anlatıyor, olumsuzluklar falan var. kafamı bulandırmayayayım daha fazla diye son verdim, öğlenden beri araştırmıyorum, okumuyorum bi şey. baya sabrettim yani, şimdi dua ediyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin, zorlaştırmasın kolaylaştırsın diye. sormicam kimseye şöyle mi böyle mi diye. ya da yazılanları okumicam artık. yoksa stres yapmaya başladım iyiden iyiye. hadi sana da hayırlı haberler gelsin, hayırlı beklemeler olsun. yazılanları okumayım diye ben kaçar
sizin baya tesadüfen öğrenme olmuş. ben bekliyordum hissediyordum açıkcası. duramadım gittim kan verdim. idrarımda çıkar mı bilmiyorum öğrendikten sonra yapmadım. eğer benimki de sağlıklı ilerliyorsa sizin değeriniz kadar olmuşştur inş. evet zeka geriliği beni de korkutur ancakbir kadın doğum bir endokrin koordineli gitmeliyiz. normal seviyelerde olursak hiç birşey olmaz. benim de tanıdıklarım var tiroiti az çalışıp sapa sağam doğuran. inş bizz de oonlardan oluruz.ben ilk olarak nefes darlığı kalp carpıntısı sıkıntısı ile dahiliye uzmanına gittim 24 eylülde. tsh ım 0,001 cıktı tiroidlerim yuksek yani çok çalışıyormuş. propcycil verdi ve hamile kalamazsın dedi aynı ekimde adetim gecikti 12 sinde olmam gerekiyordu olmadım gebelik testi yaptım çift çıktı, aynı gün kadın doğuma gittim ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış kanda cıkıcak hamilesin dedi tiroiddlerim var dedim ilaç kullanıyormusun dedi evet dedim o zaman sorun olmaz endişe etme daha 10 gün önce doğurttum sapasağlam dedi. ama dahiliyeci kızdı neden hamille kallldın dedi yarın doç. dr biirine endokrinolojiye görüneceğim. eger cok olumsuz seyler soylerse cok uzuleceğim nette zeka geriliği riski diyor bebekte . kafayı ona taktım düşük o kadar korkutmuyorhayırlısı inşallah.
Evet canim eger dedigin gibi olmussa duymaman en iyisi olmus gercekten. Belki benide bu defa tekrar hayal kirikligina ugramiyim diye 8.haftada cagirdi. Siz ailelere soylediniz mi peki. Biz kimseye soylemedik.bu defa.Belki bnm de kalp atışı olmuştu da durmuştu orasını bilmiyorum Dr beni 7.haftada çağırmıştıbben bi hafta geç gitmistim 8.haftada. Belki de 7 .haftada gitseydim kalp atışını duyacaktim sonra durduğunasşahit olacaktim herşeyden vardır bi hayır ben hic duymadım belki bu daha iyi oldu benimiiçin :/ inş bu kez sağlıkla kucağınıza alırız bebislerimizi canm Allahın izniyle
Evet canim eger dedigin gibi olmussa duymaman en iyisi olmus gercekten. Belki benide bu defa tekrar hayal kirikligina ugramiyim diye 8.haftada cagirdi. Siz ailelere soylediniz mi peki. Biz kimseye soylemedik.bu defa.
ev cnm bana da erken geldiği için salı gidicem sonuç eminim daha netleşecektir sadece biraz sabır lazım bizeO heyecanı sormak gitsin canım :) Canım ben yazarken dalgınlıkla cumartesi yazmışım buraya. İlk cumartesi çağırdı doktorumuz ama sonra pazartesi gel daha kesin olur dedi ama ben de kararsızım senin gibii. pazartesi değil de çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum bende. Yoksa biraz erken gidicekmişiz gibi geliyo bana.
Canm o vermesgn kanlarn hepsni kadn dogmcu pesin pesin alio:) rutin kontrol olark 5 ya da 6 tup kan aldilar bnden bi gndeevet çok merak içindevidim. o da dedi ki haftası ile uyumlu görünüyor bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. haftaya pazartesi gel bakalım. seni kadın doğumcuya yönlendiriyim dedi. ancak ben sanırım doğrudan kadın doğumcudan randevu alıp gideceğim.
belki vardır bir bildikleri. sonradan düşündüm de iyi ki vermemişiz o bi tüp kanı. belki bize daha çok lazımdır.
Canm o vermesgn kanlarn hepsni kadn dogmcu pesin pesin alio:) rutin kontrol olark 5 ya da 6 tup kan aldilar bnden bi gnde
Bu arada avatarina hastayim o nasi bi guzellik oyleebendende 5 tüp aldı bi sürü test için
Hosbulduk canım...bebislerimizi beklerken aynı duyguları paylasmak cok guzel...biran once karnı buyusun istiyor insan:)Canım hoşgeldinbiyırlı olsun :)
Aaaa evet bakalım allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnnn.....amingulya_smdv .!.:tebrikler aynı gundeyız senle ınsallah saglıkla alırsın kucagına
Yok canim korkma.ben nazardan korktugum icin soylememezlik yapmadim. Ilk dusukte cok uzuldu herkes.kendimi birakip onlara moral vermeye calistim resmen. Ben o yuzden soylemedim gene ayni sey olursa kimseyle ugrasmiyim diye. Nazara inanirim ama cocuk zaten bir mucize Allah in bize verdigi bir hediye. Allah isterse nasip olucak canim nazari düşünme.Herkesin haberi var yine tutamadık biz cenemizi off bilmiyorum ben sevincimi paylaşmadan duramiyorum yanlış olduğunu bile bile nazardan korktuğu halde yine dayanamadım canm önce aileye sonra ailemde tüm çevreyeyine ssöyledi Allahım korusun artik ne bilim
Bende yrn 6hafta olcak cnm ama uyku hali dışında bi belirtim yok böle oluncada insan korkuyor siz kalp atışı duyfunuzmuBenim 6.haftaya girdi ne kusma ne moda bulantisi ne kilo alma hiçbiri yokkk....herşey eskisi gibi biraz yorgunluk var...böyle olanlar varmi???
tebrikler cnm çok sevindimKese göründü 8mm çapında. 15 gün sonra tekrar çağırdi Dr um. Betama baktirdim bi daha sonucunu bi saat sonra alicam bakalım kaç olmuş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?