- 27 Mayıs 2009
- 762
- 153
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.381
bende cok korkuyorum ama gidip kan verdim yarim saat oldu...canim ihmal etme belki bi ilac alman gerekir falan hakkimizda hayirlisi olsun canimgidim diorum sonra vazgeçiorum :) çok heyecanlı bişeymiş bu ya korkuda bi yandn
Hic korkma cnm hamilesin bence Ben ilk yaptirdigimda 6.1 çıktı daha yepyeniymis erkenden yaptirmistim bi hafta sonrası 488 e yükseldi hemen. Sen de au an yeni olduğun için 80 dir katlanır o cnm korkma hic..Valla canim en son gecen persembe yaptirdim 80.8 cikti bugun tekrarlayacagiz dedik doktoeumla yukselmisse doktor konteolune gidicem cok endişeliyim bisey olmasindan korkuyorum....sonuc 3 te cikacak hala bi degisiklik yok bende cumartesi idrar testinde cikti...ama bilemiyorum
bende yaşadım aynı şeyi cnm aslında heyecan varda insan korkuusundan anlayamıyo 3. ayı atlattıktan sonra rahatlarsın :) benim daha kötüydü ilki inan 16 haftalıkken bebeğimi aldılar yaşıyodu hemde çok zor günler geçirdim ama Rabbim çok büyük nur topu gibi bir kız evlat verdi bana şükürler olsun :) sende hayırlıısıyla kucağına alınca böyle olcaksın :) sen hangi şehirdesin?
VERDİM CANIM KANI
Inşallah canim inşallah öyledir. ..EBE KESİN VAR İDRARDA DA ÇIKMIŞ BÜYÜK İHTİMAL DEĞER KENDİNİ KATLAMIŞTIR DEDİ
Canim 31.97 ilk testti sonra 80.8 oldu 4 gun once bakalim bugun kac bana umut oldun Allah razi olsun...yillar sonra cikti geldi kendiliginden 5 yil ugrastim olmadi cunki ondan panikliyorum bukadar...Hic korkma cnm hamilesin bence Ben ilk yaptirdigimda 6.1 çıktı daha yepyeniymis erkenden yaptirmistim bi hafta sonrası 488 e yükseldi hemen. Sen de au an yeni olduğun için 80 dir katlanır o cnm korkma hic..
Benimde umudum o canim inşallah ikimiz icinde hayirlisi olur...bencede var canım hem kanda hem idrarda çıkmış...
Sac dökülmesi dedin de aklıma geldi :) saçlarım cok uzadı bnm ya hamileyken sac kesilmez diye bisey var mi ? Kestirmem lazim bnm saçlarım cabuk uzuyor su an belimde 9 ayda nereme gelir tahmin edemiyorum bas etmesi de zor nerdeyse her gün yikiyorum cabuk yaglaniyor bide tara duzlestir biktimmmmm
Kizlar dua istiyorum sizden yine biraz once kan verdim umarim yeterince yukselmistir artikta minnagimi bende görebilirim artik...inşallah nasibimizde vardir bugune kadar hersey cok iyiydi cumartesi idrar testinde de cikti cok şükür ama dualarinizi eksik etmeyin sonucu 3 gibi alicam
Sagol canim sagol valla niye boyle oldum bilemedimki normalde cok heyecan yapmamaya alismistim ilk 2 testte bile bukar degildim...sanirim bebis beni duygusal yapti...cnmmm rabbim yardımcın olsun..inş güzel haberi alıcaz burda senden...içini ferah tut lütfen...dualarımız seninle ve miniğinle...
Gidicem cnm teşekkürler:)ben bebeğimi öğrenir öğrenmez kestirdim..ohhh pek rahatladım..tavsiye ederim kesinlikle..saç kesimiyle çocuğun ne alakası var biri taa ne zaman bişey demiş biz de inanmışız..keyfine bak bence canım..git kestir rahatla :)
Sagol canim sagol valla niye boyle oldum bilemedimki normalde cok heyecan yapmamaya alismistim ilk 2 testte bile bukar degildim...sanirim bebis beni duygusal yapti...
bir de rica etsem "bu kez gel meleğimizGidicem cnm teşekkürler:)
merhabaaa
17 sinde kendi yaptığım test pozitif çıktı ve dün gece acile gidip kan verdim bu sabah sonucu aldım ve hamileyim :)
henüz doktor seçimimi yapmaya çalışıyorum.alttan muayene konusunda çekincelerim var ve yaptırmak istemiyorum.ilk hamileliğim.ne zaman için randevu almalıyım doktor için :)
inanılmaz heyecanlı bir o kadar da acemiyim.
allahım hayırlısıyla tüm hamileleri bebeklerine sağlıklı sıhhatli zamanında kavuştursun inşallah.isteyenlere de en kısa zamanda gönüllerine göre versin
ankaradayım bu arada.doktor önerilerine açığım.
şimdi gidip kitapları araştıracağım
tebrıkler canım cok sevındım sımdı de sıra ben yarın kalp atıslarını dınlemeye gıdecem ama hatırladıgım kadarıyla sen de salı gıdecektın aynı gundeyız yacanm miniğimizin dün kalp atışlarını duyduk dediğin gb şimdi senim için dua ediyorum ama 15 gün bekleme bence ben erken diye düşünüyodum kalp atışları için ama biz 5+5 te duymuş olduk :)
:) :) Tamam cnm degisicem ama kalp atışını duyim de bi Allah izin verirse ...bir de rica etsem "bu kez gel meleğimiz" deki üzgün ifadeyi kaldırsan..hani olumlu düşünüyorduk ya canım :).. "meleğim geliyor yazıp kocaman bir :))))))) koysak ne dersin ...nacizane önerim tabii :)
progestanı bana da vermıstı yatmadan once 2 tane ıcıyorum aksamları al kı sersem gıbı yapıyor bas donmesı uyku getırmesı falan oluyortş.ederz canım rabbim biran önce bu güzel duyguyu size de nasip etsin:) ama dr.keseye yakın küçük bir kanama gördü Progestan diye bir ilaç verdi belki düşük riski olabilir diye bide birçok test yaptırdı kan ve idrar testleri kan değerlerim iyi de idrarımda bol bakteri görüldü onun içinde Monurol diye bir kez içimlik toz bir ilaç verdi biraz canım sıkıldı bunlara idrardan kültür testi yaptırdım sonucu hormon test sonuçlarıyla cuma günü alıcam inş. bir sorun olmaz biraz tedirginim zaten idrar yolu sorunlarım bir kaç yıldır bırakmıyodu peşimi şimdi bebeğime zarar verir düşüncesi çok üzüyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?