- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.081
maşallah inan sana daha çok sevindim rabbim devamında bizlere yardım etsin inşallah hayırlısıyla bebbişleride bi görelim o zaman daha rahat olucazCanim yazamadim bizde de durum ayni bekleyecegiz bneimkide 2 kattan fazla artmiiiis yuppppiiiiiiiiiiii
Bugün doktor randevumuz vardı...kese ve miniği gördük şükür, sat'ımla birebirmiş maaşAllah... 1 hafta 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz , darısı ona inşaAllaahh
canım 1000 in uzerınde olunca kesenın gozukmesı gerek ama alttan bakınca.Normalde kalp atıslarını duyana kadar doktorlar alttan bakmayı tercih edıyorlarGunaydin kizlar..bebegimin kesesini görmedim..sizce erken mi sevinmek icin..aileme hamile oldugumu soyledim..biraz daha büyüme sini bekliyorum doktora gitmek icin.ultrasyonda görsün istiyorum..sizce kalp atisni ne zaman duyarim..degerim 2780 cikti pazar gunu
Canım hemo olayı bende de oldu demir içerikli hamile vitamini alıyordum o peklik yaptı ondan oldu.. Doktor hapı kesti o yüzden. Peklik olmamamız lazım...Eylul-ekim hamisleri gunaydin. Guzel ve sikintisiz bir gun dilerim.
Bende son durum
Biraz kasik agrisi , hemoroid sikintisi (kanamali) ve kal atisini duyacakmiyim endisesi ve sanki 3-4 aylikmisim gibi siskinlik aksamlari . Hayirli gunler hamisler
Hoşgeldiinkızlar merhabaa
topiğinizi yeni farkettimm
bende eylül ayında hamile kaldım
aranıza katılabilir miyim
kızlar merhabaa
topiğinizi yeni farkettimm
bende eylül ayında hamile kaldım
aranıza katılabilir miyim
maşallah inan sana daha çok sevindim rabbim devamında bizlere yardım etsin inşallah hayırlısıyla bebbişleride bi görelim o zaman daha rahat olucaz
Hoşgeldiin
Hos geldiiiiin
hoşbuldum kızlar
rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
ben bilgisayardan hallettim cnmInşallah canim inşallah bu surec cok onemli bir surec burada beraber geciricez bu onemli zamani paylasicaz destek olucaz guzel gunler bizi bekliyor....
Bu alttaki bebis cizelgesi nasil oluyor ya telden bulamadim
ben bilgisayardan hallettim cnm
telefon nasıl bilmiyorum
portaldan kişisel bilgilerim bölümüne tahmini doğum tarihini yazıyorsun öyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?