- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.261
Evet cnmgözün aydın
Evet cnmgözün aydın
keseyi daha göremedim malesef 28 ekimde inşallah ben hayırlısıyla saglıklı bi kız istiyorum rabbim nasip ederse ama tabi şuanda önemli olan saglıklımı keseyi bide bebişi görsem içim rahatlıyacak yanii aynı durumdayızhmm muhtemelen doğum tarihlerimizde yakınolacak . gelişmeleri de birlikte takip edeceğiz inş. ben hala hamileyim diyemiyorum sadece bi kez kan testi yaptırdım ikinci gündü 300 lü bir değer çıktı. yani yumurtlama tarihine göre 2-3 hafta son adet tarihine göre 4 haaftalık hamile. şimdi on gün geçmesini bekliyorum keseyi görmeye gitmek için. önümüzdeki salı gideceğim inş.
cinsiyetleri çoktan belli oldu dna sından.artık Allah hangisini verdiyse. ya kız ya erkek başka seçenek yok :)
ben şimdilik sadece gebelik gerçekten var mı, sağlıkla devamıını görebilcekmiyim diye mrak içindeyim.
belki söylemişsinizdir ancak ben bazen nicknamelerden karıştırıyorum. siz kesesini gördünüz mü. takipte ne aşamadasınız. sanki göründü gibi bir yorumunuz mu vardı yksa başkası ile mi karıştırıyorum.
ohh ne güzel yaa bende tiksinir gibi oldum ama malesef ki bırakamdım çok dua ettim hamile kalırsam bırakim diye olmadı artık ilerleyen zamanlarda bakacaz bulantım falan yok benim ama kasık agrım çok bide kabızlık napcam bilmiyorumCnm ben de öğrenmeden önce sigara içiyordum. Günde 3-5 tane fazla değildi. Ama öğrenince vicdan azabı oldu son bir iki tane daha içtim. sonra tak diye kestim. Of en sonunda kurtuldum şu sigaradan da. İnanır mısın hiç ama hiç cnm istemiyor. Belki bulantıdan bilemiyorum. oh bu hamişlik çook hayırlı oldu bu bakımdan da. Bir türlü bırakamadığım sigaradan da kurtulmuş oldum.Yaşasın sağlıklı yaşam
hayırlı olsun degerin baya yüksekmiş ikiz olmasın maşallahKizlarr merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu kan testi yaptırdım sonuç 25021 yazıyo ne Demek bu acaba yardim edin lutfenn
hayırlı olsun hamilesinSağol canımbenimm
Selverrr nasilsin ya bu hulanti ve uyku ne olacak boyle sutu bugun neredeyse tepe tepe yuttum bi guzel yani var sabahtan buyana sadeec 1,5 sigara ictim gunden gune azaliyor cok sukur hep korkmustum nasil birakicam diye ama hâlolacak gibi bakalim simdilik...merak ediyorum simdi bidaha test yaptiricakmisin doktor kont.nezaman ???[/siagara bende de var ama bırakamıyorum malesef bakalım test yaptırmam bidaha hayırlısı artık 28 ekimde doktor ultrasonda bebegi görürüz dedi zamanda geçmiyo napcam bilmiyorum :
hiracım bende merak ediyorum cinsiyetleri kaç kız kaç erkek banada vuracak mı kız bebiş nasipsa bakalımEvet cok yakin bende 14 eylul son sat...ya bence siz daha sanslisiniz benim gecen hafta cumartesi basladi bulantilarim ben hasta oldum diye gidip hamile ciktim... yaaa bakalim bu topikten kac kiz kac erkek cikacak bende cok merak ediyorum bunu ama once saglikli ve hayirli olmalari onemli
Ah canım seni anlayabiliyorum ama her bebek yeni bir umuttur böyle düşün lütfen tabiiki ilk gebeliğinde yaşadığın olumsuzlukları unutamazsın ama biraz daha rahat olmaya çalış , üzülüp stres yapma lütfen.. Bu günlerde çok hassas bi süreçteyiz ve sende biliyosun kii bize en son iyi gelicek şey karamsarlık.. Karamsarlığı bırak canım ve biraz daha mutlu düşünmeye çalış ben inanıyorum ki hayırlısıyla bebeğinin kalp atışlarını da duyucaksın sağlıkla kucağına da alıcaksın :)
Herkese merhaba yine mide bulantısi uykudan kaldırdı beni
Allah razı olsun canım seninde bebeğin hayırlı olsunhayırlı olsun hamilesin
Esim kahvaltıya gotureyim seni diyor disarda kahvaltı yapmaya bayilan ben hic biyere gitmek hic birsey yemek istemiyorum. Bu bebekle anlasmamiz gerek yoksa boyle yaparsa 3 ay hem o hem ben ac gezeceyiz[QUOTra64, post: 37378023, member: 146194"]Ayneeeeen canim bende ayni durumdayim kalkicam başım dönüyor yatıcam midem durmuyor napiyom bilemedim...
Sagol canim cumlemiz bu tospikleri kucagimiza alalim cennet kokusu dolsun yuregimizeKucağına da gelsin inş sağlıkla hayirla tatlım
Merak etme bebiş şu an hiiiç etkilenmiyor yediklerinden , o vücut depondan besleniyor , olan sana olacak yaniEsim kahvaltıya gotureyim seni diyor disarda kahvaltı yapmaya bayilan ben hic biyere gitmek hic birsey yemek istemiyorum. Bu bebekle anlasmamiz gerek yoksa boyle yaparsa 3 ay hem o hem ben ac gezeceyiz
keseyi daha göremedim malesef 28 ekimde inşallah ben hayırlısıyla saglıklı bi kız istiyorum rabbim nasip ederse ama tabi şuanda önemli olan saglıklımı keseyi bide bebişi görsem içim rahatlıyacak yanii aynı durumdayız
Merak etme bebiş şu an hiiiç etkilenmiyor yediklerinden , o vücut depondan besleniyor , olan sana olacak yani
Canim beta hcg degerin iyi belki gec dollenmistir biraz sabret bakalim doktorunun dediklerine uy inşallah bi sorun yasamazsin hayirli olsuuuuuunkızlar benım beta hcg 10000 2 hafta adet gecikmesyle sonuç bu sizinde fikirlerinizi almak istiyorum biraz endişeliyim keseyide göremedik sizce normal bişey mi:S
hahaha , hep aynı durumdayız merak etmeEvet minik vampirler onlar biz ac ac takilalim onlar ohhh bizi yesin sabah sabah okadar midem bulandiki en sonunda annem sen niye bana yemek yedirmiyorsun ben seni nasil tasicam anlasalim gunde 3 kez yap bunu bende biseyler yiyim aserdirmek daha zevkli bak bide onu dene falan derken buldum kendimi sanirim cildiriciiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?