♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Kutlarim hamilesin inşallah...tekrar testlerini ihmal etme olurmu eger duzenli bir artis olursa anne olacaksin insallah benimde dusuk basladi degerlerim ama yukseliyor merak etme ve stres yapma oldumu hayirli olsuuuuuun. ...

Suan yemek yedigime pismanim var tabii ama artik kokular daha cok etiliyor ozellikle de agir kokular... sizde durum ne kizlar ???

Kutlarim hamilesin inşallah...tekrar testlerini ihmal etme olurmu eger duzenli bir artis olursa anne olacaksin insallah benimde dusuk basladi degerlerim ama yukseliyor merak etme ve stres yapma oldumu hayirli olsuuuuuun. ...
Çooook teşekkür ederim. İnşallah artmaya devam eder. İnşallah senin bebişin de seninle kalır :)

Ben bildiğim halde inadına gibi kendimi bunları yemekten alikoyamiyorum. Kabini diye hurmalari yiyip üstüne sıcak su içtim onu geçtim ben reformer e gidiyordum bebeğim tam tutunmaya çalışırken bilmeden fat block un üstünde 15 dk titredim. bebeğim yavrum yine tutunmus maşallah
Çok ugrasmamak lazım ben burasi dışında hiçbir şey okumuyorum bebeklerle ilgili. İlk bebekte yaptım onu hayatımı zorlaştırdim boşuna. Böyle normal halde daha mutluyum.

Canim ya cocugu 10 siddetinde sallamissin gece gece iyi güldüm Allah ım sana ve bebegine saglik sıhhat uzun omur versin canim benim

Canim ya cocugu 10 siddetinde sallamissin gece gece iyi güldüm Allah ım sana ve bebegine saglik sıhhat uzun omur versin canim benim

Amin cnm cumlemize inş.
Sorma cnm yaa hem de ne şiddet son Dk ya kadar karın Kası çalıştım bir de bilmeden. Nasipte ne varsa o oluyor. Tam teslimiyet ve tevekkül. Başka birşeye gerek yok.
Allah hep güldürsun cnm inş

Suan yemek yedigime pismanim var tabii ama artik kokular daha cok etiliyor ozellikle de agir kokular... sizde durum ne kizlar ???

Ben de kabızlık dışında bir durum yok kızlar. Ne bulantı ne iştahsızlık ne uyku. Geçen doktorum sordu bulantı var mı diye. Yok dedim. Keşke azıcık olsaydı dedi.

Ben de kabızlık dışında bir durum yok kızlar. Ne bulantı ne iştahsızlık ne uyku. Geçen doktorum sordu bulantı var mı diye. Yok dedim. Keşke azıcık olsaydı dedi.
Kuzum bu kisiden kisiye degisir ya takilma bunlara sen ona kalirsa benimkiler daha bilmeden basladi oda ayri bir komedi gerci benim durum tamamen ütopik birsey ama sukurler olsun geldi minnak bu sefer

Ah canım seni anlayabiliyorum ama her bebek yeni bir umuttur böyle düşün lütfen tabiiki ilk gebeliğinde yaşadığın olumsuzlukları unutamazsın ama biraz daha rahat olmaya çalış , üzülüp stres yapma lütfen.. Bu günlerde çok hassas bi süreçteyiz ve sende biliyosun kii bize en son iyi gelicek şey karamsarlık.. Karamsarlığı bırak canım ve biraz daha mutlu düşünmeye çalış ben inanıyorum ki hayırlısıyla bebeğinin kalp atışlarını da duyucaksın sağlıkla kucağına da alıcaksın :)

Merhaba sevgili annişler
Nasılsıniz, bebisleriniz nasıl.
bir konuyu hatirlatmak istedim. Eski doktorum söylemişti. İlk 3 ay nar, maydanoz ve hurmayi çok fazla yemiyoruz. Düşük riskini artırıyor.
Canım paylaşım için çok sağol maydanozu kullanmayayım o zaman bi süre .

neden canım keşke olsaydı dedi ki doktorun. sordun mu. bende de hiç bulantı yok. olması mı gerekiyormuş.

kızlar peki bi kasık ağrım filan yok bulantı kusma yok erken mi dah yoksa bi sorun mu var.1gün çok uykum vardı erkenden yattım uykuda gitti simdi sadece tuvalete cıkıyorum gece bi değişikilk o
ben de her kese hıc bı seyım yok dıyordum 5 cı haftamda,ama sımdı 6 cı haftamda cok kotuyum her seyden tıksınıyorum mıde bulantısı halsızlık uyku fena yaptı benı

neden canım keşke olsaydı dedi ki doktorun. sordun mu. bende de hiç bulantı yok. olması mı gerekiyormuş.

Korkmayin hemen oyle seymi olur herkes bulanti yasayacak uyuyacak diye bisey yok insanlar 6-7 ay anlamiyor degil mi her bunye faklidir benim doktorumda sana müstahak diyecek eminim henuz gitmedim ama bukadar ugrasirsan boyle olir diyecek saka ni
ben de her kese hıc bı seyım yok dıyordum 5 cı haftamda,ama sımdı 6 cı haftamda cok kotuyum her seyden tıksınıyorum mıde bulantısı halsızlık uyku fena yaptı benı

Hosgeldin mide arkadasimiz hosgeldin uykucu sirin hepimiz ayniyiz sanirim genel itibariyle bu bence bu ay olan bebeklerle alakali fazla gucluler

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum

Kuzum bu kisiden kisiye degisir ya takilma bunlara sen ona kalirsa benimkiler daha bilmeden basladi oda ayri bir komedi gerci benim durum tamamen ütopik birsey ama sukurler olsun geldi minnak bu sefer

Kucağına da gelsin inş sağlıkla hayirla tatlım

b

Bilmem. Hamilelik duygusu yasayayim Diye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…