- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.021
Bu arada avatarina hastayim o nasi bi guzellik oyleeallahm bundan istiyorum bn dee:)
kızlar buarada ben sürekli uyuyorum 2-3 gündür de canım böle şunu yiyesim geldi dediğim andan hemen sonra bulantı hissi oluşmaya başladı bende hiç bişi ağzıma süresim yok gb artık sankiyemek yedikten sonra da niye yedim ki hissi oluyo benim midem yavaş yavaş başladı bulanmaya kokulara karşı aceyip hassaslaştım offf ya bebeğim için yemek istiyorum ama çok kötü durumda hissediyom kendimi uyuyom kalkıyom mide bulantısı içinde
Sat nasil hesaplanio bu koni hknda blgm yok :)Ayniyiz cnm bnm de kese 8mm dedi bgn dr um.senin sat ne ?
Hesaplama yapmiyrsn ki canm son adet tarihin oSat nasil hesaplanio bu koni hknda blgm yok :)
O zamam sat 3 eylul :) ama doktorm 5 haftalk dedi sat a gore 6 cikio sanrmHesaplama yapmiyrsn ki canm son adet tarihin o
Benim uykum geliyor biraz fazla ama o bile Cok degil ....daha kalp atisini duymadim kuzumun doktor 10 gün sonra gelin dedi ....daha var..._dergeliyit: 37331986 .!.:Bende yrn 6hafta olcak cnm ama uyku hali dışında bi belirtim yok böle oluncada insan korkuyor siz kalp atışı duyfunuzmu
senle sat aynı benı salı cagırdı salı duyulması gerekıyormus kalp atıslarının 6 cı hafta nerdeyse bıtıyor ondanBenim uykum geliyor biraz fazla ama o bile Cok degil ....daha kalp atisini duymadim kuzumun doktor 10 gün sonra gelin dedi ....daha var...
aynen canım sana katılıyorum inşallah degerlerimiz artar inşallah bebişin seni bırakmaz ve kucagına almak nasip olur bende biraz sabırsız davranıyorum tahlilden sonra degerimi yazarım sende yaz mutlaka merak ederim duam seninle inşallhBizde de durum ayni beklemedeyiz inşallah hayirlisiyla yükselerek bizi de mutlu ederbu değerler...biraz sabir lazim ben 3 ay once tup bebek tedavisi ile hamile kaldim ilk testim 21.12 çıktı sonra yukseldi.yillar sonra cok sevindik ama dusukle sonla gebeligim.biraz sabret derim suanda yokmus gibi dusun sonra insan daha cok üzülüyor kendimi toplamam cok zor oldu normalde bu ay tekrar deneyecektim tup bebegi ama bir ay daha dinlenmek istemistim dun doktora gittim hastayim diye testte hamile oldugum cikinca şok oldum...senelerce ugrastim simdi kendiliginden olmuş Rabbim neylerse guzel eyler canım biraz sabret ben 5 yillik surecte kalp atisini duyana kadar emin olmamak gerektigini ogrendim...bunlari uzul diye yada umutsuzlan diye soylemiyorum insan bulutlara cikip ordan dusunce cok daha zor oluyor...tekrar test gunumuz ayni zamanda merakla bekliyorum burayada haber ver olur mu ??? Bizim gibi dusuk degerlerle baslayanlara umut oluruz belki sumdiden hayirli olmasi dilegi ile
aynen canım sana katılıyorum inşallah degerlerimiz artar inşallah bebişin seni bırakmaz ve kucagına almak nasip olur bende biraz sabırsız davranıyorum tahlilden sonra degerimi yazarım sende yaz mutlaka merak ederim duam seninle inşallh
bende sabah vericem canım hakkımızda hayırlısı olsun son adet tarihin neydi senin benim 16 eylül muhtemel hamile kalma tarihimde 30 eylül belki ondan az çıktı diye umutlanıyorumTamam canim zaten sabah vericem kan yine bakalim...eger birazcik bile artmissa hemen igneme baslamam lazimmis...yarin 3.30 gibi ogrenmis olurum ilk is buraya yazicam bende seni merak ediyorum valla artik yillarca ugrastiktan sonra insan kendini birakip etrafindakileri dusunur oluyor heralde
bende sabah vericem canım hakkımızda hayırlısı olsun son adet tarihin neydi senin benim 16 eylül muhtemel hamile kalma tarihimde 30 eylül belki ondan az çıktı diye umutlanıyorum
Amin canim amin bakalim neler olacak...sat 14 eylul du ama soyle bir durum var valla ne aklimda vardi ne fikrimde oyuzden nezaman oldu bi fikrim yok yani ben bayaaa silmistim bebek fikrini artik... eger yarin yukselme varsa cuma aksami doktoruma gidicem nasipse o ayrintiyi verir bende daha detayli yazabilirim ozaman ama tarihimde ilk bu hem kendiliginden olmasi hemde 31.97 cikmasi ne hissediyim bilemiyorum... senin herhangi bir sorun varmiydi ozel degilse ben kisirdim
kısmet işte bak beklemeden kaldın ama devamı gelecek bence benim daha önce hamile kaldım bebek bi türlü görünmedi daha düşük yaptım ama daha sonrasında tekrar hamile kaldım oglum oldu şuan 5 yaşına girecek ondan korkuyorum ama dogal bizim halimiz çünkü çok erken gittik doktorabenim sancım vardı kasıklarımda yine düşük mü acaba diye gittim korktum ama doktorum bişi demedi inşallah bişi demez bundan sonrası için dua ederek inşallah rabbim vermeyecegi şeyin duasını ettirmezmiş
Bir kaç gündür ben de öyleyim. Kalkıp yemek bile yapamadım. Doktor mide bulantısı ilacı verdi. Midem hep dolu gibi. Aç kalsam da bulanıyor yesem de... Ama dur bakalım bugün sabah biraz daha iyi kalktım sanki...kızlar buarada ben sürekli uyuyorum 2-3 gündür de canım böle şunu yiyesim geldi dediğim andan hemen sonra bulantı hissi oluşmaya başladı bende hiç bişi ağzıma süresim yok gb artık sankiyemek yedikten sonra da niye yedim ki hissi oluyo benim midem yavaş yavaş başladı bulanmaya kokulara karşı aceyip hassaslaştım offf ya bebeğim için yemek istiyorum ama çok kötü durumda hissediyom kendimi uyuyom kalkıyom mide bulantısı içinde
Yok canim korkma.ben nazardan korktugum icin soylememezlik yapmadim. Ilk dusukte cok uzuldu herkes.kendimi birakip onlara moral vermeye calistim resmen. Ben o yuzden soylemedim gene ayni sey olursa kimseyle ugrasmiyim diye. Nazara inanirim ama cocuk zaten bir mucize Allah in bize verdigi bir hediye. Allah isterse nasip olucak canim nazari düşünme.
tebrikler cnm çok sevindim
Dikkat etmemiz gerekecek tuz u azaltmam gerektiğini söyledi doktorum ımarım sıkıntı yaşamayızda sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...benim tansiyonda yüksek çıktı canım ya. benimkini de tehlikeli gordu 14 9 u bulmamalı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?