- 9 Ekim 2014
- 164
- 88
- 38
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.341
zaten böyle isyan anlarımda o kalbinin sesi çınlıyor kulağımda hemen o iç sesimi susturuyorm rabbim bian önce sizlere de nasip etsin bu duyguyu canm benm :)Ayyy kıyamam canım yaa inş. herşey güzel olsunda hepsi geçecek meleğinin kalp sesini düşün :)
vermedimi gerçekten peki başka bir ilaç verdimi şimdi bu dr.a daha fazla bir uyuzlandım canımProgestan ne arkadaşlar düşüğü engelliyor demissiniz nasıl yani Dr bana niye vermedi
git canım cuma günü birde o ilk dr.bir daha hiç gitmeGidicem cnm su an 5+3 üm sence ne zaman gidim ? cuma mesela 6+1 oluyorum ?
Vermedi ya ;( kürtaj olduğumu falan bile ben o sormadan ssöyledim sanki dinlemiyor bile bi elevit verdi bi de ferrum fort ;/vermedimi gerçekten peki başka bir ilaç verdimi şimdi bu dr.a daha fazla bir uyuzlandım canım
Gitmem dahagit canım cuma günü birde o ilk dr.bir daha hiç gitme
canm Progestan düşük riski olan bebek için bebeği rahimde tutunmasını sağlayan çok bilin dik bir ilaç benim dr.kese kenarında küçük bir kanama gördüğü için hemen yazdı bana hem bebeğin gelişiminde de etkili bir ilaç dedi ama bu ilaç normalde daha önce düşük yapmış olanlara ilk aşamada veriliyo diye biliyorum kese göründükten sonra belki senin dr.kalp sesini duymayı da beklemiş olabilir mi acabaProgestan ne arkadaşlar düşüğü engelliyor demissiniz nasıl yani Dr bana niye vermedi
canm Progestan düşük riski olan bebek için bebeği rahimde tutunmasını sağlayan çok bilin dik bir ilaç benim dr.kese kenarında küçük bir kanama gördüğü için hemen yazdı bana hem bebeğin gelişiminde de etkili bir ilaç dedi ama bu ilaç normalde daha önce düşük yapmış olanlara ilk aşamada veriliyo diye biliyorum kese göründükten sonra belki senin dr.kalp sesini duymayı da beklemiş olabilir mi acaba[/QUOTE
sey vermedi bi de ben aslında düşük de yapmadım tam düşük değil yani kanama vs olmadı hic kalp atışıyoktu ggelişim yoktu yani.. Off ne bilim
aaa evt cnm ya senide düşük yoktu ki doğru sen öle sorunca ben de şaşırttım ondan vermemiştir canım sıkma canını ama sen başka bir dr.a da görün yakın zamanda canm benim dr.kalp atışı için gittiğimizde kesenin yanında küçük bir kanama gördüğü için verdi ilacı bende bilemiyorum şimdi açıkçasıSenin Dr un kalp atışını duyduktan sonra mi verdi canm yoksa ilk gittiğinde mi verdi ? Benim keseye baktı herşey normal dedi bi kanhhapı vericem sana dedi bide vitamin dedi düşükle ilgili bo
Canim son durim ne benimde gecen persembe 80.8 di yarin yine tekrar testim var sende durum ne biraz endiseleniyorum bugunlerde ben ya sabretmem lazim ama ne biliyim bi duysaydik bonbonlarin kalbini de kalbimize huzur olsaydi...Benim daha kese bile görünmedi. hcg değerim de düşüktü daha 85. Ama doktor bana da progestan verdi önlem amaçlı
Bu arada canim yarin benim bat gecikmem 9 gun oluyo senin nasil ???Benim daha kese bile görünmedi. hcg değerim de düşüktü daha 85. Ama doktor bana da progestan verdi önlem amaçlı
peki canım sonuçları nasıl çıktı benim açlık kan şekerim 103 çıktı aralığı 70-110 yazıyo dr.buna herhangi bir yorum yapmadı ama bana sınıra yaklaşmış olmam biraz tedirgin etti seninki kaç ? yakınlarımdan duyduğum kadarıyla yaşıma göre 80-90larda olması gerekiyomuş aklım bulandı bunabide idrar testinin sonucu nasıl çıktı bende bol bakteri görüldü idrar kültür testi yaptırdı dr. diğer kan değerlerim çok düzgün şükür
ohhh ne güzel hadi hayırlısı..benim daha ilk..düşük yaptığım bebekte çok heyecanlıydım bunda hiç heyecan yokbenim bir kızım var zaten cnm 2. çocuk istiyoruz şimdi bakalım hayırlısı :) kızıma kardeş olsun istiyoruz
canım sende sıkma canını inş. sende duyacaksın o mucizevi sesi azıcık daha sabret :) ayyy bu Progestan mahvetti beni kafam bir milyom dr.demişti biraz sersemlik yapacak diye ama ne birazı bayılacak gb dönüyo kafam gözüm şuanbide günde 3 gün içmem gerekiyomuş ama ben 2 defa içiyorum zaten mide bulantısı aldı başını gidiyo
Canim kan sulandirici oluyorum hergun 1 igne suanda 12.hafta ya kadar boyle sonra ya kesecekler yada 9 ay dogurana kadar devam edecekmisim... amaaa coook yakiyor igne ya... .[/QUOT ahhh gebelik için özelse dayanacaksın napcan idare ethiracim ne icin igne oluyosun
şimdiden hayırlı olsun canım stres yapma yeter emin ol devamı hayırlısıyla gelir inşallahSelam kızlar bende dün evde test yaptım pozitif çıktı ama kan testi yaptırmadan emin olamıyorum test yaptırdıktan sonra sonuç bildiririm size ilk hamileligim destege ihtiyacım var dünden beri aklimdan neler geçti neler birbirimize yardimci olsak iyi olur bence opuldunuz canlar
bende yaşadım aynı şeyi cnm aslında heyecan varda insan korkuusundan anlayamıyo 3. ayı atlattıktan sonra rahatlarsın :) benim daha kötüydü ilki inan 16 haftalıkken bebeğimi aldılar yaşıyodu hemde çok zor günler geçirdim ama Rabbim çok büyük nur topu gibi bir kız evlat verdi bana şükürler olsun :) sende hayırlıısıyla kucağına alınca böyle olcaksın :) sen hangi şehirdesin?ohhh ne güzel hadi hayırlısı..benim daha ilk..düşük yaptığım bebekte çok heyecanlıydım bunda hiç heyecan yok
Sagol canim ınşallahşimdiden hayırlı olsun canım stres yapma yeter emin ol devamı hayırlısıyla gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?