♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Blmm ki canm. Aslnda bnm bildgm hamilelern dokuz ay dokulmedigiydi. Ama bnde tam tersi oldu belki de bizde ters tepmstr

:) :) Tamam cnm degisicem ama kalp atışını duyim de bi Allah izin verirse ...
Ay beni de bi heycan bi gergnlik kapladi. Yarn doktra gidiorm ve 6+5 ya da 6+6 oluyo. Cok bi tuhafim daha bgnden. En son 5+1de karindan bakmati bebisi gorememisti. Erken demisti dr ama insan panik yapior ister istemez. Allah hakkimzda hayrlisini nasip etsn insallah hepimize

Amin canim Sağol inşallah iyi seyler olsun an itibarie 1 saat 45 dk kaldi bakalim nasibimizde ne varsa o degilmi...aaaa yakindamisin sen nerdesin ???

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu dün idrar testi yle öğrendim sonra kan tahlili yapıldı degerim bat a iki gün varken 40.45 sizce nasıl değerim birde doktoruma 10 gün sonraya randevu alabildim sizce çokmu gec

Canim benim rahatla artik degelerin gayet güzel insallah artmistir yine bize sadece dua etmek ddusuyo onu bize nasip eden Rabbim ancak sukredebiliriz ben uç kayip yasadim ilkinde herşey yolunda gidiodu üstelik. Ama hayirlisi boyleymis bize bu sevinci yasattigi için sukredelim o da yüzümüze güler insallah hira64

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu dün idrar testi yle öğrendim sonra kan tahlili yapıldı degerim bat a iki gün varken 40.45 sizce nasıl değerim birde doktoruma 10 gün sonraya randevu alabildim sizce çokmu gec
Canim ikiye katladigini görmek için bi kan testi daha yap rrandevuya yine 10 gün sonra gidersin

Canim hayırlı olsun değerin kaç cikti

R

Arkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim doktorum kesenin yuvarlak olmadığını ve gebeliğin sonlanabileceğini söyledi.Bu şeklde sorun yaşayan var mı aranızda

Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasibine yazmıştır inşallah . Sonuçlar hakkinda hayırlı olan neyse o çıkar inşallah . Endişelenme pozitif ol bence daha sakin olman daha rahat olman bebisinede yansir sen rahatlaki oda rahatlasin öpüyorum canım .

Arkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim doktorum kesenin yuvarlak olmadığını ve gebeliğin sonlanabileceğini söyledi.Bu şeklde sorun yaşayan var mı aranızda
canım merhaba
benim bi önceki gebeliğimde böyle bi sorun oldu
kan değerlerim falan herşey normalken doktor bana da aynı şeyi söyledi
kese normal değildi
ben aldırmak istemedim düşecekse kendi düşsün dedim
ama en son 2. ayda aldırmak zorunda kaldım
çünkü bana zarar verecekti
umarım seninki öyle olmaz
biliyorum çok zor bir durum
ama rabbim en iyisini bilir

Bengittimevet bende kan pihtilasmqsi olduğu için ben erkenden gittim iğnelerim var piht. İçin onlarin disinda coraspin ve folbiol aliyorum hilal1653

Bende öyle problem varmıdır acaba bende bir doktora görünsem rahatlıycam. Sanada geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor bol bol yaticaz dinlenicez herhalde

hilal1653 çok doğru bir zamana almışsın randevunu herhangi bir lekelenmen vs olmadığı sürece daha erken gitmene gerekyok 10 gün sonra gittinginde anca görürsün bebişinin kesesini zaten daha önce düşük yapmışlara veriyorlar iğneyi bende kullanıyorum hilalcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…