♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kızlar belirtilerinizi yaxın bekliyorum yoksa siz de benim gibi belirtisiz misiniz Uyku haricinde tabii, o illaki var da başka bişi yok

nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum nasıl anlıcagım...

Aslında reglden beri olcmek gerekirdi ama genelde ısı yuksekse belirti olabiliyor, 36,5 tan yukarı sanırım yeterınce yuksek kabul edılıyor..regl olunacagı zaman ısı dusuyor hamile vucut ısı tablolarını inceleyebılırsın netten

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım... bu ay adetim gecikti test yapmadım daha ama hiç bir belirti yok ne adet nede hamilelik belirtisi... anpsam acabaaa...
Bu ay benimde adet öncesi belirtilerim olmadı. Kendimi kaptırmamak için ihtimal vermemeye çalışıyordum. Adetime iki gün kala hamile olduğumu öğrendim :) Göğüslerimde hala belirti yok sadece ara ara regl olacakmış gibi karnımda ağrılar oluyor. Yaşadığın belirsizliği ve stresi anlayabiliyorum. Bunu gidermek için en kısa zamanda kan tahlili yaptırman lazım. Geçen ay adetim 5 gün gecikti. Eşimle beraber çok kaptırdık kendimizi. 5. gün hemen kan vermeye gittik tabi. Sonuç hayal kırıklığı kendini çok kaptırmaman için bir an önce yaptır bence. İnşallah gönlünden geçen sonuçlarla karşılaşırsın

Kızlar belirtilerinizi yaxın bekliyorum yoksa siz de benim gibi belirtisiz misiniz Uyku haricinde tabii, o illaki var da başka bişi yok
Canm bnm gun icnde cok uykum
Gelio ama gece uykularim kaciyor bir de hep b kirgin vucudum. Yatinca her tarafmn agrdigni hissediyorum. Bi de canm surekli cig kofte istio

Canm bnm gun icnde cok uykum
Gelio ama gece uykularim kaciyor bir de hep b kirgin vucudum. Yatinca her tarafmn agrdigni hissediyorum. Bi de canm surekli cig kofte istio

Cig kofte miii, oh ne guzelmiş..valla bugun bir tek ogle saatlerınde cook hafif midem kalktı gibi oldu on dakikaya gecti, valla zorla midemizi bulandırcaz ya halimize bak Belki stres yapıyorsundur gece yatınca farkında olmadan, ne olacak ne bıtecek dıye.. Hepimize allah saglıkla nasp etsın inş.

Kızlar aranızda kasık ağrısı yaşayan var mı?
Dün ben bütün gün sağ kasıktan bacağa yayılan, ara ara kaybolan bir sızlama yaşadım.
Yarın doktor randevum var, keseyi görmek için çağırmıştı,
Hem heyecanlanıyorum, hem de korkuyorum kötü birşey duymaktan,
Sağ yumurtalığımda kanama yapmış bir kist vardı ilk kontrolde,
Benimle aynı durumda olan var mı?

Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri yudum yudum sürekli su içiyorum,
Onun bir sebebi olarak da kaç defa tuvalete çıktığımı hatırlamıyorum bile.
Bunun dışında hayatımı değiştirmiş bir belirtim yok, inşallah hrpimizin böyle devam eder, mutlu mesut :))

Kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun.rabbim size veevlatlariniza saglik sihhat versin insAllah
benim bata 2 gun var.ben yaklasik 1 hafta oncesinden tum adet belirtilerini yasardim. Ama suan bile hala tik yok goguslerde bile. Birde adete yakin hic akintim falan olmazdi ama bir haftadir islaklik hissi vardi 3gundur de su gibi akintim oldu .dunden beride beyaz akinti ve kasintim var mantar sanirim.bu durumlari yasayan varmi.

Aminn canm sag salim alalim kucagimxa bebislermzi insallah. Senin randevun ne zmn canm? Ben sadce saglk ocagnda lanntahlili yaptrdm henz bi kadn dogmcuya gidemedim

Aminn canm sag salim alalim kucagimxa bebislermzi insallah. Senin randevun ne zmn canm? Ben sadce saglk ocagnda lanntahlili yaptrdm henz bi kadn dogmcuya gidemedim

Adetim geciktiği 2.gunbetahcg kanda çıktı.. Doktoruma soyledım, 10-12gun sonra gel dedi daha erken gelme dedi , buna göre bu haftasonu gidicem inş. Beklemek zor tabii ama erken gitmenşn de anlamı yok, bekliyoruz...inşallah allahım bize guzel gunler gostersin..

Canm
Bnm adetten once tuhaf bi akintim olmstu yani dikkatmi cekecek kdr tuhafti. Bi de adetten iki gn once adet sancisi gbi agrmsti karnm. Insallah senin de bebisn bu ay glmstr yalnz kasintiyi ihmal etme canm mantarsa rahat birakmaz seni. Ilik suyla yikayip iyice kurula kuru kalsn ve mutlaka doktora gorun

Saol canim bakalim yapiyorum dediklerinide adet gunumden sonra eger gelmezse tabi gidicem doktora rabbim herkese hayirlisini versin hayirli zamanda.

Aynısını dun aksam 1defaya mahsus olmak uzere yasadım... Aynı sekılde bacagım mı agrıyor kasıgım mı anlamadım ama şiddetliydi, vucut ısım da yuksek olunca hemen gıttım yattım.. Sabah iyiydim ...Bence kotu bırsey yoktur telaslanma, benim kist yok onu biliyorum ama aynı seyi yasamısız..

Acayip bir uyku hali...uyuyup uyanıyorum arada zaten :) göğüsuclarim çok açıyor... Yumurtlama döneminden beri gittikçe artmaya başladı...zaten ordan suphelenmistim... Kasık batmalarim var birdee sık idrara çıkıyorum...he en önemlisiyse hiç doymuyorum ki ben zayıfim böyle aciktigimi hiç hatırlamam :) bu kadar tatlim..

Yumurtanin çatlamış olma ihtimali yüksek... Adet dongun ne kadar ?

28 canim ama bu ay serephene kullandim 4yumurtam olustu hepsininin boyutlari farkliydi soldaki yumurtam 4unde catladi sagdaki onu takip ediyordu dusunce catlayan yumurta tutmadi diye uzuldum

28 canim ama bu ay serephene kullandim 4yumurtam olustu hepsininin boyutlari farkliydi soldaki yumurtam 4unde catladi sagdaki onu takip ediyordu dusunce catlayan yumurta tutmadi diye uzuldum
Hmm ... İşin içine ilac girince bilemedim canim... Ben ateş takibi yaptım...ve ovulasyon...Catladigi gün atesim dusmustu o yüzden yardımcı olayım sana da dedim... Ama ilac kullanınca sen bilemedim... Dur bakalim yarın kaç olacak atesin, takipte kal stres yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…