- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.301
Ayneeeeen canim bende ayni durumdayim kalkicam başım dönüyor yatıcam midem durmuyor napiyom bilemedim...
Çıkmaz inş. kesesi de ordadir umarım. Hemen ver güzel haberleri bizeinş en azından bi kese bi nokta birşey gözükür değil mi bir aksilk yoksa. Salı günü gideceğiz inş çok heyecanlıyım bunun için. umarım bir aksilik çıkmaz.
bu ay tutmadı benim bebiş kızlarerkende oldum anlamadım
benim bir kızım var zaten cnm 2. çocuk istiyoruz şimdi bakalım hayırlısı :) kızıma kardeş olsun istiyoruzBir sonrakine inş üzülme. Ben o kadar ayarladim olmadı tam bıraktım bebek geldi
Öyle canım annelik kolay değil, sağlıklı olsun da sıpalar , razı olacağız başımıza gelenlere ne yapalım
canm miniğimizin dün kalp atışlarını duyduk dediğin gb şimdi senim için dua ediyorum ama 15 gün bekleme bence ben erken diye düşünüyodum kalp atışları için ama biz 5+5 te duymuş olduk :)Bana da fazla geldi yok bu sefer devlete gittim diğerinde özeldi her hafta çağırıyordu 8.haftaya kadar uçkere ggirmiştim düşün.. Yine öyle olur diye bi de sanki iki aydan sonrası olmiycak hissiyle özele gerek duymadımdevlete gidiyorum.. Ama çok geç çağırdı gibi geldi bana.. Ama bekliycem artik mecbur hayırlısı... Haberlerini bekliyorumcnmmm iinş sen benden önce kalp atışını duyacaksin sonra bana dua edeceksin inş oya da duyar diye :)
. hira[/QUOTE]Aynen canim ayneeeeen ben raziyim ignemi olmaya gittim kadin ignemi yapti koltiga zimbami anlayamadik esim acaip sinirlendi kolum mosmor suanda valla siddete hayir diyorlarda ama bizimkide can zaten igne cok yakiyor bide hergun olcam ben onu yer kalmiyor sonra okadar insafsizlarki valla zor dayandim ya
hayirlisi olsun canim takma kafana stres en buyuk gebelik dusmani rabbim gonlune gore verir insallahbu ay tutmadı benim bebiş kızlarerkende oldum anlamadım
hiracim ne icin igne oluyosun[/QUOTE]. hira
canm miniğimizin dün kalp atışlarını duyduk dediğin gb şimdi senim için dua ediyorum ama 15 gün bekleme bence ben erken diye düşünüyodum kalp atışları için ama biz 5+5 te duymuş olduk :)
Gececek canim sabretmemiz lazim ama hal mecal kalmiyorki bugun ilkkez canim bisey çekti bakalim yiyince durum ne olacak...isim vermiyorum ki ulasabilen olur ulasamayan olur diyeKızlaar ben de çok kötüyüm: bu bulantı mahvetti beni, uyku bile uyuyamıyorum ,mütemadiyen bulanıyor yüzüm yeşil oldu yaa
Allah Allaaahh,,,,ne biçim hemşire o öyle , bazıları öyle oluyor çok sinir bozucu , koyun tepkinizi tabiiAynen canim ayneeeeen ben raziyim ignemi olmaya gittim kadin ignemi yapti koltiga zimbami anlayamadik esim acaip sinirlendi kolum mosmor suanda valla siddete hayir diyorlarda ama bizimkide can zaten igne cok yakiyor bide hergun olcam ben onu yer kalmiyor sonra okadar insafsizlarki valla zor dayandim ya
İnşallah canım... bulantılar 8. haftada en yoğun oluyormuş - beni de bitirdi yerimden kalkamıyorum ...Gececek canim sabretmemiz lazim ama hal mecal kalmiyorki bugun ilkkez canim bisey çekti bakalim yiyince durum ne olacak...isim vermiyorum ki ulasabilen olur ulasamayan olur diye
tş.ederz canım rabbim biran önce bu güzel duyguyu size de nasip etsinCanım çok sevindimm Allahım bizede nasip etsin bu duyguyu maşallah size :)
tş.ederz canım rabbim biran önce bu güzel duyguyu size de nasip etsin:) ama dr.keseye yakın küçük bir kanama gördü Progestan diye bir ilaç verdi belki düşük riski olabilir diye bide birçok test yaptırdı kan ve idrar testleri kan değerlerim iyi de idrarımda bol bakteri görüldü onun içinde Monurol diye bir kez içimlik toz bir ilaç verdi biraz canım sıkıldı bunlara idrardan kültür testi yaptırdım sonucu hormon test sonuçlarıyla cuma günü alıcam inş. bir sorun olmaz biraz tedirginim zaten idrar yolu sorunlarım bir kaç yıldır bırakmıyodu peşimi şimdi bebeğime zarar verir düşüncesi çok üzüyo beni
canım öncelikle tebrik ederim Rabbim yar ve yardımcın olsun inş. :) ama sakın stres yapma bende kullandım progestonu hatta 8 ay boyunca ilacın yanısıra bide iğnesini oluyodum 2 günde bir çok acı veren bi iğne ama herşey evlatlarımız için. progestan bebeğini rahime daha iyi tutundurmak için biliyosun .. istenen ve beklnen gebelikleri riske atmamak için verio dr lar :) sakın üzme kendinitş.ederz canım rabbim biran önce bu güzel duyguyu size de nasip etsin:) ama dr.keseye yakın küçük bir kanama gördü Progestan diye bir ilaç verdi belki düşük riski olabilir diye bide birçok test yaptırdı kan ve idrar testleri kan değerlerim iyi de idrarımda bol bakteri görüldü onun içinde Monurol diye bir kez içimlik toz bir ilaç verdi biraz canım sıkıldı bunlara idrardan kültür testi yaptırdım sonucu hormon test sonuçlarıyla cuma günü alıcam inş. bir sorun olmaz biraz tedirginim zaten idrar yolu sorunlarım bir kaç yıldır bırakmıyodu peşimi şimdi bebeğime zarar verir düşüncesi çok üzüyo beni
bende 8. haftada duymuştum kalp atışlarını canım bazen olabiliyor demişti doktorum.. stres gebeliğin en büyük düşmanı unutmaCanım sıkma canını Allahın izni ile bişey olmaz inşallah. Progestan düşüğü önlüyor bi arkadaşım kullanıyordu. Erkenden bebeğini gördün ne güzel kalp atışlarını da duydun ne güzel :) ben şuan 7+2 yim, tam 8+0 olunca gitmiş olucam ama geç döllenme olduğu için yoksa bende duymuş olurdum çoktan. bu da beni biraz sıkıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?