- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.401
benım su anlık dusuk ıhtımalım yok ama gecen salıdan her ıhtımale karsı doktorum yazdı her aksam yatmadan once 2 tablet alıyorum.Bence sen de kullan sımdıden zaten zararsız bı ılacbebegın gelısımıne yardımcı oluyorGitmem daha
Blmm ki canm. Aslnda bnm bildgm hamilelern dokuz ay dokulmedigiydi. Ama bnde tam tersi oldu belki de bizde ters tepmstrHerkese günaydın eylül-ekim hamişleri
Başlık yine almış yürümüş, yakalayamıyorum sizi vallaha
Yazdıklarınızı okudum, demek ki çoğunlukla aynı şeyler oluyor,
BBD canım, bende de var saç dökülmesi, mevsim geçişindeyiz, onun bi etkisi olabilir mi acaba?
Ay beni de bi heycan bi gergnlik kapladi. Yarn doktra gidiorm ve 6+5 ya da 6+6 oluyo. Cok bi tuhafim daha bgnden. En son 5+1de karindan bakmati bebisi gorememisti. Erken demisti dr ama insan panik yapior ister istemez. Allah hakkimzda hayrlisini nasip etsn insallah hepimize:) :) Tamam cnm degisicem ama kalp atışını duyim de bi Allah izin verirse ...
Amin canim Sağol inşallah iyi seyler olsun an itibarie 1 saat 45 dk kaldi bakalim nasibimizde ne varsa o degilmi...aaaa yakindamisin sen nerdesin ???ondandır tatlım..ben herşeye salya sümük ağlıyorum..anlamlı anlamsız...
ama bak biz varız burda hep birlikteyiz, sana desteğiz sonuna kadar, ben yakın da sayılırım sana atlar gelirim yanına içini ferak tut ve bol bol dua :) rabbim herşeyin en güzelini bilir...
Canim ikiye katladigini görmek için bi kan testi daha yap rrandevuya yine 10 gün sonra gidersinMerhaba kızlar bende hamile olduğumu dün idrar testi yle öğrendim sonra kan tahlili yapıldı degerim bat a iki gün varken 40.45 sizce nasıl değerim birde doktoruma 10 gün sonraya randevu alabildim sizce çokmu gec
merhabaaa
17 sinde kendi yaptığım test pozitif çıktı ve dün gece acile gidip kan verdim bu sabah sonucu aldım ve hamileyim :)
henüz doktor seçimimi yapmaya çalışıyorum.alttan muayene konusunda çekincelerim var ve yaptırmak istemiyorum.ilk hamileliğim.ne zaman için randevu almalıyım doktor için :)
inanılmaz heyecanlı bir o kadar da acemiyim.
allahım hayırlısıyla tüm hamileleri bebeklerine sağlıklı sıhhatli zamanında kavuştursun inşallah.isteyenlere de en kısa zamanda gönüllerine göre versin
ankaradayım bu arada.doktor önerilerine açığım.
şimdi gidip kitapları araştıracağım
RKizlar dua istiyorum sizden yine biraz once kan verdim umarim yeterince yukselmistir artikta minnagimi bende görebilirim artik...inşallah nasibimizde vardir bugune kadar hersey cok iyiydi cumartesi idrar testinde de cikti cok şükür ama dualarinizi eksik etmeyin sonucu 3 gibi alicam
Canim ikiye katladigini görmek için bi kan testi daha yap rrandevuya yine 10 gün sonra gidersin
Sen doktor kontrolüne gittim canım ilaç vitamin herhangi bişey verdim ben folik plus kullanıyorum günde bir taneCanim ikiye katladigini görmek için bi kan testi daha yap rrandevuya yine 10 gün sonra gidersin
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasibine yazmıştır inşallah . Sonuçlar hakkinda hayırlı olan neyse o çıkar inşallah . Endişelenme pozitif ol bence daha sakin olman daha rahat olman bebisinede yansir sen rahatlaki oda rahatlasin öpüyorum canım .Kizlar dua istiyorum sizden yine biraz once kan verdim umarim yeterince yukselmistir artikta minnagimi bende görebilirim artik...inşallah nasibimizde vardir bugune kadar hersey cok iyiydi cumartesi idrar testinde de cikti cok şükür ama dualarinizi eksik etmeyin sonucu 3 gibi alicam
canım merhabaArkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim doktorum kesenin yuvarlak olmadığını ve gebeliğin sonlanabileceğini söyledi.Bu şeklde sorun yaşayan var mı aranızda
Bengittimevet bende kan pihtilasmqsi olduğu için ben erkenden gittim iğnelerim var piht. İçin onlarin disinda coraspin ve folbiol aliyorumhilal1653
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?