♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Canım sormaa benimde çok uzun saçlarımm kalçalarıma değdi değecek kestirecektim ama kaldı hamilelikte kestirilmesinde tabiki kötü bir yanı yok ancak batıl inançlar her ne kadar batıl da olsa insanın kafasını karıştırmaya yetiyor. ama kestiricem yanii 9 ay sonrayı düşünemiyorum

Başka bir doktor da sorun olmadığını söyledi.Aklım iyice karıştı Allah hayırlısını versin

kızlar selam bende 5+1 im bugün randevum var ilk gittigmde kese filan yoktu bugün inş. görür biraz rahatlarım..dua isteyen tüm annelermzle dualarım, siz de bana dua edin

kızlar selam bende 5+1 im bugün randevum var ilk gittigmde kese filan yoktu bugün inş. görür biraz rahatlarım..dua isteyen tüm annelermzle dualarım, siz de bana dua edin

Bugün gözükebilir benimde 5+1 olduğunda gözüktü inşallah hayırlısı olur

Başka bir doktor da sorun olmadığını söyledi.Aklım iyice karıştı Allah hayırlısını versin
Canm bnm kese de yusyuvarlak degildi ama hic konusu bile gecmedi. Insallah korkulcak bisey yoktr biz icmzi rahat tutmaya calisalim zaten her sy olacagina variyor

bu durumda yapılacak tek şey beklemek ve allahtan hayırlısını dilemek
ama tek doktora bağlanma
ben 2 günde bir 3 ayrı hastaneye 3 ayrı doktora görünüyordum
birisi ikiz dedi
sonra vazgeçti dışgebelik dedi
hakkımı helal etmiyorum o kadına
çok kötü günlerdi ama çok şükür rabbim tekrar nasip etti
dualarım seninle

Canım bazı doktorlar aşırı negatif oluyor niye böyleler bilmiyorum...Benim de ilk gittiğim doktor bana çok fena konuşmuştu sonra başka bir doktora gittim ve durumumun öyle korkunç falan olmadığını öğrendim ve Allahıma şükürler olsun gebeliğim de devam ediyor... Kendinize dram yaratmayacak mantıklı pozitif bir doktor bulun hemen bence...

ah kızlar bu kansulandırıcı iğneleri kullananlar üç dört kişi varız sanırım alıştınız mı artık kendiniz yapmaya ne kadar süre kullancaksınız hira64 @sfkaydn

Kesnlkle doktr cok onemli. Bn yarn gidicem doktrumu da cok aeviyorum cok pozitf bi kadin. Yalniz o da hamile ve izne ayrilir yakinda o yzden is basa dustu baska doktr bulmak gerek

Sağ ol canım ben iyiyim bugün yine biraz uykusuzum ama, sen nasılsın:)

canım bende sabaha karşı uyanıyorum bi kaç gecedir hafif bi bulantı ile ama yine uyumaya çalışıyorum ve kasık ağrısı ile uyanıyorum sabahları göğüslerim çok acıyor buarada yanları özellikle dokunamıyorum. Sonra alışıyorum gün içerisinde

ben de ilk kontrolüme hesaplarıma göre 5+1 de yani yarın gidiyorum. inş yarın bebişi de kalp atışını da görürsünüz. gerçi kalp atışı için erken olabilr ama belli mi olur. inş olmuştur.

Amin canim Sağol inşallah iyi seyler olsun an itibarie 1 saat 45 dk kaldi bakalim nasibimizde ne varsa o degilmi...aaaa yakindamisin sen nerdesin ???
vala heyecanla bekliyoruz sonucunu. inş yükselmiştir.

zaten beş haftadan önce kese görünmezmiş. hatta 5+1 de bile göremeyenler var. ne yaptınız görünndünüz mü doktora. göründü mü kesesi. zamanlarımız çok yakınn. inş isteyen herkes istediğine kavuşur.

benim de göğüslerim adet olmayı beklediğim gün resmen sızlamıştı. şu an ilk zaman gibi acısı şişi yok. ancak üstüne çok bastırırsam hafif bir acı oluyor. ben de daha hiç doktora gitmediğim için hiç belirti de çıkmayınca halaa tereddütlerdeyim. hatta arada karnımdan gurul gurul adet olduğumdaki gibi ses geliyor. çok şükür tahlili vereli bir hafta oldu ne bir kanama ne bir leke geldi aman nazarım değmesin kendime. inş herkesin işler yolundadır.

Kesnlkle doktr cok onemli. Bn yarn gidicem doktrumu da cok aeviyorum cok pozitf bi kadin. Yalniz o da hamile ve izne ayrilir yakinda o yzden is basa dustu baska doktr bulmak gerek
kendisi de hamile olduğu için seni çok iyi anlamıştır. ama ne yazık ki doktor bakmaya başla o zaman. ben de bi bu hafta devlete gideyim keseyi göreyim, sonra ne kadar sonra görürsem kalp atışını da göreyim öyle özele geçeyim diyorum. hastaneyi de hiç araştırmadım ancak bana yakın özel bir hastane var. orasnı düşünüyorum.

Amin canim Sağol inşallah iyi seyler olsun an itibarie 1 saat 45 dk kaldi bakalim nasibimizde ne varsa o degilmi...aaaa yakindamisin sen nerdesin ???
çok yakın değil ama yakın işte :) izmirdeyim :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim doktorum kesenin yuvarlak olmadığını ve gebeliğin sonlanabileceğini söyledi.Bu şeklde sorun yaşayan var mı aranızda

canım kese düzgün değilse doktorların hoşuna gitmiyor bu durum. allah yardımcın olsun..başka bir doktordan daha öneri al istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…