- 16 Ekim 2014
- 92
- 24
- 18
- 33
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.281
tsk ederim cnm seninde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dış gebelik olma ihtimali olabilir mi veya başka bişey :sCanim beta hcg degerin iyi belki gec dollenmistir biraz sabret bakalim doktorunun dediklerine uy inşallah bi sorun yasamazsin hayirli olsuuuuuun
hahaha , hep aynı durumdayız merak etme, bende sabah uyandığımda aşırı midem bulanıyordu , meğer açlıktanmış , bir şeyler yeyince hafifledim şükür , sık yememiz gerekiyor başka çaresi yok
Sagol canim cumlemiz bu tospikleri kucagimiza alalim cennet kokusu dolsun yuregimize
aynen hiracım siz şanslısınız benden benim son hakkımmış gibi geliyo aslında düşünmüyodum ama gönül işte bide kız olsun istiyo tabii kısmet olursa inşallahSanirim senin 2 oglun var dimi canim valla tercih hakkin var ozaman ben suanda ne cikarsa bahtima modundayim
Selam kızlar
bebeklerin dogacagi muhtemelen tarihlere bakıyorum da, ben biraz önde gidiyorum galiba.. :) 09-06-2015 görünüyor. sizlere faydali olması için doktorumun söylediği önemli detayları burdan hemen paylaşırım
doğumu bana yakın olan var mı acaba???[/QU
ne güzel bi tarih benimde öle olas keşke benim dogum tarihimama genelde 10 gün önceden dogarlar hayırlısı
Benim tek belirtim goguslerimin agrimasi o da olmasa inanamicam hamile olduğuma nerdeyse. Ne bulantı nr halsizlik ne uyku hali ne kramp hiç bişi yok. Gariplik bende heralde
tsk ederim cnm seninde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dış gebelik olma ihtimali olabilir mi veya başka bişey :s
aynen hiracım siz şanslısınız benden benim son hakkımmış gibi geliyo aslında düşünmüyodum ama gönül işte bide kız olsun istiyo tabii kısmet olursa inşallah
Öyle canım annelik kolay değil, sağlıklı olsun da sıpalar , razı olacağız başımıza gelenlere ne yapalımYesemde yemesemde ayniyim ya ama gecicek mutant gibiyiz kimse kendini taniyamiyor burda bakiyorum da valla alt ust etti bu minikler bizi biraz sabir lazimda bakalim neler yasicaz daha
Tsk ederim canm rahatladm biraz haklisin sabretmek lazmBunlar icin henuz erken biraz daha sabret hemen korkma doktorun seni ayrintili bilgilendirir canim sabret evhamdan uzak kal...bizlerde senin gibi endiseliyiz henuz kese gormeyenlerde var sabretmelisin seni cok iyi anliyorum ama sakin ol canim benim...gyzel dileklerin icin tesekkur ederim
Öyle canım annelik kolay değil, sağlıklı olsun da sıpalar , razı olacağız başımıza gelenlere ne yapalım
inş Allah gönlünüze göre verir. sizin kontrol 28 ekim mi. ben ilk defa gidicem daha doktora ayın 21 ini bekliyorum. son adetimden sonra 35 gün geçmiş olucak. sizce erken mi boşunamı gitmiş olurum. bn bir an önce hamilemiyim değilmiyim kesinleşsin istiyorıum sanırım.aynen hiracım siz şanslısınız benden benim son hakkımmış gibi geliyo aslında düşünmüyodum ama gönül işte bide kız olsun istiyo tabii kısmet olursa inşallah
Erken değil. Zamanlama tam cnm geç bile sayılır. Güzel haberi al bir an önceinş Allah gönlünüze göre verir. sizin kontrol 28 ekim mi. ben ilk defa gidicem daha doktora ayın 21 ini bekliyorum. son adetimden sonra 35 gün geçmiş olucak. sizce erken mi boşunamı gitmiş olurum. bn bir an önce hamilemiyim değilmiyim kesinleşsin istiyorıum sanırım.
inş en azından bi kese bi nokta birşey gözükür değil mi bir aksilk yoksa. Salı günü gideceğiz inş çok heyecanlıyım bunun için. umarım bir aksilik çıkmaz.Erken değil. Zamanlama tam cnm geç bile sayılır. Güzel haberi al bir an önce
Kizlaaar bisey sorucam size kan sulandirici kullanan varmi aramizda ???
merak ettim kullanan varsa yazabilirmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?