♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bende de çok "_derya, post: 37208656, member: 301486"]Arkadasm peki sende bi belirti varmı bende adetm bi iki hün geçince test yaptırdım düşük bi deger ama pozitif cıktı bayrmdam snra cagrdı doktorum ama hiç bi belirti yok cok korkuyorum[/QUOTE]
Bendede cok belirti yok goguslerimde hassaslık.acikma ce uyku var bulantı felan yok daha cok şükür

Benim de henuz canım pek bir şey cekmiyor, ama uyku hali ve gogus meselesi demekki hepimizde aynı...

Kızlar 5+3 hamileyim ilk bebeğimi suyun bittiği için 5 aylık ölü doğum yaptım şimdi de su gibi akıntı geliyo bazende beyaz kokusuz korkuyorum
Aslında bu hafta bebeğin suyu oluşmadi diye biliyorum ama öf ya

Canım içini rahat tut. Stres olumsuz etkiliyor biliyorsun. Benimde akıntılarım var ve ara ara tuvalete gidip regl mi oldum acaba diye kontrol ediyorum. Bu çok normalmiş hormonlarımız değiştiği için. Kanama olmadığı sürece problem yok

Canm bnm ilk kaybin icin cok uzuldum ama ikinci guzellige odaklan. Eski twcrubelerin mazide kaldi. Sakin stres yapma annesiii

Ilk gebeliğimde suyum akıntı şeklinde gelmiş ben farkında olmadan bitmişti çok korkuyorum çok her ayağa kalkmamda şu gibi yada beyaz renk geliyo bu sizde de oluyomu

Allah kolaylık versin canım. Ben bile başıma gelmeden nasıl korkuyorum seni düşünemiyorum bile. Stres hamileliği olumsuz etkilediğinden kafanı rahatlatmaya çalış. Benimde beyaz renkli akıntılarım oluyor. Şeffaf ve beyaz renkli ise problem yok ama rengi değişiyorsa doktora gitmen gerekir. Hamilelik sürecinde kafanın rahat olması da çok önemli. ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum. Gebelik sürecini devam edeceğim doktor gerçekten çok rahatlatıyor insanı ve çok yakın davranıyor. Tavsiyem senin kafanı rahatlatacak bir doktor bul. İnşallah bebeğin sıkı sıkı sana tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın canım

kızlar merhaba aranıza yenı katıldım uzun suredır ekım tup bebek yaptıracaklar topıgındeydım.3 yıllık evlıyım ve 1 yıldır cocugumuz olmuyor .3 ay klomen tedavısı gordum tum testlerım normal cıktı sonunda doktor esımın sperm vermesını ıstedı.Morfolojı bozuklugu 1% oldugunu duyunca cok uzuldum bızı dırek tup bebek bolumune yonlendırdı.Ekımde tup bebek yaptıracaktık.Bugun adet gunum test yaptım ve silik cızgı cıktı.Daha doktora bıle getmeyı rısk etmıyorum.Acaba aranızda morfolojı bozuklugu olup ta gebelıyı devam eden var mı,ben dusuk morfolojı ile gebe kalınsa bıle dusukle sonlanıyor okumustum cok korkuyorum bu arada 2 cızgı gormekten baska hıc bı belırtım yok ara sıra adet olcakmısım gıbı kasık agrım var

Benimde adet gunum 1 gun gecikince test yaptm cok silik cikti ara ara kasik agrisi oluo bugunde 6 günüm hala gelmedi ben hamile oldgmu dusunuyorum yarn doktora gdecem umarm sende hamilesndir

Canm insallah saglikli bi gebeliktir ce bebisin sana turunur neler neler oluyo bu nedn olmasn ki? Guzel
Haberlerni bekliyoruzz

Kızlar stresden uzak durmaya çalışın. İnanın aile içi mutluluk ve huzur bebeklerin doğumdan sonraki tavırlarını çok çok etkiliyor. Söylemiştim 6.5 aylık kızım var yeniden gebe kaldım diye. Kızımin gebeliginde genelde ders çalışmıştım sessiz sakin evimiz zaten. Allaha şükür eşimle de mutlu huzurluyuz. Allaha şükür kızım yaramaz değil.
Kızımda daha gebe olduğumu öğrenmeden iştah artışı yaşamıştim hatta döllenmeden sonra 5. Haftaya kadar 2 kilo almıştım o derece. Mide bulantılarım 7 haftadan sonra başlamışti ve 3.5 ay bitene kadar 5 kilo vermiştin kusmaktan.
Ama bunda iştahım hiç yok yemezsem yemem sanki bulantıda yok henüz. Bakalım bu nasıl olacak:-D

Kızlar doktordan geliyorum, kese göründü Yaradanıma çok şükür

İki hafta sonra tekrar görüşücez , bebek canlanmış mı diye bakacağız dedi:)
"Şu kesesi, kesenin içindeki beyaz tane de muhtemelen bebek, şunlar şunlar yasak tamam mı ANNESİ" dedi doktor, ay Allahım bi ağlama geldi

Oy oyyy kıyamam , gelmez mi hiç , bende ağlarım muhtemelen , Rabbim yavrunu bağışlasın sana inşaAllaaah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…