- 15 Ekim 2014
- 19
- 26
- 3
- 38
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.121
Caniiiim ben bir haftadir daha bu sabah kahvalti edebildim normal normal bunlar bol bol dinlen ufak ufak atistir ama kuru seyler yemeye caliski mideni tutsun grissini kraker vs. Gibi yat dusun canin ne ister hayal et aradan buldunmu hemen onu yee ben oyle yaptim yoksa yedirmiyor sipacik bana bisey...Yaaa kızlar benim de aksine canım hiç bişi istemiyor. Olan iştahm da kapandı sırf bebek için zorla bir iki lokma bişiler yutuyorum oda decavit tok karnına alınıyor diye. Şuan hamilelik belirtim uyuklama dışında pek yok:) sadece bağırsaklarm çok sık bozuluyo neden bilmiyorum sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. inşallah bebektendir ,enfeksiyon olmasından korkuyorum
Caniiiim ben bir haftadir daha bu sabah kahvalti edebildim normal normal bunlar bol bol dinlen ufak ufak atistir ama kuru seyler yemeye caliski mideni tutsun grissini kraker vs. Gibi yat dusun canin ne ister hayal et aradan buldunmu hemen onu yee ben oyle yaptim yoksa yedirmiyor sipacik bana bisey...
Aynen dün biraz köfte yedim sonra bütüüün gece midem bulandı uyuyamadımAyyyy demek genel birşey bu iştahsızlık. Şuan iş yerimdeyim pişman oldum yanıma galete almadığıma, Artık çantamızda böyle şeyler taşımamız lazım demek ki :)
Aynen dün biraz köfte yedim sonra bütüüün gece midem bulandı uyuyamadımPek bir şey yiyemiyorum. doktorun verdiği bulantı ilacı da bir işe yaramadı.. En iyisi az az ekmek peynir... midemi bastırıyor. Nolcak böyle beslenemiyorum yahu 12 . haftada büyük ihtimal geçermiş ama ooo daha çok var
bebişim ve ben hoşbulduk cnmelbette...bir yeni katılan olarak, hoşgeldin diyeyim sana ve bebiş dünyamıza.
canim çok tsk ederim oldu supersinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
selverr bu linki aç, orada Hamilelik Takvimi: yazıyo. örnek olarak 15-06-2015 gibi tahmini doğum tarihini gir. sonra kaydet de. Bana da hira yardımcı oldu sağolsun :)
canım allah razı olsun..çok tşk ederim..kalbi dakikada 156 kere atan miniğimizin kalp atışlarını duydum şükürler olsun..darısı sizlere :)Oy oy dunyanin en güzel sesini duyacaksin cnm inşaallah...
Mubarek cuma dualarimiz seninle...
Hayirli haberler bekliyoruz...
şükürler olsun kalbi dakikada 156 kere atıyormuş miniğimin...darısı sana olsun inş rabbim sana da yaşatsın.. hayırlı haberler senden şimdi hadi bakalım :)Inşallah hayirli haberle geliceksin canim...heyecanla bizde bugunu bekliyoruz bizede dua et olurmu en guzel ses bu ses bi kadin icin bi anne adayi icin inanilmaz bir mucize bu
Amin cnm...canım allah razı olsun..çok tşk ederim..kalbi dakikada 156 kere atan miniğimizin kalp atışlarını duydum şükürler olsun..darısı sizlere :)
43 gün lafını duyunca bende hemen saydım biz de 33 olmuşuz. on gün arkanızdan geliyoruz. korkarım haziraan sonu doğaacak benimki o günü görürsem inşAmin cnm...
Oyy maasallah minnosaaa
Ptesi gidicem bende inşaallah duyarım kalp atislarini heyecanla bekliyorum...
Nasipse ptesi 43 gunluk olucak dua et
Cnm...
gözn aydın darısı bu anı bekleyen bütün herkese.şükürler olsun kalbi dakikada 156 kere atıyormuş miniğimin...darısı sana olsun inş rabbim sana da yaşatsın.. hayırlı haberler senden şimdi hadi bakalım :)
sanırım karar vermek için çok erken. bir kaç gün sonra testi yeniden yaptırmanız lazımarkadaşlar beta hcg 4.74 hamilemiyim?
İnşaallah cnm Rabbim hayirlisiyla nasip etsin...43 gün lafını duyunca bende hemen saydım biz de 33 olmuşuz. on gün arkanızdan geliyoruz. korkarım haziraan sonu doğaacak benimki o günü görürsem inş
Rica ederim canim ne demek:)canim çok tsk ederim oldu supersin
hadi hayırlısı inş. evet o zaman tam bir hafta varmışız. ben de son adt tarihime göre doğumu 22 haziran hesaplamıştım. bi yerde okudum son adet tarihinin üstüne yedi gün koyup üç ay geri sayınca çıkıyormuşİnşaallah cnm Rabbim hayirlisiyla nasip etsin...
Cnm bugün 40 günlük... inşaallah ptesi 43 olcak dr günü yani ...
Tam bi hafta var aramizda demek...
Yine de ALLAH bilir bu hesaplar tam net degil işte...
Belki ayni gün bile alabiliriz kucagimiza
pirinçtanem hoşgeldin. günlerimiz çok yakın. ben dha kadın doğumcuya hiç gitmedim. 11 in de adet olmam gerekti bi 9 10 gün geçsin diye bekliyorum. siz ne aşamadasınız.Rica ederim canim ne demek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?