- 23 Eylül 2014
- 298
- 152
- 43
- 38
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
aynı şekilde benimde canım çiğ köfte kısır turşu ezme gibi şeyler çekiyor..Canm bnm gun icnde cok uykum
Gelio ama gece uykularim kaciyor bir de hep b kirgin vucudum. Yatinca her tarafmn agrdigni hissediyorum. Bi de canm surekli cig kofte istio
Ayy bolaynı şekilde benimde canım çiğ köfte kısır turşu ezme gibi şeyler çekiyor..
Walla bn de pis bigazima kilifuyduruo olablrm cnmBenim canım hiçbirşey çekmiyor yaw
Canım içini rahat tut. Stres olumsuz etkiliyor biliyorsun. Benimde akıntılarım var ve ara ara tuvalete gidip regl mi oldum acaba diye kontrol ediyorum. Bu çok normalmiş hormonlarımız değiştiği için. Kanama olmadığı sürece problem yokKızlar 5+3 hamileyim ilk bebeğimi suyun bittiği için 5 aylık ölü doğum yaptım şimdi de su gibi akıntı geliyo bazende beyaz kokusuz korkuyorum
Aslında bu hafta bebeğin suyu oluşmadi diye biliyorum ama öf ya
Canm bnm ilk kaybin icin cok uzuldum ama ikinci guzellige odaklan. Eski twcrubelerin mazide kaldi. Sakin stres yapma annesiiiKızlar 5+3 hamileyim ilk bebeğimi suyun bittiği için 5 aylık ölü doğum yaptım şimdi de su gibi akıntı geliyo bazende beyaz kokusuz korkuyorum
Aslında bu hafta bebeğin suyu oluşmadi diye biliyorum ama öf ya
Ilk gebeliğimde suyum akıntı şeklinde gelmiş ben farkında olmadan bitmişti çok korkuyorum çok her ayağa kalkmamda şu gibi yada beyaz renk geliyo bu sizde de oluyomuCanım içini rahat tut. Stres olumsuz etkiliyor biliyorsun. Benimde akıntılarım var ve ara ara tuvalete gidip regl mi oldum acaba diye kontrol ediyorum. Bu çok normalmiş hormonlarımız değiştiği için. Kanama olmadığı sürece problem yok
Allah kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor rabbim kucağımıza almayi nasip etsinCanm bnm ilk kaybin icin cok uzuldum ama ikinci guzellige odaklan. Eski twcrubelerin mazide kaldi. Sakin stres yapma annesiii
Canm insallah saglikli bi gebeliktir ce bebisin sana turunur neler neler oluyo bu nedn olmasn ki? Guzelkızlar merhaba aranıza yenı katıldım uzun suredır ekım tup bebek yaptıracaklar topıgındeydım.3 yıllık evlıyım ve 1 yıldır cocugumuz olmuyor .3 ay klomen tedavısı gordum tum testlerım normal cıktı sonunda doktor esımın sperm vermesını ıstedı.Morfolojı bozuklugu 1% oldugunu duyunca cok uzuldum bızı dırek tup bebek bolumune yonlendırdı.Ekımde tup bebek yaptıracaktık.Bugun adet gunum test yaptım ve silik cızgı cıktı.Daha doktora bıle getmeyı rısk etmıyorum.Acaba aranızda morfolojı bozuklugu olup ta gebelıyı devam eden var mı,ben dusuk morfolojı ile gebe kalınsa bıle dusukle sonlanıyor okumustum cok korkuyorum bu arada 2 cızgı gormekten baska hıc bı belırtım yok ara sıra adet olcakmısım gıbı kasık agrım var
Oy oyyy kıyamam , gelmez mi hiç , bende ağlarım muhtemelen , Rabbim yavrunu bağışlasın sana inşaAllaaah...Kızlar doktordan geliyorum, kese göründü Yaradanıma çok şükür
İki hafta sonra tekrar görüşücez , bebek canlanmış mı diye bakacağız dedi:)
"Şu kesesi, kesenin içindeki beyaz tane de muhtemelen bebek, şunlar şunlar yasak tamam mı ANNESİ" dedi doktor, ay Allahım bi ağlama geldi
AmiinnnOy oyyy kıyamam , gelmez mi hiç , bende ağlarım muhtemelen , Rabbim yavrunu bağışlasın sana inşaAllaaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?