- 15 Ekim 2014
- 19
- 26
- 3
- 38
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.141
Hosbulduk tatlim, aslinda benim sat tarihim 9 eylul. doktora kontlrole gittigimde tam 10 gun gecmisti.Carsamba gittm ilk muayeneme keseyi gorduk 6 mm. Gittigim gun sat tarihime gore tam 5 haftalikti ama doktor 4-5 hafta arasi dedigi icin bende burada 3 gun daha ileri girdim tahmini dogum tarihini. 10 gun sonra da kontrle gel dedi belki kalp atisi aliriz alamazsak bile kese ne kdr buyumus bakalim dedi. Sende bekle 10 gun dolar dolmaz git,kesen muhtemeln goruncek ama alt ultrasonla tabi :)pirinçtanem hoşgeldin. günlerimiz çok yakın. ben dha kadın doğumcuya hiç gitmedim. 11 in de adet olmam gerekti bi 9 10 gün geçsin diye bekliyorum. siz ne aşamadasınız.
Evet canım bulantılar + yorgunluk hcg nin süper bir hızla arttığına ve hormonların çıldırdığınaYaa kızlar her zaman zevkle yapıp yine o ayni zevkle yediğim kekimden yaptım bir iki dilim yiyim dedim burnuma öyle bir yumurta kokusu geldi ki gerisin geri bıraktım ilk kez böyle bisey yaşıyorum dun eşim isteyken küçücük bi dilim pastırmalı pide yemiş yanıma oturduğu anda kokusundan midem kalktıbu ilk kez oluyor ben de yaa kokulara karşı midem kalkıyor böggggg ;( ilk gebeligimde böyle bisey olmamisti hic bir belirtim yoktu simdi uykudan da kaldiramiyorum kafami inş bu kez bbebeğim sağlıklı olacak dimi kkızlar ?
o güzel kesinleşti hamilelğiniz yani ne güzel. ben de kse görmeden emin olamıcam. o zaman pazartesi ilk iş giderim diycem ama 9gün olmuş olur daha. durabilirsem 21 i salı gideyim ama bir günden çok farkeder mi ki bilemiyorum. bir an önce netleşsin diyorum ama ben artık kendimi hamile yeirine koymaya başladım bile.Hosbulduk tatlim, aslinda benim sat tarihim 9 eylul. doktora kontlrole gittigimde tam 10 gun gecmisti.Carsamba gittm ilk muayeneme keseyi gorduk 6 mm. Gittigim gun sat tarihime gore tam 5 haftalikti ama doktor 4-5 hafta arasi dedigi icin bende burada 3 gun daha ileri girdim tahmini dogum tarihini. 10 gun sonra da kontrle gel dedi belki kalp atisi aliriz alamazsak bile kese ne kdr buyumus bakalim dedi. Sende bekle 10 gun dolar dolmaz git,kesen muhtemeln goruncek ama alt ultrasonla tabi :)
Canm bnde de surekli sivilce cikiyor biri gidiyo biri gelio tuhaf. Bi de saclarm bi tuhaf. Ayrica dokulmeye basladi. Bn hamilelikte dokulmez die duymstm hepEvet canım bulantılar + yorgunluk hcg nin süper bir hızla arttığına ve hormonların çıldırdığınaişaret Benim bunlardan başka yüz cildim de yağlanma oldu, saçlarım bi tuhaflaştı göbeğim şiş, mide zaten isyanda, ufak bir hemo vakası da yaşıyorum. Tüm bunlardan başka uyku düzenimde karman çorman oldu Sanırım bunların hepsi de iyiye işaret
Amin cnm...
Oyy maasallah minnosaaa
Ptesi gidicem bende inşaallah duyarım kalp atislarini heyecanla bekliyorum...
Nasipse ptesi 43 gunluk olucak dua et
Cnm...
Bunlar olmazsa telaşlan cnm. İçini ferah tut. Bebeğimiz kendine yer yapıyor olsun o kadarcik sizimerhaba kızlar bende geldim aranıza :) bendede çok nadir bebeğin ultsasonda göründüğü kısımda yani vajinanın üst kısmında sızlama oluyo hafif ağrı gibi bir iki dk sonra geçiyor sizdede oldu mu acaba ? birde çok korkuyorum bişey olursa diye hep düşünüyorum
Bunlar olmazsa telaşlan cnm. İçini ferah tut. Bebeğimiz kendine yer yapıyor olsun o kadarcik sizi
Tşk ederim darısı sana inş. Doktorum tekrar gerek duymadı bhcg değerine hatta ben başka yerde yaptırdım sonucu bile görmedi direk bebeğe ve keseye baktı. Bugün de 10 dk kadar kalbinin atışına baktıkmonga Beta değerinize bakıldımı tekrar? Ben pazartesi dr gittim ve sadece keseyi gördük haftamız aynı sizinle acaba benimki geç döllenmeminyada pazartesi duyabilirmiuim bende kalp atışını acaba ? Çok sevindim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısı başımıza
Benim tam 14. Günümde oldu bebek seninki biraz daha geçse ancak duyarsin kalbini. İçini ferah tut. Hepimiz kucagimiza alıyoruz bebeğimizi sağlıkla hayırlı inşTşk ederim darısı sana inş. Doktorum tekrar gerek duymadı bhcg değerine hatta ben başka yerde yaptırdım sonucu bile görmedi direk bebeğe ve keseye baktı. Bugün de 10 dk kadar kalbinin atışına baktıkçok güzel bir duygu Rabbim tüm annelere yaşatsın bu duyguyu
Canım benim ne güzel keseyi gördün hayırlısıyla :) Canım daha çarşamba günü okudum bu güzel haberi ama hesabımda bi problem olmuş sanırım anca yorum yazabiliyorum. İnşallah bi sonraki gidişinde kalp atışını da duyarsın hepimiz de duyarız :)Kese göründü 8mm çapında. 15 gün sonra tekrar çağırdi Dr um. Betama baktirdim bi daha sonucunu bi saat sonra alicam bakalım kaç olmuş. :)
Sabırsızlık bende de çok fazlaa :/ zaman hiç geçmicekmiş gibi geliyo . Canım salı gitmen daha iyi olur daha da büyümüş olur bebeğin ben de çarşamba gidicem sanırım canım güzel haberlerle geliriz umarım :)ev cnm bana da erken geldiği için salı gidicem sonuç eminim daha netleşecektir sadece biraz sabır lazım bize
canm ben de 5+5 im yarın dr.gidicem normalde 6.hafta dolsun öyle gideyim dedim salı gb ama bulantı hissi beni mafvetti 2 gündür bir şey de yiyemiyorm doğru düzgün dr.yarın için gel kalp atışlarını muhtelemen duyarız demişti bide aç gel bazı testler yapacam dedi sana 15 günü fazla demiş bence sen özel hastaneye mi gidiyosunKizlar 5+1 im ama Dr um 15 gün sonra çağırdı bi daha. Haftaya gitsem kalp atışı duyulmaz miydi ki niye bu kadar geçe randevu verdi bana ?
canım ben 2 gündür çok kötü oldum bir şey yiyemiyorum midem bulanıyo yemek yesemde yemesemdeSabırsızlık bende de çok fazlaa :/ zaman hiç geçmicekmiş gibi geliyo . Canım salı gitmen daha iyi olur daha da büyümüş olur bebeğin ben de çarşamba gidicem sanırım canım güzel haberlerle geliriz umarım :)
Ah canım çok geçmiş olsun belirtiler başlamış sen de demekki.. Çok iyi düşünmüşssün canım yarın duyarsın zaten muhtemelen ve kendini kötü hissettiğin için doktorunla konuşman en iyisi olur. İnş yarın miniğin kalp atışlarını duyarak ve güzel sonuçlarla dönüceksin :) Kendine dikkat et dinlenmeye çalış canım bol bol ve kendini sıkmadan azar azar yiyebildiğin kadar ye canım..canım ben 2 gündür çok kötü oldum bir şey yiyemiyorum midem bulanıyo yemek yesemde yemesemdebaşım dönüyor kokular mafvediyo çareyi tuzlu çubuk krakerle maden suyunda buldum ama bir şey yiyememk canımı çok sıktı onun için daha fazla beklememeliyim dedim dr.çağırdığı gün yarın gidicem hayırlısı artık bakalım ne gb sonuçlarla dönücem
aynısı bende de var sevdıyım yemeklerden bıle tıksınıyorum ayran portakal suyu tuzlu krakerden baska bı sey yıyemıyorum bı de kasık agrısı sureklıYaaa kızlar benim de aksine canım hiç bişi istemiyor. Olan iştahm da kapandı sırf bebek için zorla bir iki lokma bişiler yutuyorum oda decavit tok karnına alınıyor diye. Şuan hamilelik belirtim uyuklama dışında pek yok:) sadece bağırsaklarm çok sık bozuluyo neden bilmiyorum sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. inşallah bebektendir ,enfeksiyon olmasından korkuyorum
Canım kalp atışı 6.haftadan sonra duyulmaya başlıyo sanırım ama geç döllenme vb.durumlarda biraz daha geç duyulabiliyor. Beni de yarın çağırdı doktorum duyabiliriz kalp atışlarını dedi ama ben biraz daha net olsun diye 6+2 ve 6+3 de gitmeyi düşünüyorum canım. Bence sen de 6.haftayı doldurduktan bi kaç gün sonra gidebilirisn böylece o kadar beklemezsin aklına da takılı kalmamış olur canım :)Kizlar 5+1 im ama Dr um 15 gün sonra çağırdı bi daha. Haftaya gitsem kalp atışı duyulmaz miydi ki niye bu kadar geçe randevu verdi bana ?
ya aynısı bende de var bı sey yıyemiyorum ne olcak boylecanım ben 2 gündür çok kötü oldum bir şey yiyemiyorum midem bulanıyo yemek yesemde yemesemdebaşım dönüyor kokular mafvediyo çareyi tuzlu çubuk krakerle maden suyunda buldum ama bir şey yiyememk canımı çok sıktı onun için daha fazla beklememeliyim dedim dr.çağırdığı gün yarın gidicem hayırlısı artık bakalım ne gb sonuçlarla dönücem
saol cnm inş. heyecan kapladı yine içimi uyku tutmuyoAh canım çok geçmiş olsun belirtiler başlamış sen de demekki.. Çok iyi düşünmüşssün canım yarın duyarsın zaten muhtemelen ve kendini kötü hissettiğin için doktorunla konuşman en iyisi olur. İnş yarın miniğin kalp atışlarını duyarak ve güzel sonuçlarla dönüceksin :) Kendine dikkat et dinlenmeye çalış canım bol bol ve kendini sıkmadan azar azar yiyebildiğin kadar ye canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?