- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.221
Belirtiler bazen azalıp bazen tekrar çoğalabiliyormuş canım... Takma kafana :) İnşaAllah her şey yolundadır..kızlar peki bi kasık ağrım filan yok bulantı kusma yok erken mi dah yoksa bi sorun mu var.1gün çok uykum vardı erkenden yattım uykuda gitti simdi sadece tuvalete cıkıyorum gece bi değişikilk o
Cnm ben de öğrenmeden önce sigara içiyordum. Günde 3-5 tane fazla değildi. Ama öğrenince vicdan azabı oldu son bir iki tane daha içtim. sonra tak diye kestim. Of en sonunda kurtuldum şu sigaradan da. İnanır mısın hiç ama hiç cnm istemiyor. Belki bulantıdan bilemiyorum. oh bu hamişlik çook hayırlı oldu bu bakımdan da. Bir türlü bırakamadığım sigaradan da kurtulmuş oldum.Selverrr nasilsin ya bu hulanti ve uyku ne olacak boyle sutu bugun neredeyse tepe tepe yuttum bi guzel yani var sabahtan buyana sadeec 1,5 sigara ictim gunden gune azaliyor cok sukur hep korkmustum nasil birakicam diye ama hâlolacak gibi bakalim simdilik...merak ediyorum simdi bidaha test yaptiricakmisin doktor kont.nezaman ???
Canım bi onceki gebeliğin için çok üzüldüm gerçektenBeni diğer gebeligimde Dr um 7.haftada çağırmıştı kalp atışı için ben cahillik vat tabi o zaman 6.haftadan itibaren duyulduğunu bilmiyorum garanti olsun dedim 8.haftada gittim kalp atışını duymadım tabi ;( belki erken gitseydim kalp atisi bi duyacaktim ve sonra durduğuna şahit olacaktın belki bu benim için daha agir olacaktı varmış bi hayır . bu sefer ama büyük bi heyecanla beklİyorum bakalım bu sefer neler bekliyor beni
Canım ben de senin gibiyim neredeysee. Çook uykum var ve sabahları kahvaltı yapmadan uyanamıyorum nerdeyse . Benim de bazen bulantım oluyo ama ben de kusmuyorum ne olcak bu iş anlamadımm :) İnş en kısa sürede atlatırız bu süreci yoksa hepp uyumak istiyorum :)Benim de 2 gundur bulantim var.kusturmuyor ama bi tuhaf.halsizlik uyku zaten en cok olani.kimsenun haberi yok daha herkes ne bu uykusuz yorgun surat diyolarbide alnimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti.varmi boyle bir belirtisi de? Buarada ben hala dr.a gidemedim cars gidecegiz ins gec kalmiyorum degilmi?
Canım hoşgeldin aramıza :) Sen de sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına :)Merhaba kızlar bende yeni hamilelerdenim :)
Canım ben de öyleyim hafif bulantım var umarım artmaz ve biran önce geçer . Bi de benim uykum geliyo hepp. Hep uyuyasım varr.aynen canım bende öleyim çok hafifte olsa var umarım daha da ilerlemez
Herkes de aynı olmuyo cnm ya hamilelik ve bazı belirtiler 6.haftadan sonra başlıyoo . Belki senin de bünyenden kaynaklı hamilelğin rahat geçer takma kafana . Bir problem yoktur inşallah güzel düşünmeye çalış :)kızlar peki bi kasık ağrım filan yok bulantı kusma yok erken mi dah yoksa bi sorun mu var.1gün çok uykum vardı erkenden yattım uykuda gitti simdi sadece tuvalete cıkıyorum gece bi değişikilk o
evet bir hafta öncesi oluyor ama herkes son adet tarihinin başlangıç olduğunu söyledi ben de 2. hafta felan diye araştırdım video seyrettim bu aşamada fiziksl gebelik yoktur anne yumurtlar babadan gelen spermle birleşir diyordu yani o hesaba gööre 4+5 lerde oluyoruz. haftaya 5inci hafta inş.ya adet tarihini baz alınca öyle oluyor,eo gün hamile kalmadık sonucta yani mantıken 1 hafta önden hesaplıyoruz gibime geliyor artık pztsi tam sorarım doktora...böle düşünmemedeki sebep bide çok belirtilerimin olmaması yaa acaba diyorum daha belirtilere varmı...ayrıca doğumda biraz ters zamana denk gelicek dimi tatiller acısından..neyse Allah hayırlısıyla önce keseleri görmeyi nasip etsin de ilerleyen zmaand hesap kitapyaparız artık :)
var mı hala bulantınız peki. benim de özellikle akşamları ya da gece yatakta ara ara bulanır gibi oluyor ama çabuk geçiyor. sadece geçen bir şeye çok üzüldüm ağlarken ağlarken öğürtü geldi ve kustum. sonra da bulantı pek yaşamadım. benim adet öncesi de bulantı belirtim olur. korkarım benim de bol bulantılı geçicek. neyse yaşayıp görcez bakalım.Evet cok yakin bende 14 eylul son sat...ya bence siz daha sanslisiniz benim gecen hafta cumartesi basladi bulantilarim ben hasta oldum diye gidip hamile ciktim... yaaa bakalim bu topikten kac kiz kac erkek cikacak bende cok merak ediyorum bunu ama once saglikli ve hayirli olmalari onemli
Canım benim de yemek yedikten sonra çok sık olmasada hafif hafif oluyo sonra geçiyo kısa bi süre sonra. Bu aralar mümkün olduğunca üzülüp stres olmamaya çalış canım üzüntünün etkisi ağır oluyo bu süreçte. İnşallah bulantıların çok artmazda rahat bi hamilelik geçirsin :)var mı hala bulantınız peki. benim de özellikle akşamları ya da gece yatakta ara ara bulanır gibi oluyor ama çabuk geçiyor. sadece geçen bir şeye çok üzüldüm ağlarken ağlarken öğürtü geldi ve kustum. sonra da bulantı pek yaşamadım. benim adet öncesi de bulantı belirtim olur. korkarım benim de bol bulantılı geçicek. neyse yaşayıp görcez bakalım.
çok teşekkürler aynı dilekler sizin içinde geçerli.Canım benim de yemek yedikten sonra çok sık olmasada hafif hafif oluyo sonra geçiyo kısa bi süre sonra. Bu aralar mümkün olduğunca üzülüp stres olmamaya çalış canım üzüntünün etkisi ağır oluyo bu süreçte. İnşallah bulantıların çok artmazda rahat bi hamilelik geçirsin :)
sana yazdim cnmCanım bi onceki gebeliğin için çok üzüldüm gerçektenama hayırlısı buymuş demek ki ve gerçekten kap atışlarını duyup sonra atmadığını öğrensen çok daha üzülürdün .. Ben inanıyorum kii bu sefer çook iyi geçicek her şey ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz :) Sen de içini ferah tut canım inş her şey çook güzel olucak
Kizlarr merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu kan testi yaptırdım sonuç 25021 yazıyo ne Demek bu acaba yardim edin lutfenn
kızlar beta hcg sonucum 11
bana düşük geldi doktor pozitif dedi. benim gibi olup sonradan yükselen var mı[/QUAD
doktorun öyle dediyse öyledir emin ol. Bu dönem bebeğe en çok zarar veren şey bu streslerimizmis.
teşekkler paylaşım için daha geçen yedimdi nar. heem de daha yeni tutunmaya çalışırken. daha keseyi görmedik salı belli olucak bakalım bundan sonra da dikat ederim.Merhaba sevgili annişler
Nasılsıniz, bebisleriniz nasıl.
bir konuyu hatirlatmak istedim. Eski doktorum söylemişti. İlk 3 ay nar, maydanoz ve hurmayi çok fazla yemiyoruz. Düşük riskini artırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?