♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bende de devamli midem kaziniyor surekli yemek yemem lazim acken midem bulaniyor toksam rahatim..

inş en azından bi kese bi nokta birşey gözükür değil mi bir aksilk yoksa. Salı günü gideceğiz inş çok heyecanlıyım bunun için. umarım bir aksilik çıkmaz.
Çıkmaz inş. kesesi de ordadir umarım. Hemen ver güzel haberleri bize

Öyle canım annelik kolay değil, sağlıklı olsun da sıpalar , razı olacağız başımıza gelenlere ne yapalım

Aynen canim ayneeeeen ben raziyim ignemi olmaya gittim kadin ignemi yapti koltiga zimbami anlayamadik esim acaip sinirlendi kolum mosmor suanda valla siddete hayir diyorlarda ama bizimkide can zaten igne cok yakiyor bide hergun olcam ben onu yer kalmiyor sonra okadar insafsizlarki valla zor dayandim ya [/QUOTE]. hira

canm miniğimizin dün kalp atışlarını duyduk dediğin gb şimdi senim için dua ediyorum ama 15 gün bekleme bence ben erken diye düşünüyodum kalp atışları için ama biz 5+5 te duymuş olduk :)

. hira[/QUOTE]
hiracim ne icin igne oluyosun

Kızlaar ben de çok kötüyüm: bu bulantı mahvetti beni, uyku bile uyuyamıyorum ,mütemadiyen bulanıyor yüzüm yeşil oldu yaa
Gececek canim sabretmemiz lazim ama hal mecal kalmiyorki bugun ilkkez canim bisey çekti bakalim yiyince durum ne olacak...isim vermiyorum ki ulasabilen olur ulasamayan olur diye

Allah Allaaahh,,,,ne biçim hemşire o öyle , bazıları öyle oluyor çok sinir bozucu , koyun tepkinizi tabii Allah yardım etsin canım...[/QUOTE]

Canimin acisindan gozumden yas geldi butungun kolum agridi sonra kiziyorlar bide ya bize saldiriyorlar diye orada isini adam gibi yapsa sorun degil hamile olmasam ben bukadar kolay kurtulamazdi o ama neyse dedim gerilmeyecegim...Rabbim baska hastalarina sabir versin dikis falan atsa nasil olacak Allah bilir yani buluyor bizi bunlar ya hayirlisi yarindan itibaren kendi hemsirelerim yapacak nasipse cok şükür. ..

Gececek canim sabretmemiz lazim ama hal mecal kalmiyorki bugun ilkkez canim bisey çekti bakalim yiyince durum ne olacak...isim vermiyorum ki ulasabilen olur ulasamayan olur diye
İnşallah canım... bulantılar 8. haftada en yoğun oluyormuş - beni de bitirdi yerimden kalkamıyorum ...Hayırlısıyla geçse günler bir an önce... Hamişlikten önce sapasağlam olan midemi tanıyamıyorum. Zormuş zor Allah hepimize kolaylık versin.
Kalp atımı duyan hamişleri kutluyorum bu arada...

Canım çok sevindimm Allahım bizede nasip etsin bu duyguyu maşallah size :)
tş.ederz canım rabbim biran önce bu güzel duyguyu size de nasip etsin :) ama dr.keseye yakın küçük bir kanama gördü Progestan diye bir ilaç verdi belki düşük riski olabilir diye bide birçok test yaptırdı kan ve idrar testleri kan değerlerim iyi de idrarımda bol bakteri görüldü onun içinde Monurol diye bir kez içimlik toz bir ilaç verdi biraz canım sıkıldı bunlara idrardan kültür testi yaptırdım sonucu hormon test sonuçlarıyla cuma günü alıcam inş. bir sorun olmaz biraz tedirginim zaten idrar yolu sorunlarım bir kaç yıldır bırakmıyodu peşimi şimdi bebeğime zarar verir düşüncesi çok üzüyo beni

Canım sıkma canını Allahın izni ile bişey olmaz inşallah. Progestan düşüğü önlüyor bi arkadaşım kullanıyordu. Erkenden bebeğini gördün ne güzel kalp atışlarını da duydun ne güzel :) ben şuan 7+2 yim, tam 8+0 olunca gitmiş olucam ama geç döllenme olduğu için yoksa bende duymuş olurdum çoktan. bu da beni biraz sıkıyorrr

kızlar aramızda tam kan testleri, tam idrar testleri, tam serum testi, TSH (tiroid- stimülan- hormon) testlerini yaptıran var mı ?

canım öncelikle tebrik ederim Rabbim yar ve yardımcın olsun inş. :) ama sakın stres yapma bende kullandım progestonu hatta 8 ay boyunca ilacın yanısıra bide iğnesini oluyodum 2 günde bir çok acı veren bi iğne ama herşey evlatlarımız için. progestan bebeğini rahime daha iyi tutundurmak için biliyosun .. istenen ve beklnen gebelikleri riske atmamak için verio dr lar :) sakın üzme kendini

bende 8. haftada duymuştum kalp atışlarını canım bazen olabiliyor demişti doktorum.. stres gebeliğin en büyük düşmanı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…