♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
eh hcg yüksek, çizgi de silik de olsa çıktıysa bu iş tamamdır bence:) Aa o zamana kadar unutur gider, bence üstüne varmayın normal davranışlarınıza hayatınıza devam edin, bir kaç günde unutur hatta...

Canım sormaa yaa aslında haftama göre görmem duymam lazım ama dediğim gibi geç döllenme dedi . Cumaya kadar vakit geçmiycekkk offf sen nezaman gidiceksin birdaha

Kızlarrr selam bu benim ilk mesajım.. Ben de dün öğrendim hamile olduğumu :) hemen soluğu kadınlar kulubunde aldım :)
5 haftalık bebiş.. Sizler de hamilelik şikayetleri başladı mı? Ben de ciddi bi şişlik ve kabızlık baş gösterdi şimdiden

naptın hiracım ben tahlil verdim bugun çok şükür deger bekledigimden daha ii dedi doktor 2 katindan fazla bile dedi sevindim 28 ekimde tekrar gel bebegi goruruz dedi rabbim herkese nasip etsin inşallah sen ne yaptın canim haberlerini bekliyoum

Mrb arkadaşlar bende bugün doktora gittim idrar testi pozitifti ve ultrasonda bebeğimi gördüm kalp seslerini dinledim 6hafta 1günlük benim kuzum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallh sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

merhaba herkese..aranıza bugün katıldım ve sizlere ilk mesajım..bu benim 2.hamileliğim.. ilk hamileliğimde bebeğin kesesi oluşmadığı için 7 haftalıkken alındı.. şimdi de hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim...adetim gecikti eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı.. neyse dedim birkaç gün daha geçti hala adet olmayınca sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve POZİTİF :) çok sevinemedik tabii bebeğin kesesini görene kadar.. ve geçen hafta bebeğimizin kesesini ve kendini gördük..şimdi 6 haftalık hamileyim ve yarın da kalp atışlarını duymak için doktora gidicem..sanırım çoğumuz haziranda doğum yapıyoruz rabbimin izniyle :) sizlerle burda buluşmak güzel..sevgiler tüm cici annelere :)

Bugün doktor randevumuz vardı...kese ve miniği gördük şükür, sat'ımla birebirmiş maaşAllah... 1 hafta 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz , darısı ona inşaAllaahh

Hayırlı olsuun çok sevindiiim... sağ salim kucağına almak nasip olsun , evet haziran anneleriyiz inşaAllaaah

Canim yazamadim bizde de durum ayni bekleyecegiz bneimkide 2 kattan fazla artmiiiis yuppppiiiiiiiiiiii

Hosgeldin cnm...
Hemde ne siskinlik sorma... Bütün vucudum sis...
capim ikiye katladi nerdeyse evdekiler bana saskinlikla bakiyor
Bi sure sonra inecekmis bu siskinlik sonra bebis gobisi inşaallah...

Kabizlik icin onerim sabah ac karinla bir bardak süte 1 tatli kasigi bal koy az sicak olsun ic...
Evvelallah bana cok iyi geliyor...
Normalde tembelligim vardi sorunum tamamen çözüldü...
Birde ne yemek olursa olsun ustune kimyon serpiyorum... bagirsakta gaz sıkışmıyor baya rahatlatiyor...

Amin cnm...
Bende ptesi randevu aldim inşaallah duyarım kalp atislarini...

Canim ALLAH hayirlisi ile kucagimiza almamizi nasip etsin...

hosgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…