- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.061
eh hcg yüksek, çizgi de silik de olsa çıktıysa bu iş tamamdır bence:) Aa o zamana kadar unutur gider, bence üstüne varmayın normal davranışlarınıza hayatınıza devam edin, bir kaç günde unutur hatta...ben özürümü diledim kenara çekildim. artık ne yapacak gerisi onda. en mutlu zamanımızburuk geçecek ve bence bebek doğunca bile hatırlayacak hep kafama kakacak gibi geliyor tabi inş o günü görürsem idrar da çıkmazsa kafam karşır diye yapmak istememiştim ama yine de dayanamadım hafif silik ikinci çizgi çıktı. haftaya pazartesi ben kadın doğumcuya gideceğim inş. bu aralar pek haber gelmiyor sizlerden hani kızlar.
Selam canm. Naber
Sağ ol canım darısı başına inşallah. Demek haftaya tam kesin olsun diye doktorun öyle çağırmış. Onlar ne zaman duyacaklarını tahmin ediyorlar. Cumaya kadar oyala kendini canım. Kalp atışını duyduktan sonra da bir sonraki randevuyu bu sefer iple çekiyorsun, bu hamişlik böyle bir şeymiş
Canım bana bir ay sonra gel dedi...Canım sormaa yaa aslında haftama göre görmem duymam lazım ama dediğim gibi geç döllenme dedi . Cumaya kadar vakit geçmiycekkk offfsen nezaman gidiceksin birdaha
Ben de bir ay daha sabredeceğim şimdiCanım bana bir ay sonra gel dedi...
Canım bana bir ay sonra gel dedi...
naptın hiracım ben tahlil verdim bugun çok şükür deger bekledigimden daha ii dedi doktor 2 katindan fazla bile dedi sevindim 28 ekimde tekrar gel bebegi goruruz dedi rabbim herkese nasip etsin inşallah sen ne yaptın canim haberlerini bekliyoumIste buuuuuu ne guzel bak korku endise gittiiii...ne kadar guzel bi evladin varmis bak Rabbim saglik sıhhat uzun omur versin evladina. Inşallah bu topik minnoslarda yapissin bizede mutluluk gelsin....evet cok dogru daha minnaciklar biraz erken bakalim yarin artik gorucez durumu...
simdilik ben cikiyorum sabah erken kan vericem hayirli geceler canim
Hayırlı olsuun çok sevindiiim... sağ salim kucağına almak nasip olsun , evet haziran anneleriyiz inşaAllaaahmerhaba herkese..aranıza bugün katıldım ve sizlere ilk mesajım..bu benim 2.hamileliğim.. ilk hamileliğimde bebeğin kesesi oluşmadığı için 7 haftalıkken alındı.. şimdi de hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim...adetim gecikti eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı.. neyse dedim birkaç gün daha geçti hala adet olmayınca sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve POZİTİF :) çok sevinemedik tabii bebeğin kesesini görene kadar.. ve geçen hafta bebeğimizin kesesini ve kendini gördük..şimdi 6 haftalık hamileyim ve yarın da kalp atışlarını duymak için doktora gidicem..sanırım çoğumuz haziranda doğum yapıyoruz rabbimin izniyle :) sizlerle burda buluşmak güzel..sevgiler tüm cici annelere :)
teşekkürler :) ... "sat" ne bu arada ilk kez duyuyorum..Hayırlı olsuun çok sevindiiim... sağ salim kucağına almak nasip olsun , evet haziran anneleriyiz inşaAllaaah
naptın hiracım ben tahlil verdim bugun çok şükür deger bekledigimden daha ii dedi doktor 2 katindan fazla bile dedi sevindim 28 ekimde tekrar gel bebegi goruruz dedi rabbim herkese nasip etsin inşallah sen ne yaptın canim haberlerini bekliyoum
Son Adet Tarihinin kisaltimi...birde bat var... Beklenen Adet Tarihinin kisaltmasi...:)teşekkürler :) ... "sat" ne bu arada ilk kez duyuyorum..
:) hiç düşünemedim....teşekkür ederim ilgin ve cevaplar için...Son Adet Tarihinin kisaltimi...birde bat var... Beklenen Adet Tarihinin kisaltmasi...:)
Ne demek canimm :):) hiç düşünemedim....teşekkür ederim ilgin ve cevaplar için...
Kızlarrr selam bu benim ilk mesajım.. Ben de dün öğrendim hamile olduğumu :) hemen soluğu kadınlar kulubunde aldım :)
5 haftalık bebiş.. Sizler de hamilelik şikayetleri başladı mı? Ben de ciddi bi şişlik ve kabızlık baş gösterdi şimdiden
Amin cnm...Mrb arkadaşlar bende bugün doktora gittim idrar testi pozitifti ve ultrasonda bebeğimi gördüm kalp seslerini dinledim 6hafta 1günlük benim kuzum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallh sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Canim ALLAH hayirlisi ile kucagimiza almamizi nasip etsin...merhaba herkese..aranıza bugün katıldım ve sizlere ilk mesajım..bu benim 2.hamileliğim.. ilk hamileliğimde bebeğin kesesi oluşmadığı için 7 haftalıkken alındı.. şimdi de hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim...adetim gecikti eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı.. neyse dedim birkaç gün daha geçti hala adet olmayınca sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve POZİTİF :) çok sevinemedik tabii bebeğin kesesini görene kadar.. ve geçen hafta bebeğimizin kesesini ve kendini gördük..şimdi 6 haftalık hamileyim ve yarın da kalp atışlarını duymak için doktora gidicem..sanırım çoğumuz haziranda doğum yapıyoruz rabbimin izniyle :) sizlerle burda buluşmak güzel..sevgiler tüm cici annelere :)
hosgeldin aramızamerhaba herkese..aranıza bugün katıldım ve sizlere ilk mesajım..bu benim 2.hamileliğim.. ilk hamileliğimde bebeğin kesesi oluşmadığı için 7 haftalıkken alındı.. şimdi de hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim...adetim gecikti eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı.. neyse dedim birkaç gün daha geçti hala adet olmayınca sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve POZİTİF :) çok sevinemedik tabii bebeğin kesesini görene kadar.. ve geçen hafta bebeğimizin kesesini ve kendini gördük..şimdi 6 haftalık hamileyim ve yarın da kalp atışlarını duymak için doktora gidicem..sanırım çoğumuz haziranda doğum yapıyoruz rabbimin izniyle :) sizlerle burda buluşmak güzel..sevgiler tüm cici annelere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?