♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
arkadaşlar benm baya bi süre oldu kasıklarımda ağrı var bıçak batması gibi...acile gittim ve doktor ultrasonla baktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi yüzde 65 gebe olma ihtimali var dedi...adet tarihim geldi ama adet olmDIM idrar testi yaptım negatif...ben şi mdi hamilemiyim değil miyim çok merak ediorum...bulantı göğüslerde şişlik ve siyahlaşma var

kan testi yaptırmadan bu sorunun kesin cevabını alamzsın canım
bi an önce kan testi yaptır

amin cnm inşallah

merhaba kızlar
*az sonra kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim... dualarınızı ve güzel enerjilerinizi bekliyorum...
*konulara göz attım da bende de müthiş bir kabızlık problemi var..sabahları 1 çay kaşığı hardal tohumu ile sirkeli sıcak su içiyorum yada kuru incir yiyip sıcak su içiyorum yine..belki faydası olur kabızlık problemi olan arkadaşlara...ayrıca şimdiden kocaman göğüslerim ve kocaman bir kalçam oldu sonramı düşünemiyorum :)
*bir de hamilelik öncesinde folik asit ve omega3 kullanıyordum düzenli olarak.. doktorum her ikisinin bir arada olduğu ve çinko, demir, d vitamini (bebek için çok önemli biliyorsunuz) (D vitamini seviyenizi mutlaka ölçtürün benimki eksik çıkmıştı otizme neden olabiliyormuş) gibi desteklerin olduğu "iMom omega" diye bir gıda takviyesi önerdi..sizlere de tavsiye ederim..
sevgiler tüm cici anneler

Sevindim canım sıra kalp atışında desene :) inş. Allahım nasip etsin hepimizee. Bu arada kese kaç mm söyledi mi canım?
Evet çok şükür canim...devlete gidiyorum ben canim...oyle ayrintiya girmiyorlar herhalde...doktor hanim kese haftanla uyumlummsini oölçmedim dedi...bende ayni soruyu ona iletince...bende o zaman bilmeme gerek yok dedim...:

Oy oy dunyanin en güzel sesini duyacaksin cnm inşaallah...
Mubarek cuma dualarimiz seninle...
Hayirli haberler bekliyoruz...

b

ben de bunu sormustum dıger topıkte kızlar paylasalım mı memnun kaldıgımız doktor ve hastaneyı bır bırımıze yardımcı oluruz

Ben istanbul anadolu yakasında yaşadığım için Emsey Hospital'ı tercih ettim. Doktorum şükran Hnm. İnş. doğru bir seçim yapmışımdır.

Inşallah hayirli haberle geliceksin canim...heyecanla bizde bugunu bekliyoruz bizede dua et olurmu en guzel ses bu ses bi kadin icin bi anne adayi icin inanilmaz bir mucize bu

Inşallah hayirli haberle geliceksin canim...heyecanla bizde bugunu bekliyoruz bizede dua et olurmu en guzel ses bu ses bi kadin icin bi anne adayi icin inanilmaz bir mucize bu
hiracim sen bebisi gordnmü benim deger 56 olmus

bende yapamadım bu takvimi nasil oluyor bu tabletten yapmaya calısiyorum olmuyor
Ben sanada yaziyim canim bak simdi benim bu mesajin altinda kirmizi yaziyla hamilelik takvimini diye baslayan bir yazi var oraya tikla sat a gore bebisin beklenen dogun tarihini yaz ve en asagida kaydet e tikla ben sabah boyle yaptim

Daha olmadi benden takip et nasilsa 2 gun var aramizda

hiracim sen bebisi gordnmü benim deger 56 olmus

Yok kuzum ya daha nerdeee benim 80.8 olmus deger daha degil benim doktorum biraz garantici artik gecen seferki dusukten dolayi sabirla yata yata bekliyoruz bizde ama bu bulanti kusma ve sacma sapan uyku hali cok zor ve komik olmaya basladi.herkesten sakliyoruz simdilik ama beni bi gorsen dun esimin teyzesinde sohbet ederken masada uyumusum esimde hasta ya cok halsiz falan kivirmis kiyamam bana da kiyamiyor valla guluyoruz cok biz

yapamadım kaydet yazmiyo uzun bi takvim ckiyor

bende cok uyuyorumvallla yemekten sonra agirlik cokuyo bende mide bulantisi cok az oldu as eriyorum ama ne gorsm yesem diyorum ilk defa normalde cok yemem

bende cok uyuyorumvallla yemekten sonra agirlik cokuyo bende mide bulantisi cok az oldu as eriyorum ama ne gorsm yesem diyorum ilk defa normalde cok yemem
Benim tek derdim limoooooon tuzla tuzla yeee ohhh bi iyi geliyoki sorma zaten tansiyonum dusuk ama valla dayanamiyoruuumkiii...ben dungece limonlu popkek aldirdim esime gece eve donerken ama bi gorsen tam komediyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…