♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Hic korkma cnm hamilesin bence Ben ilk yaptirdigimda 6.1 çıktı daha yepyeniymis erkenden yaptirmistim bi hafta sonrası 488 e yükseldi hemen. Sen de au an yeni olduğun için 80 dir katlanır o cnm korkma hic..

16 haftalıkken neden aldılar hem de yaşıyorken merak ettim özel değilse...ben izmirdeyim canım..yeni taşındım bu şehre..sen nerdesin..

VERDİM CANIM KANI

Canim sevindim bekleyelim bakalim kacta cikacak sonucun ???
EBE KESİN VAR İDRARDA DA ÇIKMIŞ BÜYÜK İHTİMAL DEĞER KENDİNİ KATLAMIŞTIR DEDİ
Inşallah canim inşallah öyledir. ..
Hic korkma cnm hamilesin bence Ben ilk yaptirdigimda 6.1 çıktı daha yepyeniymis erkenden yaptirmistim bi hafta sonrası 488 e yükseldi hemen. Sen de au an yeni olduğun için 80 dir katlanır o cnm korkma hic..
Canim 31.97 ilk testti sonra 80.8 oldu 4 gun once bakalim bugun kac bana umut oldun Allah razi olsun...yillar sonra cikti geldi kendiliginden 5 yil ugrastim olmadi cunki ondan panikliyorum bukadar...
bencede var canım hem kanda hem idrarda çıkmış...
Benimde umudum o canim inşallah ikimiz icinde hayirlisi olur...

ben bebeğimi öğrenir öğrenmez kestirdim..ohhh pek rahatladım..tavsiye ederim kesinlikle..saç kesimiyle çocuğun ne alakası var biri taa ne zaman bişey demiş biz de inanmışız..keyfine bak bence canım..git kestir rahatla :)

cnmmm rabbim yardımcın olsun..inş güzel haberi alıcaz burda senden...içini ferah tut lütfen...dualarımız seninle ve miniğinle...

cnmmm rabbim yardımcın olsun..inş güzel haberi alıcaz burda senden...içini ferah tut lütfen...dualarımız seninle ve miniğinle...
Sagol canim sagol valla niye boyle oldum bilemedimki normalde cok heyecan yapmamaya alismistim ilk 2 testte bile bukar degildim...sanirim bebis beni duygusal yapti...

Gidicem cnm teşekkürler:)

Sagol canim sagol valla niye boyle oldum bilemedimki normalde cok heyecan yapmamaya alismistim ilk 2 testte bile bukar degildim...sanirim bebis beni duygusal yapti...

ondandır tatlım..ben herşeye salya sümük ağlıyorum..anlamlı anlamsız...
ama bak biz varız burda hep birlikteyiz, sana desteğiz sonuna kadar, ben yakın da sayılırım sana atlar gelirim yanına içini ferak tut ve bol bol dua :) rabbim herşeyin en güzelini bilir...

merhabaaa
17 sinde kendi yaptığım test pozitif çıktı ve dün gece acile gidip kan verdim bu sabah sonucu aldım ve hamileyim :)
henüz doktor seçimimi yapmaya çalışıyorum.alttan muayene konusunda çekincelerim var ve yaptırmak istemiyorum.ilk hamileliğim.ne zaman için randevu almalıyım doktor için :)
inanılmaz heyecanlı bir o kadar da acemiyim.
allahım hayırlısıyla tüm hamileleri bebeklerine sağlıklı sıhhatli zamanında kavuştursun inşallah.isteyenlere de en kısa zamanda gönüllerine göre versin
ankaradayım bu arada.doktor önerilerine açığım.
şimdi gidip kitapları araştıracağım

Gidicem cnm teşekkürler:)
bir de rica etsem "bu kez gel meleğimiz " deki üzgün ifadeyi kaldırsan..hani olumlu düşünüyorduk ya canım :).. "meleğim geliyor yazıp kocaman bir :))))))) koysak ne dersin ...nacizane önerim tabii :)

canım ben ankaradayken 100.yıl hastanesine gidiyordum..dilek hanım var tavsiye ederim..
çok araştırma yapıp boğma kendini..internette aslı olmayan pek çok bilgi dolaşıyor..rahat ol...çok bilgi çok stres...doktorunu dinle yeter..

canm miniğimizin dün kalp atışlarını duyduk dediğin gb şimdi senim için dua ediyorum ama 15 gün bekleme bence ben erken diye düşünüyodum kalp atışları için ama biz 5+5 te duymuş olduk :)
tebrıkler canım cok sevındım sımdı de sıra ben yarın kalp atıslarını dınlemeye gıdecem ama hatırladıgım kadarıyla sen de salı gıdecektın aynı gundeyız ya

bir de rica etsem "bu kez gel meleğimiz " deki üzgün ifadeyi kaldırsan..hani olumlu düşünüyorduk ya canım :).. "meleğim geliyor yazıp kocaman bir :))))))) koysak ne dersin ...nacizane önerim tabii :)
:) :) Tamam cnm degisicem ama kalp atışını duyim de bi Allah izin verirse ...

p
progestanı bana da vermıstı yatmadan once 2 tane ıcıyorum aksamları al kı sersem gıbı yapıyor bas donmesı uyku getırmesı falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…