- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.361
idrar yolu enfeksiyonları genelde oluyo gebelerde asıl onu hiiiç takma kafana :) bende oldum 2 dk da bi çişe gidiyodum yanıyodu bide yaparken sormuştum doktora bebeğe zararı var mı diye önlem alınması gereken bişey ilerlemesin diye hemen hemen her gebede olur demişti rahat ollllltş.ederm evet dr.küçük bir düşük ihtimali görmüş olsa da verdi bu ilacı bana bunu fazla takmadım da idrarımın bozuk çıkması daha fazla sıktı canımı
yok canım ya stres yok çok şükür Rabbim bana dünyalar güzeli bir kız evlat nasip etti 3 yaşında şimdi :) kardeş lazım ama dimicanm hayırlısıyla sende hamiş kalırsın inş.sağlıkla ama geçmişi unutup stresten uzaklaşarak başlamak gerek öncelikle
Valla bana ilac oldun umut oldun dualarim seninle canim gece yarisi oldu uyuyamadim heyecandanKizlar bende ekimi yakalanlardanim su an 4 haftanin icindeyiz hafta içi öğrendim beta HCG degerlerim 27-33-123 haftaya ctesi kontrol var 5 haftalık olucaz umarim güzel şeyler görebiliriz bu arada kan pihtilasmam var o yüzden iğne kullaniyorum iğneye çabucak başlayabilmek için erkenden öğrenmek istedim Rabbim de nasip etti 3+3 te belli etti kendini bebisim umarim çok güzel olur her şey hepimiz icin
Canim kan sulandirici oluyorum hergun 1 igne suanda 12.hafta ya kadar boyle sonra ya kesecekler yada 9 ay dogurana kadar devam edecekmisim... amaaa coook yakiyor igne ya... .[/QUOT ahhh gebelik için özelse dayanacaksın napcan idare et
ah canım aynen devam sen böle düşününce emin ol bebekler hisseder ve buna çok inanaıyorum hakkımızda her zaman hayırlısı inşallahDayaniyorum dayanicam dayanmaliyim
Cnm BN folik asiti bıraktım çünkü ferrum da kan hapında yani folik de var.kan tahlillerini ben sağlık ocağında yaptırmıştim Dr ona bakarak ilaç yazdı. Düşük gördü herhalde ne bilim. Folik kullanıyodum ben bi iki haftadır ama Dr a soylememistim unuttum o da ona göre icinde folik olan bi ilaç verdi sanırım o yüzden ben de ikisini birden kullanmiyorum foligi bıraktım ama perşembe başka Dr a gidicem tam olarak konuscam korktum simdiaaa evt cnm ya senide düşük yoktu ki doğru sen öle sorunca ben de şaşırttım ondan vermemiştir canım sıkma canını ama sen başka bir dr.a da görün yakın zamanda canm benim dr.kalp atışı için gittiğimizde kesenin yanında küçük bir kanama gördüğü için verdi ilacı bende bilemiyorum şimdi açıkçasıama sen folik asit kullanıyosun dimi onu sakın aksatma senin tam kan testlerini yaptırdıda mı sana kan ilacı verdi hemen o dr. canım bana o testleri yeni yaptı kan değerlerim normal old.için sana kan ilacını birkaç ay sonra başlatacam dedi şimdilik folik asitten onun takviyesini de alıyosun dedi :)
GünaydiiinnnnnnGunaydin kizlaaarBgn bol bol olumlu dusunelim olr muuu:)
Sac dökülmesi dedin de aklıma geldi :) saçlarım cok uzadı bnm ya hamileyken sac kesilmez diye bisey var mi ? Kestirmem lazim bnm saçlarım cabuk uzuyor su an belimde 9 ayda nereme gelir tahmin edemiyorum bas etmesi de zor nerdeyse her gün yikiyorum cabuk yaglaniyor bide tara duzlestir biktimmmmmHerkese günaydın eylül-ekim hamişleri
Başlık yine almış yürümüş, yakalayamıyorum sizi vallaha
Yazdıklarınızı okudum, demek ki çoğunlukla aynı şeyler oluyor,
BBD canım, bende de var saç dökülmesi, mevsim geçişindeyiz, onun bi etkisi olabilir mi acaba?
Canim bugun testi tekrarlasan 48 saatte bir baktirmak gerekiyor artis icin belki yukselmistir...moralini yuksek tut olur mu...kızlar ikinci çizgi silik çıktı... beta hcg cuma günü 4.74 dü...
Canm bi sorun mu var kacirdim galiba her şeyi okuyamiyorum bazen ?Kizlar dua istiyorum sizden yine biraz once kan verdim umarim yeterince yukselmistir artikta minnagimi bende görebilirim artik...inşallah nasibimizde vardir bugune kadar hersey cok iyiydi cumartesi idrar testinde de cikti cok şükür ama dualarinizi eksik etmeyin sonucu 3 gibi alicam
Valla canim en son gecen persembe yaptirdim 80.8 cikti bugun tekrarlayacagiz dedik doktoeumla yukselmisse doktor konteolune gidicem cok endişeliyim bisey olmasindan korkuyorum....sonuc 3 te cikacak hala bi degisiklik yok bende cumartesi idrar testinde cikti...ama bilemiyorumCanm bi sorun mu var kacirdim galiba her şeyi okuyamiyorum bazen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?