- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.441
hmm...kese nasıl elips şeklinde değil mi...var mı elinde ultrason resimleri..
takılma herşey yoluna girer..hayırlısı olsun..Resim yanımda değil şuan biraz yamuk gibi duruyor diğer doktor bence normal dedi bu hafta içinde gidicem kalp atışlarına bakacaklar.
Sürekli bişey çıkıyor
canım anensefali teşhisi kondu bebeğime ondan. bende istanbul dayım cnm16 haftalıkken neden aldılar hem de yaşıyorken merak ettim özel değilse...ben izmirdeyim canım..yeni taşındım bu şehre..sen nerdesin..
ALDIM SONUCUMUUUUUUUUU 418.36 OLMUS BUKEZ RABBIM DUYDU SESIMI DUALARIMI COK SUKUR...HAFTAYA BUGUN YANI 27 EKIMDE GIDICEM BEN DE KONTROLUME nasipseeeeee....hira64 tahlil sonucu ne oldu ?
monga ben de izmirden.çok yakın değil ama yakın işte :) izmirdeyim :)
gözün aydın. hadi bakalım geçmez şimdi bir haftaALDIM SONUCUMUUUUUUUUU 418.36 OLMUS BUKEZ RABBIM DUYDU SESIMI DUALARIMI COK SUKUR...HAFTAYA BUGUN YANI 27 EKIMDE GIDICEM BEN DE KONTROLUME nasipseeeeee....
Bn ozele cok sicakkendisi de hamile olduğu için seni çok iyi anlamıştır. ama ne yazık ki doktor bakmaya başla o zaman. ben de bi bu hafta devlete gideyim keseyi göreyim, sonra ne kadar sonra görürsem kalp atışını da göreyim öyle özele geçeyim diyorum. hastaneyi de hiç araştırmadım ancak bana yakın özel bir hastane var. orasnı düşünüyorum.
Gecer canim gecer 8 yilda ilk kez 418.36 yi gordum ben bunun soku 1 haftada atilir bendegözün aydın. hadi bakalım geçmez şimdi bir hafta
Ay cok gzldm cnm ya cok da sevndm senin icin. Allah tamamina erdrsn insallah sag salimmGecer canim gecer 8 yilda ilk kez 418.36 yi gordum ben bunun soku 1 haftada atilir bendeAllah razi olsun dualariniz icin canalariiiiiiim
canım anensefali teşhisi kondu bebeğime ondan. bende istanbul dayım cnm
monga ben de izmirden.
ALDIM SONUCUMUUUUUUUUU 418.36 OLMUS BUKEZ RABBIM DUYDU SESIMI DUALARIMI COK SUKUR...HAFTAYA BUGUN YANI 27 EKIMDE GIDICEM BEN DE KONTROLUME nasipseeeeee....
benim daha 5 gün vardı kana baktırdığımda o yüzden düşük çıktı sanırım hcgBu arada canim yarin benim bat gecikmem 9 gun oluyo senin nasil ???
doktor çarşamba gün tekrar gel dedi bakalım hcg katlanacak mı bi de keseyi görebilecek miyiz dediCanim son durim ne benimde gecen persembe 80.8 di yarin yine tekrar testim var sende durum ne biraz endiseleniyorum bugunlerde ben ya sabretmem lazim ama ne biliyim bi duysaydik bonbonlarin kalbini de kalbimize huzur olsaydi...
anensefali bebeğin kafatası ve beyninin oluşmaması durumu canım folik adit eksikliğinden kaynaklandığı düşünülüyo. besinlerinze çoook dikkat edin ve hamileliğin tadını çıkarın :) gebe kalcam mı diye kendinizi dinlediğinz yetmedi mi stes yapmıcaksınız aslaanensefali ne canım ilk kez duydum..rabbim yardımcın olsun..inş bu seferki kucağına gelir hayırlısıyla..
Ay cok gzldm cnm ya cok da sevndm senin icin. Allah tamamina erdrsn insallah sag salimm
hadi yaaa inşallah yine cok iyi haberlerle geliriz...hiracım cnm çok sevindim..aldık güzel haberi şükürler olsun...
benim de 27 ekimde kontrolüm...bakalım neler olacak...hadi hayırlısı cnm..
benim daha 5 gün vardı kana baktırdığımda o yüzden düşük çıktı sanırım hcg
Inşallah almilacim sende hayirli haberlerle gel dua edicem senin icinde...doktor çarşamba gün tekrar gel dedi bakalım hcg katlanacak mı bi de keseyi görebilecek miyiz dedi
Hadi hayırlı olsun :)ALDIM SONUCUMUUUUUUUUU 418.36 OLMUS BUKEZ RABBIM DUYDU SESIMI DUALARIMI COK SUKUR...HAFTAYA BUGUN YANI 27 EKIMDE GIDICEM BEN DE KONTROLUME nasipseeeeee....
Amin canim darisi basina tatlimHadi hayırlı olsun :)
çok yakın değil ama yakın işte :) izmirdeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?