♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ya aynısı bende de var bı sey yıyemiyorum ne olcak boyle
Arkadaşlar ben midem çok kötü oldukça az az peynir ekmek yiyorum... Biraz bastırıp rahatlatıyor. Deneyin isterseniz. Az ama sık yemek biraz iyi geliyor gerçekten.. Dün haşlanmış patates yoğurt yiyebildim biraz da...Benim bulantımı ilaç da kesmedi o yüzden boşuna ilaç da almıyorum artık. 12. haftada bu bulantılar azalırmış artık sabretmekten başka çare yok galiba...

selamlar kizlarr bende grldim araniza daha yeni hamisim ilk bebisim olacak insallah bu arada adet gexikmesinin ikinci gunundde degerim >1000,00 cikti bir daha da olculmedi niyr ki acaba sizin dr lar hep olcmus okudugum kadariyla. vajinadan kesemizi de gorduk 0.36 mm cikti degerler nasil

ama benim tiroidim az değil cok calısıyor. endokrininci ilacı kes dedi 3 ayı atlatalım ondan sonra baslıcaz tramazon diye bir ilaçmış.

• Saol cnm bnm amiiinnn insss

Beni diğer gebeligimde Dr um 7.haftada çağırmıştı kalp atışı için ben cahillik vat tabi o zaman 6.haftadan itibaren duyulduğunu bilmiyorum garanti olsun dedim 8.haftada gittim kalp atışını duymadım tabi ;( belki erken gitseydim kalp atisi bi duyacaktim ve sonra durduğuna şahit olacaktın belki bu benim için daha agir olacaktı varmış bi hayır . bu sefer ama büyük bi heyecanla beklİyorum bakalım bu sefer neler bekliyor beni

Bana da fazla geldi yok bu sefer devlete gittim diğerinde özeldi her hafta çağırıyordu 8.haftaya kadar uçkere ggirmiştim düşün.. Yine öyle olur diye bi de sanki iki aydan sonrası olmiycak hissiyle özele gerek duymadım devlete gidiyorum.. Ama çok geç çağırdı gibi geldi bana.. Ama bekliycem artik mecbur hayırlısı... Haberlerini bekliyorumcnmmm iinş sen benden önce kalp atışını duyacaksin sonra bana dua edeceksin inş oya da duyar diye :)

minalya yukarıdaki yazımsana

benımde adet gecıkmesınden 2 gun sonra 1000 kusur cıktı bı daha da olculmedı,gerek yok yanı doktor keseyı gordukten sonra 6 hafta bıtımınde kalp atıslarını duymaya cagırdı her halde senı de oyle cagırmıs

aynen canim iki hafta sonra gel kalp atisi icin dedi. bu hafta da karindan bakacak keseyi gormeye sen gorsun mu cnm . hayirli olsun bu arada benim asiri bir bas donmem var bulanti yok ta

Canim iki aydan sonrasi olmuycak dusuncesinin aynisi bende de var. Ve sen boyle yazinca ne kadar urkutucu bir cumle oldugunu farkettim. Ve bir daha boyle cumleler kurmamaya karar verdim. Biz kotuyu dusunurek kotuyu cagirmayalim birde canim. Hani birseyi cok soylersen olurmus ya.inan cok korkmaya basladim. Bu arada sen sanirim pihtilasma testi yaptirmamistin.her ihtimale karsi kan sulandirici kullansana doktoruna danisip.faydasi var zarari yok çünkü.

Benim de 2 gundur bulantim var.kusturmuyor ama bi tuhaf.halsizlik uyku zaten en cok olani.kimsenun haberi yok daha herkes ne bu uykusuz yorgun surat diyolar bide alnimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti.varmi boyle bir belirtisi de? Buarada ben hala dr.a gidemedim cars gidecegiz ins gec kalmiyorum degilmi?

Canm bnde se hayatmsa olmadgi kdr sivlce cikio ergenlere dondum:) yorgnm uykusuzm surekli ve bir de tabi mide bulantisi. Buna ek olarak gece bir veya iki kz tvalete kalkiyirum ki hic huyun degildir ve o kdr ac hisseiyorum ki uyandigm an boyle hicbisey yememism gbi gun boyunca Is yemeye gelnce de cok yiyemiyirm cnku gne midm bulanmaya baslio. Allah hepimze kolayliklar versn insallah belirtiler bile guzel bu heycanla

Kizlar bendede bulanti var yok gibi...
Hatirlatiyor kendini ama bikac dk sonra ağızdan gaz cikararak rahatlatiyor mide ...
Bu akşamüstü oliyor bende...
Birde bende gebe reflusu basladi...
Ayrica bu yasima kadar cikan sivilcelerim bitti... saskinim cildim daha güzelleşmeye basladi sanki..
Hic cikan sivilcem yok...
Tuvalet olayi gece hepimizde var zaten... uyku bolunuyor ama olcak o kadar...
Bas donmelerim ise kullandigim antidepresan ilaci biraktigim icin anlik bi anda beynimde cinlama gibi oluyor... gecen hafta daha fazlaydi...
Ilac etkisi gecince ayırt edebilicem sanirim bas dönemlerini...

arkadaşlar ben de kaç kez hesapladım ettim bi türlü anlayamadım. doktora da daha gitmadim. sizden öğrendiğim bilgilere göre hesapladım ve en son şu karara vardım:

en son adetim 15 eylül. 26 günde bir oluyorum yani beklediğim tarih 11 ekimdi ancak olmadı.
13 ekim pzaresinde yani 28. günümde yaptırdığım testte 329 beta hcg geldi. bu duruma göre sanırım pazartesileri başlıyor benm haftam.
yani 11 ekim adet tarihimdi ancak sanırım 4 hafta için 28 gün sonrayı yani 13 ekimi baz almalıyım öyle değil mi. henüz ultrasona girmedim ayın 20 sini pazartesiyi dört gözle bekliyorum tam 35 gün olucak yani beş hafta. sanırım ufaktta olsa kesecik gözükür diye tahmin ediyorum. şu an ise 4+5 deyim. doğruvmu arkadaşlar.

cevizleri fındıkları yiyomusunuz bakiyim, ballı sütleri içiyormusunuz. ben ufak ufak başladım beslenmeye heralde olumlu etkisi olur daha şimdiden. sizleere de önerrim gereksiz yağlı kalorili şeylerden kaçınarak besleyici şeyler tüketmek. örneğin gündde bir kaç ceviz, bir bardak süt, biraz protein yumurta felan olmalı. bunların yanında lifli vitaminli gıdalar. kısaca herşeyden azar azar dengeli beslenmeliyiz. çayı kahveyi de sınırlamalıyız.

Kizlar bu arada iliskiden daha cok zevk almaya baslayab var mi acaba bnm gbi

Sivilce hariç hepsi var... Yüzüm sacim çok yağlı...ama sivilce henüz yok... :) geç kalmadın...çarşamba gittiğinde belki kalbini de duyarsin güzel olur senin için... Ben perşembe gittim keseyi ve minigi gördük...haftaya kalp atışı için gel dedi...:)

Mecburi sebeplerden cars ya kaldi ama icimdede hep ya gec kalirsam diye suphe yok degil.tesekkurler.ayni gunler gorunuyoruz ozaman biz de duyariz ins cars ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…