♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Bende de durum sendeki gibi , ara ara öyle keyfim kaçıyor ki,
Mızmız çocuklar gibiyim,
Hiç yemek seçmezdim, şimdi yemek düşününce bile içim bi fena oluyor,
Hep ferah ferah , limonlu, ekşili, tuzlu ve kuru şeyler yemek istiyorum,
Tatlı fena bayıyor içimi

_dergeliyit: 37331986 .!.:
Bende yrn 6hafta olcak cnm ama uyku hali dışında bi belirtim yok böle oluncada insan korkuyor siz kalp atışı duyfunuzmu
Benim uykum geliyor biraz fazla ama o bile Cok degil ....daha kalp atisini duymadim kuzumun doktor 10 gün sonra gelin dedi ....daha var...

Benim uykum geliyor biraz fazla ama o bile Cok degil ....daha kalp atisini duymadim kuzumun doktor 10 gün sonra gelin dedi ....daha var...
senle sat aynı benı salı cagırdı salı duyulması gerekıyormus kalp atıslarının 6 cı hafta nerdeyse bıtıyor ondan

aynen canım sana katılıyorum inşallah degerlerimiz artar inşallah bebişin seni bırakmaz ve kucagına almak nasip olur bende biraz sabırsız davranıyorum tahlilden sonra degerimi yazarım sende yaz mutlaka merak ederim duam seninle inşallh

Tamam canim zaten sabah vericem kan yine bakalim...eger birazcik bile artmissa hemen igneme baslamam lazimmis...yarin 3.30 gibi ogrenmis olurum ilk is buraya yazicam bende seni merak ediyorum valla artik yillarca ugrastiktan sonra insan kendini birakip etrafindakileri dusunur oluyor heralde

bende sabah vericem canım hakkımızda hayırlısı olsun son adet tarihin neydi senin benim 16 eylül muhtemel hamile kalma tarihimde 30 eylül belki ondan az çıktı diye umutlanıyorum

bende sabah vericem canım hakkımızda hayırlısı olsun son adet tarihin neydi senin benim 16 eylül muhtemel hamile kalma tarihimde 30 eylül belki ondan az çıktı diye umutlanıyorum

Amin canim amin bakalim neler olacak...sat 14 eylul du ama soyle bir durum var valla ne aklimda vardi ne fikrimde oyuzden nezaman oldu bi fikrim yok yani ben bayaaa silmistim bebek fikrini artik... eger yarin yukselme varsa cuma aksami doktoruma gidicem nasipse o ayrintiyi verir bende daha detayli yazabilirim ozaman ama tarihimde ilk bu hem kendiliginden olmasi hemde 31.97 cikmasi ne hissediyim bilemiyorum... senin herhangi bir sorun varmiydi ozel degilse ben kisirdim da

kısmet işte bak beklemeden kaldın ama devamı gelecek bence benim daha önce hamile kaldım bebek bi türlü görünmedi daha düşük yaptım ama daha sonrasında tekrar hamile kaldım oglum oldu şuan 5 yaşına girecek ondan korkuyorum ama dogal bizim halimiz çünkü çok erken gittik doktorabenim sancım vardı kasıklarımda yine düşük mü acaba diye gittim korktum ama doktorum bişi demedi inşallah bişi demez bundan sonrası için dua ederek inşallah rabbim vermeyecegi şeyin duasını ettirmezmiş

Iste buuuuuu ne guzel bak korku endise gittiiii...ne kadar guzel bi evladin varmis bak Rabbim saglik sıhhat uzun omur versin evladina. Inşallah bu topik minnoslarda yapissin bizede mutluluk gelsin....evet cok dogru daha minnaciklar biraz erken bakalim yarin artik gorucez durumu...
simdilik ben cikiyorum sabah erken kan vericem hayirli geceler canim

Bir kaç gündür ben de öyleyim. Kalkıp yemek bile yapamadım. Doktor mide bulantısı ilacı verdi. Midem hep dolu gibi. Aç kalsam da bulanıyor yesem de... Ama dur bakalım bugün sabah biraz daha iyi kalktım sanki...

Cnm en cok insanin sevdiğinin nazari degermis ben nazara hic inanmazdim ama çok dillendirdim tanidigima tanimadigima o derece söyleniyordu düşün markette alışveri. ş yaparken annem kasiyere bile hamile olduğumussöylüyordu laf arasında o derece yanı .. :) yoksa ailemin uüzülmesini ben de iistemezdim ama eğer yine bir düşük yasayacaksam ki allahım korusun yine ailemin annemin yanımda olmasını isterim kimseleressöylemeden gidip kürtaj olamam benmmutsuzlugumu gizleyemem Ki hele ki annemden mmutlulugumu da bgizleyemiyorum iste durum bu
tebrikler cnm çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…