♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Mecburi sebeplerden cars ya kaldi ama icimdede hep ya gec kalirsam diye suphe yok degil.tesekkurler.ayni gunler gorunuyoruz ozaman biz de duyariz ins cars ya
İnsaAllah canim...ama ben yine de garantici olduğum için... 27si pazartesi gidecegim...:) evet aynı gün görünüyoruz...Ja di hayırlısı bakalim...:)

Hesabın doğru cnm 4 hafta 5 günlük :SAT ına göre. Pztsi gitmen iyi olur ilk kontrol yapılır kan testleri / idrar testi yapıldıydı bana ilk kontrolde. Belki keseyi görebilirsin, bende görünmemişti ama karından bakılmıştı.
1-2 ceviz yiyorum ama iştahım yok maalesef ballı süt fln içemiyorum mide bulantısından... Bugün ıspanaklı yumurta yemeyi başardım

İyiyim cnm mide bulantım çoktu sabah şimdi biraz daha iyyim:)

Ay canımm bendede daha çok tiksinme oluştu,içim almıyor sanki . Özellikle hergün yumurta haşlayıp yiyordum 2 haftadır bugün çok tiksindim artık ve süt içerkende kokusu çok rahatsız etti beni kuzularımız iyi olsun da napalım

Kizlar bu arada iliskiden daha cok zevk almaya baslayab var mi acaba bnm gbi

Öhö öhöö ))) valla ben hamile oldugumu ogrendigimden beri iliskiden kaciyorum esim biraz isyanda ama korkuyorum dusuk riskim var malum herseyden korkuyorum dr a kalsa yap der ama ben korkuyorum daha temkinliyim artik bebegim on planda

Reactions: BBD
teacher derya slm öğretmen misin acaba nick öle gibi ama ben öğrtmenm :)ayrıca benm de son adet tarihim 15 eylül 28 29 gib yumurtlama oldu tahmin ediyorum bende kendimi 4+1 diye hesapladım pztsi kontrole gidicem 4+3 te yani..şimdilik hiç bi şikayetm yok,uyku hali ve sık idrar dısında ..kasık ağrım filan yok yani bu durum acaba normal mi diyorum kendikendime oofff bakalım pztsi beklemekteym anlayacağınz..sizde nasıl durumlar kızlar :)

Öhö öhöö ))) valla ben hamile oldugumu ogrendigimden beri iliskiden kaciyorum esim biraz isyanda ama korkuyorum dusuk riskim var malum herseyden korkuyorum dr a kalsa yap der ama ben korkuyorum daha temkinliyim artik bebegim on planda
Anladm cnm tabiki bebis cok onemlii Bnm gittgm doktr sadce tehlike varsa ve kanama varsa ilskinjn yasak olcagini smdilk bi siknti olmadgni solemisti. Sali gnu tekrar gidicem coook merk ediyorm ne alemde die

Evt canlar 12. haftaya kadar dayanacağız. Bu bulantılar iyiye işaret ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…