♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Dr a güvenmel önemli gerçekten. Tabiki şerde hayırda rabbimden olacağı varsa bahaneye bakar önünde duramazsın . Allahım hayırlısını nasip etsin .

Ağrıların varmı yada lekelenmen devam ediyormu. Benim doktorum yasak koymadı henü ama herhangi bir sıkıntı olursa bilemem tabi . Allah yardımcın olsun miyomdaşım . Ben bir yerde miyomların genelde 3. Aya kadar bbüyüdüğünü fakat sonra bebek ona baskın çıkarak miyomu bozulmaya uğrattığını ama bu. Surumunda sorun teşkiledebüleceğini okumuştum aklıma geldikçe not alıyorum dra sormak için çünkü oraya gidince unutuyorum soracaklarımı heycandan. Varlığını hissetmesemde içimden ağzıma yayılan coşkulu bir gülümseme var. Rabbim mutluluüumuz daim eder inşallah.

Ben de anneme söyledim cnm, ee en yakınım o, tabii başka kimle dertleşeceğim? (tabii o da babama ve kardeşime söyledi:)) ama daha abimin haberi yok mesela, konu komşuya da söylemedim. Ama burası ufak yer sağlık ocağından yayılabilir tabii. Birisi de sorarsa yalan söyleyemem... Şu 3 ayı atlatsak bu konuda daha rahat oluruz. Nazardan ziyade , senin de söylediğin gibi, Allah korusun düşük olursa, bu sefer tüm milletin dilinde olacak can sıkacak... Allah tüm hamişleri nazardan saklasın, sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım.

Sen o zaman herkese soylemissin canim cidden. Bende annemlere soylemeyi cok isterdim ama gecen sefer cok abartili bir sekilde uzulduler. Babam ise gitmedi annem ilac kullandi.dusun yani ben aglayamadim ya onlari toplamaya calismaktan.simdi bir tek kardesime soyledim. Insan paylasmayincada kendini kotu hissediyor cok.soylemeyi cok isterim ama bir daha onlari toplayamam artik. En azindan 8. Haftada kalp atisini bi duyayim ondan sonra soyluycem.

Canım çok şükür ağrım yok, arada sırada sol tarafta ince bir sızı oluyor o da normal herhalde, rahim genişliyormuş... Lekelenme de bitti çok şükür. Ondan başka mide bulantısı o da olacak napalım...
Ay inşallah dediğin gibidir canım 3 aya kadar büyür hatta keşke büyümese! bazen de miyom dejenerasyona uğrarmış, gebeliğin her hangi bir safhasında miyoma kan gitmediğinden bir kısmı düşermiş, Allah muhafaza gebe düşük yapıyorum sanırmış ama dökülen miyom olurmuş. Belki bozulmaya uğrattı dediğin olayla bu aynıdır. Surum nedir canım onu anlamadım?
Allahım kolaylıklar versin bize canım... Sağlıkla selametle inşallah.

Herkese hayirli gunler,benim de dogumum takribi 16 hazirana denk gelicek, yani eylul ayi hamilelerindenim. dun ilk kontrlume gittim ve kesemiz gorundu sukur. 6mm daha bebegim insallah 10 gun sonraki kontrlmde kalp atisini da duyabilirim gerci biraz zor ama heves iste :)rabbim bebek bekleyen herkesin saglikla sihatle yavrularini kucagina almayi nasip etsin.

Surum= durum

Telefondan yaZıyorum o yüzden bazen yanlış yazDığım oluyor.

Bakalım bu süreçte neler yaşayacağız göreceğiz umarım güzel şeyler görür ve yaşarız.

Surum= durum

Telefondan yaZıyorum o yüzden bazen yanlış yazDığım oluyor.

Bakalım bu süreçte neler yaşayacağız göreceğiz umarım güzel şeyler görür ve yaşarız.
:) ok cnm anladım. Ben de güzel düşünüyorum, inanıyorum ve pozitifim canım:) ee tüm hamişlerin moralini yüksek tutması lazım:) İyi düşüneceğiz iyi olacak İnşallah Bu arada mide bulantısına zencefil çayı önerdiydi doktor bakiim bugün çıkabilirsem onu deneyeyim diyorum. Bir iki hap attım ama o hapı da içmek istemedi canım...

Amin cnmmm insss evet aynen dediğin gibi ben de önce sadece anneme söyledim eşim de kayinvalideme söylemiş e bu bile yetiyor aslında sonra ablalarim öğrendi benim de abim su an bilmiyor mesela :) tek bilmeyen o sanırım onun haricinde eşimin kuzenine ben söyledim sorunca yalan söylemem ben de canm o da kardeşlerine söylemiş laf arasında öyle yayılıyor güzel haber olunca herkes paylaşıyor iste nazar nazar diyip çok da saplantı haline getirmek istemiyorum ama ilkinde boyle kotu sonuç yaşayınca korkmaya başladım iste psikolojik birşey sürekli dua ediyorum allahım bu kez koru diyorum bu kez minigimin kalbi atsin sağlıkla büyüsün içimde kucagima onu sağlıkla alabilim allahım diye yalvarıyorum allahım bu kez bana yardim eder inş hepimize

Evet canm insan söylemeden duramiyor içi icini yiyor ama sen en doğrusunu bilirsin sonuçta ilkinde aci da olsa tecrübe edindin tebrik ederim seni ben de senin gibi olabilmeyi isterdim ama yapamadim iste inş kotu sonuçlanmaz bu sefer .. Allahım yardim etsin inş.. Bi de benim eşim çok hatta aşırı şekilde çocukları seviyor onun sevincini yarıda bırakmaktan çok korkuyorum ;( o kadar çok çocuk sevgisi var ki etrafında tanısın tanimasin hic bir çocuğa bir mimik yapmadan onu sevmeden geçmez allahım ona kendi cocugunu sevmeyi de nasip etsin bu kez her şey güzel olsun inş...

Ay inşallah dediğin gibidir canım 3 aya kadar büyür hatta keşke büyümese! bazen de miyom dejenerasyona uğrarmış, gebeliğin her hangi bir safhasında miyoma kan gitmediğinden bir kısmı düşermiş, Allah muhafaza gebe düşük yapıyorum sanırmış ama dökülen miyom olurmuş. Belki bozulmaya uğrattı dediğin olayla bu aynıdır. Surum nedir canım onu anlamadım?
Allahım kolaylıklar versin bize canım... Sağlıkla selametle inşallah.[/QUOTE]

Canım sen kalp atışlarını duydun mu bebişinin? günlerimiz yakın ya birbirine merak ettim

bana da eşim paylaşmayalım dedi ancak ben çoktan psylsşmıştım ikiz kardeşimle. sonra çok kız dı bi sözünü tutamadın diye. ben de artık dayanamadım dedim sözden önce söylemiştim maalesef ancak söyledim diyemedim dedim. bu seferde benden önce ona nasıl söylersin diye problem yaptı , hiç affetneyeceğim bu yaptığımı dedi. uzak davranıyor şimdi bana beni çok üzüyor. arkadaşlarımla da şüphem var diye bahsettim onlar da benden mutlu haber bekliyor. insan kendini nası tutsun ki içi içine sığmıyor özellikle benim gibi bu duyguyu ilk kez yaşayanlarda. ama şu an bir tarafım buruk. tam kesinleşsin doktotra öyle gideyim diye gitmedim daha. ancak bi idrar testi yapmayı düşünyorum. sabah idrarınla değilde birazdan yapsam çıkar mı acaba 3-4 gün önce kanımda 329 çıkmıştı.

Benim eşim de keşke kendini tutabilse o tutamiycagi için zaten bari ben soylim dedim. Hayirli olsun inş ne diyim artik. Haftaya git bence cnm Dr a ya da dayanabilirsen uç hafta sonra kalp atışına git direk. 300 kusur ccikmis hamilesin belli ki değerin daha da artmıştır çok merak ediyorsan sağlık ocağında bir daha baktir idrara gerek duyma bence kan en iyisi. Bak bakalım ne kadar yukselmis.hayırlı haberimiz olsun inş.

İdrarda da çıkar ama cnm ben hasta olmama daha 5 gün varken silik de değil tam net çıkmıştı.

İdrarda da çıkar ama cnm ben hasta olmama daha 5 gün varken silik de değil tam net çıkmıştı.
hala deneyemedim. eğer negatif çıkarsa kafam çok karışıcak beklemedeyim. sonucu paylaşırım inş dediklerizi gerçek olur. hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebişlere

Bu erkekler de tam çocuklar zaten:) Sıkma canını bir kaç gün surat yapsa da barışır:) Azıcık gönlünü alıver ya da:) Bence de kan testi daha garanti olur, ama idrar da yapıverin ne olacak çok kolay... İdrardaki sonuç da büyük oranda doğru oluyor...

ben özürümü diledim kenara çekildim. artık ne yapacak gerisi onda. en mutlu zamanımızburuk geçecek ve bence bebek doğunca bile hatırlayacak hep kafama kakacak gibi geliyor tabi inş o günü görürsem idrar da çıkmazsa kafam karşır diye yapmak istememiştim ama yine de dayanamadım hafif silik ikinci çizgi çıktı. haftaya pazartesi ben kadın doğumcuya gideceğim inş. bu aralar pek haber gelmiyor sizlerden hani kızlar.

Canım dikkat etmedim sanırım. Bende salı günü gittim doktora ama geç döllenme olmuş dedi keseyi gördük henüz haftaya cuam gidicem tekrar. Ne mutlu sana :)
Sağ ol canım darısı başına inşallah. Demek haftaya tam kesin olsun diye doktorun öyle çağırmış. Onlar ne zaman duyacaklarını tahmin ediyorlar. Cumaya kadar oyala kendini canım. Kalp atışını duyduktan sonra da bir sonraki randevuyu bu sefer iple çekiyorsun, bu hamişlik böyle bir şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…