- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.321
kızlar aramızda tam kan testleri, tam idrar testleri, tam serum testi, TSH (tiroid- stimülan- hormon) testlerini yaptıran var mı ?
bende 8. haftada duymuştum kalp atışlarını canım bazen olabiliyor demişti doktorum.. stres gebeliğin en büyük düşmanı unutma
valla ikiside vardı bende adet tarihimle gebelik haftası tutmamıştı .. 16 haftalık kürtaj geçirip 1 sene sonra anca hamile kalabilmiştim ve korkuyodum onunda etkiisi vardı . şimdi yine hamile kalmaya çalışıyorum hayırlıısıyla :)Canım sende geç döllene var mıydı? yoksa stres yaptığın için mi 8. haftada görmüş oldun.
valla ikiside vardı bende adet tarihimle gebelik haftası tutmamıştı .. 16 haftalık kürtaj geçirip 1 sene sonra anca hamile kalabilmiştim ve korkuyodum onunda etkiisi vardı . şimdi yine hamile kalmaya çalışıyorum hayırlıısıyla :)[/Q
İnşallah canım Allahım tez zamanda nasip etsin
idrarda gebelik pozitif çıktıysa çooook büyük ihtimalle gebesindir canım hayırlı olsun :) ama hemen dr dan randevu al ve kanda baktır zaman geçmedenSelam kızlar bende dün evde test yaptım pozitif çıktı ama kan testi yaptırmadan emin olamıyorum test yaptırdıktan sonra sonuç bildiririm size ilk hamileligim destege ihtiyacım var dünden beri aklimdan neler geçti neler birbirimize yardimci olsak iyi olur bence opuldunuz canlar
Oyyyy gozunaydin cnmmmm çok sevindim yaa inş ben de duyarim cnm aynen Dr geç çağırdı ama ben erken gitcem bi de başka Dra ggitcem bu Dr u sevemedim .. Zaten doğumlara da girmiyormus napim daha.. Bu hafta içi cuma giderim belki cnm dualrin için çok çok tesekkur ederim Allah razi olsun cnmmm bnm :)canm miniğimizin dün kalp atışlarını duyduk dediğin gb şimdi senim için dua ediyorum ama 15 gün bekleme bence ben erken diye düşünüyodum kalp atışları için ama biz 5+5 te duymuş olduk :)
canım sende sıkma canını inş. sende duyacaksın o mucizevi sesi azıcık daha sabret :) ayyy bu Progestan mahvetti beni kafam bir milyom dr.demişti biraz sersemlik yapacak diye ama ne birazı bayılacak gb dönüyo kafam gözüm şuanCanım sıkma canını Allahın izni ile bişey olmaz inşallah. Progestan düşüğü önlüyor bi arkadaşım kullanıyordu. Erkenden bebeğini gördün ne güzel kalp atışlarını da duydun ne güzel :) ben şuan 7+2 yim, tam 8+0 olunca gitmiş olucam ama geç döllenme olduğu için yoksa bende duymuş olurdum çoktan. bu da beni biraz sıkıyorrr
canım sende sıkma canını inş. sende duyacaksın o mucizevi sesi azıcık daha sabret :) ayyy bu Progestan mahvetti beni kafam bir milyom dr.demişti biraz sersemlik yapacak diye ama ne birazı bayılacak gb dönüyo kafam gözüm şuanbide günde 3 gün içmem gerekiyomuş ama ben 2 defa içiyorum zaten mide bulantısı aldı başını gidiyo
tş.ederm evet dr.küçük bir düşük ihtimali görmüş olsa da verdi bu ilacı bana bunu fazla takmadım da idrarımın bozuk çıkması daha fazla sıktı canımıcanım öncelikle tebrik ederim Rabbim yar ve yardımcın olsun inş. :) ama sakın stres yapma bende kullandım progestonu hatta 8 ay boyunca ilacın yanısıra bide iğnesini oluyodum 2 günde bir çok acı veren bi iğne ama herşey evlatlarımız için. progestan bebeğini rahime daha iyi tutundurmak için biliyosun .. istenen ve beklnen gebelikleri riske atmamak için verio dr lar :) sakın üzme kendini
Yaptırdı doktorum ama sonuçları kalp atışı için geldiğinde değerlendiririz dedi , 28inde gideceğim nasipse kalp atışına :)kızlar aramızda tam kan testleri, tam idrar testleri, tam serum testi, TSH (tiroid- stimülan- hormon) testlerini yaptıran var mı ?
peki canım sonuçları nasıl çıktı benim açlık kan şekerim 103 çıktı aralığı 70-110 yazıyo dr.buna herhangi bir yorum yapmadı ama bana sınıra yaklaşmış olmam biraz tedirgin etti seninki kaç ? yakınlarımdan duyduğum kadarıyla yaşıma göre 80-90larda olması gerekiyomuş aklım bulandı bunaCanım benim doktorum yaptırttı bana 4 tüp kan aldılar. 8-9 adet test için
canm hayırlısıyla sende hamiş kalırsın inş.sağlıkla ama geçmişi unutup stresten uzaklaşarak başlamak gerek önceliklevalla ikiside vardı bende adet tarihimle gebelik haftası tutmamıştı .. 16 haftalık kürtaj geçirip 1 sene sonra anca hamile kalabilmiştim ve korkuyodum onunda etkiisi vardı . şimdi yine hamile kalmaya çalışıyorum hayırlıısıyla :)
tş.ederz oya teyzesiOyyyy gozunaydin cnmmmm çok sevindim yaa inş ben de duyarim cnm aynen Dr geç çağırdı ama ben erken gitcem bi de başka Dra ggitcem bu Dr u sevemedim .. Zaten doğumlara da girmiyormus napim daha.. Bu hafta içi cuma giderim belki cnm dualrin için çok çok tesekkur ederim Allah razi olsun cnmmm bnm :)
tş.ederz oya teyzesicanm kararında çok iyi etmişsin bence o dr. bana da bi tuhaf geldi sen 6.haftanı doldur git ve miniğini ve kalp atışlarını hayırlısıyla gör&duy annişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?