♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
tş.ederm evet dr.küçük bir düşük ihtimali görmüş olsa da verdi bu ilacı bana bunu fazla takmadım da idrarımın bozuk çıkması daha fazla sıktı canımı
idrar yolu enfeksiyonları genelde oluyo gebelerde asıl onu hiiiç takma kafana :) bende oldum 2 dk da bi çişe gidiyodum yanıyodu bide yaparken sormuştum doktora bebeğe zararı var mı diye önlem alınması gereken bişey ilerlemesin diye hemen hemen her gebede olur demişti rahat olllll böle herşeyi kafana takarsan bebeğinde üzülür onun daha canı ne ki üzüyosun annesi :)

Valla bana ilac oldun umut oldun dualarim seninle canim gece yarisi oldu uyuyamadim heyecandan

Canim kan sulandirici oluyorum hergun 1 igne suanda 12.hafta ya kadar boyle sonra ya kesecekler yada 9 ay dogurana kadar devam edecekmisim... amaaa coook yakiyor igne ya... .[/QUOT ahhh gebelik için özelse dayanacaksın napcan idare et

Dayaniyorum dayanicam dayanmaliyim

Cnm BN folik asiti bıraktım çünkü ferrum da kan hapında yani folik de var.kan tahlillerini ben sağlık ocağında yaptırmıştim Dr ona bakarak ilaç yazdı. Düşük gördü herhalde ne bilim. Folik kullanıyodum ben bi iki haftadır ama Dr a soylememistim unuttum o da ona göre icinde folik olan bi ilaç verdi sanırım o yüzden ben de ikisini birden kullanmiyorum foligi bıraktım ama perşembe başka Dr a gidicem tam olarak konuscam korktum simdi

Herkese günaydın eylül-ekim hamişleri
Başlık yine almış yürümüş, yakalayamıyorum sizi vallaha
Yazdıklarınızı okudum, demek ki çoğunlukla aynı şeyler oluyor,
BBD canım, bende de var saç dökülmesi, mevsim geçişindeyiz, onun bi etkisi olabilir mi acaba?

Sac dökülmesi dedin de aklıma geldi :) saçlarım cok uzadı bnm ya hamileyken sac kesilmez diye bisey var mi ? Kestirmem lazim bnm saçlarım cabuk uzuyor su an belimde 9 ayda nereme gelir tahmin edemiyorum bas etmesi de zor nerdeyse her gün yikiyorum cabuk yaglaniyor bide tara duzlestir biktimmmmm

Benden de Günaydııın hamiş arkadaşlarımm
Yine akşam bölük pörçük bir uyku mide bulantılarını gecenin bir yarısı bisküvi vs. yiyerek bastırırken uykum da kaçıyor tabii..
Saç dökülmesi bende de son haddinde... Saçlar da bir tuhaf oldu zaten keçe gibi
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok olurmuş ...Bol bol su içmek lazım başka ne yapılmalı bilemiyorum...

Kizlar dua istiyorum sizden yine biraz once kan verdim umarim yeterince yukselmistir artikta minnagimi bende görebilirim artik...inşallah nasibimizde vardir bugune kadar hersey cok iyiydi cumartesi idrar testinde de cikti cok şükür ama dualarinizi eksik etmeyin sonucu 3 gibi alicam

Canm bi sorun mu var kacirdim galiba her şeyi okuyamiyorum bazen ?

Canm bi sorun mu var kacirdim galiba her şeyi okuyamiyorum bazen ?
Valla canim en son gecen persembe yaptirdim 80.8 cikti bugun tekrarlayacagiz dedik doktoeumla yukselmisse doktor konteolune gidicem cok endişeliyim bisey olmasindan korkuyorum....sonuc 3 te cikacak hala bi degisiklik yok bende cumartesi idrar testinde cikti...ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…