- 21 Haziran 2013
- 286
- 350
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.181
Henuz dr a gidemedigimden soramadim.sormadan durumumu ogrenmeden de test edemefim henuzKizlar bu arada iliskiden daha cok zevk almaya baslayab var mi acaba bnm gbi
İnsaAllah canim...ama ben yine de garantici olduğum için... 27si pazartesi gidecegim...:) evet aynı gün görünüyoruz...Ja di hayırlısı bakalim...:)Mecburi sebeplerden cars ya kaldi ama icimdede hep ya gec kalirsam diye suphe yok degil.tesekkurler.ayni gunler gorunuyoruz ozaman biz de duyariz ins cars ya
Hafif mide bulantısı ve tiksinme harici iyiyim canim...sen nasilsin :)selam kızlarr nasılsınız?
Vealeykumselam...selam kızlarr nasılsınız?
Hoşgeldiniiz :) ne güzel maaşAllah , sağ salim kucağınıza almak nasip olsuunMerhaba kızlar bende yeni hamilelerdenim :)
Hafif mide bulantısı ve tiksinme harici iyiyim canim...sen nasilsin :)
Hoşgeldiniiz :) ne güzel maaşAllah , sağ salim kucağınıza almak nasip olsuun
arkadaşlar ben de kaç kez hesapladım ettim bi türlü anlayamadım. doktora da daha gitmadim. sizden öğrendiğim bilgilere göre hesapladım ve en son şu karara vardım:
en son adetim 15 eylül. 26 günde bir oluyorum yani beklediğim tarih 11 ekimdi ancak olmadı.
13 ekim pzaresinde yani 28. günümde yaptırdığım testte 329 beta hcg geldi. bu duruma göre sanırım pazartesileri başlıyor benm haftam.
yani 11 ekim adet tarihimdi ancak sanırım 4 hafta için 28 gün sonrayı yani 13 ekimi baz almalıyım öyle değil mi. henüz ultrasona girmedim ayın 20 sini pazartesiyi dört gözle bekliyorum tam 35 gün olucak yani beş hafta. sanırım ufaktta olsa kesecik gözükür diye tahmin ediyorum. şu an ise 4+5 deyim. doğruvmu arkadaşlar.
cevizleri fındıkları yiyomusunuz bakiyim, ballı sütleri içiyormusunuz. ben ufak ufak başladım beslenmeye heralde olumlu etkisi olur daha şimdiden. sizleere de önerrim gereksiz yağlı kalorili şeylerden kaçınarak besleyici şeyler tüketmek. örneğin gündde bir kaç ceviz, bir bardak süt, biraz protein yumurta felan olmalı. bunların yanında lifli vitaminli gıdalar. kısaca herşeyden azar azar dengeli beslenmeliyiz. çayı kahveyi de sınırlamalıyız.
Umarım bakalım canım benim... ne yemek yapsam bilemiyorum böyle tiksinme huyum olunca... bir o konu zor oluyoraynen canım bende öleyim çok hafifte olsa var umarım daha da ilerlemez
İyiyim cnm mide bulantım çoktu sabah şimdi biraz daha iyyim:)selam kızlarr nasılsınız?
Ben yapamıyorum maalesefUmarım bakalım canım benim... ne yemek yapsam bilemiyorum böyle tiksinme huyum olunca... bir o konu zor oluyor
Canım bende öyleyim, dün eşim yaptı yemeği , bugün yapmak istiyorum ama çok tiksiniyorum... umarım çabuk biter bu bulantılar tiksinmeler... minnoşlarımız büyüyor ondan deyip avutuyorum kendimiBen yapamıyorum maalesefMidem kötü...
Umarım bakalım canım benim... ne yemek yapsam bilemiyorum böyle tiksinme huyum olunca... bir o konu zor oluyor
İyiyim cnm mide bulantım çoktu sabah şimdi biraz daha iyyim:)
Kizlar bu arada iliskiden daha cok zevk almaya baslayab var mi acaba bnm gbi
teacher derya slm öğretmen misin acaba nick öle gibi ama ben öğrtmenm :)ayrıca benm de son adet tarihim 15 eylül 28 29 gib yumurtlama oldu tahmin ediyorum bende kendimi 4+1 diye hesapladım pztsi kontrole gidicem 4+3 te yani..şimdilik hiç bi şikayetm yok,uyku hali ve sık idrar dısında ..kasık ağrım filan yok yani bu durum acaba normal mi diyorum kendikendime oofff bakalım pztsi beklemekteym anlayacağınz..sizde nasıl durumlar kızlar :)arkadaşlar ben de kaç kez hesapladım ettim bi türlü anlayamadım. doktora da daha gitmadim. sizden öğrendiğim bilgilere göre hesapladım ve en son şu karara vardım:
en son adetim 15 eylül. 26 günde bir oluyorum yani beklediğim tarih 11 ekimdi ancak olmadı.
13 ekim pzaresinde yani 28. günümde yaptırdığım testte 329 beta hcg geldi. bu duruma göre sanırım pazartesileri başlıyor benm haftam.
yani 11 ekim adet tarihimdi ancak sanırım 4 hafta için 28 gün sonrayı yani 13 ekimi baz almalıyım öyle değil mi. henüz ultrasona girmedim ayın 20 sini pazartesiyi dört gözle bekliyorum tam 35 gün olucak yani beş hafta. sanırım ufaktta olsa kesecik gözükür diye tahmin ediyorum. şu an ise 4+5 deyim. doğruvmu arkadaşlar.
cevizleri fındıkları yiyomusunuz bakiyim, ballı sütleri içiyormusunuz. ben ufak ufak başladım beslenmeye heralde olumlu etkisi olur daha şimdiden. sizleere de önerrim gereksiz yağlı kalorili şeylerden kaçınarak besleyici şeyler tüketmek. örneğin gündde bir kaç ceviz, bir bardak süt, biraz protein yumurta felan olmalı. bunların yanında lifli vitaminli gıdalar. kısaca herşeyden azar azar dengeli beslenmeliyiz. çayı kahveyi de sınırlamalıyız.
keseyı gorurusun karından bakınca ama kalp atısı salı alttan bakacak doktor bana gormek ıcınaynen canim iki hafta sonra gel kalp atisi icin dedi. bu hafta da karindan bakacak keseyi gormeye sen gorsun mu cnm . hayirli olsun bu arada benim asiri bir bas donmem var bulanti yok ta
Anladm cnm tabiki bebis cok onemliiÖhö öhöö))) valla ben hamile oldugumu ogrendigimden beri iliskiden kaciyorum esim biraz isyanda ama korkuyorum dusuk riskim var malum herseyden korkuyorum dr a kalsa yap der ama ben korkuyorum daha temkinliyim artik bebegim on planda
Evt canlar 12. haftaya kadar dayanacağız. Bu bulantılar iyiye işaret ne de olsa.Ay canımm bendede daha çok tiksinme oluştu,içim almıyor sanki . Özellikle hergün yumurta haşlayıp yiyordum 2 haftadır bugün çok tiksindim artık ve süt içerkende kokusu çok rahatsız etti benikuzularımız iyi olsun da napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?