- 9 Ekim 2014
- 164
- 88
- 38
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.161
walla çok zor geçecek gb hayırlısı artık umarım bir süre sonra düzelirya aynısı bende de var bı sey yıyemiyorum ne olcak boyle
Arkadaşlar ben midem çok kötü oldukça az az peynir ekmek yiyorum... Biraz bastırıp rahatlatıyor. Deneyin isterseniz. Az ama sık yemek biraz iyi geliyor gerçekten.. Dün haşlanmış patates yoğurt yiyebildim biraz da...Benim bulantımı ilaç da kesmedi o yüzden boşuna ilaç da almıyorum artık. 12. haftada bu bulantılar azalırmış artık sabretmekten başka çare yok galiba...ya aynısı bende de var bı sey yıyemiyorum ne olcak boyle
ama benim tiroidim az değil cok calısıyor.kafayı takmayalım oluruna bırakalım..güzel haberlerimizi paylaşalım inş.
sizin baya tesadüfen öğrenme olmuş. ben bekliyordum hissediyordum açıkcası. duramadım gittim kan verdim. idrarımda çıkar mı bilmiyorum öğrendikten sonra yapmadım. eğer benimki de sağlıklı ilerliyorsa sizin değeriniz kadar olmuşştur inş. evet zeka geriliği beni de korkutur ancakbir kadın doğum bir endokrin koordineli gitmeliyiz. normal seviyelerde olursak hiç birşey olmaz. benim de tanıdıklarım var tiroiti az çalışıp sapa sağam doğuran. inş bizz de oonlardan oluruz.
Saol cnm bnm amiiinnn insssCanım benim ne güzel keseyi gördün hayırlısıyla :) Canım daha çarşamba günü okudum bu güzel haberi ama hesabımda bi problem olmuş sanırım anca yorum yazabiliyorum. İnşallah bi sonraki gidişinde kalp atışını da duyarsın hepimiz de duyarız :)
Beni diğer gebeligimde Dr um 7.haftada çağırmıştı kalp atışı için ben cahillik vat tabi o zaman 6.haftadan itibaren duyulduğunu bilmiyorum garanti olsun dedim 8.haftada gittim kalp atışını duymadım tabi ;( belki erken gitseydim kalp atisi bi duyacaktim ve sonra durduğuna şahit olacaktın belki bu benim için daha agir olacaktı varmış bi hayır . bu sefer ama büyük bi heyecanla beklİyorum bakalım bu sefer neler bekliyor beniCanım kalp atışı 6.haftadan sonra duyulmaya başlıyo sanırım ama geç döllenme vb.durumlarda biraz daha geç duyulabiliyor. Beni de yarın çağırdı doktorum duyabiliriz kalp atışlarını dedi ama ben biraz daha net olsun diye 6+2 ve 6+3 de gitmeyi düşünüyorum canım. Bence sen de 6.haftayı doldurduktan bi kaç gün sonra gidebilirisn böylece o kadar beklemezsin aklına da takılı kalmamış olur canım :)
minalya yukarıdaki yazımsanacanm ben de 5+5 im yarın dr.gidicem normalde 6.hafta dolsun öyle gideyim dedim salı gb ama bulantı hissi beni mafvetti 2 gündür bir şey de yiyemiyorm doğru düzgün dr.yarın için gel kalp atışlarını muhtelemen duyarız demişti bide aç gel bazı testler yapacam dedi sana 15 günü fazla demiş bence sen özel hastaneye mi gidiyosun
benımde adet gecıkmesınden 2 gun sonra 1000 kusur cıktı bı daha da olculmedı,gerek yok yanı doktor keseyı gordukten sonra 6 hafta bıtımınde kalp atıslarını duymaya cagırdı her halde senı de oyle cagırmısselamlar kizlarr bende grldim araniza daha yeni hamisim ilk bebisim olacak insallah bu arada adet gexikmesinin ikinci gunundde degerim >1000,00 cikti bir daha da olculmedi niyr ki acaba sizin dr lar hep olcmus okudugum kadariyla. vajinadan kesemizi de gorduk 0.36 mm cikti degerler nasil
aynen canim iki hafta sonra gel kalp atisi icin dedi. bu hafta da karindan bakacak keseyi gormeye sen gorsun mu cnm . hayirli olsun bu arada benim asiri bir bas donmem var bulanti yok tabenımde adet gecıkmesınden 2 gun sonra 1000 kusur cıktı bı daha da olculmedı,gerek yok yanı doktor keseyı gordukten sonra 6 hafta bıtımınde kalp atıslarını duymaya cagırdı her halde senı de oyle cagırmıs
Canim iki aydan sonrasi olmuycak dusuncesinin aynisi bende de var. Ve sen boyle yazinca ne kadar urkutucu bir cumle oldugunu farkettim. Ve bir daha boyle cumleler kurmamaya karar verdim. Biz kotuyu dusunurek kotuyu cagirmayalim birde canim. Hani birseyi cok soylersen olurmus ya.inan cok korkmaya basladim. Bu arada sen sanirim pihtilasma testi yaptirmamistin.her ihtimale karsi kan sulandirici kullansana doktoruna danisip.faydasi var zarari yok çünkü.Bana da fazla geldi yok bu sefer devlete gittim diğerinde özeldi her hafta çağırıyordu 8.haftaya kadar uçkere ggirmiştim düşün.. Yine öyle olur diye bi de sanki iki aydan sonrası olmiycak hissiyle özele gerek duymadımdevlete gidiyorum.. Ama çok geç çağırdı gibi geldi bana.. Ama bekliycem artik mecbur hayırlısı... Haberlerini bekliyorumcnmmm iinş sen benden önce kalp atışını duyacaksin sonra bana dua edeceksin inş oya da duyar diye :)
Canm bnde se hayatmsa olmadgi kdr sivlce cikio ergenlere dondum:) yorgnm uykusuzm surekli ve bir de tabi mide bulantisi. Buna ek olarak gece bir veya iki kz tvalete kalkiyirum ki hic huyun degildir ve o kdr ac hisseiyorum ki uyandigm an boyle hicbisey yememism gbi gun boyuncaBenim de 2 gundur bulantim var.kusturmuyor ama bi tuhaf.halsizlik uyku zaten en cok olani.kimsenun haberi yok daha herkes ne bu uykusuz yorgun surat diyolarbide alnimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti.varmi boyle bir belirtisi de? Buarada ben hala dr.a gidemedim cars gidecegiz ins gec kalmiyorum degilmi?
Sivilce hariç hepsi var... Yüzüm sacim çok yağlı...ama sivilce henüz yok... :) geç kalmadın...çarşamba gittiğinde belki kalbini de duyarsin güzel olur senin için... Ben perşembe gittim keseyi ve minigi gördük...haftaya kalp atışı için gel dedi...:)Benim de 2 gundur bulantim var.kusturmuyor ama bi tuhaf.halsizlik uyku zaten en cok olani.kimsenun haberi yok daha herkes ne bu uykusuz yorgun surat diyolarbide alnimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti.varmi boyle bir belirtisi de? Buarada ben hala dr.a gidemedim cars gidecegiz ins gec kalmiyorum degilmi?
Sivilce hariç hepsi var... Yüzüm sacim çok yağlı...ama sivilce henüz yok... :) geç kalmadın...çarşamba gittiğinde belki kalbini de duyarsin güzel olur senin için... Ben perşembe gittim keseyi ve minigi gördük...haftaya kalp atışı için gel dedi...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?