♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
kızlar peki bi kasık ağrım filan yok bulantı kusma yok erken mi dah yoksa bi sorun mu var.1gün çok uykum vardı erkenden yattım uykuda gitti simdi sadece tuvalete cıkıyorum gece bi değişikilk o
Belirtiler bazen azalıp bazen tekrar çoğalabiliyormuş canım... Takma kafana :) İnşaAllah her şey yolundadır..

Cnm ben de öğrenmeden önce sigara içiyordum. Günde 3-5 tane fazla değildi. Ama öğrenince vicdan azabı oldu son bir iki tane daha içtim. sonra tak diye kestim. Of en sonunda kurtuldum şu sigaradan da. İnanır mısın hiç ama hiç cnm istemiyor. Belki bulantıdan bilemiyorum. oh bu hamişlik çook hayırlı oldu bu bakımdan da. Bir türlü bırakamadığım sigaradan da kurtulmuş oldum.Yaşasın sağlıklı yaşam

Canım bi onceki gebeliğin için çok üzüldüm gerçekten ama hayırlısı buymuş demek ki ve gerçekten kap atışlarını duyup sonra atmadığını öğrensen çok daha üzülürdün .. Ben inanıyorum kii bu sefer çook iyi geçicek her şey ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz :) Sen de içini ferah tut canım inş her şey çook güzel olucak

Canım ben de senin gibiyim neredeysee. Çook uykum var ve sabahları kahvaltı yapmadan uyanamıyorum nerdeyse . Benim de bazen bulantım oluyo ama ben de kusmuyorum ne olcak bu iş anlamadımm :) İnş en kısa sürede atlatırız bu süreci yoksa hepp uyumak istiyorum :)

kızlar peki bi kasık ağrım filan yok bulantı kusma yok erken mi dah yoksa bi sorun mu var.1gün çok uykum vardı erkenden yattım uykuda gitti simdi sadece tuvalete cıkıyorum gece bi değişikilk o
Herkes de aynı olmuyo cnm ya hamilelik ve bazı belirtiler 6.haftadan sonra başlıyoo . Belki senin de bünyenden kaynaklı hamilelğin rahat geçer takma kafana . Bir problem yoktur inşallah güzel düşünmeye çalış :)

evet bir hafta öncesi oluyor ama herkes son adet tarihinin başlangıç olduğunu söyledi ben de 2. hafta felan diye araştırdım video seyrettim bu aşamada fiziksl gebelik yoktur anne yumurtlar babadan gelen spermle birleşir diyordu yani o hesaba gööre 4+5 lerde oluyoruz. haftaya 5inci hafta inş.
doğum zamanı gerçekten istemediğim tarih oldu. biz eşimle eylülde karar verdik bu ay olursa olsun mayısta doğar doğum izninin bi ksımını kullanırız bi kısmı tatille birleşir. olmazsa aralığa bırakalım dedik. ama yurmutlmama vaktim geçmişti maalsef 15 eylülde adet oldum. sonra dedim hemen olucak mı sanki herkes çalışmalara başlayın diyor bu ay bi deneme yapalım olmazsa erteleriz dedim Allah ın vereceği varmış olmuşum sanırım.
işin kötüsü eşimle paylaştığımda şöyle bi düşündü doğum ne zamana geliyor dedi yoksa haziran mı. ben de sanıyorum tatili düşündü. ama onun asıl aklından geçen haziranda onların 3 aylık yurt dışına gönderilme ihtimalleri varmış. çok ters zamana gelecek dedik. sonra aman neyse dedik sağlıkla olsun da bulunur bir yolu dedik. şu an salıyı beklemedeyiz.

var mı hala bulantınız peki. benim de özellikle akşamları ya da gece yatakta ara ara bulanır gibi oluyor ama çabuk geçiyor. sadece geçen bir şeye çok üzüldüm ağlarken ağlarken öğürtü geldi ve kustum. sonra da bulantı pek yaşamadım. benim adet öncesi de bulantı belirtim olur. korkarım benim de bol bulantılı geçicek. neyse yaşayıp görcez bakalım.

Canım benim de yemek yedikten sonra çok sık olmasada hafif hafif oluyo sonra geçiyo kısa bi süre sonra. Bu aralar mümkün olduğunca üzülüp stres olmamaya çalış canım üzüntünün etkisi ağır oluyo bu süreçte. İnşallah bulantıların çok artmazda rahat bi hamilelik geçirsin :)

çok teşekkürler aynı dilekler sizin içinde geçerli.

Amin inş canm ama çok karamsarim ne zaman kurtulacam bu karamsarlıktan hamileliğin tadını bile çıkartamıyorum bi mutsuzluk bi donukluk var üzerimde atamiyorum Ayin 30 u gelsin minigimin kalbini duyim su ilk uç ayı hayirlisiyla atların sonraki 6 ayı da düşünmeye baslim paramparça düşünüyorum artik hayirlisiyla bu kez kucagima alabilim bebeğimi başka bisey istemiyorum

sana yazdim cnm

Kizlarr merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu kan testi yaptırdım sonuç 25021 yazıyo ne Demek bu acaba yardim edin lutfenn

baya baya hamilesin demek. hem de adetin üstünden çok geçmiş sanırım. ya da test makinasının referans aralık değerleri daha farklı.

kızlar beta hcg sonucum 11
bana düşük geldi doktor pozitif dedi. benim gibi olup sonradan yükselen var mı

Merhaba sevgili annişler
Nasılsıniz, bebisleriniz nasıl.
bir konuyu hatirlatmak istedim. Eski doktorum söylemişti. İlk 3 ay nar, maydanoz ve hurmayi çok fazla yemiyoruz. Düşük riskini artırıyor.

kızlar beta hcg sonucum 11
bana düşük geldi doktor pozitif dedi. benim gibi olup sonradan yükselen var mı[/QUAD

doktorun öyle dediyse öyledir emin ol. Bu dönem bebeğe en çok zarar veren şey bu streslerimizmis.

Benim SAT 25 Eylül yani adetime 5 gün var normalde. Dün idrar testinde ikinci silik çizgiyi görünce bugün kan testi yaptırdım. Beta hcg 85 çıktı. Bakalım perşembe gün tekrar doktora gideceğim. İnşallah değer katlanır

Merhaba sevgili annişler
Nasılsıniz, bebisleriniz nasıl.
bir konuyu hatirlatmak istedim. Eski doktorum söylemişti. İlk 3 ay nar, maydanoz ve hurmayi çok fazla yemiyoruz. Düşük riskini artırıyor.
teşekkler paylaşım için daha geçen yedimdi nar. heem de daha yeni tutunmaya çalışırken. daha keseyi görmedik salı belli olucak bakalım bundan sonra da dikat ederim.
az önce değişik birşey oldu kızlar. zaten sabah beri bilg başında oturuyorum kah dizi seyrediyorum kah burda takılıyorum kah oyun oynuyorum ama aklım hem karnımdaki canlıda idi. hamileliğim henüz kesinleşmemiş olsa da orda birşeyin varlığını hissediyordumm hep. sonra birden aklımdan çıkıvermiş. sanki hiç pozitif sonuç almamışım, sanki adet olmuşum da hamile değilmişim gibi içimde aniden bir boşluk hissettim. ve şu anda gebe kelimesinden bile sıkıldım. sanırım çok fazla kafa takıp uğraştım bu mevzu ille sıkıcı gelmeye başladı. en iyisi kendimi daha sıkmadan tadında bırakayım. şmdilik kafamı başka şeyle ile dağıtayım. hepinize iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…