♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Yaaa kızlar benim de aksine canım hiç bişi istemiyor. Olan iştahm da kapandı sırf bebek için zorla bir iki lokma bişiler yutuyorum oda decavit tok karnına alınıyor diye. Şuan hamilelik belirtim uyuklama dışında pek yok:) sadece bağırsaklarm çok sık bozuluyo neden bilmiyorum sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. inşallah bebektendir ,enfeksiyon olmasından korkuyorum

Caniiiim ben bir haftadir daha bu sabah kahvalti edebildim normal normal bunlar bol bol dinlen ufak ufak atistir ama kuru seyler yemeye caliski mideni tutsun grissini kraker vs. Gibi yat dusun canin ne ister hayal et aradan buldunmu hemen onu yee ben oyle yaptim yoksa yedirmiyor sipacik bana bisey...

Ayyyy demek genel birşey bu iştahsızlık. Şuan iş yerimdeyim pişman oldum yanıma galete almadığıma, Artık çantamızda böyle şeyler taşımamız lazım demek ki :)

Ayyyy demek genel birşey bu iştahsızlık. Şuan iş yerimdeyim pişman oldum yanıma galete almadığıma, Artık çantamızda böyle şeyler taşımamız lazım demek ki :)
Aynen dün biraz köfte yedim sonra bütüüün gece midem bulandı uyuyamadım Pek bir şey yiyemiyorum. doktorun verdiği bulantı ilacı da bir işe yaramadı.. En iyisi az az ekmek peynir... midemi bastırıyor. Nolcak böyle beslenemiyorum yahu12 . haftada büyük ihtimal geçermiş ama ooo daha çok var

Offf bulantın varsa çok zor cidden benim daha başlamadı ve umarım da çok olmaz. Ama Her gün 1 yumurta ve 1 bardak sütü ihmal etmeyin kızlar, 5-6 adette kırmızı kan üzümü ama çekirdekli ve her gün gene 2 adet ceviz. Gerçi ben ceviz daha hiç yemedim sevmediğim için ama bebişler için herşeyi yapmaya hazırız. Yeter ki onlar güzel güzel büyüsün

Oy oy dunyanin en güzel sesini duyacaksin cnm inşaallah...
Mubarek cuma dualarimiz seninle...
Hayirli haberler bekliyoruz...
canım allah razı olsun..çok tşk ederim..kalbi dakikada 156 kere atan miniğimizin kalp atışlarını duydum şükürler olsun..darısı sizlere :)

Inşallah hayirli haberle geliceksin canim...heyecanla bizde bugunu bekliyoruz bizede dua et olurmu en guzel ses bu ses bi kadin icin bi anne adayi icin inanilmaz bir mucize bu
şükürler olsun kalbi dakikada 156 kere atıyormuş miniğimin...darısı sana olsun inş rabbim sana da yaşatsın.. hayırlı haberler senden şimdi hadi bakalım :)

canım allah razı olsun..çok tşk ederim..kalbi dakikada 156 kere atan miniğimizin kalp atışlarını duydum şükürler olsun..darısı sizlere :)
Amin cnm...
Oyy maasallah minnosaaa
Ptesi gidicem bende inşaallah duyarım kalp atislarini heyecanla bekliyorum...
Nasipse ptesi 43 gunluk olucak dua et
Cnm...

Yaa kızlar her zaman zevkle yapıp yine o ayni zevkle yediğim kekimden yaptım bir iki dilim yiyim dedim burnuma öyle bir yumurta kokusu geldi ki gerisin geri bıraktım ilk kez böyle bisey yaşıyorum dun eşim isteyken küçücük bi dilim pastırmalı pide yemiş yanıma oturduğu anda kokusundan midem kalktı bu ilk kez oluyor ben de yaa kokulara karşı midem kalkıyor böggggg ;( ilk gebeligimde böyle bisey olmamisti hic bir belirtim yoktu simdi uykudan da kaldiramiyorum kafami inş bu kez bbebeğim sağlıklı olacak dimi kkızlar ?

Amin cnm...
Oyy maasallah minnosaaa
Ptesi gidicem bende inşaallah duyarım kalp atislarini heyecanla bekliyorum...
Nasipse ptesi 43 gunluk olucak dua et
Cnm...
43 gün lafını duyunca bende hemen saydım biz de 33 olmuşuz. on gün arkanızdan geliyoruz. korkarım haziraan sonu doğaacak benimki o günü görürsem inş

monga Beta değerinize bakıldımı tekrar? Ben pazartesi dr gittim ve sadece keseyi gördük haftamız aynı sizinle acaba benimki geç döllenmeminyada pazartesi duyabilirmiuim bende kalp atışını acaba ? Çok sevindim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısı başımıza

43 gün lafını duyunca bende hemen saydım biz de 33 olmuşuz. on gün arkanızdan geliyoruz. korkarım haziraan sonu doğaacak benimki o günü görürsem inş
İnşaallah cnm Rabbim hayirlisiyla nasip etsin...
Cnm bugün 40 günlük... inşaallah ptesi 43 olcak dr günü yani ...
Tam bi hafta var aramizda demek...
Yine de ALLAH bilir bu hesaplar tam net degil işte...
Belki ayni gün bile alabiliriz kucagimiza

hadi hayırlısı inş. evet o zaman tam bir hafta varmışız. ben de son adt tarihime göre doğumu 22 haziran hesaplamıştım. bi yerde okudum son adet tarihinin üstüne yedi gün koyup üç ay geri sayınca çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…