♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
keseyi daha göremedim malesef 28 ekimde inşallah ben hayırlısıyla saglıklı bi kız istiyorum rabbim nasip ederse ama tabi şuanda önemli olan saglıklımı keseyi bide bebişi görsem içim rahatlıyacak yanii aynı durumdayız

ohh ne güzel yaa bende tiksinir gibi oldum ama malesef ki bırakamdım çok dua ettim hamile kalırsam bırakim diye olmadı artık ilerleyen zamanlarda bakacaz bulantım falan yok benim ama kasık agrım çok bide kabızlık napcam bilmiyorum

hiracım bende merak ediyorum cinsiyetleri kaç kız kaç erkek banada vuracak mı kız bebiş nasipsa bakalım

Saol cnmmmm amin iinş bu kez her şey güzel olacak ben de sizlerle bu sevinci doyasıya yasiycam Allahimin izniyle :)

Reactions: BBD
[QUOTra64, post: 37378023, member: 146194"]Ayneeeeen canim bende ayni durumdayim kalkicam başım dönüyor yatıcam midem durmuyor napiyom bilemedim...[/QUOTE]
Esim kahvaltıya gotureyim seni diyor disarda kahvaltı yapmaya bayilan ben hic biyere gitmek hic birsey yemek istemiyorum. Bu bebekle anlasmamiz gerek yoksa boyle yaparsa 3 ay hem o hem ben ac gezeceyiz

[QUOTra64, post: 37378023, member: 146194"]Ayneeeeen canim bende ayni durumdayim kalkicam başım dönüyor yatıcam midem durmuyor napiyom bilemedim...
Esim kahvaltıya gotureyim seni diyor disarda kahvaltı yapmaya bayilan ben hic biyere gitmek hic birsey yemek istemiyorum. Bu bebekle anlasmamiz gerek yoksa boyle yaparsa 3 ay hem o hem ben ac gezeceyiz[/QUOTE]
Merak etme bebiş şu an hiiiç etkilenmiyor yediklerinden , o vücut depondan besleniyor , olan sana olacak yani

Esim kahvaltıya gotureyim seni diyor disarda kahvaltı yapmaya bayilan ben hic biyere gitmek hic birsey yemek istemiyorum. Bu bebekle anlasmamiz gerek yoksa boyle yaparsa 3 ay hem o hem ben ac gezeceyiz
Merak etme bebiş şu an hiiiç etkilenmiyor yediklerinden , o vücut depondan besleniyor , olan sana olacak yani [/QUOTE]

Evet minik vampirler onlar biz ac ac takilalim onlar ohhh bizi yesin sabah sabah okadar midem bulandiki en sonunda annem sen niye bana yemek yedirmiyorsun ben seni nasil tasicam anlasalim gunde 3 kez yap bunu bende biseyler yiyim aserdirmek daha zevkli bak bide onu dene falan derken buldum kendimi sanirim cildiriciiiiim

Sanirim senin 2 oglun var dimi canim valla tercih hakkin var ozaman ben suanda ne cikarsa bahtima modundayim

Merak etme bebiş şu an hiiiç etkilenmiyor yediklerinden , o vücut depondan besleniyor , olan sana olacak yani

Evet minik vampirler onlar biz ac ac takilalim onlar ohhh bizi yesin sabah sabah okadar midem bulandiki en sonunda annem sen niye bana yemek yedirmiyorsun ben seni nasil tasicam anlasalim gunde 3 kez yap bunu bende biseyler yiyim aserdirmek daha zevkli bak bide onu dene falan derken buldum kendimi sanirim cildiriciiiiim[/QUOTE]
hahaha , hep aynı durumdayız merak etme , bende sabah uyandığımda aşırı midem bulanıyordu , meğer açlıktanmış , bir şeyler yeyince hafifledim şükür , sık yememiz gerekiyor başka çaresi yok

kızlar benım beta hcg 10000 2 hafta adet gecikmesyle sonuç bu sizinde fikirlerinizi almak istiyorum biraz endişeliyim keseyide göremedik sizce normal bişey mi:S

kızlar benım beta hcg 10000 2 hafta adet gecikmesyle sonuç bu sizinde fikirlerinizi almak istiyorum biraz endişeliyim keseyide göremedik sizce normal bişey mi:S
Canim beta hcg degerin iyi belki gec dollenmistir biraz sabret bakalim doktorunun dediklerine uy inşallah bi sorun yasamazsin hayirli olsuuuuuun

hahaha , hep aynı durumdayız merak etme , bende sabah uyandığımda aşırı midem bulanıyordu , meğer açlıktanmış , bir şeyler yeyince hafifledim şükür , sık yememiz gerekiyor başka çaresi yok [/QUOTE]

Yesemde yemesemde ayniyim ya ama gecicek mutant gibiyiz kimse kendini taniyamiyor burda bakiyorum da valla alt ust etti bu minikler bizi biraz sabir lazimda bakalim neler yasicaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…