- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.201
Hesabın doğru cnm 4 hafta 5 günlük :SAT ına göre. Pztsi gitmen iyi olur ilk kontrol yapılır kan testleri / idrar testi yapıldıydı bana ilk kontrolde. Belki keseyi görebilirsin, bende görünmemişti ama karından bakılmıştı.
1-2 ceviz yiyorum ama iştahım yok maalesef ballı süt fln içemiyorum mide bulantısından... Bugün ıspanaklı yumurta yemeyi başardım
benim diger cocuklarimda oldu canim oluyomus demekki diyorum simdiHenuz dr a gidemedigimden soramadim.sormadan durumumu ogrenmeden de test edemefim henuz
hoşgeldiin. sanırım pek bu konunnun bahsi açılmadı. sen var gibi görünüyorsun. ilk denemeniz mi idi. inş sağlıkla devam eder.Galiba tek benim :)
var canim benim diger cocuklarimda olduKizlar bu arada iliskiden daha cok zevk almaya baslayab var mi acaba bnm gbi
evet aynen öyle. vaw son adet tarihimiz de aynı yumurtlama zamanımız bile aynı. bence pazartesi 5. haftaya girmiş olmayacakmıyız. son adet tarihimize göre. ben öyle hesaplamıştım ve kese görmeyi ummuştum. ben mi çok ileri gittim acabateacher derya slm öğretmen misin acaba nick öle gibi ama ben öğrtmenm :)ayrıca benm de son adet tarihim 15 eylül 28 29 gib yumurtlama oldu tahmin ediyorum bende kendimi 4+1 diye hesapladım pztsi kontrole gidicem 4+3 te yani..şimdilik hiç bi şikayetm yok,uyku hali ve sık idrar dısında ..kasık ağrım filan yok yani bu durum acaba normal mi diyorum kendikendime oofff bakalım pztsi beklemekteym anlayacağınz..sizde nasıl durumlar kızlar :)
H.buldum evet tekim sanırım olsun :) yok 2. Deneme de kaldım amin inşaallah tek dılegımız o :)hoşgeldiin. sanırım pek bu konunnun bahsi açılmadı. sen var gibi görünüyorsun. ilk denemeniz mi idi. inş sağlıkla devam eder.
benim sevdiğim bir arkadaşım da ilk denemesinde malesef olmamıştı. şimdi ikincisi olacak inş sizin gibi bu mutluluğu tadar o da. gözünüz aydın.H.buldum evet tekim sanırım olsun :) yok 2. Deneme de kaldım amin inşaallah tek dılegımız o :)
kizlar benim 16 eylul herkes cok yakin birbirine cinsiyetleri merak ediyorum bende rabbim hepimize gonlumuzdekini nasip etsinevet aynen öyle. vaw son adet tarihimiz de aynı yumurtlama zamanımız bile aynı. bence pazartesi 5. haftaya girmiş olmayacakmıyız. son adet tarihimize göre. ben öyle hesaplamıştım ve kese görmeyi ummuştum. ben mi çok ileri gittim acabadoğumu da 22-23 haziran gibi hessapladım.
İnşallah Rabbim onada ve olmayan herkese tattırsın bu hıslerı oyle zor asamalarkı tup bebekte yasananlarbenim sevdiğim bir arkadaşım da ilk denemesinde malesef olmamıştı. şimdi ikincisi olacak inş sizin gibi bu mutluluğu tadar o da. gözünüz aydın.
Bulantılar 6. haftada kuvvetli olmaya başladı bende... Vitamin Decavit alıyordum ama doktor onu bıraktırdı bulantıyı arttırır bu aşamada gerek yok dedi. Ben de folik asit ne olacak dedim? Ayrıca vermeyecek misiniz? Ona da gerek yok dedi... Ben de bilmiyorumpeki teşekkürler. salı günü yanii 5+1 de eşimle gitmeye karar verdik. hem adetimden tam on gün geçmiş olucak.
inş mide bulantılarınız azalır. benim bile daha 4. haftadan hafif şişkinlik ara ara bulantı gibirahatsızlık oluyor. bakalım ilerki haftalarda nasıl olucak. demek içemeyecek yiyemeyecek kadar kötü olabiliyor. inş bir çare bulup dengeli beslenebilirsiniz. en azından yumurta, ceviz, muz, kalsiyum içeren besinler yiyebilseniz o da iyi. doktora vitamin minarel desteği için danıştınız mı. folik asit zaten kullanıyorsunuzdur heralde.
kizlar benim 16 eylul herkes cok yakin birbirine cinsiyetleri merak ediyorum bende rabbim hepimize gonlumuzdekini nasip etsin
Slm cnm...Kizlar bu arada iliskiden daha cok zevk almaya baslayab var mi acaba bnm gbi
Selverrr nasilsin ya bu hulanti ve uyku ne olacak boyle sutu bugun neredeyse tepe tepe yuttum bi guzel yani var sabahtan buyana sadeec 1,5 sigara ictim gunden gune azaliyor cok sukur hep korkmustum nasil birakicam diye ama hâlolacak gibi bakalim simdilik...merak ediyorum simdi bidaha test yaptiricakmisin doktor kont.nezaman ???var canim benim diger cocuklarimda oldu
Evet cok yakin bende 14 eylul son sat...ya bence siz daha sanslisiniz benim gecen hafta cumartesi basladi bulantilarim ben hasta oldum diye gidip hamile ciktim... yaaa bakalim bu topikten kac kiz kac erkek cikacak bende cok merak ediyorum bunu ama once saglikli ve hayirli olmalari onemlihmm muhtemelen doğum tarihlerimizde yakınolacak . gelişmeleri de birlikte takip edeceğiz inş. ben hala hamileyim diyemiyorum sadece bi kez kan testi yaptırdım ikinci gündü 300 lü bir değer çıktı. yani yumurtlama tarihine göre 2-3 hafta son adet tarihine göre 4 haaftalık hamile. şimdi on gün geçmesini bekliyorum keseyi görmeye gitmek için. önümüzdeki salı gideceğim inş.
cinsiyetleri çoktan belli oldu dna sından.artık Allah hangisini verdiyse. ya kız ya erkek başka seçenek yok :)
ben şimdilik sadece gebelik gerçekten var mı, sağlıkla devamıını görebilcekmiyim diye mrak içindeyim.
belki söylemişsinizdir ancak ben bazen nicknamelerden karıştırıyorum. siz kesesini gördünüz mü. takipte ne aşamadasınız. sanki göründü gibi bir yorumunuz mu vardı yksa başkası ile mi karıştırıyorum.
ya adet tarihini baz alınca öyle oluyor,eo gün hamile kalmadık sonucta yani mantıken 1 hafta önden hesaplıyoruz gibime geliyor artık pztsi tam sorarım doktora...böle düşünmemedeki sebep bide çok belirtilerimin olmaması yaa acaba diyorum daha belirtilere varmı...ayrıca doğumda biraz ters zamana denk gelicek dimi tatiller acısından..neyse Allah hayırlısıyla önce keseleri görmeyi nasip etsin de ilerleyen zmaand hesap kitapyaparız artık :)evet aynen öyle. vaw son adet tarihimiz de aynı yumurtlama zamanımız bile aynı. bence pazartesi 5. haftaya girmiş olmayacakmıyız. son adet tarihimize göre. ben öyle hesaplamıştım ve kese görmeyi ummuştum. ben mi çok ileri gittim acabadoğumu da 22-23 haziran gibi hessapladım.
Tskkrler tatlim aciklaman icin. NormL olmasina sevndmSlm cnm...
Coook normal cunku gebelik var yani vucudun daha cok östrojen uretiyor...
Daha cok duyarli olman ve kadinsi yerlerin daha siskinlesmesinden kaynaklaniyor...
Tamamen normal yanivar canim benim diger cocuklarimda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?