♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ayyy kıyamam canım yaa inş. herşey güzel olsunda hepsi geçecek meleğinin kalp sesini düşün :)
zaten böyle isyan anlarımda o kalbinin sesi çınlıyor kulağımda hemen o iç sesimi susturuyorm rabbim bian önce sizlere de nasip etsin bu duyguyu canm benm :)

vermedimi gerçekten peki başka bir ilaç verdimi şimdi bu dr.a daha fazla bir uyuzlandım canım
Vermedi ya ;( kürtaj olduğumu falan bile ben o sormadan ssöyledim sanki dinlemiyor bile bi elevit verdi bi de ferrum fort ;/

Progestan ne arkadaşlar düşüğü engelliyor demissiniz nasıl yani Dr bana niye vermedi
canm Progestan düşük riski olan bebek için bebeği rahimde tutunmasını sağlayan çok bilin dik bir ilaç benim dr.kese kenarında küçük bir kanama gördüğü için hemen yazdı bana hem bebeğin gelişiminde de etkili bir ilaç dedi ama bu ilaç normalde daha önce düşük yapmış olanlara ilk aşamada veriliyo diye biliyorum kese göründükten sonra belki senin dr.kalp sesini duymayı da beklemiş olabilir mi acaba

Senin Dr un kalp atışını duyduktan sonra mi verdi canm yoksa ilk gittiğinde mi verdi ? Benim keseye baktı herşey normal dedi bi kanhhapı vericem sana dedi bide vitamin dedi düşükle ilgili bo

Mesajimin yarısı senden alintiladigim mesaja gitmiş orayı da oku cnm

Senin Dr un kalp atışını duyduktan sonra mi verdi canm yoksa ilk gittiğinde mi verdi ? Benim keseye baktı herşey normal dedi bi kanhhapı vericem sana dedi bide vitamin dedi düşükle ilgili bo
aaa evt cnm ya senide düşük yoktu ki doğru sen öle sorunca ben de şaşırttım ondan vermemiştir canım sıkma canını ama sen başka bir dr.a da görün yakın zamanda canm benim dr.kalp atışı için gittiğimizde kesenin yanında küçük bir kanama gördüğü için verdi ilacı bende bilemiyorum şimdi açıkçası ama sen folik asit kullanıyosun dimi onu sakın aksatma senin tam kan testlerini yaptırdıda mı sana kan ilacı verdi hemen o dr. canım bana o testleri yeni yaptı kan değerlerim normal old.için sana kan ilacını birkaç ay sonra başlatacam dedi şimdilik folik asitten onun takviyesini de alıyosun dedi :)

Benim daha kese bile görünmedi. hcg değerim de düşüktü daha 85. Ama doktor bana da progestan verdi önlem amaçlı

Benim daha kese bile görünmedi. hcg değerim de düşüktü daha 85. Ama doktor bana da progestan verdi önlem amaçlı
Canim son durim ne benimde gecen persembe 80.8 di yarin yine tekrar testim var sende durum ne biraz endiseleniyorum bugunlerde ben ya sabretmem lazim ama ne biliyim bi duysaydik bonbonlarin kalbini de kalbimize huzur olsaydi...

Kizlar bende ekimi yakalanlardanim su an 4 haftanin icindeyiz hafta içi öğrendim beta HCG degerlerim 27-33-123 haftaya ctesi kontrol var 5 haftalık olucaz umarim güzel şeyler görebiliriz bu arada kan pihtilasmam var o yüzden iğne kullaniyorum iğneye çabucak başlayabilmek için erkenden öğrenmek istedim Rabbim de nasip etti 3+3 te belli etti kendini bebisim umarim çok güzel olur her şey hepimiz icin

Canım cuma günü randewum var o zaman yorumlayacak doktor . Sen özele mi devlete mi gidiyorsun canım? ayrıca hangi şehirden din?

benim bir kızım var zaten cnm 2. çocuk istiyoruz şimdi bakalım hayırlısı :) kızıma kardeş olsun istiyoruz
ohhh ne güzel hadi hayırlısı..benim daha ilk..düşük yaptığım bebekte çok heyecanlıydım bunda hiç heyecan yok

düşük riski çok mu yüksek de o kadar fazla kullanıyorsun acaba cnm... benim doktorum da verdi bana progestanı.. progesteron hormonum düşük çıktı..gece yatarken vajinadan kullandım ben hiç bir sıkıntı olmadı..gece yatmadan kullan istersen..içinde de günde 1 defa yazıyor..doktora tekrar sor istersen cnm günde 3 biraz fazla sanki..baş dönmeleri fena olur..

hiracim ne icin igne oluyosun
Canim kan sulandirici oluyorum hergun 1 igne suanda 12.hafta ya kadar boyle sonra ya kesecekler yada 9 ay dogurana kadar devam edecekmisim... amaaa coook yakiyor igne ya... .[/QUOT ahhh gebelik için özelse dayanacaksın napcan idare et

şimdiden hayırlı olsun canım stres yapma yeter emin ol devamı hayırlısıyla gelir inşallah

ohhh ne güzel hadi hayırlısı..benim daha ilk..düşük yaptığım bebekte çok heyecanlıydım bunda hiç heyecan yok
bende yaşadım aynı şeyi cnm aslında heyecan varda insan korkuusundan anlayamıyo 3. ayı atlattıktan sonra rahatlarsın :) benim daha kötüydü ilki inan 16 haftalıkken bebeğimi aldılar yaşıyodu hemde çok zor günler geçirdim ama Rabbim çok büyük nur topu gibi bir kız evlat verdi bana şükürler olsun :) sende hayırlıısıyla kucağına alınca böyle olcaksın :) sen hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…